ewet mamayı ben verdim bazen gün de 1 kere veriyorum ya da hiç vermeden geçiriyoruz günü. kimse ver demediMama takviyesine kendin mi karar verdin? Hangi markayı kullanıyordun? Hastanede benimkine hipp verdiler ama mama yiyince kaka rengi değişti koyu yeşil siyah gibi oldu. Mamayı kestim tek anne sütünden alınca sarıya dönüyor. Acaba bu mama mı iyi gelmedi. Geceden bu yana tekrar sararmaya başladı. Şimdi yine acile gidicezşu sarılık geçene kadar mama takviyesi yapsam evolvia mı alsam diye düşünüyorum. Hipp iyi gelmedi ama hipp ile hipp combiotic aynı mama mı farklı mı?
Ben uyutmaya çalışıyorum. Son 12 saattir de uyutmaya çalışıyorum. Arada 2 dk uyuyor sonra fal taşı gibi gözler 2 dk uykuda şarj oluyor sankiBu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor
Ciltte kesimlere sebep oluyor mu pekiBen jilet yaptım canım gilette venus deneyebilirsin
Ay benimki de öyle 3 gündür kafayı yicem emiyor görünüyor doymak bilmiyor geceleri aranmaktan dalamıyor emdikten sonra sağdığım sütü veriyordum 50 lik falan artık o da yetmiyor sanırım bugün gündüz de öyle acaba benden çekemiyor mu diyorum yutma sesini de duyuyorum artık Sütüm de azaldı sağınca çok az çıkıyor acayip moralim bozuk 1 hafta önce kontrolde kilo alımı normaldi doktor da hiç mama flan önermedi ne yapacağım bilmiyormcanım 10günlüğüz yakınız seninle. benim oğlan 2-3güb geceleri zor uyudu emmeyle. mama takviye ettik geceleri. daha uzun uyudu ve sürekli aranmadı.sütüm yetersiz gelmiş yani. ama son 3 gündür maşallahımız var sadece emiyor memede uyuyor yerine konunca uyumaya devam ediyor. emme aralarımız 3-4saate çıktı geceleri. yani doymadığını sürekli aranmasından, bir türlü uyuyamamasından anlayabilirsin. bence mama takviyesi ile ilerle bir kaç gün gözlemlersin. çünkü annenin de dinlenmeye ihtiyacı oluyor fazlasıyla.
Canım ben prime pure kullanıyorum doğduğundan beri. 1 numarayla başladım. Yarın 1 aylık olucak kızım, hala 1 numarayla devam ediyorum. Prima premium care ile aynı kalıplarda mı bilmiyorum ama, benim kız 4 kiloyu geçmiştir büyük ihtimal. Yarın aşısı var hepatit. Kilosunu falan yarın öğrenicem. Sleepy 2 numaradan daha büyük prima pure 1 numara.Prima kullanan annişler 4kilo ve üzeri için hangi bedenini kullandınız?
Tmm canım teşekkür ederim 1 paket alıp deneyeyim sleepy 2 yeni yeni küçüldü bize pure nin 1 numarası bizede olur o zamanCanım ben prime pure kullanıyorum doğduğundan beri. 1 numarayla başladım. Yarın 1 aylık olucak kızım, hala 1 numarayla devam ediyorum. Prima premium care ile aynı kalıplarda mı bilmiyorum ama, benim kız 4 kiloyu geçmiştir büyük ihtimal. Yarın aşısı var hepatit. Kilosunu falan yarın öğrenicem. Sleepy 2 numaradan daha büyük prima pure 1 numara.
Biraz oyalayıp sonra uyutmayı dene canım en az yarım saat uyur..Ben uyutmaya çalışıyorum. Son 12 saattir de uyutmaya çalışıyorum. Arada 2 dk uyuyor sonra fal taşı gibi gözler 2 dk uykuda şarj oluyor sanki
Ben sma optipro kullanıyorum mama verdiğimde kakası yeşil oluyor emzirdiğimde sarı oluyor. Mama kesmeyin bence geçene kadar daha çabuk atlatıyorlarMama takviyesine kendin mi karar verdin? Hangi markayı kullanıyordun? Hastanede benimkine hipp verdiler ama mama yiyince kaka rengi değişti koyu yeşil siyah gibi oldu. Mamayı kestim tek anne sütünden alınca sarıya dönüyor. Acaba bu mama mı iyi gelmedi. Geceden bu yana tekrar sararmaya başladı. Şimdi yine acile gidicezşu sarılık geçene kadar mama takviyesi yapsam evolvia mı alsam diye düşünüyorum. Hipp iyi gelmedi ama hipp ile hipp combiotic aynı mama mı farklı mı?
Cnm ben kullaniyorum comotomo memnunum ,meme reddi de olmadi hic.Gaz yapmadığını bilsem alıcam da ya alırsam gaz devam ederse
Evet yolunu bulan varsa söylesin asla durmuyor yatarakBu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor
Gaz yapıyormu kuzum yapmıyorsa bende alıcam..Cnm ben kullaniyorum comotomo memnunum ,meme reddi de olmadi hic.
EvettttBen uyutmaya çalışıyorum. Son 12 saattir de uyutmaya çalışıyorum. Arada 2 dk uyuyor sonra fal taşı gibi gözler 2 dk uykuda şarj oluyor sanki
Tam olarak bizimkide geçmedi 1 aylıkken 7 ye düşmüştü doktor düşüşte yavaş yavaş geçer demiştiUzamis sariligi olan var mi aranizda. Benim bebekte hala gecmedi. Yarin doktora gotrcem. Nasil bir tedavi uygularlar hastaneye yatirilir mi korkuyrm
Yaptık yaptık huysuz bugün çok huysuz bitirdi beni de babasını daBiraz oyalayıp sonra uyutmayı dene canım en az yarım saat uyur..
Evet ya al işte bizim de öyle. Huzurlu güler yüzlü olduğu zamanı görecek miyiz ko? Sadece meme emdikten sonra memede bi iki kendi kendine gülüyor o kadar, memeden çıkınca yine karanlık dünyaEvetttttıpkı bizim ki anında ağlıyor hop kucağa kucaktada bi süre ağlıyor susturana kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor
Maşallah bizimki geceleri ilk uyuduğunda 3 saat uyuyor ama ondan sonra 1 ya da 2 saat maksimum geceleri tek göğsümü emdikten sonra uyuya kalıyor ikinciye geçemiyoruz acaba ondan mı hemen uyanıyor uyandırıp ikisini de emzirsem 4 saat uyur mu acabaBende uyandırmıyorum 4 5 saat uyuyor banada iyi geliyor dinlenmiş oluyorum daha rahat emziriyorum
Bu atak dedikleri bu olsa gerekYaptık yaptık huysuz bugün çok huysuz bitirdi beni de babasını dababası 1 saattir ayağında sallıyor yari uykulu ama sallama bittiği an hemen ciyakliyor. Hep ağlıyor ya hiç huzurlu durduğu 2 dk yok normal mi
Evet ya al işte bizim de öyle. Huzurlu güler yüzlü olduğu zamanı görecek miyiz ko? Sadece meme emdikten sonra memede bi iki kendi kendine gülüyor o kadar, memeden çıkınca yine karanlık dünya
Duur daha nerde 20 güne kadar bizde öyleydik şimdi uyut uyutabilirsenya birşey dicem kızımda nasıldık hatırlamıyorum. benim oğlan emiyor, altı alınıyor tekrar uyuyor. uyanık kalma süresi çok az. anakucağına koyuyorum sağa sola bakınsın diye orda da uykuya geçiyorbugün 13günlüğüz normal mi uyuma süresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?