- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ne atağı ki ? Gaz atağı mi?Bu atak dedikleri bu olsa gerekbizimkilerde temassız durmuyorlar emzikte bir vakte kadar işe yarıyor
di mi az bir zamanım kaldı tadını çıkarayımDuur daha nerde 20 güne kadar bizde öyleydik şimdi uyut uyutabilirsensabah kucağımda sallayarak uyuttum ikisini..
İlk önce 9.4 tü doktor bol emsin dedi üstünde durmadı sonra kendi kendine yükselmiş sürekli ağlıyordu uyuyunca uyanamıyordu ateşi de 38 e çıkınca götürdük. Yüzünde 11.9 du kan değeri 17 küsurdu yatış verdiler 1 gece tedavi aldı ertesi gün yüzde 6.6 göğüste 2.1 e düşmüştü. Bugün yine artmış gibiydi acile gittik. Yüzde 8.4 göğüste 7.5 kanda 9 küsur olmuş. Yarın sabah doktoruna tekrar gidicez.Çok mu yüksekti canım? Bizim yüzünde vardı bir de gövdesinde... 5.gün değeri 12cıktı. Düşük çıktı gün ve kilosuna göre..
Dr, 2 3 hafta sonra tamamen biter dedi..
...
Kızımda da vardı onda 4.gün 17çıktı yüksekti değer ve ellerinde ayaklarında da vardı gözleri cok sarı idi. O fototerapi aldı...
Olabilir karnı tok olursa daha com uyuyorlar benmkide öle az içerse 2 3 saatte uyanıyor ben bazen sağdıgum sütler den veriyorum emin olmak için iyice doysun uyanmasın diyeMaşallah bizimki geceleri ilk uyuduğunda 3 saat uyuyor ama ondan sonra 1 ya da 2 saat maksimum geceleri tek göğsümü emdikten sonra uyuya kalıyor ikinciye geçemiyoruz acaba ondan mı hemen uyanıyor uyandırıp ikisini de emzirsem 4 saat uyur mu acaba
Benimkini bikaç gündür oyun halısına yatırıyorum yeni yeni keşfetti renkleri ama öyle çok uzun durmuyor 10 dk anca bazen elektrikli ana kucağına yatırıyorum bazende evin içinde bebek arabasına oto koltuğunu takıp abisine gezdirtiyorum.Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor
Eldivenle alabildiğim kadarıyla aldım ben artık,Normal doğum yapanlar ağda işinizi nasıl hallettiniz? Ben ağda yaptırmak istemiyorum çünkü hala çok hassas oralar. Tüy dökücü kremler zarar verir mi acaba ya? Jilet hayatım boyunca hiç kullanmadım. Beceremem gibi.
Oyun halısı dan anlıyor mu bende de var ama anlamaz diye daha kurmadıkBenimkini bikaç gündür oyun halısına yatırıyorum yeni yeni keşfetti renkleri ama öyle çok uzun durmuyor 10 dk anca bazen elektrikli ana kucağına yatırıyorum bazende evin içinde bebek arabasına oto koltuğunu takıp abisine gezdirtiyorum.
Hmm biz de ates hiç olmamıstı... 9.4 iken kaç günlüktü canım. Bu değerler kilo ve güne göre normal veya yüksek seklinde değerlendiriliyor.İlk önce 9.4 tü doktor bol emsin dedi üstünde durmadı sonra kendi kendine yükselmiş sürekli ağlıyordu uyuyunca uyanamıyordu ateşi de 38 e çıkınca götürdük. Yüzünde 11.9 du kan değeri 17 küsurdu yatış verdiler 1 gece tedavi aldı ertesi gün yüzde 6.6 göğüste 2.1 e düşmüştü. Bugün yine artmış gibiydi acile gittik. Yüzde 8.4 göğüste 7.5 kanda 9 küsur olmuş. Yarın sabah doktoruna tekrar gidicez.
Ben 3 e geçtim 2 numara bacaklarında iz yapıyor.Ama pure kullanmıyorum artık pakette var 27 tane benim oğlana 3 gün gidiyor başedemedim bende premiumcare sipariş ettim hepsi burda indiriminden 144 tanesine 150 tl verdim.Prima kullanan annişler 4kilo ve üzeri için hangi bedenini kullandınız?
Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmediKızlar goz muayenesi yaptiracak msnz...
Sallanan oyuncakların tam altına yatırıyorum ozaman görüyor salladıkça takip etmeye başladı yeni yeni.Oyun halısı dan anlıyor mu bende de var ama anlamaz diye daha kurmadık
yüz ve göğüsten ölçümü ilk kez duydum. kandaki değeri şu an yüksek değil. sen bol bol emzir ve mama ver bence peşine.İlk önce 9.4 tü doktor bol emsin dedi üstünde durmadı sonra kendi kendine yükselmiş sürekli ağlıyordu uyuyunca uyanamıyordu ateşi de 38 e çıkınca götürdük. Yüzünde 11.9 du kan değeri 17 küsurdu yatış verdiler 1 gece tedavi aldı ertesi gün yüzde 6.6 göğüste 2.1 e düşmüştü. Bugün yine artmış gibiydi acile gittik. Yüzde 8.4 göğüste 7.5 kanda 9 küsur olmuş. Yarın sabah doktoruna tekrar gidicez.
Canım ben prime pure kullanıyorum doğduğundan beri. 1 numarayla başladım. Yarın 1 aylık olucak kızım, hala 1 numarayla devam ediyorum. Prima premium care ile aynı kalıplarda mı bilmiyorum ama, benim kız 4 kiloyu geçmiştir büyük ihtimal. Yarın aşısı var hepatit. Kilosunu falan yarın öğrenicem. Sleepy 2 numaradan daha büyük prima pure 1 numara.
Canım bitince değil de doğması gerektiği tarihe göre sen yeni giriyorsundur 40 haftaya göre hesaplamalargeçenlerde atak tablosu paylaşılmıştıKitapkurdu20 sen paylaşmıştın galiba bu ataklar hafta bitince mi başlıyor bizim 5. Hafta bitti ne doyuyorlar ne uyuyorlar
Normal canım benimkinin uyanıklık süresi yeni artıyor 26 günlüğüz sarılığında etkisi oluyor ilk 2-3 hafta bence maşallah de bu günlerin keyfini çıkar bir iki haftaya forumdaki diğer Uyumayan bebekler gibi olmaya başlayabilirya birşey dicem kızımda nasıldık hatırlamıyorum. benim oğlan emiyor, altı alınıyor tekrar uyuyor. uyanık kalma süresi çok az. anakucağına koyuyorum sağa sola bakınsın diye orda da uykuya geçiyorbugün 13günlüğüz normal mi uyuma süresi?
Canım çapaklanma için bir de burun köküne gözüm hizasındaki yere parmağınla masaj yapsana damar tıkalıdır ondan çapaklanma oluyordur masajla açılıyorBen yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Gerçekten mastite sevineceğim aklıma gelmezdi. Dün falan belli birşey yoktu. Bugün sol göğsümün üst tarafı hafif kızarmış dalga dalga sıcak suyla yıkamış gibi. Herhalde orda birşey var. Oğlum da o memeyi emmek istemiyor. Diğerini emiyor. Çok ilginç.OleyyyMastit ya da lohusalıktan demekki sen istersen evde lahana varsa emzirdikten sonra sıcak suya koy biraz ılıyınca memeleri sar belki de senin memelere Vurmadı ağrısı ben de ağırlık vardı ama sırtıma ve özellikle koltuk altıma bir ağrı saplanmıştı kollarımı kaldıramıyordum ay güzel haberi almak ne güzel mastite sevinir olduk
Kucakta gezdiriyoruz başka oyalama yolu var mı uyanık olduğu her saniye kucakta. Sırtı yere değsin kıyamet kopuyor.Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
bizimkide saatlerce geziyor kucakta dalamıyor bir türlü
Mama takviyesine kendin mi karar verdin? Hangi markayı kullanıyordun? Hastanede benimkine hipp verdiler ama mama yiyince kaka rengi değişti koyu yeşil siyah gibi oldu. Mamayı kestim tek anne sütünden alınca sarıya dönüyor. Acaba bu mama mı iyi gelmedi. Geceden bu yana tekrar sararmaya başladı. Şimdi yine acile gidicezşu sarılık geçene kadar mama takviyesi yapsam evolvia mı alsam diye düşünüyorum. Hipp iyi gelmedi ama hipp ile hipp combiotic aynı mama mı farklı mı?
Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?