2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İlk önce 9.4 tü doktor bol emsin dedi üstünde durmadı sonra kendi kendine yükselmiş sürekli ağlıyordu uyuyunca uyanamıyordu ateşi de 38 e çıkınca götürdük. Yüzünde 11.9 du kan değeri 17 küsurdu yatış verdiler 1 gece tedavi aldı ertesi gün yüzde 6.6 göğüste 2.1 e düşmüştü. Bugün yine artmış gibiydi acile gittik. Yüzde 8.4 göğüste 7.5 kanda 9 küsur olmuş. Yarın sabah doktoruna tekrar gidicez.

Olabilir karnı tok olursa daha com uyuyorlar benmkide öle az içerse 2 3 saatte uyanıyor ben bazen sağdıgum sütler den veriyorum emin olmak için iyice doysun uyanmasın diye

Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor
Benimkini bikaç gündür oyun halısına yatırıyorum yeni yeni keşfetti renkleri ama öyle çok uzun durmuyor 10 dk anca bazen elektrikli ana kucağına yatırıyorum bazende evin içinde bebek arabasına oto koltuğunu takıp abisine gezdirtiyorum.

Eldivenle alabildiğim kadarıyla aldım ben artık,

Oyun halısı dan anlıyor mu bende de var ama anlamaz diye daha kurmadık

Hmm biz de ates hiç olmamıstı... 9.4 iken kaç günlüktü canım. Bu değerler kilo ve güne göre normal veya yüksek seklinde değerlendiriliyor.
Kandan bakıldı bizde kızımda da öyle yapmışlardı.
Anlamadığım su ki nasıl yüzde göğüste değer buluyorlar onun ölçümü nasıl yapılıyor? İlk defa duydum...

Prima kullanan annişler 4kilo ve üzeri için hangi bedenini kullandınız?
Ben 3 e geçtim 2 numara bacaklarında iz yapıyor.Ama pure kullanmıyorum artık pakette var 27 tane benim oğlana 3 gün gidiyor başedemedim bende premiumcare sipariş ettim hepsi burda indiriminden 144 tanesine 150 tl verdim.

Kızlar goz muayenesi yaptiracak msnz...
Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi

yüz ve göğüsten ölçümü ilk kez duydum. kandaki değeri şu an yüksek değil. sen bol bol emzir ve mama ver bence peşine.

Reengarenk Ben iki primayı da denedim pure kalıpları daha büyük Benim kız 4 lerdedir bir numara oluyor 5 kg da da olur senin ikizlere de olur canım kalıbı premium care e göre daha büyük ama premium care bir numara hafif sıkmaya başladı onu alacaksan iki alabilirsin belki
Ben de sonraki bezi ne alsam bilemedim pure kalıbı büyük olunca altta toplanıyor biraZ organik olunca hafif sert premiuma göre ama hiç sızdırma problemi yaşamadım premium care de de hiç sızdırma olmadı ama onda da parfümlü gibi sanki bir koku var bir de primanın aqua pure ıslak mendilini hiç sevmedim elimde de daha 10 kadar var aşırı sulu düşün sıkıp kullanıyorum doğal ama sleepy i daha çok sevdim

geçenlerde atak tablosu paylaşılmıştı Kitapkurdu20 sen paylaşmıştın galiba bu ataklar hafta bitince mi başlıyor bizim 5. Hafta bitti ne doyuyorlar ne uyuyorlar
Canım bitince değil de doğması gerektiği tarihe göre sen yeni giriyorsundur 40 haftaya göre hesaplamalar

Normal canım benimkinin uyanıklık süresi yeni artıyor 26 günlüğüz sarılığında etkisi oluyor ilk 2-3 hafta bence maşallah de bu günlerin keyfini çıkar bir iki haftaya forumdaki diğer Uyumayan bebekler gibi olmaya başlayabilir

Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Canım çapaklanma için bir de burun köküne gözüm hizasındaki yere parmağınla masaj yapsana damar tıkalıdır ondan çapaklanma oluyordur masajla açılıyor

Gerçekten mastite sevineceğim aklıma gelmezdi. Dün falan belli birşey yoktu. Bugün sol göğsümün üst tarafı hafif kızarmış dalga dalga sıcak suyla yıkamış gibi. Herhalde orda birşey var. Oğlum da o memeyi emmek istemiyor. Diğerini emiyor. Çok ilginç.

bizimkide saatlerce geziyor kucakta dalamıyor bir türlü

Bizimkide ya memede ya da gaz cikarma pozisyonunda kucakta dermanim kalmiyor bazen

Hipp combiotic ozellikle kabizlik falan olmasin diye daha iyi biliyorum ben de kullaniyorum ama kakasi sari hic yesil olmadi

Bu bebeler uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz kızlar.
Uyanıkken hep kucak istiyor

Mememde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…