2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
9.4 iken 4. Günündeydi. Ateş ölçer gibi bir cihazla alnından ve göğsünden ölçüyorlar. Kanda da topuktan kan alıp ölçtüler.

Bizimkide ya memede ya da gaz cikarma pozisyonunda kucakta dermanim kalmiyor bazen

Hipp combiotic ozellikle kabizlik falan olmasin diye daha iyi biliyorum ben de kullaniyorum ama kakasi sari hic yesil olmadi

Mememde
Hipp ile hipp combiotic farklı mı aynı mama mı?

Canım çapaklanma için bir de burun köküne gözüm hizasındaki yere parmağınla masaj yapsana damar tıkalıdır ondan çapaklanma oluyordur masajla açılıyor
Cnm doktorda söyledi de yapamıyorum aglıyor sürekli emzirirken yap dedi o zmn da memeyi bırakıyor aklıma geldikçe yapmaya çalsyrm bende

Reengarenk sen sorunca bakayım dedim muhendisoğlu paylaşımlarına premium care de olayın varmış dediğim gibi bir parfümsü koku geliyordu ben ileride minies deneyeceğim etrafımda kullanan çok Ve memnunlar içeriği de temizmiş Migros’un markası ama biraz daha büyüsün öyle geçeyim diyorum pure de gerçekten fazla pahalı 1 numarada çok koymuyor içerisinde bez sayısı fazla oluyor ama 3 den sonra koyacak bu arada Migros’ta primalarda %25 indirim vardı bitti mi bilmiyorum kampanya da

Arkadaşlar çok şükür negatif çıktı sonucum. Bir gün bile karantina çocuklarla ne zor. 14 günü düşünemiyorum.
gozun aydın canım çok sevindim..tahmin etmiştim negatif çıkacağını zaten :)
Gııı bu prima pure nekadar pahalıymış care ile arasındaki fark ne acaba ikisinide kullanan varm?
valla farkı çok dersem atmış olurum ..çokta anlamadim canım .. oglumda prima premium kullanıyodum bu sefer bunu alayım dedim öyle gidiyoz işte..hakkaten çok pahalı ama diğerlerine göre
bizim numaramız halen 1 ..malum 4 kilo doğduk halen 4 kiloyuz 4 paket bitirdik şimdiye kadar..dün 4 paket daha 1 numara sipariş verdim 1 ay daha böyle gideriz heralde

Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Evet ya bizde de vardı kullandık damla ama geçmedi.

Kızlar bir de oğlumun testiste küçük bir şişlik gördük yarın doktora götüreceğiz inşallah önemli bir şey değildir.

Bu arada prima pure nin ıslak mendilini çok beğendiğimi söyleyemiycem ama.. garip bir kokusu var tarif edemiyorum..sırf temiz içerikli katkısız diye kullanıyorum ama bitince bir daha alcagımı sanmıyorum..gerçi bitecegide yok kitlıktan çıkmış gibi stokladım ne zaman biter Allah Kerim

Son düzenleme:
Kızlar minorisin çok güzel indirimi var kullanıyorsanız kaçırmayın..baya deterjan leke çıkarıcı sabun falan stokladım çok uygun oldu eski aldıgım fiyatlara göre

Ben de sevmedim hiç aşırı ıslak sıkıp kullanıyorum

ızlar iye batması diye bisey duydunuz mu annemlere geldim bebeğim agliyor annem iyesi mi battı acaba dedi yüz üstü yatırıp önce belini ovdu sonra sağ ayağı sol eline, sol ayağıda sag eline değecekmiş biri degdi biri değmedi iyesi batınca cok ağlarlarmış diyor

Aynen yaa acayip sulu bir de bittekçe sulanıyo dibindeker daha sulu iyice sıkıyorum bende..arkasından da kuruluyorum..almıycam bir daha ondan

Olabilir karnı tok olursa daha com uyuyorlar benmkide öle az içerse 2 3 saatte uyanıyor ben bazen sağdıgum sütler den veriyorum emin olmak için iyice doysun uyanmasın diye
Şükür gecelerimiz öyle sorunlu geçmiyor ağlaması falan olmuyor ama saat başı yada iki saatte bir uyanıyor düzene oturtmak için bende bu gece öyle deneyeceğim sütümü sağdım emzirdikten sonrada onu verince bakalım ne zaman uyanacak

Gaz yapıyormu kuzum yapmıyorsa bende alıcam..
Gazlari hemen cikiyor bebeklerin cnm biberonla icselerde,beni emselerde.
Bebislerden biri 2 gun sancilandi ama kaka da sorun var az az yapiyor ,biogaia ya basladigimizdan beri o da gecti
Ben memnun kaldim biberonlardan her acidan meme reddi falan da hic olmadi

9.4 iken 4. Günündeydi. Ateş ölçer gibi bir cihazla alnından ve göğsünden ölçüyorlar. Kanda da topuktan kan alıp ölçtüler.
Kanda alınan değer mi 9.4 idi canım? 4.gün için aslında çok iyi bi değer.. Ama gittikçe artması kötü olmus evet...
Bundan sonra daha iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…