- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
9.4 iken 4. Günündeydi. Ateş ölçer gibi bir cihazla alnından ve göğsünden ölçüyorlar. Kanda da topuktan kan alıp ölçtüler.Hmm biz de ates hiç olmamıstı... 9.4 iken kaç günlüktü canım. Bu değerler kilo ve güne göre normal veya yüksek seklinde değerlendiriliyor.
Kandan bakıldı bizde kızımda da öyle yapmışlardı.
Anlamadığım su ki nasıl yüzde göğüste değer buluyorlar onun ölçümü nasıl yapılıyor? İlk defa duydum...
Hipp ile hipp combiotic farklı mı aynı mama mı?Bizimkide ya memede ya da gaz cikarma pozisyonunda kucakta dermanim kalmiyor bazen
Hipp combiotic ozellikle kabizlik falan olmasin diye daha iyi biliyorum ben de kullaniyorum ama kakasi sari hic yesil olmadi
Mememde
Emziriyorum yarın sabah doktoruna gidicez mamayı unuttum sabah duruma göre alayım.yüz ve göğüsten ölçümü ilk kez duydum. kandaki değeri şu an yüksek değil. sen bol bol emzir ve mama ver bence peşine.
Cnm doktorda söyledi de yapamıyorum aglıyor sürekli emzirirken yap dedi o zmn da memeyi bırakıyor aklıma geldikçe yapmaya çalsyrm bendeCanım çapaklanma için bir de burun köküne gözüm hizasındaki yere parmağınla masaj yapsana damar tıkalıdır ondan çapaklanma oluyordur masajla açılıyor
gozun aydın canım çok sevindim..tahmin etmiştim negatif çıkacağını zaten :)Arkadaşlar çok şükür negatif çıktı sonucum. Bir gün bile karantina çocuklarla ne zor. 14 günü düşünemiyorum.
Gııı bu prima pure nekadar pahalıymışcare ile arasındaki fark ne acaba ikisinide kullanan varm?
Evet ya bizde de vardı kullandık damla ama geçmedi.Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Uyurken yapsan uyanır mı acabaCnm doktorda söyledi de yapamıyorum aglıyor sürekli emzirirken yap dedi o zmn da memeyi bırakıyor aklıma geldikçe yapmaya çalsyrm bende
Ben de sevmedim hiç aşırı ıslak sıkıp kullanıyorumBu arada prima pure nin ıslak mendilini çok beğendiğimi söyleyemiycem ama.. garip bir kokusu var tarif edemiyorum..sırf temiz içerikli katkısız diye kullanıyorum ama bitince bir daha alcagımı sanmıyorum..gerçi bitecegide yok kitlıktan çıkmış gibi stokladım ne zaman biter Allah Kerim
Ben aldım yeni üstüne kampanya başladıKızlar minorisin çok güzel indirimi var kullanıyorsanız kaçırmayın..baya deterjan leke çıkarıcı sabun falan stokladım çok uygun oldu eski aldıgım fiyatlara göre
Aynen yaa acayip sulu bir de bittekçe sulanıyo dibindeker daha sulu iyice sıkıyorum bende..arkasından da kuruluyorum..almıycam bir daha ondanReengarenk Ben iki primayı da denedim pure kalıpları daha büyük Benim kız 4 lerdedir bir numara oluyor 5 kg da da olur senin ikizlere de olur canım kalıbı premium care e göre daha büyük ama premium care bir numara hafif sıkmaya başladı onu alacaksan iki alabilirsin belki
Ben de sonraki bezi ne alsam bilemedim pure kalıbı büyük olunca altta toplanıyor biraZ organik olunca hafif sert premiuma göre ama hiç sızdırma problemi yaşamadım premium care de de hiç sızdırma olmadı ama onda da parfümlü gibi sanki bir koku var bir de primanın aqua pure ıslak mendilini hiç sevmedim elimde de daha 10 kadar var aşırı sulu düşün sıkıp kullanıyorum doğal ama sleepy i daha çok sevdim
Şükür gecelerimiz öyle sorunlu geçmiyor ağlaması falan olmuyor ama saat başı yada iki saatte bir uyanıyor düzene oturtmak için bende bu gece öyle deneyeceğim sütümü sağdım emzirdikten sonrada onu verince bakalım ne zaman uyanacakOlabilir karnı tok olursa daha com uyuyorlar benmkide öle az içerse 2 3 saatte uyanıyor ben bazen sağdıgum sütler den veriyorum emin olmak için iyice doysun uyanmasın diye
Gazlari hemen cikiyor bebeklerin cnm biberonla icselerde,beni emselerde.Gaz yapıyormu kuzum yapmıyorsa bende alıcam..
Aaa şansa bak olsun az aldıysan bir kaç tane daha alabilirsin yine kar edersin nede olsa kullanıyoruz sürekli biticek..hiçbirşeyin fiyatı yerinde durmuyor memlekette maşallah akşamdan sabaha zamlanıyor herşeyBen aldım yeni üstüne kampanya başladı
Kanda alınan değer mi 9.4 idi canım? 4.gün için aslında çok iyi bi değer.. Ama gittikçe artması kötü olmus evet...9.4 iken 4. Günündeydi. Ateş ölçer gibi bir cihazla alnından ve göğsünden ölçüyorlar. Kanda da topuktan kan alıp ölçtüler.
geçenlerde atak tablosu paylaşılmıştıKitapkurdu20 sen paylaşmıştın galiba bu ataklar hafta bitince mi başlıyor bizim 5. Hafta bitti ne doyuyorlar ne uyuyorlar
Evet aman uyudugunda uyanacak dye ödüm kopuyor zatenUyurken yapsan uyanır mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?