2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kanda alınan değer mi 9.4 idi canım? 4.gün için aslında çok iyi bi değer.. Ama gittikçe artması kötü olmus evet...
Bundan sonra daha iyi olur inşallah
Hayır yüzdeydi 9.4 kanda bakmadı doktor bol emzir dedi ama sonra yükseldi. Kurtuluruz inşallah bu sarılık derdinden ya

Bende 0 la başladım 1 numaraya yeni gectim bizimkide daha 4 kiloyu gecemedi sanırım

Çok mantıklı. Bugün beşiğndeki dönence ilgisini çekti 10 dk kadar

Kac kez kaka yapiyor canim

Canim.emdikten sonra 50cc cikiyorsa cok iyi benimki emerse bende hic sut cikmiyor

Hipp ile hipp combiotic farklı mı aynı mama mı?
Ozellikleri farkli canim hipp combiotic bagirsak ve sindirim sistemi icin daha iyi icerigi zaten ikisi arasinda nerdeyse 20lira fark var benimkinin zaten kabizligi oluyor diye combiotic aliyorum

Valla kizlar ben denemek icin bir paket minies aldim 2 numara oldu benim kiza 1 numara yok zaten galiba kiloya bakip aldim gayette memnunum 60li paket 29tl hem fiyati cok uygun pisik vs yapmadi sizmada olmadi hic simdi 2.paketi de aldim sorun yasamayinca deneyin derim zarar etmezsiniz pahali degil zaten

Bende değiştircem ilerde dediğin gibi su an koymuyor ama ilerde numara arttıkça bez adedi düşecek bende birwz hassasiyeti gecsin diye bekliyorum

Hayır yüzdeydi 9.4 kanda bakmadı doktor bol emzir dedi ama sonra yükseldi. Kurtuluruz inşallah bu sarılık derdinden ya
İnşallah canım benim zor biliyorum bende kızımda çok çektim. O nedenle bu bebeğimde mecbur mama da verdim ki aynısını yasamayalım diye...çoo şükür ilerlemedi.. Beslenme çok önemli...

Ben slepy yenidoğan kullanıyorum ve çok memnunum. Çok ıslak değil hatta kuruya yakın. Kokusu hiç yok gibi.
Kızlar minorisin çok güzel indirimi var kullanıyorsanız kaçırmayın..baya deterjan leke çıkarıcı sabun falan stokladım çok uygun oldu eski aldıgım fiyatlara göre
Leke çıkarıcısı işe yarıyor mu?

ızlar iye batması diye bisey duydunuz mu annemlere geldim bebeğim agliyor annem iyesi mi battı acaba dedi yüz üstü yatırıp önce belini ovdu sonra sağ ayağı sol eline, sol ayağıda sag eline değecekmiş biri degdi biri değmedi iyesi batınca cok ağlarlarmış diyor

Beyiss
İlk defa duyuyorum. İlginç. Bebekler çok esnek sanki her yeri her yere değecekmiş gibi geliyor bana. Düzeltmek için ne yaptınız peki.

Gııı bu prima pure nekadar pahalıymış care ile arasındaki fark ne acaba ikisinide kullanan varm?
Evet ya çok pahalı. Geçen rossmanda indirimdeydi. Bitti mi bilmiyorum. Diğerini kullanmadım ben canım. Ama diğerinde parfüm kokusu varmış. Pure olan organik, o yüzden diğerinden daha pahalı. Ama çok güzel gerçekten.
O ıslak mendili bende aldım canım ama o kadar kötü ki. Pişik yaptı hatta. Hemen sleepye geçtim. Çok güzel sleepy yeni doğan ıslak mendili. Prima pure ıslak mendili o kadar kötü kokuyo ki. Sanki suda kalmış, rutubet mi desem ne desem. Bi de sırılsıklam. Bende iki koli almıştım. Bi paket bitirmedim, kaldı.
Minies’i bende çok duydum. Bezler bitince denemeyi düşünüyorum. Herkes çok memnun ve çoğu kişi önermiş. Minies alt değiştirme bezini kullanıyorum, ondan memnunum.
Ay o kokuyu bende tarif edemiyorum. Çok kötü. Bi de %99 su yazıyo üstünde. Gerçekten suyu aşırı fazla, ıslak mendil değil de sanki suya batırılmış mendil gibi. Islaklığını sıkarak halledebilirdik ama o kokusunu geçirecek bişey yok.

İnşallah canım benim zor biliyorum bende kızımda çok çektim. O nedenle bu bebeğimde mecbur mama da verdim ki aynısını yasamayalım diye...çoo şükür ilerlemedi.. Beslenme çok önemli...
Evet beslenme çok önemli. Doktor bebeğin dudakları kuru beslenme yetersiz deyince öyle çok üzüldüm ki hastanede mama verdiler ama eve gelince kaka da sorun olunca eşim vermeyelim mama dedi. Annem arar şerbet ver der eşimle kv verme der, annem hergün verdin mi diye arar... Bu sarılık ve beslenme durumunun içinden çıkamadım ben.

Ben yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Bnmkinin de sol gözünde var göz yası kanalı tıkanıklığı dedi

Kayınvalidem şerbet verdi canım diger torunlara ve çocuklarınada vermiş üç gün verelim dedi bi zor tuttum

Ablam dahil çevremde kullanan ve memnun kalan çok gece uzun kalırsa sızdırma yapıyormuş bazen O da gece için belki başka alınabilir içeriği de temiz illa en pahalı en iyi olmuyor zaten

cnm en az 4 kakalı bez alıyoruz. 2-3tane de çişli oluyor kaka yapmadıysa.

kızlar ben de sleepy yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum ve çok memnunum. oğlum doğmadan önce kızımda da kullanıyordum öyle devam ediyoruz.
bez olarak da sleepy devam ediyoruz. geçen markette bulamayınca molfixin sarı paketinden aldım o da çok iyi beğendim. sleepyden bir tık daha büyük bedeni.

Reengarenk canım nasılsın? Comotomo biberon için deneyimim hakkında bilgi vereyim; işe yarıyor sadece süt akma deliği çok küçük kızım olay çıkartıyordu emerken çatalın ucuyla genişlettim. Şimdi gayet memnunuz büyük boyundan da sipariş edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…