- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Hayır yüzdeydi 9.4 kanda bakmadı doktor bol emzir dedi ama sonra yükseldi. Kurtuluruz inşallah bu sarılık derdinden yaKanda alınan değer mi 9.4 idi canım? 4.gün için aslında çok iyi bi değer.. Ama gittikçe artması kötü olmus evet...
Bundan sonra daha iyi olur inşallah
Bende 0 la başladım 1 numaraya yeni gectim bizimkide daha 4 kiloyu gecemedi sanırımgozun aydın canım çok sevindim..tahmin etmiştim negatif çıkacağını zaten :)
valla farkı çok dersem atmış olurum ..çokta anlamadim canım .. oglumda prima premium kullanıyodum bu sefer bunu alayım dedim öyle gidiyoz işte..hakkaten çok pahalı ama diğerlerine göre
bizim numaramız halen 1 ..malum 4 kilo doğduk halen 4 kiloyuz4 paket bitirdik şimdiye kadar..dün 4 paket daha 1 numara sipariş verdim 1 ay daha böyle gideriz heralde
Yatırınca dimi. Bu da öyle yatırınca sanki yatağında diken varBen uyutmaya çalışıyorum. Son 12 saattir de uyutmaya çalışıyorum. Arada 2 dk uyuyor sonra fal taşı gibi gözler 2 dk uykuda şarj oluyor sanki
Çok mantıklı. Bugün beşiğndeki dönence ilgisini çekti 10 dk kadarBenimkini bikaç gündür oyun halısına yatırıyorum yeni yeni keşfetti renkleri ama öyle çok uzun durmuyor 10 dk anca bazen elektrikli ana kucağına yatırıyorum bazende evin içinde bebek arabasına oto koltuğunu takıp abisine gezdirtiyorum.
Evet işte o da hem yorucu hem sıkıcı oluyo. Oyuncaktan da anlamıyoKucakta gezdiriyoruz başka oyalama yolu var mı uyanık olduğu her saniye kucakta. Sırtı yere değsin kıyamet kopuyor.
Kac kez kaka yapiyor canimewet mamayı ben verdim bazen gün de 1 kere veriyorum ya da hiç vermeden geçiriyoruz günü. kimse ver demediben ilkinde evolvia kullanmıştım ama şimdi çok rastlamıyorum sağda solda o sebeple hipp combiotic aldım. bizim sarı kakası ve her bezimiz de kakalı. sen risk kalkmadan mamayı kesme sütün azsa. sarılığı atlatınca kademeli birakırsın mamayı
Canim.emdikten sonra 50cc cikiyorsa cok iyi benimki emerse bende hic sut cikmiyorAy benimki de öyle 3 gündür kafayı yicem emiyor görünüyor doymak bilmiyor geceleri aranmaktan dalamıyor emdikten sonra sağdığım sütü veriyordum 50 lik falan artık o da yetmiyor sanırım bugün gündüz de öyle acaba benden çekemiyor mu diyorum yutma sesini de duyuyorum artık Sütüm de azaldı sağınca çok az çıkıyor acayip moralim bozuk 1 hafta önce kontrolde kilo alımı normaldi doktor da hiç mama flan önermedi ne yapacağım bilmiyorm
Ozellikleri farkli canim hipp combiotic bagirsak ve sindirim sistemi icin daha iyi icerigi zaten ikisi arasinda nerdeyse 20lira fark var benimkinin zaten kabizligi oluyor diye combiotic aliyorumHipp ile hipp combiotic farklı mı aynı mama mı?
Reengarenk sen sorunca bakayım dedim muhendisoğlu paylaşımlarına premium care de olayın varmış dediğim gibi bir parfümsü koku geliyordu ben ileride minies deneyeceğim etrafımda kullanan çok Ve memnunlar içeriği de temizmiş Migros’un markası ama biraz daha büyüsün öyle geçeyim diyorum pure de gerçekten fazla pahalı 1 numarada çok koymuyor içerisinde bez sayısı fazla oluyor ama 3 den sonra koyacak bu arada Migros’ta primalarda %25 indirim vardı bitti mi bilmiyorum kampanya da
Bende değiştircem ilerde dediğin gibi su an koymuyor ama ilerde numara arttıkça bez adedi düşecek bende birwz hassasiyeti gecsin diye bekliyorumReengarenk sen sorunca bakayım dedim muhendisoğlu paylaşımlarına premium care de olayın varmış dediğim gibi bir parfümsü koku geliyordu ben ileride minies deneyeceğim etrafımda kullanan çok Ve memnunlar içeriği de temizmiş Migros’un markası ama biraz daha büyüsün öyle geçeyim diyorum pure de gerçekten fazla pahalı 1 numarada çok koymuyor içerisinde bez sayısı fazla oluyor ama 3 den sonra koyacak bu arada Migros’ta primalarda %25 indirim vardı bitti mi bilmiyorum kampanya da
İnşallah canım benim zor biliyorum bende kızımda çok çektim. O nedenle bu bebeğimde mecbur mama da verdim ki aynısını yasamayalım diye...çoo şükür ilerlemedi.. Beslenme çok önemli...Hayır yüzdeydi 9.4 kanda bakmadı doktor bol emzir dedi ama sonra yükseldi. Kurtuluruz inşallah bu sarılık derdinden ya
Ben slepy yenidoğan kullanıyorum ve çok memnunum. Çok ıslak değil hatta kuruya yakın. Kokusu hiç yok gibi.Bu arada prima pure nin ıslak mendilini çok beğendiğimi söyleyemiycem ama.. garip bir kokusu var tarif edemiyorum..sırf temiz içerikli katkısız diye kullanıyorum ama bitince bir daha alcagımı sanmıyorum..gerçi bitecegide yok kitlıktan çıkmış gibi stokladım ne zaman biter Allah Kerim
Leke çıkarıcısı işe yarıyor mu?Kızlar minorisin çok güzel indirimi var kullanıyorsanız kaçırmayın..baya deterjan leke çıkarıcı sabun falan stokladım çok uygun oldu eski aldıgım fiyatlara göre
Evet ya çok pahalı. Geçen rossmanda indirimdeydi. Bitti mi bilmiyorum. Diğerini kullanmadım ben canım. Ama diğerinde parfüm kokusu varmış. Pure olan organik, o yüzden diğerinden daha pahalı. Ama çok güzel gerçekten.Gııı bu prima pure nekadar pahalıymışcare ile arasındaki fark ne acaba ikisinide kullanan varm?
O ıslak mendili bende aldım canım ama o kadar kötü ki. Pişik yaptı hatta. Hemen sleepye geçtim. Çok güzel sleepy yeni doğan ıslak mendili. Prima pure ıslak mendili o kadar kötü kokuyo ki. Sanki suda kalmış, rutubet mi desem ne desem. Bi de sırılsıklam. Bende iki koli almıştım. Bi paket bitirmedim, kaldı.Reengarenk Ben iki primayı da denedim pure kalıpları daha büyük Benim kız 4 lerdedir bir numara oluyor 5 kg da da olur senin ikizlere de olur canım kalıbı premium care e göre daha büyük ama premium care bir numara hafif sıkmaya başladı onu alacaksan iki alabilirsin belki
Ben de sonraki bezi ne alsam bilemedim pure kalıbı büyük olunca altta toplanıyor biraZ organik olunca hafif sert premiuma göre ama hiç sızdırma problemi yaşamadım premium care de de hiç sızdırma olmadı ama onda da parfümlü gibi sanki bir koku var bir de primanın aqua pure ıslak mendilini hiç sevmedim elimde de daha 10 kadar var aşırı sulu düşün sıkıp kullanıyorum doğal ama sleepy i daha çok sevdim
Minies’i bende çok duydum. Bezler bitince denemeyi düşünüyorum. Herkes çok memnun ve çoğu kişi önermiş. Minies alt değiştirme bezini kullanıyorum, ondan memnunum.Reengarenk sen sorunca bakayım dedim muhendisoğlu paylaşımlarına premium care de olayın varmış dediğim gibi bir parfümsü koku geliyordu ben ileride minies deneyeceğim etrafımda kullanan çok Ve memnunlar içeriği de temizmiş Migros’un markası ama biraz daha büyüsün öyle geçeyim diyorum pure de gerçekten fazla pahalı 1 numarada çok koymuyor içerisinde bez sayısı fazla oluyor ama 3 den sonra koyacak bu arada Migros’ta primalarda %25 indirim vardı bitti mi bilmiyorum kampanya da
Ay o kokuyu bende tarif edemiyorum. Çok kötü. Bi de %99 su yazıyo üstünde. Gerçekten suyu aşırı fazla, ıslak mendil değil de sanki suya batırılmış mendil gibi. Islaklığını sıkarak halledebilirdik ama o kokusunu geçirecek bişey yok.Bu arada prima pure nin ıslak mendilini çok beğendiğimi söyleyemiycem ama.. garip bir kokusu var tarif edemiyorum..sırf temiz içerikli katkısız diye kullanıyorum ama bitince bir daha alcagımı sanmıyorum..gerçi bitecegide yok kitlıktan çıkmış gibi stokladım ne zaman biter Allah Kerim
Emzik veriyorum hep canım düşürdügünde dalıyo sonraPeki aranıyor mu yattığında bnimki aranıyor
Evet beslenme çok önemli. Doktor bebeğin dudakları kuru beslenme yetersiz deyince öyle çok üzüldüm kiİnşallah canım benim zor biliyorum bende kızımda çok çektim. O nedenle bu bebeğimde mecbur mama da verdim ki aynısını yasamayalım diye...çoo şükür ilerlemedi.. Beslenme çok önemli...
Bnmkinin de sol gözünde var göz yası kanalı tıkanıklığı dediBen yaptırdım 1 aylıkken sıjıntı yok tekrar 6 aylıkken getirin dedi doktor sağ gözünde çapaklanma var sürekli sarı sarı akıyor onada damla verdi hala geçmedi
Kayınvalidem şerbet verdi canım diger torunlara ve çocuklarınada vermiş üç gün verelim dedi bi zor tuttumEvet beslenme çok önemli. Doktor bebeğin dudakları kuru beslenme yetersiz deyince öyle çok üzüldüm kihastanede mama verdiler ama eve gelince kaka da sorun olunca eşim vermeyelim mama dedi. Annem arar şerbet ver der eşimle kv verme der, annem hergün verdin mi diye arar... Bu sarılık ve beslenme durumunun içinden çıkamadım ben.
Geciyor sanırım sonra cok sıkıntı bsy değilBnmkinin de sol gözünde var göz yası kanalı tıkanıklığı dedi
Ablam dahil çevremde kullanan ve memnun kalan çok gece uzun kalırsa sızdırma yapıyormuş bazen O da gece için belki başka alınabilir içeriği de temiz illa en pahalı en iyi olmuyor zatenKac kez kaka yapiyor canim
Canim.emdikten sonra 50cc cikiyorsa cok iyi benimki emerse bende hic sut cikmiyor
Ozellikleri farkli canim hipp combiotic bagirsak ve sindirim sistemi icin daha iyi icerigi zaten ikisi arasinda nerdeyse 20lira fark var benimkinin zaten kabizligi oluyor diye combiotic aliyorum
Valla kizlar ben denemek icin bir paket minies aldim 2 numara oldu benim kiza 1 numara yok zaten galiba kiloya bakip aldim gayette memnunum 60li paket 29tl hem fiyati cok uygun pisik vs yapmadi sizmada olmadi hic simdi 2.paketi de aldim sorun yasamayinca deneyin derim zarar etmezsiniz pahali degil zaten
cnm en az 4 kakalı bez alıyoruz. 2-3tane de çişli oluyor kaka yapmadıysa.Kac kez kaka yapiyor canim
Canim.emdikten sonra 50cc cikiyorsa cok iyi benimki emerse bende hic sut cikmiyor
Ozellikleri farkli canim hipp combiotic bagirsak ve sindirim sistemi icin daha iyi icerigi zaten ikisi arasinda nerdeyse 20lira fark var benimkinin zaten kabizligi oluyor diye combiotic aliyorum
Valla kizlar ben denemek icin bir paket minies aldim 2 numara oldu benim kiza 1 numara yok zaten galiba kiloya bakip aldim gayette memnunum 60li paket 29tl hem fiyati cok uygun pisik vs yapmadi sizmada olmadi hic simdi 2.paketi de aldim sorun yasamayinca deneyin derim zarar etmezsiniz pahali degil zaten
İndirim nerede canım, bende alayımKızlar minorisin çok güzel indirimi var kullanıyorsanız kaçırmayın..baya deterjan leke çıkarıcı sabun falan stokladım çok uygun oldu eski aldıgım fiyatlara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?