- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
kizlar merhaba bende epeyidir yazamiyirum mesajlar cok birikmis onlari okudum epeyi 20 gune kadar ailemin yanindaydik iyiydi daha sonra batmana geldik 17 saat yol gitti benim minis 20 gunden sonra tek basima bakmaya alismaya calisyirum esimde ise gidiyir tek kaliyiruz baya alistim ama ilk zamanlar korkuyordum tek sorunum suan uyku gunde 3 4saat falan uyuyorumdur hafta sonlari aksam esim dinlendiriyor bazen oyle oyle geciyir gaz skntisi bizde de var aptamil kullaniyorum ama burdaki doktor evolviayi alin dedi netten baktim iyi yorumda var kotu yorumda kullanan var mi aranizda ya da duyan bu arada 40im ciktigi gun regl oldum birde kizlar sutumu arttirmistim ne guzel yine azaldi regl iken azalir diye okumustum bir yerden umarim dogrudur petibor biskuvi cok sut yapiyir diye okudum forumda onu denuyorum simdi ilginc geldi bana ama sutun artmasi icin her seye raziyim hem anne sutu hem mama veriyorum ikisinide biberonla veriyorum gogsumde 5 dkdan fazla kalmiyir malesef o da silikon meme ucuyla
birde kizlar ana kucagini nasil kullaniyirsunuz bizimki prego marka kafa saga sola gidiyor boyle daha bizim kiz icine kucuk gekiyor sanirim