2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende makarna dışında her şeye razıyım anam yapmasa acımızdan ölürüz
İşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusun dün bumbar yaptım iki bebe ile düşün dün çok uğraştım bugünde kolaya kaçıcam makrna yayla çorbası yapıcam yanınada bol yeşil salata oh acıktım

Bende pijamamı çıkarıp bol pantolon ve bol kazağımı giyiyorum üniformam oldu artık ya bi de yemekler hep değişik değişik. Farklı mutfaklar. Ben köfte kızartsam kendimi şanslı hşasediyorum

Ohh şifa olsun. Hiç elim kolum kalkmıyo. Değil yapmak yemeğe bile takatim yok

Ben boşuna demiyorum sen 5 çocuk ve ev işleri yemek yaparsın diye maşallah canım ben bugün eşime kitledim yemeği

Valla bu işin esprisi sanırım maya.içtiğiniz malt içeceklerde o var.
Eczanelerde bestlak diye bi damla var süt artırmak için onunda özü maya sanırım bide solgarın maya tabletleri var emziren anneler için şimdilik iyi gidiyoruz 1 2 gün kaka yapamadı diye uyuyamadık sütüm hemen azaldı boza iyi geldi tekrar azalırsa maya tabletlerinden almayı düşünüyorum.

Ben boşuna demiyorum sen 5 çocuk ve ev işleri yemek yaparsın diye maşallah canım ben bugün eşime kitledim yemeği
Yaws ne 5 i ilkinden tecrübe diyelim
Oğlumda evime adım atacak yer yoktu her taraf poklu bez mutfak bulaşık dolu çamaşırlık çamaşır dolu kirli sepeti dolu makina lar dolu bu sefer hazırlık yaptım evvela dondurucuyu dokdurdum kışlık konserve yaptım, kurutma makinası aldım, oturma odasına 1 beşik 2 ana kucağı koydum, mutfak masasına pusetleri koydum, yatak odasında da beşiğimiz var mama için termosta sıcak su birde şişede soğuk kaynatılmış su hazırda bulundurıyorum böyle böyle başa çıkıyorum büyük hazırlık yaptım yani

Aynı seyleri yasıyoruz doktor ve emzirme danışmanı bir memede 15dk ve en az 1.5saat ara yoksa sut olmaz diyolar ama bazen mumkun olmuyor kendini parcalıyo

Hahah iyi yapıyorsun brçak ben o kdr da yapmıyorum gece kaldıramıyorum kendi kalkıyor ağladıgı zamn ama bi işe yaramıyor wcye gidersem gazı ona kitliyorum işte yada uyumadan önce beşik sallamayı bide gaz sancıları geldiğinde Bi o alıyo Bi ben bundan ibaret yani

Bende aynı durumdayım o sekilde saç bas yapıp dolaşanlara hayret ediyorum bende yaparım sanmıstım ama mümkğn değil cocuga baglı sanırım biraz

Aynı ben kendımı tanıyamıyorum cok saldım kendımo yetısemıyorum hıc bırseye

Maşallah sana güzel anne
Valla neden 5 diyorum bilmiyorum neden 4 değil de 5 acaba işin şakası canım yap demiyorum deli miyim öyle diyim yaparsan altından kalkarsın diyorum

Ay ne güzel kızlar yemek yapanlar dışarı çıkanlar uyuyanlar var ya Allahım biz de düzene gireriz inşallah.
Ben eşim sabah işe giderse tuvalete girmek için annemin gelmesini bekliyorum kucak devri yapmadan ne yemek ne tuvalet ne başka şey mümkün

Ohhhh ohhhhh bizde arkandan geliyoruz işte öğrenecez şu ana kucağı dastanayı sipariş ettik hala gelecek yaaaa büyük beklemedeyim onu bakalım kurtarıcı olacak mı kullanmaya başladın mı katyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…