- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
İşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusunBende makarna dışında her şeye razıyım anam yapmasa acımızdan ölürüz
Bende pijamamı çıkarıp bol pantolon ve bol kazağımı giyiyorum üniformam oldu artıkBizim vardı öyle bi akraba.anası bakıyodu çocuğa sadece 3 satte bir emzirsin diye kıza getiriyodu oda süslenip püslenip geziyodu.Valla bende en az iki çeşit yapıyorum mecbur evde ikitane daha yetişme çağında çocuk var ama çocuğa eşim bakıyo kişisel bakım konusunda bende yetişemiyorum en son çocuğun aşısına giderken heralde pijamamı çıkartıp doğru düzgün bişiyler giydim.
Ohh şifa olsun. Hiç elim kolum kalkmıyo. Değil yapmak yemeğe bile takatim yokİşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusundün bumbar yaptım iki bebe ile düşün dün çok uğraştım bugünde kolaya kaçıcam makrna yayla çorbası yapıcam yanınada bol yeşil salata oh acıktım
Ben boşuna demiyorum sen 5 çocuk ve ev işleri yemek yaparsın diyeİşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusundün bumbar yaptım iki bebe ile düşün dün çok uğraştım bugünde kolaya kaçıcam makrna yayla çorbası yapıcam yanınada bol yeşil salata oh acıktım
Bunları yemek sepetinden söylüyor olmasınBende pijamamı çıkarıp bol pantolon ve bol kazağımı giyiyorum üniformam oldu artıkya bi de yemekler hep değişik değişik. Farklı mutfaklar. Ben köfte kızartsam kendimi şanslı hşasediyorum
Bütün tahlillerim temiz çıktı..karacigerde de birşey yok..bir tek idrar kaldı ona baktırcam bi ara ama doktorun demesine göre stres diyor farkında degilsin ama agır etkilenmişsin vücut tepki vermiş diyor..üzüntüye bağlıymış yani
Bir gün ateşlendi ama hemen düştü ateşi .onun dışında huzursuz oldu bir kaç gün başka da bir belirti görmedim
Ya süt olsun diye içtim o bozayı zorla ama
Allahım yarabbim nasıl içiyonuz yaa çok fena bişeymiş..zaten işe de yaramadı bende gram süt yapmadı
Valla bu işin esprisi sanırım maya.içtiğiniz malt içeceklerde o var.Bütün tahlillerim temiz çıktı..karacigerde de birşey yok..bir tek idrar kaldı ona baktırcam bi ara ama doktorun demesine göre stres diyor farkında degilsin ama agır etkilenmişsin vücut tepki vermiş diyor..üzüntüye bağlıymış yani
Bir gün ateşlendi ama hemen düştü ateşi .onun dışında huzursuz oldu bir kaç gün başka da bir belirti görmedim
Ya süt olsun diye içtim o bozayı zorla ama
Allahım yarabbim nasıl içiyonuz yaa çok fena bişeymiş..zaten işe de yaramadı bende gram süt yapmadı
Isısını iyi ayarlıyormusun soğukmu geliyo acaba.Ya dolaptan cıkan sütüm ishal yapıyo cocugu
Evet o yonden iyi ama evden calısıyorum yogun olmasada gunduz tek oldugum cok zor oluyor gece esim yardım ediyor en azındanYaaama en azından gece uyumuş olmuyomusun
Yaws ne 5 iBen boşuna demiyorum sen 5 çocuk ve ev işleri yemek yaparsın diyemaşallah canım ben bugün eşime kitledim yemeği
Aynı seyleri yasıyoruzYok sadece gece 5-6 saat emzirmiyorum o sürede uyuyorum eşim uyanıp bebeği besliyor yoksa hiç uykumu alamıyorum. Gündüz de nerdeyse 1 saat arayla emziriyorum oğlum sürekli emmek istiyor emzirip bırakıyorum geri meme istiyor o yüzden gündüz hiç süt birikmiyor.
Hahah iyi yapıyorsun brçak ben o kdr da yapmıyorum gece kaldıramıyorum kendi kalkıyor ağladıgı zamn ama bi işe yaramıyor wcye gidersem gazı ona kitliyorum işte yada uyumadan önce beşik sallamayı bide gaz sancıları geldiğinde Bi o alıyo Bi ben bundan ibaret yaniAman boşver bazen benimki de diyor sürekli bana iş kitliyorsun ayakta olmaya korkuyorumvalla gece tek alamıyorum diye altını kaka yapınca diye kaldırıyordum içten içe ben uyanıksam o da uyansın diyordum yalan yok yapamadığımdan değil baktım sabah alıp gidiyor uyutuyor beni ellemiyorum artık ama iki üç gün kız da üzerime bol pırtlı kakalar yapınca mecbur kaldırdım kız babayı istiyor demekki
İlk sütler öle yapıyor sanırımYa dolaptan cıkan sütüm ishal yapıyo cocugu
Aynen 1.5 saat beklemiyor ki anc auyursa o ara doluyo gögüslerAynı seyleri yasıyoruzdoktor ve emzirme danışmanı bir memede 15dk ve en az 1.5saat ara yoksa sut olmaz diyolar ama bazen mumkun olmuyor kendini parcalıyo
Bende aynı durumdayım o sekilde saç bas yapıp dolaşanlara hayret ediyorum bende yaparım sanmıstım ama mümkğn değil cocuga baglı sanırım birazKuzenimin eşi doğum yaptı bizimle hemen hemen aynı zamanda. Kız sürekli saçını makyajını yapıp yapıp fotoğraf çekiyo her gün çeşit çeşit yemekler yapıyo gece kocişimle film keyfi diye fotolar paylaşıyo
Bi paçasından rezillik akan ben miyim acaba saçlarımı en son ne zaman taradım hatırlamıyorum
Isısını begenmezse içmiyo zatenIsısını iyi ayarlıyormusun soğukmu geliyo acaba.
Aynı ben kendımı tanıyamıyorum cok saldım kendımo yetısemıyorum hıc bırseyeKuzenimin eşi doğum yaptı bizimle hemen hemen aynı zamanda. Kız sürekli saçını makyajını yapıp yapıp fotoğraf çekiyo her gün çeşit çeşit yemekler yapıyo gece kocişimle film keyfi diye fotolar paylaşıyo
Bi paçasından rezillik akan ben miyim acaba saçlarımı en son ne zaman taradım hatırlamıyorum
Maşallah sana güzel anneYaws ne 5 iilkinden tecrübe diyelim
Oğlumda evime adım atacak yer yoktu her taraf poklu bez mutfak bulaşık dolu çamaşırlık çamaşır dolu kirli sepeti dolu makina lar dolubu sefer hazırlık yaptım evvela dondurucuyu dokdurdum kışlık konserve yaptım, kurutma makinası aldım, oturma odasına 1 beşik 2 ana kucağı koydum, mutfak masasına pusetleri koydum, yatak odasında da beşiğimiz var mama için termosta sıcak su birde şişede soğuk kaynatılmış su hazırda bulundurıyorum böyle böyle başa çıkıyorum büyük hazırlık yaptım yani
Cok krize girince gunde 1 bazen 2 60cc falan mama veriyorum o zaman duruyoAynen 1.5 saat beklemiyor ki anc auyursa o ara doluyo gögüsler
Ohhhh ohhhhhYaws ne 5 iilkinden tecrübe diyelim
Oğlumda evime adım atacak yer yoktu her taraf poklu bez mutfak bulaşık dolu çamaşırlık çamaşır dolu kirli sepeti dolu makina lar dolubu sefer hazırlık yaptım evvela dondurucuyu dokdurdum kışlık konserve yaptım, kurutma makinası aldım, oturma odasına 1 beşik 2 ana kucağı koydum, mutfak masasına pusetleri koydum, yatak odasında da beşiğimiz var mama için termosta sıcak su birde şişede soğuk kaynatılmış su hazırda bulundurıyorum böyle böyle başa çıkıyorum büyük hazırlık yaptım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?