Ay ne güzel kızlar yemek yapanlar dışarı çıkanlar uyuyanlar var ya Allahım biz de düzene gireriz inşallah.
Ben eşim sabah işe giderse tuvalete girmek için annemin gelmesini bekliyorum kucak devri yapmadan ne yemek ne tuvalet ne başka şey mümkün
Tuvalete uçarak gidiyorum gidebilirsem oda tuvalet bile lüks oldu önceden derlerdi tuvalete gidemiyom diye yav tuvalete nası gidemiyorlar ben giderim diyordum al sana tuvalet
Ohhhh ohhhhh bizde arkandan geliyoruz işte öğrenecez şu ana kucağı dastanayı sipariş ettik hala gelecek yaaaa büyük beklemedeyim onu bakalım kurtarıcı olacak mı kullanmaya başladın mı katyayı
Başladım başladım katya işe yarıyor sabah uyanınca evi toplayıp kahvaltı hazırlayana kadar oyalanıyorlar içinde sonra uykuları geliyor gün içindede uykuları yoksa 15 dakika kadar duruyorlar içinde
Şimdilik bukadar durmaları bile yeterli 3 aydan sonra çok işe yarayacak uyanık kalma süreleri uzayacak sallanıp dursunlar
Başladım başladım katya işe yarıyor sabah uyanınca evi toplayıp kahvaltı hazırlayana kadar oyalanıyorlar içinde sonra uykuları geliyor gün içindede uykuları yoksa 15 dakika kadar duruyorlar içinde
Şimdilik bukadar durmaları bile yeterli 3 aydan sonra çok işe yarayacak uyanık kalma süreleri uzayacak sallanıp dursunlar
Ohhhh bak şimdi bir güç geldi bunu duyunca dursunlar dursunlar kurt var totolarında katya rahatlatacak onları aynen etrafı görmeye başladılar mı çok iyi olur hızı nasıl yorumlarda yavaş diyenler olmuş sallama hızı iyi mi canım keser mi bizimkileri
Senin koca cennetlik kız iyi bulmuşsun bu devirde valla sen benden de fenasın bende biraz cekilmesi zorumdur alttan almam pek ama oda alttan almıyor sonunda yine gönül almaya gelen o oluyor ama
İşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusun dün bumbar yaptım iki bebe ile düşün dün çok uğraştım bugünde kolaya kaçıcam makrna yayla çorbası yapıcam yanınada bol yeşil salata oh acıktım
Aynı seyleri yasıyoruz doktor ve emzirme danışmanı bir memede 15dk ve en az 1.5saat ara yoksa sut olmaz diyolar ama bazen mumkun olmuyor kendini parcalıyo
Ohhhh bak şimdi bir güç geldi bunu duyunca dursunlar dursunlar kurt var totolarında katya rahatlatacak onları aynen etrafı görmeye başladılar mı çok iyi olur hızı nasıl yorumlarda yavaş diyenler olmuş sallama hızı iyi mi canım keser mi bizimkileri
Maşallah sana güzel anne
Valla neden 5 diyorum bilmiyorum neden 4 değil de 5 acaba işin şakası canım yap demiyorum deli miyim öyle diyim yaparsan altından kalkarsın diyorum
Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim
Her gece 1 buçuk 5 buçuk arası böyleyiz gündüz de mışıl mışıl uyuyo uyku arası besliyorum. Gece ile gündüzün yerini değiştirebilirsem büyük işler başarıcam
emzik tutturma konusunda bende dertliyim Philips avent emzikleri alıştırmaya çalışıyorum 1-2 dk agzında sonra atıyor. Kauçuk düşünüyorum ama onu da tutmazsa diye vazgeçiyorum.
Pahalilari deneme derim tutmuyolar bu sipalar kizimda cok ugrastim almadiydi philips filan. Oglumda da en ucuz neyse onu aldim tutuyo kendisi. Yani surekli degil ama en azinda zor durumlarda idare ediyor. Kizim 3sn bile tutmayip tukuruyodu hmn.
Hanımlar kilolar ne durumda? Ben ne güzel hepsi gitti diye sevinirken şimdi tekrar geliyorlar hem süt olsun diye hem de stres filan yapınca çok yiyorum ben malum iki çocuk, çıldırmama ramak kaldı..doyma hissim yok resmen stres yaptıkça sürekli yiyorum duba gibi olucamsonra gece yatınca başlıyor vicdan azabı
Hanımlar kilolar ne durumda? Ben ne güzel hepsi gitti diye sevinirken şimdi tekrar geliyorlar hem süt olsun diye hem de stres filan yapınca çok yiyorum ben malum iki çocuk, çıldırmama ramak kaldı..doyma hissim yok resmen stres yaptıkça sürekli yiyorum duba gibi olucamsonra gece yatınca başlıyor vicdan azabı
Dün gündüz mışıl mışıl uyuyo mu yazmıştım ben en son
Gaz sancısını da bu akşam ilk defa belirgin şekilde yaşıyoruz ıkınmaktan uyuyamıyor gündüz 12 den 3 e kadar uyudu en son o zamandan bu yana uyuyor 10 dk içinde ağlayarak ıkınarak geri uyanıyor. Gündüz sabsimplex kullandım ama etki etmedi sanırım.
Kiraz çekirdeği kemeri kullanıp memnun olan var mı?