Tuvalete uçarak gidiyorum gidebilirsem oda tuvalet bile lüks olduAy ne güzel kızlar yemek yapanlar dışarı çıkanlar uyuyanlar var ya Allahım biz de düzene gireriz inşallah.
Ben eşim sabah işe giderse tuvalete girmek için annemin gelmesini bekliyorum kucak devri yapmadan ne yemek ne tuvalet ne başka şey mümkün
Başladım başladım katya işe yarıyorOhhhh ohhhhhbizde arkandan geliyoruz işte öğrenecez şu ana kucağı dastanayı sipariş ettik hala gelecek yaaaa büyük beklemedeyim onu bakalım kurtarıcı olacak mı kullanmaya başladın mı katyayı
Ohhhh bak şimdi bir güç geldi bunu duyuncaBaşladım başladım katya işe yarıyorsabah uyanınca evi toplayıp kahvaltı hazırlayana kadar oyalanıyorlar içinde sonra uykuları geliyor gün içindede uykuları yoksa 15 dakika kadar duruyorlar içinde
Şimdilik bukadar durmaları bile yeterli 3 aydan sonra çok işe yarayacak uyanık kalma süreleri uzayacak sallanıp dursunlar
Ankara’da buldumSenin koca cennetlik kız iyi bulmuşsun bu devirdevalla sen benden de fenasın bende biraz cekilmesi zorumdur alttan almam pek ama oda alttan almıyor sonunda yine gönül almaya gelen o oluyor ama
Mumbar yapmak nedir yaİşte ben orda nefsimi dinliyorum canımın istediğini yapıp yerim huyum kurusundün bumbar yaptım iki bebe ile düşün dün çok uğraştım bugünde kolaya kaçıcam makrna yayla çorbası yapıcam yanınada bol yeşil salata oh acıktım
En az 1.5 saat ara mıAynı seyleri yasıyoruzdoktor ve emzirme danışmanı bir memede 15dk ve en az 1.5saat ara yoksa sut olmaz diyolar ama bazen mumkun olmuyor kendini parcalıyo
Yani hızı bana göre iyi 5 kademesi var yani benimkiler sevdi bebekten bebeğe değişiyor inşallah seninki de severOhhhh bak şimdi bir güç geldi bunu duyuncadursunlar dursunlar kurt var totolarında katya rahatlatacak onları aynen etrafı görmeye başladılar mı çok iyi olur hızı nasıl yorumlarda yavaş diyenler olmuş sallama hızı iyi mi canım keser mi bizimkileri
Yok canım benden 5 çocuk annesi olmaz onu demeye getiriyorumMaşallah sana güzel anne
Valla neden 5 diyorum bilmiyorum neden 4 değil de 5 acabaişin şakası canım yap demiyorum deli miyim öyle diyim yaparsan altından kalkarsın diyorum
Yakın olsaydık sana da yollardımAnkara’da buldum
Mumbar yapmak nedir yaben bayılırım yapmayı geçtim güvenilir satan bi yer bulsam şükretcem
En az 1.5 saat ara mıbiz onu gündüz asla yapamıyoruz ama gece 3 saat filan uyuyor. Özellikle akşama süt kalmıyor ya
Çalışıyosun diye zor oluyor o zaman. Ya gece uykusu olsunda ben gündüze razıyım.Evet o yonden iyi ama evden calısıyorum yogun olmasada gunduz tek oldugum cok zor oluyor gece esim yardım ediyor en azından
Yok yok yapılış aşamalarını da çekiyo kızBunları yemek sepetinden söylüyor olmasın
Bende aynı durumdayım o sekilde saç bas yapıp dolaşanlara hayret ediyorum bende yaparım sanmıstım ama mümkğn değil cocuga baglı sanırım biraz
Çocukları sakin demek kiAynı ben kendımı tanıyamıyorum cok saldım kendımo yetısemıyorum hıc bırseye
Yaaa gece aralığımız aynı ama benimki gündüz de öyle aman aman uyumuyorHer gece 1 buçuk 5 buçuk arası böyleyiz gündüz de mışıl mışıl uyuyo uyku arası besliyorum. Gece ile gündüzün yerini değiştirebilirsem büyük işler başarıcam
Pahalilari deneme derim tutmuyolar bu sipalar kizimda cok ugrastim almadiydi philips filan. Oglumda da en ucuz neyse onu aldim tutuyo kendisi. Yani surekli degil ama en azinda zor durumlarda idare ediyor. Kizim 3sn bile tutmayip tukuruyodu hmn.emzik tutturma konusunda bende dertliyim Philips avent emzikleri alıştırmaya çalışıyorum 1-2 dk agzında sonra atıyor. Kauçuk düşünüyorum ama onu da tutmazsa diye vazgeçiyorum.
İnşallah kuzumYani hızı bana göre iyi 5 kademesi var yani benimkiler sevdi bebekten bebeğe değişiyor inşallah seninki de sever
Koyma bence iyice dalana kadar bekle ben öyle yapıyorum bazen tutuyorKucağımda uyudu yatağına bırakmak için cesarete ihtiyacım var
Kucağımda uyandı yahu şaka gibiKoyma bence iyice dalana kadar bekle ben öyle yapıyorum bazen tutuyor
Yeme isteği geldikçe önümüzün yaz olduğunu hatırlaHanımlar kilolar ne durumda? Ben ne güzel hepsi gitti diye sevinirken şimdi tekrar geliyorlarhem süt olsun diye hem de stres filan yapınca çok yiyorum ben malum iki çocuk, çıldırmama ramak kaldı..doyma hissim yok resmen stres yaptıkça sürekli yiyorum duba gibi olucam sonra gece yatınca başlıyor vicdan azabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?