2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tuvalete uçarak gidiyorum gidebilirsem oda tuvalet bile lüks oldu önceden derlerdi tuvalete gidemiyom diye yav tuvalete nası gidemiyorlar ben giderim diyordum al sana tuvalet

Ohhhh ohhhhh bizde arkandan geliyoruz işte öğrenecez şu ana kucağı dastanayı sipariş ettik hala gelecek yaaaa büyük beklemedeyim onu bakalım kurtarıcı olacak mı kullanmaya başladın mı katyayı
Başladım başladım katya işe yarıyor sabah uyanınca evi toplayıp kahvaltı hazırlayana kadar oyalanıyorlar içinde sonra uykuları geliyor gün içindede uykuları yoksa 15 dakika kadar duruyorlar içinde
Şimdilik bukadar durmaları bile yeterli 3 aydan sonra çok işe yarayacak uyanık kalma süreleri uzayacak sallanıp dursunlar

Ohhhh bak şimdi bir güç geldi bunu duyunca dursunlar dursunlar kurt var totolarında katya rahatlatacak onları aynen etrafı görmeye başladılar mı çok iyi olur hızı nasıl yorumlarda yavaş diyenler olmuş sallama hızı iyi mi canım keser mi bizimkileri

Senin koca cennetlik kız iyi bulmuşsun bu devirde valla sen benden de fenasın bende biraz cekilmesi zorumdur alttan almam pek ama oda alttan almıyor sonunda yine gönül almaya gelen o oluyor ama
Ankara’da buldum
Mumbar yapmak nedir ya ben bayılırım yapmayı geçtim güvenilir satan bi yer bulsam şükretcem
Aynı seyleri yasıyoruz doktor ve emzirme danışmanı bir memede 15dk ve en az 1.5saat ara yoksa sut olmaz diyolar ama bazen mumkun olmuyor kendini parcalıyo
En az 1.5 saat ara mı biz onu gündüz asla yapamıyoruz ama gece 3 saat filan uyuyor. Özellikle akşama süt kalmıyor ya

Yani hızı bana göre iyi 5 kademesi var yani benimkiler sevdi bebekten bebeğe değişiyor inşallah seninki de sever

Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim

emzik tutturma konusunda bende dertliyim Philips avent emzikleri alıştırmaya çalışıyorum 1-2 dk agzında sonra atıyor. Kauçuk düşünüyorum ama onu da tutmazsa diye vazgeçiyorum.
Pahalilari deneme derim tutmuyolar bu sipalar kizimda cok ugrastim almadiydi philips filan. Oglumda da en ucuz neyse onu aldim tutuyo kendisi. Yani surekli degil ama en azinda zor durumlarda idare ediyor. Kizim 3sn bile tutmayip tukuruyodu hmn.

Hanımlar kilolar ne durumda? Ben ne güzel hepsi gitti diye sevinirken şimdi tekrar geliyorlar hem süt olsun diye hem de stres filan yapınca çok yiyorum ben malum iki çocuk, çıldırmama ramak kaldı..doyma hissim yok resmen stres yaptıkça sürekli yiyorum duba gibi olucamsonra gece yatınca başlıyor vicdan azabı

Yeme isteği geldikçe önümüzün yaz olduğunu hatırla

Dün gündüz mışıl mışıl uyuyo mu yazmıştım ben en son
Gaz sancısını da bu akşam ilk defa belirgin şekilde yaşıyoruz ıkınmaktan uyuyamıyor gündüz 12 den 3 e kadar uyudu en son o zamandan bu yana uyuyor 10 dk içinde ağlayarak ıkınarak geri uyanıyor. Gündüz sabsimplex kullandım ama etki etmedi sanırım.
Kiraz çekirdeği kemeri kullanıp memnun olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…