- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Doktorum 2 saat kesinlikle emzireöezsin dediği için ağrıdan duramayacak noktaya gelene kadar erteledimDiş olayını naptın?
Yaranın olduğu yerde biraz şişlik var, diğerine göre şekli bozuk olmasından anlıyorum. Normal mi ki sende de öyle miydi?Inan geçiyor bana da hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama ilginç bir şekilde geçiyorbiraz daha tekmelemeye devam
Bence uyuyabildigin kadsr uyu. Denemedim ama fark olur bence 3saatte bir sagsan 2 biberon dolar. 6saatte bi tam dolmayabilir. Bi de bebek de emicek.Bu arada kızlar yanlış mı yapıyorum bilmiyorum gece alarm da kursam kalkamıyorum 6 saat boyunca göğüslerim o şekilde bekliyor uyanınca hemen sağıyorum. Normalde 3 saate bi kalkıp sağmak istiyorum ama yorgunluktan bayılmış gibi uyuyunca uyanamıyorum. 3 saatte bi sağarak aldığım süt miktarıyla 5-6 saatte alacağım sür miktarı arasında fark olur mu acaba ? Bu göğüsler kaç saatte max seviyesinde doluyor acabaZaten günde bi defa buzluğa süt atabiliyorum 3 saatte bi kalkabilsem daha fazla süt miktarı olur muydu ki ? Tahminlerinizi alayım hatunlar
Hayır hiç bişey hissetmedim biraz sersemlik oluyo ve uyku istegi bebegi gorup uyumuştumGenel anestezi cesaret edemiyorum nedense.Acıyla uyanırım korkusu var.Birde kötü olur muyum korkusu.Sizde acı hissi oldu mu ilk uyandığınızda?
Gumus kapak krem sürerken kullanma iyileşmiyo nedenini bilmiyorum cok cabuk iyileşiyor Ama cok cabuk tekrarliyorNe kadar sürede geçer acaba? Eczaneye gittim garmastan pomad diye bir krem verdi. Sürüyorum şimdi. Kızarık yara, beyazlaşmış. Acaba iyileşecek demek mi oluyor? Bir de ben gümüş kapak kullanıyorum acaba hava almasını engeller mi ki?
T tugba0634Kitapkurdu20 NeverGiveUp
Ya tabi ki var bunlar eksik yönleri bakma şimdi sinirlendim gömdüm yoksa severim keratayıBaba eksikliğini hep hissedicek ama sen suan hem anne hem babasın mesleği ne cnmda bukdr yoğun hiçmi beraber yaptıgınız bişey yok.aile kavramı paylaşım yokmuş gibi.oğlun peki babayı nasıl görüyor eksiliğini hissediyormu şikayetçimi?insan evladıyla 5dk bile gecirse o cocuktan mutlusu yoktur babanjn eksikliğini hep sen ve ailen tamamlamış birazda tamamlamasan nasıl olur?senin içinde cok zor bi durum hep bi taraf eksik bi taraf fazla
Benim iki göğüs ucum da acayip bir sekil aldı ikisi de birbirine benzemiyorYaranın olduğu yerde biraz şişlik var, diğerine göre şekli bozuk olmasından anlıyorum. Normal mi ki sende de öyle miydi?
Burada muhabbeti geçiyordu yaraların ama bu kadar kötü bir şey olduğunu tahmin etmemiştim.
Oo sennki daha Baska boyuttaymıs kız bnm eşim cok ilgili zsten o ilgisi yüzünden bu hale geldikBenimki de öyle ev işlerine vs karışmaz zaten işi olmaz çünkü..tam bir işkolik..yaz kış evde durmaz özellikle.yazları işi çok daha yoğun diye daha tatile çıkmışlığımız yoktur ailece ..ben oğlumla arkadaş gibi takılırım..ana oğul heryere beraber gideriz gezme tozma sinema yemek tatil hersey ama hersey..yurtdisina bile bebekliginden beri yanlız cikmisimdir onla hep..asla.bizle takılmaz bi yere..ben calisiyorum iste goruyosun elimden bişey gelmiyor.mecburum siz.gezin eglenin ben gezmiş kadar oluyorum..aklinca bize fedakarlik yapiyor ama bilmiyorki o cougun bir baba figürüne de ihtiyacı var..benim babam ogluma.babasindan daha cok babalik yapmistir..her isimize babam koşar hastalnir hastaneye babam goturur..bi isimiz olur babam goturur getirir..babam butun islerimi halleder..sonra bu cocuk beni niye dinlemiyo ben her dedigini yapiyorum yine senin sözün geçiyo seni sayıuo..çünkü çocuklar aslında her dediklerinin yapılmasından şımarmaktan çok kurallara tabi olduklarında kendilerini daha güvende hissediyorlar..beraber vakit gecirmek birseyler paylasmak ne kadar onemli onlar.icin..aksam gelirken cocugun istedigi iki tane ivir ziviri almayi babalik saniyor..daha omrunde cocugunu alip sinemaya götürmüşlüğü yoktur inanabiliyomusunuz
Onun asistini kendin alıp deneyebilirsin aslındaYa işte biz marketten alıyoruz malesef. Bazı markaların asit oranı yüksek oluyormuş mantar yapaniliyor öyle olunca o yüzden tereddüt ettim.
Ilk haftalarda seviyorum diye cok yemistim ama fazladan bi artis yapmadi bende. Yine de enerji ve kalsiyum destegi icin cok iyi oluyor.Bende tahin pekmez karışımı sütü arttırdı onu farkettim denerseniz
Evet dogru diyorsun. Bizim doktor da kefir ic dedi. O da ayni mantik sanirim. Ama onu ye bunu ic midem almiyor artik. Malt tabletini deneyecegim.Valla bu işin esprisi sanırım maya.içtiğiniz malt içeceklerde o var.
Eczanelerde bestlak diye bi damla var süt artırmak için onunda özü maya sanırım bide solgarın maya tabletleri var emziren anneler için şimdilik iyi gidiyoruz 1 2 gün kaka yapamadı diye uyuyamadık sütüm hemen azaldı boza iyi geldi tekrar azalırsa maya tabletlerinden almayı düşünüyorum.
Marketten alınan sızma zeytinyağı olur dimi?
Dumani cikana kadar isitip sonra sogutup kullanabilirsin. Boylece asiti gidiyor. Market urunleri de zehirli degil, cok takilmamak lazim benceYa işte biz marketten alıyoruz malesef. Bazı markaların asit oranı yüksek oluyormuş mantar yapaniliyor öyle olunca o yüzden tereddüt ettim.
Bebegin kac gunluk? Bizim doktor 1 aydan sonra gece 5 saate kadar uyuyabilir dedi. Hatta 6. Haftadan sonra 6-7 saat uyuyabilir dedi. Ac kaldi diye endiselenme.Mucize şekilde 1 buçuk 6 buçuk arası uyudu benim de pertim çıkmış alarmı da kurmayı unutmuşum aplamasına uyandım 5 saat aç kalmış çocuk neyseki acıktıpı için ağladı da hemen besledim. Uzan zamandır ilk defa gece uyudum ne güzel birşeymiş
Ben 1 aydır diyetteyim hiç bozmadığım halde ara ara coşuyor. Bu arada 5 doktor değiştirdim hepsi farklı şeyler söyledi. Şu sayfayı takip edin, aydınlatıcı bilgiler var umarım şifa olur Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin PaylaşalımDoktorda aynı seyi soyledi hem sut azalır hem besleyiciliği dedi en bilinenler sut urunleri kuruyemiş domates yumurta inek eti cilek vs doktor pek kesme taraftarı diil ama ben kendimce kestim bunları bakalım faydası olacakmı
Çok sağolun deneyimlerinizi paylsştığınız için.İçimi rahatlattınızHayır hiç bişey hissetmedim biraz sersemlik oluyo ve uyku istegi bebegi gorup uyumuştum
Canım yaralar kabuklanmaya başlayınca ağrın azalacaktır garmastan iyi bir krem organik ama maalesef bana hiç faydası olmamıştı inşallah sana faydası olur benim meme uçları büyük olmasına rağmen yara olunca öyle bir şiştiki yok gibi kaldıYaranın olduğu yerde biraz şişlik var, diğerine göre şekli bozuk olmasından anlıyorum. Normal mi ki sende de öyle miydi?
Burada muhabbeti geçiyordu yaraların ama bu kadar kötü bir şey olduğunu tahmin etmemiştim.
Peki silmem gerekiyor mu emzirmeden önce? Silerken bile o kadar acıyor kiCanım yaralar kabuklanmaya başlayınca ağrın azalacaktır garmastan iyi bir krem organik ama maalesef bana hiç faydası olmamıştı inşallah sana faydası olur benim meme uçları büyük olmasına rağmen yara olunca öyle bir şiştiki yok gibi kaldıçığlık atmamak için ben de hep kıyafeti ağzıma sokuyordum zor valla kremden sonra hava aldır ki kremi cildin emsin
Silmek gerekmiyor yazıyor ama ben hep sildim çünkü memenin tadı farklı gelmiyor zor alıyordu bence sen de sil canım nemli bezle silersen daha az canın yanar yara kabuk bağladığı için sarılaşmıştır büyük ihtimalle yakında kahverengiye dönecektir şimdi çatlaklar var ya ne olur ne olmaz enfeksiyon riski oluşuyor memeyi bebeği vermeden karbonatlı su ile silip sonra tekrar boş su ile silsene ben yara varken hep yaptım kadın doğum doktoru demişti hem bebekte pamukçuk oluşumunu da engelliyor baş ucuma bir karbonatlı su bir sade su koydum çay bardağına üzerini örttüm tabi emzirme öncesi sonrası sürdüm hepPeki silmem gerekiyor mu emzirmeden önce? Silerken bile o kadar acıyor ki
Bir de yaranın ortası sarı nokta olmuş ya da yaranın kendisi mi sarı anlamadım gerçi ama kremden önce sari nokta dikkatimi cekmemosti. Küçücük ama o kadar acıyor ki. Sarı nokta olmas i normal mi? Sarı noktanın bulunduğu bolge şiş zaten. Çok sis değil ama sis yine de.
Bizde de var Konak gibi değil de alnında tekrarlayan soyulmalar oluyor ben sadece mustela losyon sürüyorum kalça usg üç birinci ayda çektirdim ben kimi doktor ikinci ayda istiyorEki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?