2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Inan geçiyor bana da hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama ilginç bir şekilde geçiyor biraz daha tekmelemeye devam
Yaranın olduğu yerde biraz şişlik var, diğerine göre şekli bozuk olmasından anlıyorum. Normal mi ki sende de öyle miydi?

Burada muhabbeti geçiyordu yaraların ama bu kadar kötü bir şey olduğunu tahmin etmemiştim.

Bence uyuyabildigin kadsr uyu. Denemedim ama fark olur bence 3saatte bir sagsan 2 biberon dolar. 6saatte bi tam dolmayabilir. Bi de bebek de emicek.
Calisiyo musun o yuzden mi stokluyosun?

Gumus kapak krem sürerken kullanma iyileşmiyo nedenini bilmiyorum cok cabuk iyileşiyor Ama cok cabuk tekrarliyor

Ya tabi ki var bunlar eksik yönleri bakma şimdi sinirlendim gömdüm yoksa severim keratayı + yönleri daha fazla olmasa çekilirmi ..şunu anladım ben bu hayattan..parmaklarımız nasıl ki eşit değil tutunca karşımıza girintili çıkıntılı işte insanoğlu iyisiyle kötüsüyle bütün huyları içinde barındırıyo kimse dört dörtlük mükemmel değil..bende zaten o iyi güzel kısımlara tutunuyorum..baktığımda elalemin adamlarına elinden her iş geliyor nasıl yardımcı eşine paylaşımcı ama adamlarda öyle huylar varki bende onları çekemem hepsi ayni anda olmuyo bi türlü hiç o modelini görmedim..bende işte o zamanlarda otur kız yerine diyorum içinden daha iyisini arama ćünkü yok

Benim iki göğüs ucum da acayip bir sekil aldı ikisi de birbirine benzemiyor

Oo sennki daha Baska boyuttaymıs kız bnm eşim cok ilgili zsten o ilgisi yüzünden bu hale geldik ben eminmki büyüsüm cocugu bana bırakmaz.. Dediğin gibi ilgi alaka bsyler paylaşmak cok önemli bnmde babamla hiç öle anılarım yok ve içimde kalmıs geriye baktıgımda üzülüyorum

Bende tahin pekmez karışımı sütü arttırdı onu farkettim denerseniz
Ilk haftalarda seviyorum diye cok yemistim ama fazladan bi artis yapmadi bende. Yine de enerji ve kalsiyum destegi icin cok iyi oluyor.

Evet dogru diyorsun. Bizim doktor da kefir ic dedi. O da ayni mantik sanirim. Ama onu ye bunu ic midem almiyor artik. Malt tabletini deneyecegim.
Marketten alınan sızma zeytinyağı olur dimi?

Ya işte biz marketten alıyoruz malesef. Bazı markaların asit oranı yüksek oluyormuş mantar yapaniliyor öyle olunca o yüzden tereddüt ettim.
Dumani cikana kadar isitip sonra sogutup kullanabilirsin. Boylece asiti gidiyor. Market urunleri de zehirli degil, cok takilmamak lazim bence

Bebegin kac gunluk? Bizim doktor 1 aydan sonra gece 5 saate kadar uyuyabilir dedi. Hatta 6. Haftadan sonra 6-7 saat uyuyabilir dedi. Ac kaldi diye endiselenme.

Ben 1 aydır diyetteyim hiç bozmadığım halde ara ara coşuyor. Bu arada 5 doktor değiştirdim hepsi farklı şeyler söyledi. Şu sayfayı takip edin, aydınlatıcı bilgiler var umarım şifa olur Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Kızlar benim meme ucundaki yaranın ortasında sarı bir nokta var. Normal di mi? Meme ucu yarasının normalde nasıl bir şey olduğunu bilmedigim için ne normal anlamiyorum. Boyle tipki agiz ici yarası gibi küçük bir sarı nokta.

Canım yaralar kabuklanmaya başlayınca ağrın azalacaktır garmastan iyi bir krem organik ama maalesef bana hiç faydası olmamıştı inşallah sana faydası olur benim meme uçları büyük olmasına rağmen yara olunca öyle bir şiştiki yok gibi kaldı çığlık atmamak için ben de hep kıyafeti ağzıma sokuyordum zor valla kremden sonra hava aldır ki kremi cildin emsin

Peki silmem gerekiyor mu emzirmeden önce? Silerken bile o kadar acıyor ki
Bir de yaranın ortası sarı nokta olmuş ya da yaranın kendisi mi sarı anlamadım gerçi ama kremden önce sari nokta dikkatimi cekmemosti. Küçücük ama o kadar acıyor ki. Sarı nokta olmas i normal mi? Sarı noktanın bulunduğu bolge şiş zaten. Çok sis değil ama sis yine de.

Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.

Silmek gerekmiyor yazıyor ama ben hep sildim çünkü memenin tadı farklı gelmiyor zor alıyordu bence sen de sil canım nemli bezle silersen daha az canın yanar yara kabuk bağladığı için sarılaşmıştır büyük ihtimalle yakında kahverengiye dönecektir şimdi çatlaklar var ya ne olur ne olmaz enfeksiyon riski oluşuyor memeyi bebeği vermeden karbonatlı su ile silip sonra tekrar boş su ile silsene ben yara varken hep yaptım kadın doğum doktoru demişti hem bebekte pamukçuk oluşumunu da engelliyor baş ucuma bir karbonatlı su bir sade su koydum çay bardağına üzerini örttüm tabi emzirme öncesi sonrası sürdüm hep

Eki Görüntüle 2725096
Arkadaşlar oğlumun tüm kaşları ve alnı böyle konak gibi oldu. Var mı yaşayan ne sürsem bilemedim. Bu ara doktora da gitmedik. Bir de kalça ultrasonunu ne zaman çektirdiniz.
Bizde de var Konak gibi değil de alnında tekrarlayan soyulmalar oluyor ben sadece mustela losyon sürüyorum kalça usg üç birinci ayda çektirdim ben kimi doktor ikinci ayda istiyor

Kızlar selam bildiğiniz güvendiğiniz anne bebek kombinleri olan bi sayfa var mı arıyorum kaç gündür bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…