- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Kucağımda uyudu yatağına bırakmak için cesarete ihtiyacım var
Aslında varya bu bıdıklar çok akıllı benim oğlumda beşiğe koyduğum an uyanıyordu şimdi ikizleri kucağımda yatıramıyorum hangisini yatıracam dimi beşiğe koyuyorum sallayarak uyutuyorum öyle böyle pes ediyorlar.Kucağımda uyandı yahu şaka gibi
Ben gaz giderici herşeyi bıraktım benim izlenime göre sanki onları verince daha kötü oluyorlar sadece masaj yapıyorum birtek o işe yarıyor..Dün gündüz mışıl mışıl uyuyo mu yazmıştım ben en son
Gaz sancısını da bu akşam ilk defa belirgin şekilde yaşıyoruz ıkınmaktan uyuyamıyorgündüz 12 den 3 e kadar uyudu en son o zamandan bu yana uyuyor 10 dk içinde ağlayarak ıkınarak geri uyanıyor. Gündüz sabsimplex kullandım ama etki etmedi sanırım.
Kiraz çekirdeği kemeri kullanıp memnun olan var mı?
Anam 30 yıl aradım ben ankarada bulamadım benimki hataylı te hataydan kalkma gelmiş görev yeri Ankara cıkmıs öle buldum bende yoksa ankarada yoktu,Ankara’da buldum
Mumbar yapmak nedir yaben bayılırım yapmayı geçtim güvenilir satan bi yer bulsam şükretcem
En az 1.5 saat ara mıbiz onu gündüz asla yapamıyoruz ama gece 3 saat filan uyuyor. Özellikle akşama süt kalmıyor ya
Bnde öle ilk b as ata damla verdim cok agrı yaptı sürekli ses geliyordu bagırsaklarından smdi zeytinyağlı masaj yapıyorum sürekliBen gaz giderici herşeyi bıraktım benim izlenime göre sanki onları verince daha kötü oluyorlar sadece masaj yapıyorum birtek o işe yarıyor..
Aynen benm 2 yegenim var biri benm bebe gibiydi hiç susmadı diğerinde sürekli uyurdu hep uyuyana benzesin istedim ama tam tersi oldu şaşırmadım benm için hi bsy kolay olmaz zaten Allah biliyor hep zoru veriyorYok yok yapılış aşamalarını da çekiyo kız
Çocukları sakin demek ki
Ben kullandım canım iyi geliyordu bebegıme onla uykuya dalıyorduDün gündüz mışıl mışıl uyuyo mu yazmıştım ben en son
Gaz sancısını da bu akşam ilk defa belirgin şekilde yaşıyoruz ıkınmaktan uyuyamıyorgündüz 12 den 3 e kadar uyudu en son o zamandan bu yana uyuyor 10 dk içinde ağlayarak ıkınarak geri uyanıyor. Gündüz sabsimplex kullandım ama etki etmedi sanırım.
Kiraz çekirdeği kemeri kullanıp memnun olan var mı?
Herkesin damak zevkine uymaz boza.Mayalı ya ekşi biraz o koku ondan leblebi atıyoruz normalde içine ama o gaz yapar diye tarçın attım ben kaşıkla yesim kıvamı koyu pek içmelik değil.bol bol su iç üstüne.Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim
Ya masaj işini beceremiyorum sankiBen gaz giderici herşeyi bıraktım benim izlenime göre sanki onları verince daha kötü oluyorlar sadece masaj yapıyorum birtek o işe yarıyor..
Karnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?Bnde öle ilk b as ata damla verdim cok agrı yaptı sürekli ses geliyordu bagırsaklarından smdi zeytinyağlı masaj yapıyorum sürekli
Ben her banyo sonrası tüm vücuduna zeytinyagı sürüyorum yararlı diyeKarnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?
Salkaya sallaya mı uyutuyorsun bende denicemAslında varya bu bıdıklar çok akıllı benim oğlumda beşiğe koyduğum an uyanıyordu şimdi ikizleri kucağımda yatıramıyorum hangisini yatıracam dimi beşiğe koyuyorum sallayarak uyutuyorum öyle böyle pes ediyorlar.
Benimde öyle işin de okulun da hep en zoru denkk geldi. Napalm buna da şükür geçer bu günler deAynen benm 2 yegenim var biri benm bebe gibiydi hiç susmadı diğerinde sürekli uyurdu hep uyuyana benzesin istedim ama tam tersi oldu şaşırmadım benm için hi bsy kolay olmaz zaten Allah biliyor hep zoru veriyor
Sonra o yağdan nasıl arındırıyorsun heryer yag olmuyor muBen her banyo sonrası tüm vücuduna zeytinyagı sürüyorum yararlı diye
Hayır 10 saniye sürmüyor vücudu emiyor hemen kokusu bile kalmıyor pamuk gibi oluyorSonra o yağdan nasıl arındırıyorsun heryer yag olmuyor mu
Diş olayını naptın?Benimde öyle işin de okulun da hep en zoru denkk geldi. Napalm buna da şükür geçer bu günler de
Tüm vücuduna sürüyorum valla en organik o geliyo bana yeğenim de öyle büyüdüKarnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?
Normal krem gibi elime alıp ısıtıp masaj yaparak sürüyorum sag koldan sola gecene kadar sagdaki yağ kurumuş oluyo düşün alerjiyi kimyasal kremlerin yapma ihtimali daha coktur heraldeKarnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?
Dur ben sana benimkini anlatayımda moralin yerine gelsin..şu sayfa da hepiniz anlatsanız inanın benimki kadar olamaz..Hahah iyi yapıyorsun brçak ben o kdr da yapmıyorum gece kaldıramıyorum kendi kalkıyor ağladıgı zamn ama bi işe yaramıyor wcye gidersem gazı ona kitliyorum işte yada uyumadan önce beşik sallamayı bide gaz sancıları geldiğinde Bi o alıyo Bi ben bundan ibaret yani
Evet başta böyle bi iştah yoktu neden sonradan geldi bu ara tatlı çekiyor canım sürekli daha vermem gereken kilolar vardıHanımlar kilolar ne durumda? Ben ne güzel hepsi gitti diye sevinirken şimdi tekrar geliyorlarhem süt olsun diye hem de stres filan yapınca çok yiyorum ben malum iki çocuk, çıldırmama ramak kaldı..doyma hissim yok resmen stres yaptıkça sürekli yiyorum duba gibi olucam sonra gece yatınca başlıyor vicdan azabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?