2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben gaz giderici herşeyi bıraktım benim izlenime göre sanki onları verince daha kötü oluyorlar sadece masaj yapıyorum birtek o işe yarıyor..

Kızlar kızımın topuk kanında bir değeri düşük çıktığı için tekrar aldılar bugün sonra yolda uyudu eve geldim yatağına yatırdım uyandı ve uyandigindan beri sürekli memede saat 3 den beri filan arada duş aldırdım bikac defa altını degistirdim ya ağlıyor ya memede acaba küvezi mi hatırlattı bırakıp giderim diye mi düşünüyor? topuk kanı alma durumu travma mi kaldı çocuğumda

Anam 30 yıl aradım ben ankarada bulamadım benimki hataylı te hataydan kalkma gelmiş görev yeri Ankara cıkmıs öle buldum bende yoksa ankarada yoktu,

Ben gaz giderici herşeyi bıraktım benim izlenime göre sanki onları verince daha kötü oluyorlar sadece masaj yapıyorum birtek o işe yarıyor..
Bnde öle ilk b as ata damla verdim cok agrı yaptı sürekli ses geliyordu bagırsaklarından smdi zeytinyağlı masaj yapıyorum sürekli

Yok yok yapılış aşamalarını da çekiyo kız

Çocukları sakin demek ki
Aynen benm 2 yegenim var biri benm bebe gibiydi hiç susmadı diğerinde sürekli uyurdu hep uyuyana benzesin istedim ama tam tersi oldu şaşırmadım benm için hi bsy kolay olmaz zaten Allah biliyor hep zoru veriyor

Ben kullandım canım iyi geliyordu bebegıme onla uykuya dalıyordu

Arkadaşlar boza süt yapıtor diyen oldu eşime aldırdım ama biz daha önce hiç boza içmedik. Kokusu biraz kötü. Normal mi yoksa bozuk falan mı
Süt yapalım derken zehirlenmeyeyim
Herkesin damak zevkine uymaz boza.Mayalı ya ekşi biraz o koku ondan leblebi atıyoruz normalde içine ama o gaz yapar diye tarçın attım ben kaşıkla yesim kıvamı koyu pek içmelik değil.bol bol su iç üstüne.

Aynen benm 2 yegenim var biri benm bebe gibiydi hiç susmadı diğerinde sürekli uyurdu hep uyuyana benzesin istedim ama tam tersi oldu şaşırmadım benm için hi bsy kolay olmaz zaten Allah biliyor hep zoru veriyor
Benimde öyle işin de okulun da hep en zoru denkk geldi. Napalm buna da şükür geçer bu günler de

Dur ben sana benimkini anlatayımda moralin yerine gelsin..şu sayfa da hepiniz anlatsanız inanın benimki kadar olamaz..
asla işe yaramaz..tek bildigi konuşmak mık mık başka marifet yok..verirsin eline bebeyi tut diye onu bile beceremez..kelimeler anlatmaya kifayetsiz kalir onu inanın...her yaptigimı elestirir suçlar bişi begenmez...yaptıklarını yuzune soylersin inkar eder yapmadim soylemedim der adamı deli eder..birsey olur hemen suç atar suçlamayı çok sever sen öyle yaptığın için öyle oldu der bak gördünmü işte yapmasaydın olmazdı bla bla bla..zaten yaşadıklarım yetti bana şu 20 günde ..doktor bile şaştı sen ne yaşadın ki bu kadar düzgün kan değerleriyle bu hale gelmişsin bu sıkınyıyı çekmişsin dedi kadın bile üzüldü halime insanda acıma merhamet olcak aileden görcek babadan öğrencek hanımına acıycak üzülcek haline ..yani ne kadar sen bişey öğretmeye calisirsan calis boş kafa oldumu hicbisi ogretemezsin alistiramazsin..burda diyonuz ya sunu yapin bunu yapin görev verin ortak olsun sorumluluklarina vs vs ..yok anam hicbiseyime ortak olmasin benden uzak Allaha yakin olsun..karantinada kafami dinlemisim resmen bee mesela bu akşamki vukuati..cocuk iki saattir ciyak ciyak bağırıyor sancıdan gazdan..anca konusuyo..al sustur diyom yok susturamiuo..yok bu aç yok altı pis..gozunun onunde altini aldim temizledim üstünü bile değiştim konuşçak bişi bulamasın diye emzirdim tok çocuğa üstüne mama bile verdim..attım üstüne hala konuşuyo çare bulmak yok sadece konuşuyo durmuyo bu, yok sen kesin banyo yaptin üşüttün ondan sancılanıyo..bir kalktım ayağa kendini odaya kilitledi 3 saattir orda korkusundan çıkamıyo bende bi insan evladıyım nihayetinde demi zorla kendini imha ettircek bana
ohhh be rahatladımm

Evet başta böyle bi iştah yoktu neden sonradan geldi bu ara tatlı çekiyor canım sürekli daha vermem gereken kilolar vardı evde eliptik var doktora gidince sorup yavaştan başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…