- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ayyyy şiştimDur ben sana benimkini anlatayımda moralin yerine gelsin..şu sayfa da hepiniz anlatsanız inanın benimki kadar olamaz..
asla işe yaramaz..tek bildigi konuşmak mık mık başka marifet yok..verirsin eline bebeyi tut diye onu bile beceremez..kelimeler anlatmaya kifayetsiz kalir onu inanın...her yaptigimı elestirir suçlar bişi begenmez...yaptıklarını yuzune soylersin inkar eder yapmadim soylemedim der adamı deli eder..birsey olur hemen suç atar suçlamayı çok sever sen öyle yaptığın için öyle oldu der bak gördünmü işte yapmasaydın olmazdı bla bla bla..zaten yaşadıklarım yetti bana şu 20 günde ..doktor bile şaştı sen ne yaşadın ki bu kadar düzgün kan değerleriyle bu hale gelmişsin bu sıkınyıyı çekmişsin dedi kadın bile üzüldü halime insanda acıma merhamet olcak aileden görcek babadan öğrencek hanımına acıycak üzülcek haline ..yani ne kadar sen bişey öğretmeye calisirsan calis boş kafa oldumu hicbisi ogretemezsin alistiramazsin..burda diyonuz ya sunu yapin bunu yapin görev verin ortak olsun sorumluluklarina vs vs ..yok anam hicbiseyime ortak olmasin benden uzak Allaha yakin olsun..karantinada kafami dinlemisim resmen beemesela bu akşamki vukuati..cocuk iki saattir ciyak ciyak bağırıyor sancıdan gazdan..anca konusuyo..al sustur diyom yok susturamiuo..yok bu aç yok altı pis..gozunun onunde altini aldim temizledim üstünü bile değiştim konuşçak bişi bulamasın diye emzirdim tok çocuğa üstüne mama bile verdim..attım üstüne hala konuşuyo çare bulmak yok sadece konuşuyo durmuyo bu, yok sen kesin banyo yaptin üşüttün ondan sancılanıyo..bir kalktım ayağa kendini odaya kilitledi 3 saattir orda korkusundan çıkamıyo bende bi insan evladıyım nihayetinde demi zorla kendini imha ettircek bana
ohhh be rahatladımm
Benimkiler de ağlıyor karınları taş gibi emzik veriyorum öyle öyle yumuşayıncaya kadar masaj yapıyorum gazları çıkmasa bile rahatlıyorlar..Ya masaj işini beceremiyorum sankikarnına masaj yapayım diyorum daha çok ağlıyo.
Müzik açıyorm emzikle saklayarak uyutuyorum biraz uzun sürüyor ama ayakta uyumuyorlar sadece kucakta dalıyorlar onada takatim yetmez en iyisi böyleSalkaya sallaya mı uyutuyorsun bende denicem
Karnına ayskalsrına bacaklarına yok yapmadı 2 aydır kullanıyoruz bebek yağların da da var zaten bide onlarda katkı maddeleri de var ben zeytinyağını herseye kullanıyorum kendi hemoroidime filanda iyi geliyor rahatlatıyor baya ama tabi söyle kv lerin Bahcesinde zeytin agaxcı var onlar ondan cıkan yagı götürüp cektiriyolar yani marketten almıyorum benKarnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?
Bizim doktorumuz da zeytinyağı sür dedi pamuk gibi oluyorlar vücut hemen emiyor zaten.Sonra o yağdan nasıl arındırıyorsun heryer yag olmuyor mu
Seni cok iyi anlıyorum ZTen bu stres bizde böle kaşıntı VS yaptı bizimki aslında vicdanlıdır ama cocuk olduktan sonra bana karsı vicdanı biraz azaldı heralde ne bileyim yada Lohusalığı anlayamadı cok benden üstün performans bekliyor dicem de cocuk öncesinde de elsştircek bsy buluyordu zatenDur ben sana benimkini anlatayımda moralin yerine gelsin..şu sayfa da hepiniz anlatsanız inanın benimki kadar olamaz..
asla işe yaramaz..tek bildigi konuşmak mık mık başka marifet yok..verirsin eline bebeyi tut diye onu bile beceremez..kelimeler anlatmaya kifayetsiz kalir onu inanın...her yaptigimı elestirir suçlar bişi begenmez...yaptıklarını yuzune soylersin inkar eder yapmadim soylemedim der adamı deli eder..birsey olur hemen suç atar suçlamayı çok sever sen öyle yaptığın için öyle oldu der bak gördünmü işte yapmasaydın olmazdı bla bla bla..zaten yaşadıklarım yetti bana şu 20 günde ..doktor bile şaştı sen ne yaşadın ki bu kadar düzgün kan değerleriyle bu hale gelmişsin bu sıkınyıyı çekmişsin dedi kadın bile üzüldü halime insanda acıma merhamet olcak aileden görcek babadan öğrencek hanımına acıycak üzülcek haline ..yani ne kadar sen bişey öğretmeye calisirsan calis boş kafa oldumu hicbisi ogretemezsin alistiramazsin..burda diyonuz ya sunu yapin bunu yapin görev verin ortak olsun sorumluluklarina vs vs ..yok anam hicbiseyime ortak olmasin benden uzak Allaha yakin olsun..karantinada kafami dinlemisim resmen beemesela bu akşamki vukuati..cocuk iki saattir ciyak ciyak bağırıyor sancıdan gazdan..anca konusuyo..al sustur diyom yok susturamiuo..yok bu aç yok altı pis..gozunun onunde altini aldim temizledim üstünü bile değiştim konuşçak bişi bulamasın diye emzirdim tok çocuğa üstüne mama bile verdim..attım üstüne hala konuşuyo çare bulmak yok sadece konuşuyo durmuyo bu, yok sen kesin banyo yaptin üşüttün ondan sancılanıyo..bir kalktım ayağa kendini odaya kilitledi 3 saattir orda korkusundan çıkamıyo bende bi insan evladıyım nihayetinde demi zorla kendini imha ettircek bana
ohhh be rahatladımm
Yaaa sen okurken şiştin..ben bu filmi yaşıyorumAyyyy şiştim
Benimki de öyle ev işlerine vs karışmaz zaten işi olmaz çünkü..tam bir işkolik..yaz kış evde durmaz özellikle.yazları işi çok daha yoğun diye daha tatile çıkmışlığımız yoktur ailece ..ben oğlumla arkadaş gibi takılırım..ana oğul heryere beraber gideriz gezme tozma sinema yemek tatil hersey ama hersey..yurtdisina bile bebekliginden beri yanlız cikmisimdir onla hep..asla.bizle takılmaz bi yere..ben calisiyorum iste goruyosun elimden bişey gelmiyor.mecburum siz.gezin eglenin ben gezmiş kadar oluyorum..aklinca bize fedakarlik yapiyor ama bilmiyorki o cougun bir baba figürüne de ihtiyacı var..benim babam ogluma.babasindan daha cok babalik yapmistir..her isimize babam koşar hastalnir hastaneye babam goturur..bi isimiz olur babam goturur getirir..babam butun islerimi halleder..sonra bu cocuk beni niye dinlemiyo ben her dedigini yapiyorum yine senin sözün geçiyo seni sayıuo..çünkü çocuklar aslında her dediklerinin yapılmasından şımarmaktan çok kurallara tabi olduklarında kendilerini daha güvende hissediyorlar..beraber vakit gecirmek birseyler paylasmak ne kadar onemli onlar.icin..aksam gelirken cocugun istedigi iki tane ivir ziviri almayi babalik saniyor..daha omrunde cocugunu alip sinemaya götürmüşlüğü yoktur inanabiliyomusunuzSeni cok iyi anlıyorum ZTen bu stres bizde böle kaşıntı VS yaptı bizimki aslında vicdanlıdır ama cocuk olduktan sonra bana karsı vicdanı biraz azaldı heralde ne bileyim yada Lohusalığı anlayamadı cok benden üstün performans bekliyor dicem de cocuk öncesinde de elsştircek bsy buluyordu zatenhalbuki ev eşyasıydı temizliğiydi pek karısan Bi tip değildir ama cocuk konusunda cins cıktı bende konusunca rahatlıyorum valla
Marketten alınan sızma zeytinyağı olur dimi?Normal krem gibi elime alıp ısıtıp masaj yaparak sürüyorum sag koldan sola gecene kadar sagdaki yağ kurumuş oluyo düşün alerjiyi kimyasal kremlerin yapma ihtimali daha coktur heralde
Ya işte biz marketten alıyoruz malesef. Bazı markaların asit oranı yüksek oluyormuş mantar yapaniliyor öyle olunca o yüzden tereddüt ettim.Karnına ayskalsrına bacaklarına yok yapmadı 2 aydır kullanıyoruz bebek yağların da da var zaten bide onlarda katkı maddeleri de var ben zeytinyağını herseye kullanıyorum kendi hemoroidime filanda iyi geliyor rahatlatıyor baya ama tabi söyle kv lerin Bahcesinde zeytin agaxcı var onlar ondan cıkan yagı götürüp cektiriyolar yani marketten almıyorum ben
Genel anestezi cesaret edemiyorum nedense.Acıyla uyanırım korkusu var.Birde kötü olur muyum korkusu.Sizde acı hissi oldu mu ilk uyandığınızda?Genel anestezi sezeryan oldum cok rahattı hiç sorun yasamadım cok sukur ilk gun zor oluyor sadece biraz agrı sersemlik vs ertesi gun normale donmustum
Kayınvalidem ve kendi annem var ikiside müsait bakmak için.Ben normal istiyorum tabi ama belli olmaz ekstra bir durum olurda sezeryana girmek durumunda kalırım diye sizin tecrübelerinizi merak ettimBen normal doğum isterken sezaryen yapmak zorunda kaldım. Hepten uyumak istemedim bebeğimin ilk anını göreyim diye. Ama yine de uyumuşum. Insan göreyim diye belden aşağısını uyulturuo sonrada uyur mu ya
Doğuma güle oynaya girdim. Hiç doğum korkusu olmadı . Sezaryen olduğu içşn Tabi.( Ama sen istiyorsan ve uygunsa vücudun sağlığın, normal doğum tabiki daha iyi bence.) sezaryede Tabi sonrasında bir iki hafta zorlanıyorsun Ama o da kişiden kişiden göre değişiyor.
Bakacak yarsım edecek birilerin var mı? Yoksa da bulmaya çalış. Ilk zamanlar şart. Bi de korseni hazırla. Ben yanlış almılım. Tekrar büyüğünü almak zorunda kaldım.
Sabırsızlanıyorum tabiki.Acaba nasıl bir şey olacak kime benzeyecek diye çok merak ediyor insan bide ultrasonda kendini göstermiyor yaramaz.Bize sürpriz yapacakMerhaba sağlıkla kavuşun öncelikle.
Ben ikisini de yaptım. Önce sezeryan sonra normal oldu.
Normal diyorumdaha sağlıklı tartışmaya gerek yok. Çok yorgun olduğum için epiduralle doğum yaptım. Birde burda bir gaz var kasılmanız gelince onu çekiyorsunuz kafa yapıyor ve ağrıyı hissetmiyorsunuz. (Türkiyede hiç duymadım) epidural etkisini hissettirene kadar ve doğum anında onu kullandım. 15 dk sürdü sanırım doğum anı pek dk tutamıyorsunuz o anda. Eşim yanımdaydı hep elimi tuttu. Bebiş doğdu hemen verdiler bana sonra dikiş nakış kısmı başladı sonra odamıza geçtik ertesi gün de evimize geldik.
Hep bir hikaye vardır ama sizinki tektir. Hiç tutmaz başkasınınkiyle. Ben suyum ya da sancım gelecek arabaya binip gidicem diye hayal ediyordum. 1 hafta sancı çektim açılmadı. Hastanenin otelinde kaldım kaç gün ha geldi ha geliyor diye. büyük oğlum arkadaşlarda, eşim bazen benle bazen oğlumla. Artık yeter sezaryene alın açıl ıyor işte dediğim anda ( ki kesinlikle sağlık sıkı tısı yoksa almyorlar sezaryene beni oyalamışlar tamam diye) doğum yaptım.
Hikayenizi kendiniz ve bebeğiniz yazacaksınız. Korkmayın da o yenidoğan minnoşluğuna kavuşmak için sabırsızlanın. Çooook tatlı bir şey yenidoğan
Şiştimm daraldımDur ben sana benimkini anlatayımda moralin yerine gelsin..şu sayfa da hepiniz anlatsanız inanın benimki kadar olamaz..
ohhh be rahatladımm
Baba eksikliğini hep hissedicek ama sen suan hem anne hem babasın mesleği ne cnmda bukdr yoğun hiçmi beraber yaptıgınız bişey yok.aile kavramı paylaşım yokmuş gibi.oğlun peki babayı nasıl görüyor eksiliğini hissediyormu şikayetçimi?insan evladıyla 5dk bile gecirse o cocuktan mutlusu yoktur babanjn eksikliğini hep sen ve ailen tamamlamış birazda tamamlamasan nasıl olur?senin içinde cok zor bi durum hep bi taraf eksik bi taraf fazlaBenimki de öyle ev işlerine vs karışmaz zaten işi olmaz çünkü..tam bir işkolik..yaz kış evde durmaz özellikle.yazları işi çok daha yoğun diye daha tatile çıkmışlığımız yoktur ailece ..ben oğlumla arkadaş gibi takılırım..ana oğul heryere beraber gideriz gezme tozma sinema yemek tatil hersey ama hersey..yurtdisina bile bebekliginden beri yanlız cikmisimdir onla hep..asla.bizle takılmaz bi yere..ben calisiyorum iste goruyosun elimden bişey gelmiyor.mecburum siz.gezin eglenin ben gezmiş kadar oluyorum..aklinca bize fedakarlik yapiyor ama bilmiyorki o cougun bir baba figürüne de ihtiyacı var..benim babam ogluma.babasindan daha cok babalik yapmistir..her isimize babam koşar hastalnir hastaneye babam goturur..bi isimiz olur babam goturur getirir..babam butun islerimi halleder..sonra bu cocuk beni niye dinlemiyo ben her dedigini yapiyorum yine senin sözün geçiyo seni sayıuo..çünkü çocuklar aslında her dediklerinin yapılmasından şımarmaktan çok kurallara tabi olduklarında kendilerini daha güvende hissediyorlar..beraber vakit gecirmek birseyler paylasmak ne kadar onemli onlar.icin..aksam gelirken cocugun istedigi iki tane ivir ziviri almayi babalik saniyor..daha omrunde cocugunu alip sinemaya götürmüşlüğü yoktur inanabiliyomusunuz
Ne kadar sürede geçer acaba? Eczaneye gittim garmastan pomad diye bir krem verdi. Sürüyorum şimdi. Kızarık yara, beyazlaşmış. Acaba iyileşecek demek mi oluyor? Bir de ben gümüş kapak kullanıyorum acaba hava almasını engeller mi ki?Kuzum madecasol diye bi krem var çok iyi geliyor yaralara. Bildiğim kadarıyla lanisoh yara iyileştirici değil yara olmasnı önleyici bi krem. Yani yanlış bilmiyorsam yarayı iyi edecek bir yapısı yok.
Bir de kalkan konusuna gelirsek ben avent in plastik kslkanlarını kullanıyorım, hem hava alıyor, hem acımasınu engelliyor.
Göğüs yarası inabılmaz acıtıyor, Bende çığlık ata ata, dilimi dilimi sıka sıka emziriyordum
Umarım faydam olmuştur
Gümüş kapağı bilmiyorum canım benim kullandığım aventti ama bu yara bikac gün sürüyor maalesef ve mucizevi bir şekilde aniden geciveriyor ben emzirme yastığını sıkıyordum emzirirken can acıtıcı bir durumNe kadar sürede geçer acaba? Eczaneye gittim garmastan pomad diye bir krem verdi. Sürüyorum şimdi. Kızarık yara, beyazlaşmış. Acaba iyileşecek demek mi oluyor? Bir de ben gümüş kapak kullanıyorum acaba hava almasını engeller mi ki?
T tugba0634Kitapkurdu20 NeverGiveUp
Ben arkadasımn bahcesinden aldım organik diye düşündüğümden kullanıyorum marketten olanı kullanmazdım ama trendyolda tirilyeden zeytinsütü diye satılan Bi ürün var ona bak bence yorumlarını da okursun fikir verir Bn elimdeki olmasa bunu kullanıcaktımMarketten alınan sızma zeytinyağı olur dimi?
Evet ya çok moralimi bozuyor. Yeri tekmeliyorum. Şimdi sıra yaralı göğsümde ve emzirme saati gelecek diye ödüm kopuyor.Gümüş kapağı bilmiyorum canım benim kullandığım aventti ama bu yara bikac gün sürüyor maalesef ve mucizevi bir şekilde aniden geciveriyor ben emzirme yastığını sıkıyordum emzirirken can acıtıcı bir durum
Inan geçiyor bana da hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu ama ilginç bir şekilde geçiyorEvet ya çok moralimi bozuyor. Yeri tekmeliyorum. Şimdi sıra yaralı göğsümde ve emzirme saati gelecek diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?