2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayyyy şiştim

Karnına mı sürüyosun zeytinyağını? Bide direk mi kullanıyosun alerji yapmaz mı cildine?
Karnına ayskalsrına bacaklarına yok yapmadı 2 aydır kullanıyoruz bebek yağların da da var zaten bide onlarda katkı maddeleri de var ben zeytinyağını herseye kullanıyorum kendi hemoroidime filanda iyi geliyor rahatlatıyor baya ama tabi söyle kv lerin Bahcesinde zeytin agaxcı var onlar ondan cıkan yagı götürüp cektiriyolar yani marketten almıyorum ben

Seni cok iyi anlıyorum ZTen bu stres bizde böle kaşıntı VS yaptı bizimki aslında vicdanlıdır ama cocuk olduktan sonra bana karsı vicdanı biraz azaldı heralde ne bileyim yada Lohusalığı anlayamadı cok benden üstün performans bekliyor dicem de cocuk öncesinde de elsştircek bsy buluyordu zaten halbuki ev eşyasıydı temizliğiydi pek karısan Bi tip değildir ama cocuk konusunda cins cıktı bende konusunca rahatlıyorum valla

Benimki de öyle ev işlerine vs karışmaz zaten işi olmaz çünkü..tam bir işkolik..yaz kış evde durmaz özellikle.yazları işi çok daha yoğun diye daha tatile çıkmışlığımız yoktur ailece ..ben oğlumla arkadaş gibi takılırım..ana oğul heryere beraber gideriz gezme tozma sinema yemek tatil hersey ama hersey..yurtdisina bile bebekliginden beri yanlız cikmisimdir onla hep..asla.bizle takılmaz bi yere..ben calisiyorum iste goruyosun elimden bişey gelmiyor.mecburum siz.gezin eglenin ben gezmiş kadar oluyorum..aklinca bize fedakarlik yapiyor ama bilmiyorki o cougun bir baba figürüne de ihtiyacı var..benim babam ogluma.babasindan daha cok babalik yapmistir..her isimize babam koşar hastalnir hastaneye babam goturur..bi isimiz olur babam goturur getirir..babam butun islerimi halleder..sonra bu cocuk beni niye dinlemiyo ben her dedigini yapiyorum yine senin sözün geçiyo seni sayıuo..çünkü çocuklar aslında her dediklerinin yapılmasından şımarmaktan çok kurallara tabi olduklarında kendilerini daha güvende hissediyorlar..beraber vakit gecirmek birseyler paylasmak ne kadar onemli onlar.icin..aksam gelirken cocugun istedigi iki tane ivir ziviri almayi babalik saniyor..daha omrunde cocugunu alip sinemaya götürmüşlüğü yoktur inanabiliyomusunuz

Ya işte biz marketten alıyoruz malesef. Bazı markaların asit oranı yüksek oluyormuş mantar yapaniliyor öyle olunca o yüzden tereddüt ettim.

Genel anestezi sezeryan oldum cok rahattı hiç sorun yasamadım cok sukur ilk gun zor oluyor sadece biraz agrı sersemlik vs ertesi gun normale donmustum
Genel anestezi cesaret edemiyorum nedense.Acıyla uyanırım korkusu var.Birde kötü olur muyum korkusu.Sizde acı hissi oldu mu ilk uyandığınızda?

Kayınvalidem ve kendi annem var ikiside müsait bakmak için.Ben normal istiyorum tabi ama belli olmaz ekstra bir durum olurda sezeryana girmek durumunda kalırım diye sizin tecrübelerinizi merak ettim.Sizi uyuttular mı belden aşağı uyuşturdukları halde.O an heyecan falan mı yaptınız?Yoksa bildiğin uykuya mı daldınız

Sabırsızlanıyorum tabiki.Acaba nasıl bir şey olacak kime benzeyecek diye çok merak ediyor insan bide ultrasonda kendini göstermiyor yaramaz.Bize sürpriz yapacak . Gerçekten öyle her doğum her hamilelik kişiye özel.İnsan filmlerdeki gibi birden sancısı gelicek suyu gelicek hastaneye zor yetiştircekler diye bekliyor.Öyle canlanıyor gözümüzde.Ama öyle bir şey yok sanırım.Hayırlısıyla gelsin inşAllah bakalım .Çok başka bir deneyim sanırım.Hayattaki hiç bir deneyime benzemiyor

Şiştimm daraldımcamdan bağırasım geldi şuan

Baba eksikliğini hep hissedicek ama sen suan hem anne hem babasın mesleği ne cnmda bukdr yoğun hiçmi beraber yaptıgınız bişey yok.aile kavramı paylaşım yokmuş gibi.oğlun peki babayı nasıl görüyor eksiliğini hissediyormu şikayetçimi?insan evladıyla 5dk bile gecirse o cocuktan mutlusu yoktur babanjn eksikliğini hep sen ve ailen tamamlamış birazda tamamlamasan nasıl olur?senin içinde cok zor bi durum hep bi taraf eksik bi taraf fazla

Ne kadar sürede geçer acaba? Eczaneye gittim garmastan pomad diye bir krem verdi. Sürüyorum şimdi. Kızarık yara, beyazlaşmış. Acaba iyileşecek demek mi oluyor? Bir de ben gümüş kapak kullanıyorum acaba hava almasını engeller mi ki?
T tugba0634 Kitapkurdu20 NeverGiveUp

Gümüş kapağı bilmiyorum canım benim kullandığım aventti ama bu yara bikac gün sürüyor maalesef ve mucizevi bir şekilde aniden geciveriyor ben emzirme yastığını sıkıyordum emzirirken can acıtıcı bir durum

Marketten alınan sızma zeytinyağı olur dimi?
Ben arkadasımn bahcesinden aldım organik diye düşündüğümden kullanıyorum marketten olanı kullanmazdım ama trendyolda tirilyeden zeytinsütü diye satılan Bi ürün var ona bak bence yorumlarını da okursun fikir verir Bn elimdeki olmasa bunu kullanıcaktım

Evet ya çok moralimi bozuyor. Yeri tekmeliyorum. Şimdi sıra yaralı göğsümde ve emzirme saati gelecek diye ödüm kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…