ben de hipo kullanıyorum. şimdi bir de pure soft sipariş ettim bakalım. ona göre karar vereceğim artık sleepy ve molfix arasında. sleepye göre daha geniş ağ kısmı sanki daha iyi molfix
Çaktırmadan kurulmadı aslında daha önce instadan ekleştiğimiz kişilerle iletişim kurup whatsaptada grup actık sonre gelmek isteyenleri dahil ettik ama burayıda takip etmeye devam ettik bebeklerimiz oldugu için her iki tarafa yogunluk veremedik sanada söylenmiş diye düşünüp yazılmamış olabilir
Ayri bi gurup degil kuzum whatsapptan yazisma..sivil hayat diyelim..ama burda acikca yazinca kazen kızmış herkes devam ediyor burda yazismaya zaten aslinda sorun yok sahsen ben sabaha kadar burdayim bdv de ozellikle
Ayri bi gurup degil kuzum whatsapptan yazisma..sivil hayat diyelim..ama burda acikca yazinca kazen kızmış herkes devam ediyor burda yazismaya zaten aslinda sorun yok sahsen ben sabaha kadar burdayim bdv de ozellikle
Benım bebegımde alerjı oldu ama sıcaktanmıs vucudu yuzu hep kırmızıydı doktor süt alerjısı olabılır dedı uc hafta peynir süt tereyağ yemedım. Sonra gectı şükür.
Ablan olarak bende sana ceza versem nasıl olur peki bir bayana "yedigin kaba pisledin" dediğin için..Kızmakta haklıydın çünkü kurallar açıktı.. ama arkadaş bilmiyordu ve sen bu cümleyi kurduğun için şuan haksızsın üzgünüm yedigi kaba hayvanlar pisler cunku bu da hakarete girer..bir beyfendiye de yakışmaz
Ablan olarak bende sana ceza versem nasıl olur peki bir bayana "yedigin kaba pisledin" dediğin için..Kızmakta haklıydın çünkü kurallar açıktı.. ama arkadaş bilmiyordu ve sen bu cümleyi kurduğun için şuan haksızsın üzgünüm yedigi kaba hayvanlar pisler cunku bu da hakarete girer..bir beyfendiye de yakışmaz
Ttugba0634
neden pasif oldu? O da mi insanlari whatsapp grubuna davet etmis yoksa Kazen
'in uslubunu hakli olarak elestirdi diye mi? Bu baslik esas cezalardan sonra öldü sanki.