2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım usg nin zararı olmuyor ama kalp atışı için ısı gidiyormuş öyle demişti benim doktor işk gittiğimde küçüktü dinletmemişti başladığını görmüştük sadece bir hafta sonra gidince dinledik onu sa kısa dinletti
Şimdi nasıl dinlemeyelim diyeceksin bilemedim ama ücretsizse git gör bakalım gelişimini görürsün kalp atışı için de dayanamadım gittim dinledim zararı olacaksa dinlemeyelim desen

Kizlar aksam kasigimda agri vardi progestan kullaniyorum diye pecete koymustum sabah baktim. Gece kahve rengi akinti gelmis. Oglenden sonra doktora gidicem insaallah koru bisi olmaz dua edin lutfen
Daha önce kanaman olmuş muydu?
Kahverengi kanamadan korkmayın diyorlar benim de kanama alanım var progestan kullanıyorum doktor kahverengi kanaman olursa korkma demişti endişelenme güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben

Ikl kez yasiyorum bu durunu doktorumla konustum oglenden sonra hemen gel bakalim dedi. Dusuk riskim var zaten yatiyorum.

Sonunda Cuma geldi Yarına Allah kerim Bakalım gorecegiz nasipse tek mi ikiz mi, benim randevum yarın sabah 11.15 te, 12 gibi buralarda olurum, senin ne zaman canım?
Oh sonunda geldi demek randevu resmen birlikte geri saydık inşallah yarın buraya çok güzel haberlerini yazacaksın Allah ın izni ile. Şimdi diyorum bak hemen zaman geçiyor senin randevun da göz açıp kapayıncaya kadar gelecek

Ikl kez yasiyorum bu durunu doktorumla konustum oglenden sonra hemen gel bakalim dedi. Dusuk riskim var zaten yatiyorum.
Anladım canım kahverengi olması aslında iyi bir şey Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar umarım güzel haberler alacaksın canım iyi düşünelim iyi olsun haberdar et mutlaka Zor ama iyi düşünmeye çalış stres yapmamaya çalış

Merhaba kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor hamilelik? Bugun kontrolü olan herkese Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ben dün tüm gün yattım burnum tıkalıydı başım ağrıdı ama bugün daha iyiyim çok şükür.

Aynen bende gitme taraftarıyım ne kadar çok görsem içim o kadar rahat edecek sonraki randevum iki hafta sonra çünkü

Canım burnun tıkalı olduğumda enjektörü serum fizyolojik çekip sıkarak açabilirsin tuzlu su da olur aklımda bulunsun tıkanık olunca fena baş ağrısı yapıyor bugün iyi olmana sevindim

Canım burnun tıkalı olduğumda enjektörü serum fizyolojik çekip sıkarak açabilirsin tuzlu su da olur aklımda bulunsun tıkanık olunca fena baş ağrısı yapıyor bugün iyi olmana sevindim

Teşekkür ederim canım o an düşünemedim ama aklımda olsun bir dahaki sefere dediğini yaparım

Evet canim ciktim cok şukur bebiş iyi kalp atişlarini tekrar dinletti benden 5 tüp kan aldi smar testi bide idrar testi aldi
Oh çok şükür. Bir gün var aramızda heralde ne kadar olmuş bebek büyümüş mü benden de istedi kan ve idrar da bende dışarda yaptırcam artık

Lutfen bana da yorum yapin.bebek cinsiyeti tahmin

Eklentiler

• 20200305_174658.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200305_174523.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…