2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşaAllah boş gebelikten bahsediyorlar ,bendede şuan herşeyden tiksinme başladı hiçbirşey yiyemiyorum
Bazen geç görünebilir. Benimde beta görünmesi gereken değerin üzerindeydi ama görülmedi. Bende bilmiyorum hala boş mu dolu mu. Bebeği henüz görmedim bugün 8 haftalık oldum salı günü tekrar kontrol var benimde bakalım belli olur artık diye düşünüyorum.hayirlisi olsun hakkımızda.

Oh çok şükür. Bir gün var aramızda heralde ne kadar olmuş bebek büyümüş mü benden de istedi kan ve idrar da bende dışarda yaptırcam artık
Sagol canim sende durumlar nasil benim bebiş iyi şukur gelimişimi önden gidiyor

İnşaAllah ben 6 haftalıkken doktor küretaj san bahsetti korktum çok bende gitmedim 7. Haftamda gidicem

Kızlar bana yardım edin çok endişelenmeye başladım.Normalde çalışıyorum 5 gün rapor aldım.Ama yetmedi bana bu dinlenme.Evde ayakta 2 dk duramıyorum midem bulanıyor başım dönüyor.Hiçbir şey yiyesim gelmiyor.Yatmaktan omuzlarım ağrıdı içime sıkıntı bastı.Ters giden bir şey mi var ben niye böyle oldum.Evet halsizlik mide bulantısı tamam ama ben farklıyım.Kalkamıyorum kendimi iyice bıraktım hiçbir şey yapasım gelmiyor.Ne yesem enerji vermiyor.Mahvoldum çok kötüyüm

Aynısı bende şuan da benle aynı halde olan birini arıyordum aynı bende böyleyim midem hiçbirşey almıyor ayrıca gaz yapıyor ve içime sıkıntılar basıyor bakım çok ağrıyor

Selam.Tam 3 kg almışım böyle giderse 30 kg falan alırım heralde9+3 haftamızla uyumlu kalp atışını gördüm tekrar dinlemek istemedim.26.5mm olmuş bebek.Doktor öyle bi korkuttuki sezeryan sonrası normal doğumdan bi ara hamile kaldığıma pişman oldum.Dahada gitmem devlettekini özeldeki doktorumla devam edicem.

Canım bence haftasonu dinlen, eğer hala öyle olursan rapor al yine. Güçsüz düşersin böyle işe gidersen, ters giden birşey yoktur çok yakın bir arkadaşım da ayynı senin gibi idi, ağlaya ağlaya benim artık normal bir hayatım olmayacak diye anlatıyordu. 12 hafta bitti sıkıntıları bitti.

Canım çok güzel bir haber bu darısı başımıza. Kuzu bayağı da büyümüş O doktoru boşver saçmalamış, bir daha gitmezsin olur biter. Doktor olmuşlar insan olamamışlar... Sen güzel habere ve bebeğine odaklan

Canım o halsizlik bende de var tüm gün bir koltuktan diğerine geçiyorum biraz da yattıkça yatası geliyor insanın yemek yiyemeyince baş dönmesi de artıyordur tabi tansiyonun düşüyor olabilir kontrollü kalk bu hafta mide bulantım azaldı benim ama ilk günden beri halsizlik aynı Demir eksikliği anemisi var bende hamile kalmadan önce Demir almıştım damardan hamile kaldığımı öğrendiğimde sınırdaydı değerim ama ilk üç ay Demir alamazsın dediler bira o da tetikliyor sanırım benim halsizliklerimi yattıkça da sıkılıyorum bugün dedim kalk çık hava güzel bir saat kadar yürüdüm arada oturdum dedim günlerdir nasıl bunalmışım evde balkona çıkıp temiz hava almaya çalış ilk zamanlar sanırım böyle olacak sanırım telaşlanma
Dört gözle beklediğimiz bebişler su an tıpkı virüs gibi vücudumuzdaki iyi olan herşeyi alıyorlar bize de halsizlik kalıyor

Aa mesajini yeni gördüm canım bende karar vermedim tabiki insan sürekli görmek istiyorda zararı olursa da neden gideyim diyorum

Aa mesajini yeni gördüm canım bende karar vermedim tabiki insan sürekli görmek istiyorda zararı olursa da neden gideyim diyorum

Canım bir de hastaneler mikrop dolu bence ne kadar az gidilse o kadar iyi. Ama eşinle merak ediyorsanız gidin tabi bir kere fazla gittin diye birşey olacak hali yok bebişe, onlar çok güçlü

Canım bir de hastaneler mikrop dolu bence ne kadar az gidilse o kadar iyi. Ama eşinle merak ediyorsanız gidin tabi bir kere fazla gittin diye birşey olacak hali yok bebişe, onlar çok güçlü
Hastaneye gitmeye bende çok korkuyorum gerçekten muayenehane gidiceğim yer, doktora zararı olur mu diye sorar ona göre baktırırım olmazsa teşekkür ederim

Merhaba kızlar oğluşum grip kacgündür toparlayamadı bi doktora götüreyim dedim, gitmişken de kendime bi baktırıcam karnımdaki bebiş ne alemde

Hastaneye gitmeye bende çok korkuyorum gerçekten muayenehane gidiceğim yer, doktora zararı olur mu diye sorar ona göre baktırırım olmazsa teşekkür ederim

Aynen hiç olmadı doktorunun cevabına göre muayene olmazsın, ne yemen lazım, ne yememen lazım, dişlerin için ne yapman lazım, saç dökülmesi için ne yapman lazım onları sorarsın, fazla bilgi göz çıkarmaz

Tekrar kontrole geldim kizlar.iki gun once gittiğimde doktor 6+4 dedi. Bugun gittigim doktor 6+3 dedi. Haftanla uyumlusun dedi ama aklima takildi yinede. Bi sikinti yok dedi insallah byle devm eder
İlk haftalar acıya göre değişiyor canım olabilir öyle farklılıklar güzel haberler alalım hep

Aynısı bende şuan da benle aynı halde olan birini arıyordum aynı bende böyleyim midem hiçbirşey almıyor ayrıca gaz yapıyor ve içime sıkıntılar basıyor bakım çok ağrıyor
Ayakta durabiliyor musun canım?Her şeyi eşim yapıyor ev hanımına bağladı adam.Sabah kahvaltı akşam yemeği çamaşırı bulaşığı..iki meyve bile yıkayamadım ayakta bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…