2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kaybolan ikiz sendromunu bilmiyorum ama her adet döneminde adet olacakmışım gibi oluyordu bende..

Olabilir canım hiç belli olmaz sağlıkla gelsinler de, 3 Ekim şu an için hesaplanan. Eylül ve Ekim de doğum için o kadar güzel aylar ki şanslıyız

Sen profiline neden hamilelik takvimi eklemedinn

Burada hamile kalamayan bir çok üye var, bende onlardan biriydim.

herhangi bir konu da takvimi görürler de üzülürler diye eklemek istemiyorum.

sağlıkla gelsin inşallah hepsi :)) dün burada bebek sağdaysa kız soldaysa erkek gibi bir konuşma vardı eve gidince ultrason fotoğrafına baktım ama bizimki ortada :) eşime dedim bu sağda mı solda mı ortada diyor

Cok saol cnm sana da gecmis olsun.benim tiroid ameliyatım aslinda 10 yil once yani surekli kontrol altindayim ama ilk gebeligimde de surekli takip altinda olmama ragmen doktorumun aciklama bulamadigi bir sekilde cok armisti.hemen dusuyo ama korkutuyo tabi ya bebek etkilenirse diye.sanirim benim hic tiroid dokum kalmadigindan o kolye de ise yaramaz canm ama ilk defa duydum

Sonunda Cuma geldi Yarına Allah kerim Bakalım gorecegiz nasipse tek mi ikiz mi, benim randevum yarın sabah 11.15 te, 12 gibi buralarda olurum, senin ne zaman canım?

Anladım canım ben de onlardan biriydim uzuunca bir süre, 5. tüp bebek denememde hamile kaldım. Ben bu başlık harici birşey yazmadığım için hiç o açıdan düşünmedim. O dönemlerde de hamilelik günlüğü görünce hiç üzülmezdim çok mutlu olurdum ama herkesin yaşadıklarının yansımaları farklı oluyor.

İlk haftalarda da sağda ya da solda değilse Ramzi sana işlemedi demektir

ben o kadar uğraşmadım 2,5 yıl bekledik :) tedavi ol diyorlardı ama çok üzülüyordum geciktiriyordum hep sonra kendiliğinden oldu çok şükür :)

ben diğer konulara da yorum yapıyorum :) ya böyle değişik oluyordum ben görünce içim gidiyordu :)

Benim aksam 6.30 da malesef bekliycem aksama kadar bugun agriyla beraber hafif lekelenmelerim var biseyler oluyo icerde belliki
Sonunda Cuma geldi Yarına Allah kerim Bakalım gorecegiz nasipse tek mi ikiz mi, benim randevum yarın sabah 11.15 te, 12 gibi buralarda olurum, senin ne zaman canım?

Erkek bebek olmasın seninki korkma sonra dökülüyor o kıllar

Benim aksam 6.30 da malesef bekliycem aksama kadar bugun agriyla beraber hafif lekelenmelerim var biseyler oluyo icerde belliki
Önce ben gidicem o zaman , hayırla gidip gelelim, sağlık haberleriyle dönelim inşallah lekelenme yok bende ama 5+3 ten beri 400 mg progestan kullanıyorum. Kuzenim ve gelinimiz de hamile onlar da yaşadılar hep ara ara maasallah gayet de güzel gidiyor bebislerin gelişimi, birşey olmaz Allah'ın izniyle.

çok kıllanma erkek bebek belirtisi olabilir mi acaba benim de oğlum da çok kıllanmıştı karnım ilk gördüğümde şok olmuştum ama dökülüyolar korkma

Progestan i agizdan hap olarak aldiginizda uyku yapiyor mu size de?
Evet cnm uyku ekstra baş dönmesi dün doktorum bıraktırdı kist için kullanıyordummcok ağır geldi bana günde 1tane olmasına rağmen

K
Ben 200mg gece yatarken iciyodum bugun hafif leke gorunce fitil olarak uyguladim gunduz agizdan alinca bana uyku yapiyor kizim var okul gunun yemegi en ufak ihtiyaclarimi bile goremiyorum.
Hayirli haberler alalim canim.

Evet cnm uyku ekstra baş dönmesi dün doktorum bıraktırdı kist için kullanıyordummcok ağır geldi bana günde 1tane olmasına rağmen
Iste ben oyuzden fitil olarak uyguluyorum sabah alacaksam gunde 1 olunca da aksam yatarken iciyorum zaten uyuyorum diye. Doktorum durumuna gore gunde 1 yada 2 sen ayarla dedi bana
Ben doguma iciyorum kendilerini riskim var malesef..

Merhaba bana da yorum yapar misiniz.8 haftalik karindan

Eklentiler

• 20200305_174523.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200305_174658.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ben doktorumu değiştirmiştim eski doktorumda yarına randevu vermişti çarşamba günüde yeni doktoruma gittim kalp atışını duyduk şimdi eşim yarında o doktora gidelim kontrol randevusu ücret ödemeyeceğiz nasılsa diyor ama çok ultrasona girmenin bir zararı olur mu burda Kalp atışını dinlemek için ısı veriliyor falan yazıyordu

Kizlar aksam kasigimda agri vardi progestan kullaniyorum diye pecete koymustum sabah baktim. Gece kahve rengi akinti gelmis. Oglenden sonra doktora gidicem insaallah koru bisi olmaz dua edin lutfen

Merhaba bana da yorum yapar misiniz.8 haftalik karindan

Oyy maşallah kuzuya

Canım karından bakar kalp atışını da dinletmez, ben demiştim ısı olayını doktora kanama olduğunda gitmiştim 2 gün önce bakıldığı için kalp atışlarını dinletmedi bebek ısınıyor gerek yok bu kadar üst üste dinlemeye demişti.

Gerek var mı ki bu kadar kısa ara ile iki farklı doktora gitmenize, hani bir sıkıntı olsa acil bir durum olsa yapacak birşey yok da ben olsam gitmezdim rutin kontrol için, tabii sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…