Şuan kalbimi yerinden söksem acimaz..nicin buraya yaziyorum bilmiyorum..bugun oglumun kan tahlili sonuclarinda potasyum degeri yuksek cikti..doktor bir kalp doktoru gorsun ama eminin muhim bisi cikmicak dedi icime bir kurt dussede oyle soyledi diye rahattim..ama suan internette bi arastirayim dedim bakmaz olaydım dunyam basima yikildi ..ne olur bisey olmaz muhim degil desin birileri
Canım inşallah yaa Çok zorlanıyorum gerçekten. Sabretmeye çalışıyorum ama kilo veriyorum bu hamileliğinde nasıl canım? Her seferinde ayrı oluyormuş.. umarım bunda daha iyisindir
Bunda da bulanıyorum ama yatmıyorum zaten öyle bi lüxüm de yok hem çalışıyorum hem de gelince işten bir oğlum var onun peşindeyim mecbur. C vitamini yüklüyorum kendime sanki o beni ayakta tutuyo gibi geliyo. Kivi başta mandalina portakal tavsiye ederim daha bi direnç geliyo.
Kızlar günaydın
Hamilelikle dişler zarar görür derler ya bunun için önlemini alan dişçiye ne yapılması gerektiğini soranınız var mı? Ben daha sık fırçalamaya başladım organik diş macunu kullanıyorum ama başka ne yapmak gerekir acaba
Şuan kalbimi yerinden söksem acimaz..nicin buraya yaziyorum bilmiyorum..bugun oglumun kan tahlili sonuclarinda potasyum degeri yuksek cikti..doktor bir kalp doktoru gorsun ama eminin muhim bisi cikmicak dedi icime bir kurt dussede oyle soyledi diye rahattim..ama suan internette bi arastirayim dedim bakmaz olaydım dunyam basima yikildi ..ne olur bisey olmaz muhim degil desin birileri
Başımız ağrısa kanser çıkıyoruz canım internerte bakınca.Hamilesin ya daha çok evham yapıyosun önemli bir kalp rahatsızlığının tek belirtisi potasyum eksiklliği olmaz merak etme.Nefes darlığı morarma arada bayılma halsizlik
çabuk yorulma böyle şeylerde var mı.Doktora gidene kadar içini ferah tut ne zaman götürecrksin
Kızlar günaydın
Hamilelikle dişler zarar görür derler ya bunun için önlemini alan dişçiye ne yapılması gerektiğini soranınız var mı? Ben daha sık fırçalamaya başladım organik diş macunu kullanıyorum ama başka ne yapmak gerekir acaba
Günaydınlar, Kalsiyum almak lazım ya, vücutta az kalsiyum olursa bebek kemiklerdeki ve dişlerdeki kalsiyumu alıyor o yüzden sıkıntı çıkıyor. Şimdilik ben sütle ve yoğurtla idare ediyorum. Zaten 4. Ayda kalsiyum vitaminine başlıyolar diye biliyorum. Benim de göbeğim acayip kıllandı, o kadar yaptırdığım lazer boşa gitti
Kızlar günaydın
Ay sorma korkulu rüyam.13.haftamda gidicem dişim çekilecek.dışardan çok yapabileceğin bişi yok temizlik dışında
Kalsiyum yeterince almassan doğumdan sonra sorun olabiliyo.
Günaydınlar, Kalsiyum almak lazım ya, vücutta az kalsiyum olursa bebek kemiklerdeki ve dişlerdeki kalsiyumu alıyor o yüzden sıkıntı çıkıyor. Şimdilik ben sütle ve yoğurtla idare ediyorum. Zaten 4. Ayda kalsiyum vitaminine başlıyolar diye biliyorum. Benim de göbeğim acayip kıllandı, o kadar yaptırdığım lazer boşa gitti
Ay sorma korkulu rüyam.13.haftamda gidicem dişim çekilecek.dışardan çok yapabileceğin bişi yok temizlik dışında
Kalsiyum yeterince almassan doğumdan sonra sorun olabiliyo.
Evet 12. haftadan sonra belki de dişçiye gitmek lazım. Şimdilik aksi bir durum yok ama hamile arkadaşlarımın çoğu dişlerinde sorun yaşadılar diye endişelendim.
Canım internetten bakma baktıklarına itibar etme, herşeyin sonu internette kötü hastalığa çıkıyor. Doktorun eminim mühim birşey çıkmayacak demiş bundan daha önemli sebep mi olur endişelenmemen için. Birşeyden şüphelense siz bir kalp doktoruna gidin sonra konuşuruz derdi. Sıkma canını
Gunaydin kizlar cok sukur bir hafta daha bitti. Yarin kontrol gunu. Endiseliyim 10 gun oldu bakalim nasil ilerliyor gebelik tek mi ikiz mi rabbim hayirlisini versin. 1 haftadir lekelenmem gecmisti dun yine kahvelikler geldi butun gece de adet olacakmis gibi agri cektim. Soran olmustu sanirim ayni adet olacakmis gibi agrisi olan var mi
Benim 2.adet donemim gecti adet olamadigimiz icin mi oluyor acaba. Yada benim bebeklerden birisine birsey oluyor bilemiyorum kaybolan ikiz sendromu yasayan var mi aranizda daha once mesela geriden gelen bebek kaybolacaksa da agri sanci leke hatta kanama olabiliyormus.
Kızlar günaydın
Hımm valla ZTen belirtileri yetiyor mide bulantısı VS insan onlarla ugrasırken bide kötü düşünürsek oo ben stres yapınca midem agrır mesela bide evham yapar stres olursam vay halime midem cok kötü kusmuyorum ama sürekli yanma bulantı