2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

geçmiş oldun oğlunun neyi vardı da tahlili yaptırdın ve özelde mi devlette mi yapıldı o tahliller

Canım inşallah yaa Çok zorlanıyorum gerçekten. Sabretmeye çalışıyorum ama kilo veriyorum bu hamileliğinde nasıl canım? Her seferinde ayrı oluyormuş.. umarım bunda daha iyisindir
Bunda da bulanıyorum ama yatmıyorum zaten öyle bi lüxüm de yok hem çalışıyorum hem de gelince işten bir oğlum var onun peşindeyim mecbur. C vitamini yüklüyorum kendime sanki o beni ayakta tutuyo gibi geliyo. Kivi başta mandalina portakal tavsiye ederim daha bi direnç geliyo.

Kizlar yarin saat 10.20 gece randevum var cok hecanliyim bebişi görcemm inşllah kazasiz belasiz gider gelirim hayirlisi ile duğa bekliyorum sizden canlarim rabbim hepimizi korusun inşallah
Hepimizi her gun dua ediyorum canm insallah bebisini gorursun bizede mutlu haberlerini anlatirsin

Kızlar günaydın
Hamilelikle dişler zarar görür derler ya bunun için önlemini alan dişçiye ne yapılması gerektiğini soranınız var mı? Ben daha sık fırçalamaya başladım organik diş macunu kullanıyorum ama başka ne yapmak gerekir acaba

Başımız ağrısa kanser çıkıyoruz canım internerte bakınca.Hamilesin ya daha çok evham yapıyosun önemli bir kalp rahatsızlığının tek belirtisi potasyum eksiklliği olmaz merak etme.Nefes darlığı morarma arada bayılma halsizlik
çabuk yorulma böyle şeylerde var mı.Doktora gidene kadar içini ferah tut ne zaman götürecrksin

Günaydınlar, Kalsiyum almak lazım ya, vücutta az kalsiyum olursa bebek kemiklerdeki ve dişlerdeki kalsiyumu alıyor o yüzden sıkıntı çıkıyor. Şimdilik ben sütle ve yoğurtla idare ediyorum. Zaten 4. Ayda kalsiyum vitaminine başlıyolar diye biliyorum. Benim de göbeğim acayip kıllandı, o kadar yaptırdığım lazer boşa gitti

Ay sorma korkulu rüyam.13.haftamda gidicem dişim çekilecek.dışardan çok yapabileceğin bişi yok temizlik dışında
Kalsiyum yeterince almassan doğumdan sonra sorun olabiliyo.

Korkma ya bi şey çıkmaz allahın izniyle . Doktora gidince buraya da yaz olur mu?

Erkek mi geliyor acaba Ben pek süt içemiyorum ama her gün mutlaka 1 kase evde yaptığım yoğurdu yiyorum umarım yeterli olur.

Ay sorma korkulu rüyam.13.haftamda gidicem dişim çekilecek.dışardan çok yapabileceğin bişi yok temizlik dışında
Kalsiyum yeterince almassan doğumdan sonra sorun olabiliyo.

Evet 12. haftadan sonra belki de dişçiye gitmek lazım. Şimdilik aksi bir durum yok ama hamile arkadaşlarımın çoğu dişlerinde sorun yaşadılar diye endişelendim.

Canım internetten bakma baktıklarına itibar etme, herşeyin sonu internette kötü hastalığa çıkıyor. Doktorun eminim mühim birşey çıkmayacak demiş bundan daha önemli sebep mi olur endişelenmemen için. Birşeyden şüphelense siz bir kalp doktoruna gidin sonra konuşuruz derdi. Sıkma canını

A anidefteri ya bence seninle ben eylül annesi olacağız

böyle tam arada kaldık eylül sonu ekim başı..

Olabilir canım hiç belli olmaz sağlıkla gelsinler de, 3 Ekim şu an için hesaplanan. Eylül ve Ekim de doğum için o kadar güzel aylar ki şanslıyız

Sen profiline neden hamilelik takvimi eklemedinn

Gunaydin kizlar cok sukur bir hafta daha bitti. Yarin kontrol gunu. Endiseliyim 10 gun oldu bakalim nasil ilerliyor gebelik tek mi ikiz mi rabbim hayirlisini versin. 1 haftadir lekelenmem gecmisti dun yine kahvelikler geldi butun gece de adet olacakmis gibi agri cektim. Soran olmustu sanirim ayni adet olacakmis gibi agrisi olan var mi
Benim 2.adet donemim gecti adet olamadigimiz icin mi oluyor acaba. Yada benim bebeklerden birisine birsey oluyor bilemiyorum kaybolan ikiz sendromu yasayan var mi aranizda daha once mesela geriden gelen bebek kaybolacaksa da agri sanci leke hatta kanama olabiliyormus.

Benim doktorum çok fırçalayın demişti sen zaten yapıyorsun..ileri haftalarda da kalsiyum ilacı vermişti bana tabi ben içemedim iki dişten oldum..

Gecer zamanda ,bende ilk cocugumda cok kotuydum bunda o kadar degil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…