- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
Ya onceki gebeligimde 6 haftada gelisimi durmustu malesef aklima takiliyor. Pazartesi kan ve idrar testi vercem o zaman bida baktrcam icim raht etsin iyiceİlk haftalar acıya göre değişiyor canım olabilir öyle farklılıklargüzel haberler alalım hep
Bende öyleyim ayakta duruyorum ama zombi gibiyim herşeyi eşime bırakıyorum yemek vs birde bende boş gebelik şüphesi var psikolojim bozulduAyakta durabiliyor musun canım?Her şeyi eşim yapıyor ev hanımına bağladı adam.Sabah kahvaltı akşam yemeği çamaşırı bulaşığı..iki meyve bile yıkayamadım ayakta bugün.
Canım bence haftasonu dinlen, eğer hala öyle olursan rapor al yine. Güçsüz düşersin böyle işe gidersen, ters giden birşey yoktur çok yakın bir arkadaşım da ayynı senin gibi idi, ağlaya ağlaya benim artık normal bir hayatım olmayacak diye anlatıyordu. 12 hafta bitti sıkıntıları bitti.
Canım çok sağ ol gözlerim doldu arkadaşının dediğine ben de öyleyim kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum.İnş benim de 12.haftada biter
Kızlar +1 olarak ben de varım Aynı durumdan muzdaribizAynısı bende şuan da benle aynı halde olan birini arıyordum aynı bende böyleyim midem hiçbirşey almıyor ayrıca gaz yapıyor ve içime sıkıntılar basıyor bakım çok ağrıyor
Allah yardımcımız olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canımBende öyleyim ayakta duruyorum ama zombi gibiyim herşeyi eşime bırakıyorum yemek vs birde bende boş gebelik şüphesi var psikolojim bozuldu
Aynen iliğimi kemiğimi sömürdü gibi hissediyorum.Allahım annelerimizden razı olsun bizim için bunları çekmişlerCanım o halsizlik bende de var tüm gün bir koltuktan diğerine geçiyorum biraz da yattıkça yatası geliyor insanın yemek yiyemeyince baş dönmesi de artıyordur tabi tansiyonun düşüyor olabilir kontrollü kalk bu hafta mide bulantım azaldı benim ama ilk günden beri halsizlik aynı Demir eksikliği anemisi var bende hamile kalmadan önce Demir almıştım damardan hamile kaldığımı öğrendiğimde sınırdaydı değerim ama ilk üç ay Demir alamazsın dediler bira o da tetikliyor sanırım benim halsizliklerimi yattıkça da sıkılıyorum bugün dedim kalk çık hava güzel bir saat kadar yürüdüm arada oturdum dedim günlerdir nasıl bunalmışım evde balkona çıkıp temiz hava almaya çalış ilk zamanlar sanırım böyle olacak sanırım telaşlanma
Dört gözle beklediğimiz bebişler su an tıpkı virüs gibi vücudumuzdaki iyi olan herşeyi alıyorlar bize de halsizlik kalıyor
Hayat ne garip hepimizin sınavı farklı hepimiz ayrı üzüntü yaşıyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Bende bir umut koştum Türkiye’ye geldim. Doktor hemen kürtaj dedi. Oysa belki kalbi atmaya başlamıştır umudum vardı. Hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin. Kaldıramayacağımız acılarla sınav yapmasın. İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur.Gunaydin kizlar cok sukur bir hafta daha bitti. Yarin kontrol gunu. Endiseliyim 10 gun oldu bakalim nasil ilerliyor gebelik tek mi ikiz mi rabbim hayirlisini versin. 1 haftadir lekelenmem gecmisti dun yine kahvelikler geldi butun gece de adet olacakmis gibi agri cektim. Soran olmustu sanirim ayni adet olacakmis gibi agrisi olan var mi
Benim 2.adet donemim gecti adet olamadigimiz icin mi oluyor acaba. Yada benim bebeklerden birisine birsey oluyor bilemiyorum kaybolan ikiz sendromu yasayan var mi aranizda daha once mesela geriden gelen bebek kaybolacaksa da agri sanci leke hatta kanama olabiliyormus.
İki ay önce düştüğüm oldu. Şimdi gene hamileyim 8 hafta oldu ama gelişmiyor bebekler. Birbuçuk yaşında kızım var. Bende tiroid hastasıyım 12 yıl önce tüm bezler alındı. Kızıma hamileyken hep doz arttırıldı. Şimdi çok çarpıntım olmuştu 25 şubatta ilacı kestiler. Senin nasıl takip ediyorlar. Kaç haftada bir kan tahlili yapılıyor. Şimdiki dozun kaç çok uzun yazdım helal et hakkını.Cok saol cnm sana da gecmis olsun.benim tiroid ameliyatım aslinda 10 yil once yani surekli kontrol altindayim ama ilk gebeligimde de surekli takip altinda olmama ragmen doktorumun aciklama bulamadigi bir sekilde cok armisti.hemen dusuyo ama korkutuyo tabi ya bebek etkilenirse diye.sanirim benim hic tiroid dokum kalmadigindan o kolye de ise yaramaz canm ama ilk defa duydum
Hahah gitsinKız senin yüzünden eşim salatalık almaya gitti şimdi
Aslinda rutin kontrol 1 ay cnm hamilelik suresince.ama benim o 1 ay da 10 kat artinca doktorum 100 mg dan 150mg'a cikardi ve 15 gun sonra kontrole cagirdi.bende carpinti olucagini bildigim icin sordum ama doktor baska caremiz yok dedi.endise ettim tabi ama doktor bu kadar zamanda çok fazla etkinlenmemistir diye teselli etti napsin.bu arada ozellikle sabahlari kepekli ekmekten uzak durmalisin cnm belki biliyosundur ilacimizin etkisini azaltiyoİki ay önce düştüğüm oldu. Şimdi gene hamileyim 8 hafta oldu ama gelişmiyor bebekler. Birbuçuk yaşında kızım var. Bende tiroid hastasıyım 12 yıl önce tüm bezler alındı. Kızıma hamileyken hep doz arttırıldı. Şimdi çok çarpıntım olmuştu 25 şubatta ilacı kestiler. Senin nasıl takip ediyorlar. Kaç haftada bir kan tahlili yapılıyor. Şimdiki dozun kaç çok uzun yazdım helal et hakkını.
Aa kepekli ekmegi ben yeni duyuyorum doktor hic bahsetmedi bana bende 75 mg kullanıyorumAslinda rutin kontrol 1 ay cnm hamilelik suresince.ama benim o 1 ay da 10 kat artinca doktorum 100 mg dan 150mg'a cikardi ve 15 gun sonra kontrole cagirdi.bende carpinti olucagini bildigim icin sordum ama doktor baska caremiz yok dedi.endise ettim tabi ama doktor bu kadar zamanda çok fazla etkinlenmemistir diye teselli etti napsin.bu arada ozellikle sabahlari kepekli ekmekten uzak durmalisin cnm belki biliyosundur ilacimizin etkisini azaltiyo
Bence eşiniz normal. Benim eşim de bana aman sen yapma ben yaparım filan demiyor çünkü bende bulantı baş dönmesi vs. yok. Yani onun bana iş yaptırmamasına ihtiyacım yok. Şu an ben bile annelik psikolojisine girmiş değilim. Erkeklerde bu çok daha geriden geliyor. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik yaşamıyorlar. Belki karnımız büyüse, ultrasonda eli kolu olan bir canlı görünse onda da yavaş yavaş bu iş somutlaşır. Henüz kimseye de söylemedik. Siz de söylemediyseniz onlardan da bu yönde bir motivasyon gelmiyordur o yüzden günlük olarak bu heyecanı sizle paylaşamıyor olabilir. İhtiyacınız olan bir durumda size yardım etmezse tepkinizde haklısınız ama bunun dışında çok üstüne varmayın. Her muayeneye, tahlile beraber gidin ve yardıma ihtiyacınız olduğunda açıkça bunu belirtin. Bu güzel günlerin tadını çıkarın.Burda çoğu kişi eşinin bebek haberine çok sevinip ağladıklarından ve eşinin ona fazla iş yaptırmadığından bahsetmiş acaba benim eşimde mi bi sıkıntı varAllah ım bu hamilelik olayında bizi hiç aratmadı ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım bu habere eşim sevindi ama öyle büyük bi tepki vermedi hayatımız normal bi şekilde devam ediyor önceki gibi ev temizlenecekse beraber temizliyoruz yemek yapılacaksa beraber yapıyoruz bana fazladan aman sen yorulma falan demiyor hatta ben bebekle alakalı çok şey araştırıyorum o telefondan araba modellerini takip etmekten başka bişey yapmıyor bebek konusunda çok ilgisiz olduğunu söylediğimde de benimle kavga ediyor herkes duygusunu farklı Yaşar buna sen mi karışacaksın diye benimle bi ton kavga ediyor ben en azından şu dönemde bebeğe karşı daha ilgili olmasını ve benimle atışma konusunda kendisini biraz frenlemesini beklerdim ben mi abartıyorum yoksa eşim çok mu öküz
Burda çoğu kişi eşinin bebek haberine çok sevinip ağladıklarından ve eşinin ona fazla iş yaptırmadığından bahsetmiş acaba benim eşimde mi bi sıkıntı varAllah ım bu hamilelik olayında bizi hiç aratmadı ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım bu habere eşim sevindi ama öyle büyük bi tepki vermedi hayatımız normal bi şekilde devam ediyor önceki gibi ev temizlenecekse beraber temizliyoruz yemek yapılacaksa beraber yapıyoruz bana fazladan aman sen yorulma falan demiyor hatta ben bebekle alakalı çok şey araştırıyorum o telefondan araba modellerini takip etmekten başka bişey yapmıyor bebek konusunda çok ilgisiz olduğunu söylediğimde de benimle kavga ediyor herkes duygusunu farklı Yaşar buna sen mi karışacaksın diye benimle bi ton kavga ediyor ben en azından şu dönemde bebeğe karşı daha ilgili olmasını ve benimle atışma konusunda kendisini biraz frenlemesini beklerdim ben mi abartıyorum yoksa eşim çok mu öküz
2.5kilo almısım bendekızımda 22 almıstım şeker cıkmıstı diyetisyene yönlendirdiler diyet yapıp 3kilo vermiştim 3.4ay az kilo almam lazım ama nasıl dün gece 1de tost yedim iştahım açıldı normalde iştahım yoktur cok
Ben kepekli ekmek yemiyorum. Ekmeğimde sadece kahvaltıda yiyorum alışkanlık bağımlılık belkide. 12 yoldur hiç 100 ün altına düşmedi doz. Hamileyken 175 en son kullandım. İlacı kesmelerine anlam veremedim hala. Bugün kan verdim. Sonuç çıktı ama gidemedim. Türkiye’ye geldim. Pazartesi doktorla görüşeceğim bakalım ne der.Aslinda rutin kontrol 1 ay cnm hamilelik suresince.ama benim o 1 ay da 10 kat artinca doktorum 100 mg dan 150mg'a cikardi ve 15 gun sonra kontrole cagirdi.bende carpinti olucagini bildigim icin sordum ama doktor baska caremiz yok dedi.endise ettim tabi ama doktor bu kadar zamanda çok fazla etkinlenmemistir diye teselli etti napsin.bu arada ozellikle sabahlari kepekli ekmekten uzak durmalisin cnm belki biliyosundur ilacimizin etkisini azaltiyo
Gurbetcimisin canim uzulme inanki rabbim ol deyince butun daglar engeller asiliyor. Benim su yasadigima doktorum mucize diyor..Allahim sana tez zamanda saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin insallahHayat ne garip hepimizin sınavı farklı hepimiz ayrı üzüntü yaşıyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Bende bir umut koştum Türkiye’ye geldim. Doktor hemen kürtaj dedi. Oysa belki kalbi atmaya başlamıştır umudum vardı. Hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin. Kaldıramayacağımız acılarla sınav yapmasın. İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?