2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ayakta durabiliyor musun canım?Her şeyi eşim yapıyor ev hanımına bağladı adam.Sabah kahvaltı akşam yemeği çamaşırı bulaşığı..iki meyve bile yıkayamadım ayakta bugün.
Bende öyleyim ayakta duruyorum ama zombi gibiyim herşeyi eşime bırakıyorum yemek vs birde bende boş gebelik şüphesi var psikolojim bozuldu

Aynısı bende şuan da benle aynı halde olan birini arıyordum aynı bende böyleyim midem hiçbirşey almıyor ayrıca gaz yapıyor ve içime sıkıntılar basıyor bakım çok ağrıyor
Kızlar +1 olarak ben de varım Aynı durumdan muzdaribiz

Bende öyleyim ayakta duruyorum ama zombi gibiyim herşeyi eşime bırakıyorum yemek vs birde bende boş gebelik şüphesi var psikolojim bozuldu
Allah yardımcımız olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım

Aynen iliğimi kemiğimi sömürdü gibi hissediyorum.Allahım annelerimizden razı olsun bizim için bunları çekmişler

Hayat ne garip hepimizin sınavı farklı hepimiz ayrı üzüntü yaşıyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Bende bir umut koştum Türkiye’ye geldim. Doktor hemen kürtaj dedi. Oysa belki kalbi atmaya başlamıştır umudum vardı. Hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin. Kaldıramayacağımız acılarla sınav yapmasın. İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olur.

İki ay önce düştüğüm oldu. Şimdi gene hamileyim 8 hafta oldu ama gelişmiyor bebekler. Birbuçuk yaşında kızım var. Bende tiroid hastasıyım 12 yıl önce tüm bezler alındı. Kızıma hamileyken hep doz arttırıldı. Şimdi çok çarpıntım olmuştu 25 şubatta ilacı kestiler. Senin nasıl takip ediyorlar. Kaç haftada bir kan tahlili yapılıyor. Şimdiki dozun kaç çok uzun yazdım helal et hakkını.

Aslinda rutin kontrol 1 ay cnm hamilelik suresince.ama benim o 1 ay da 10 kat artinca doktorum 100 mg dan 150mg'a cikardi ve 15 gun sonra kontrole cagirdi.bende carpinti olucagini bildigim icin sordum ama doktor baska caremiz yok dedi.endise ettim tabi ama doktor bu kadar zamanda çok fazla etkinlenmemistir diye teselli etti napsin.bu arada ozellikle sabahlari kepekli ekmekten uzak durmalisin cnm belki biliyosundur ilacimizin etkisini azaltiyo

Burda çoğu kişi eşinin bebek haberine çok sevinip ağladıklarından ve eşinin ona fazla iş yaptırmadığından bahsetmiş acaba benim eşimde mi bi sıkıntı var Allah ım bu hamilelik olayında bizi hiç aratmadı ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım bu habere eşim sevindi ama öyle büyük bi tepki vermedi hayatımız normal bi şekilde devam ediyor önceki gibi ev temizlenecekse beraber temizliyoruz yemek yapılacaksa beraber yapıyoruz bana fazladan aman sen yorulma falan demiyor hatta ben bebekle alakalı çok şey araştırıyorum o telefondan araba modellerini takip etmekten başka bişey yapmıyor bebek konusunda çok ilgisiz olduğunu söylediğimde de benimle kavga ediyor herkes duygusunu farklı Yaşar buna sen mi karışacaksın diye benimle bi ton kavga ediyor ben en azından şu dönemde bebeğe karşı daha ilgili olmasını ve benimle atışma konusunda kendisini biraz frenlemesini beklerdim ben mi abartıyorum yoksa eşim çok mu öküz

Aa kepekli ekmegi ben yeni duyuyorum doktor hic bahsetmedi bana bende 75 mg kullanıyorum

2.5kilo almısım bendekızımda 22 almıstım şeker cıkmıstı diyetisyene yönlendirdiler diyet yapıp 3kilo vermiştim 3.4ay az kilo almam lazım ama nasıldün gece 1de tost yedim iştahım açıldı normalde iştahım yoktur cok

Bence eşiniz normal. Benim eşim de bana aman sen yapma ben yaparım filan demiyor çünkü bende bulantı baş dönmesi vs. yok. Yani onun bana iş yaptırmamasına ihtiyacım yok. Şu an ben bile annelik psikolojisine girmiş değilim. Erkeklerde bu çok daha geriden geliyor. Fiziksel olarak hiçbir değişiklik yaşamıyorlar. Belki karnımız büyüse, ultrasonda eli kolu olan bir canlı görünse onda da yavaş yavaş bu iş somutlaşır. Henüz kimseye de söylemedik. Siz de söylemediyseniz onlardan da bu yönde bir motivasyon gelmiyordur o yüzden günlük olarak bu heyecanı sizle paylaşamıyor olabilir. İhtiyacınız olan bir durumda size yardım etmezse tepkinizde haklısınız ama bunun dışında çok üstüne varmayın. Her muayeneye, tahlile beraber gidin ve yardıma ihtiyacınız olduğunda açıkça bunu belirtin. Bu güzel günlerin tadını çıkarın.

Canım erkeklerde babalık duygusu daha geç oluşuyor, siz çok şanslısınız hamile kalabilmem için 4 yıl uğraştık biz, ameliyatlar, iğneler, ilaçlar... 4 yılda hazırlandı tabi eşim de. Yoksa benim etrafımda gördüğüm çoğu eş seninki gibi. Muhtemelen biz de uğraşmamış olsak benimki de aynı olurdu.

Sen yine de ev işleri konusunda biraz yardımcı olmasını sağla olmadı, güçlü görünme sal biraz kendini, ağrım var de bulantım var de yapamıyorum de, belki öyle biraz yardım etmeyi akıl eder.

Bir de bu dönem çok güzel bir dönem kavga ile geçirmeyin derim nacizane

Tost mu yedinnnnn Tahmin edin ne oldu

Ben kepekli ekmek yemiyorum. Ekmeğimde sadece kahvaltıda yiyorum alışkanlık bağımlılık belkide. 12 yoldur hiç 100 ün altına düşmedi doz. Hamileyken 175 en son kullandım. İlacı kesmelerine anlam veremedim hala. Bugün kan verdim. Sonuç çıktı ama gidemedim. Türkiye’ye geldim. Pazartesi doktorla görüşeceğim bakalım ne der.

Gurbetcimisin canim uzulme inanki rabbim ol deyince butun daglar engeller asiliyor. Benim su yasadigima doktorum mucize diyor..Allahim sana tez zamanda saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…