2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bizde annelik duygusu duygusu anında devreye giriyor erkekler ancak doğunca kucağına alınca anlıyorlar hiç tartışma biz de alıngan oluyoruz biraz o şimdi daha farkında değildir hele bir doğsun değişir merak etme kendine de sıkıntı yapma bu durumu işleri yağabiliyorsan iyi hamilelik geçiriyorsundur takılma hiç keyfini çıkar sen erkeklerin her işi yapması da her zaman iyi olmuyor bir yemek yapmaya giriyor eşim 20 kez şu nerde bu nerde diyor yapmış kadar oluyorum yani
Napalım bu günlerin keyfini cıkaralım şimdiden kendimizi doldurursak ileride çocuk olunca birikmişler daha fena patlar sakin ol sen

kuzum böyle şeylere hiiiçç takılma, hamilelliğinin tadını çıkar. doğunca ancak anlıyor erkekler ne olduğunun zaten

arada bir de nazlan ay belim ağrıyor, ay sancı girdi vs. belki azcık dürtmek gerekiyordur azcık endişelenirse belki işe yarar

Merhaba kızlaaarrr aranıza yeni katıldım bende inşallah Ekim annesi olucam

hoşgeldin minnoş anne

bende çok fazla aktif olamıyorum kızlar. umarım herkes iyidir. biz kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya gidicez inşallah. işten dolayı pek izin alamıyorum

Evet cnm benim endokrin doktorum hep uyarir sabahlari beslenmene dikkat et diye kepekli tahıllı ekmekleri sabah yememe izin vermez.ilacin etkisini azaltiyomus

Sabahları ne yiyorsun canım peki neyi öneriyor? Benim endokrin yeme içme konusunda hiç tavsiye vermiyor yasak koymadı bana, ama o da mantıklı değil sanırım. Özellikle hamilelikle daha çok dikkat etmek lazım

merhabalar bizi merak eden arkadaşlarr..suan cokkkk mutluyum dunyalar benim oldu..sukurler olsun kalbinde hicbir problem cikmadi oglumun hersey yolunda..tovbeler olsun bir daha asla tahliller icin internetten arastirma yapmam omrumden omur gitti yaslandim bir gecede resmen...

Gurbetcimisin canim uzulme inanki rabbim ol deyince butun daglar engeller asiliyor. Benim su yasadigima doktorum mucize diyor..Allahim sana tez zamanda saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin insallah
Amin inşallah evet Allah’ın mucizeleri çok bizede nasip etsin inşallah kuzum tek kalmasın istiyorum. Önce hepimiz için hayırlısı.

hoşgeldin minnoş anne

bende çok fazla aktif olamıyorum kızlar. umarım herkes iyidir. biz kalp atışlarını henüz duyamadık haftaya gidicez inşallah. işten dolayı pek izin alamıyorum
Hoşbulduk canım benim bende 7.haftada duymuştum çalışan kadınlar için izin çok sıkıntı bende aynı durumdayım sorma valla

Hoşbulduk canım benim bende 7.haftada duymuştum çalışan kadınlar için izin çok sıkıntı bende aynı durumdayım sorma valla

Daha iş yerine bildirmedim. sanırım söyleyince sıkıntı olmaz . sonuçta tahlilller filan yapılması gereken şeyler. özelede para yetiştiremem ki haftasonu bile yarım gün çalışıyoruz yine izin almak gerekiyor. zaten hamile olduğumuz için işten çıkaramazlar diye biliyorum.

Ay ne güldüm Allahta seni güldürsün.Seri üretim tatlım bunlar bebekle alakası yok her şeyi sen yapmaya alıştırdıysan hamilesin diye durum çok değişmiyo yani.Bide bizim hormonlarımız var içimizdw biliyoruz onlar kucaklarına almadan pek babalık moduna girmiyo.

Aynen canım çıkaramazlar şikayet edersin bekle biraz bazı yerler biraz sıkıntı çıkartıyor ben söyledim problem olmadı

Benim pihtilasma var igne ailaç kullaniyrm 3 kurtaj oldum
Bende de pıhtılaşma var aynı korkuyu ben de yaşıyorum. Her gün düşünüyorum acaba her şey yolunda mı diye. Salı gününe kadar sabır. İnşAllah güzel haberler alırım, alırız. İlk gebelik boş gebelikti. Kanama olmuştu sonra kürtaj oldum. Kabusum oldu çok korkuyorum onun için ağrı olunca sonrası akıntı olunca ister istemez gidip bakıyorum hemen kanama mı diye
Rabbim bir daha yaşatmasın

Cok cok cok gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin,bende iki bos bir mol gecirdim,bunda kanda gorurgormez hemen igneye basladi suan bir sknti yok ama endise etmekten ben bile yoruluyrm artik,ama biliyrm ki kaderde ne varsa o, biz ne yaparsak yapalim.insallah cok guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…