2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba kızlar, inşallah ben de ekim annesi olucam aslında uzun zamandır takip ediyordum ama doktora gitmeden yazmak istemedim. İkinci bebeğim olacak ilkinde de Ağustos anneleri grubundaydım. Gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor ve faydalı oluyor. İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz

Hahah gitsin yardımcı olsunlar azcık bize kolay mı. Ben de benimkini gönderiyom bişeyler almaya ya da gelirken al diyorum napalım
Kız ben de öyle diyorum akşamları göndereyim de çıksın alsın diye ama kıyamıyorum yazık bu saatte inmesin falan filan.Bir de dur şu reklama girsin öyle gideyim diyince sinirleniyorum bu arada doktorla aran nasıl memnun musun

Ay cok sevimdim gözün aydin ben sana demiştim inanma diye bak bişey cikmadi şukur

Canım benim de ilk hamileliğimde öyle olmuştu.Kolay elde edince de olabilir.Bir de nazlanmayınca.Ben pek nazlanmayı sevmem.İşte ay canım şunu çekti ay belim ağrıdı vs vs.Sonra bebeğin kalbi durdu.Şimdi tekrar hamileyim doktorum dikkatli ol falan diyince eşim bu sefer çok farklı oldu.Bir de tansiyonum çok düşüyor ayağa kalkınca ama dillendirmiyorum o anlıyor otur ben yapayım diyor.Yani anlamaları biraz zor oluyor bazılarının.Karnın şişince durum değişir merak etme

He bir de ilkinde pek babalık psikolojisine sokamamıştım pek hevesli değildim.Şimdi diyorum babasıııı bugün hic sevmedin bebeğini.Babası bak üzüm kadar olmuş bugün şurası oluşmuş.tabi o da etkileniyor bayağı

Benim eşim de beni illa yanına istiyor yaparken gel sen burda otur yahu zaten koku çekmemek maksat yani

her defasında doktora soracağım diyorum ama unutuyorum. bi kil maskem vardı yüzümü bebek gibi yapıyordu. maskemi özledim valla :)
Bilen biri varsa bize yazsın lütfen yüzümüze maske yapmanın bir sakıncası var mi acaba Ya bide bende sivilcelenme oldu birazcık ztn sivilceye yatkın bi cildim var inş daha fazla artmaz

Bilen biri varsa bize yazsın lütfen yüzümüze maske yapmanın bir sakıncası var mi acaba☺ Ya bide bende sivilcelenme oldu birazcık ztn sivilceye yatkın bi cildim var inş daha fazla artmaz
Valla yüzü Bilmiyorum da doktora vücut kuruluğu için krem sordum kimyasal olmayan kremleri kullanabilirsin dedi.. Bephantoll al dedi.. Yüzünüze kullanacağınız maske kimyasal değilse bişey olmaz herhalde....
Bende de sinozun maskesi var Bayadır kullanmadım ama artık kullanicam..

Hoşgeldin canım tecrübelerinden faydalanırız artık

Aslında tam tersi evlendiğimizden beri asla tek başıma iş yapmam hatta haftasonları hep kahvaltıyı o hazırlar beni uyandırır bunlara alışmışım ya daha fazlasını bekliyorum onu da yapmıyor ikimizde memuruz ama eşim benden çok daha rahat bi kurumda çalışıyor ben çok yoğunum eve geldiğimizde ondan daha fazla iş yapmasını bekliyorum ama oda ben ne kadar yaparsam o kadar yapıyor

Bu arada nazlanma ve dürtme konusunda çok haklısın hamilelikten dolayı özellikle gece uyurken belim çok ağrır dün gece yine belim ağrıyınca eşimi uyandırıp uyku semesi masaj yaptırdım

Doktordan geliyorum kızlar oğlum ortakulak iltihabı olmuş, beniim de 2 gündür yorgunluktan kasıklarım ağrıyordu gittim baktım bebişime cok sükür herşey yoluda 28mm olmuş soran arkadaşlar vardı

Oyy ne kadar büyümüş kuzu , oğluna çok geçmiş olsun dinlenin güzel güzel

Sağol canım sana da çok geçmiş. Ben de öyleyim valla bi de geçen birinin yorumunu okudum iğne kullanmama rağmen gene de düşük yaptım yazmış korkum iki kat arttı. Acaba diyorum dozu çok mu az mı nasıl olacak gibi gibi...
İnşAllah canım hepimiz hep güzel haberler alalım inşAllah
Bi kıyamıyon bi sinirleniyon
Doktorla en son 2 hafta önce görüştük canım. Normalde yarın gitmemiz gerekiyordu kalp atışını duymak için ama tabi ben bu zamana kadar sabreder miydim no no no onun için salı günü gidecez canım inşAllah güzel haberler verir bize. İğne için rapor yazdırmaya gidecem işte her şey yolundaysa inşAllah

İyi bakalım doktordan memnun olmana sevindim endişeliydin doktor bulamamaktan

Lekelenmenin sebebi neymiş peki?nasıl anlıyorlar yavaşladığını
Onunla ilgili tam ne dedi vallahi hatirlamiorum. Artık bi onemi de yok zaten.Kalbini dinleyelim dedi. Ben dedim hizlanmis mi sanki. Doktor dedi hayir yavas atiyo dakikada bu haftalarda 180 civari olmasi lazim dedi. Yine bebegim ellerimin aradindan kayip gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…