Lekelenmenin sebebi neymiş peki?nasıl anlıyorlar yavaşladığınıKizlar hastanedeyim.kahve rengi lekenin bebekle ilgisi yokmuş.ama kalp atışları yavaşlamış
Kız ben de öyle diyorum akşamları göndereyim de çıksın alsın diye ama kıyamıyorum yazık bu saatte inmesin falan filan.Bir de dur şu reklama girsin öyle gideyim diyince sinirleniyorumHahah gitsinyardımcı olsunlar azcık bize kolay mı. Ben de benimkini gönderiyom bişeyler almaya ya da gelirken al diyorum napalım
Ay cok sevimdim gözün aydin ben sana demiştim inanma diye bak bişey cikmadi şukurmerhabalar bizi merak eden arkadaşlarr..suan cokkkk mutluyum dunyalar benim oldu..sukurler olsun kalbinde hicbir problem cikmadi oglumun hersey yolunda..tovbeler olsun bir daha asla tahliller icin internetten arastirma yapmam omrumden omur gitti yaslandim bir gecede resmen...
Bende Bunu merak ediyorum acaba yapsak bi zararı olur mu ki
He bir de ilkinde pek babalık psikolojisine sokamamıştım pek hevesli değildim.Şimdi diyorum babasıııı bugün hic sevmedin bebeğini.Babası bak üzüm kadar olmuş bugün şurası oluşmuş.tabi o da etkileniyor bayağıBurda çoğu kişi eşinin bebek haberine çok sevinip ağladıklarından ve eşinin ona fazla iş yaptırmadığından bahsetmiş acaba benim eşimde mi bi sıkıntı varAllah ım bu hamilelik olayında bizi hiç aratmadı ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım bu habere eşim sevindi ama öyle büyük bi tepki vermedi hayatımız normal bi şekilde devam ediyor önceki gibi ev temizlenecekse beraber temizliyoruz yemek yapılacaksa beraber yapıyoruz bana fazladan aman sen yorulma falan demiyor hatta ben bebekle alakalı çok şey araştırıyorum o telefondan araba modellerini takip etmekten başka bişey yapmıyor bebek konusunda çok ilgisiz olduğunu söylediğimde de benimle kavga ediyor herkes duygusunu farklı Yaşar buna sen mi karışacaksın diye benimle bi ton kavga ediyor ben en azından şu dönemde bebeğe karşı daha ilgili olmasını ve benimle atışma konusunda kendisini biraz frenlemesini beklerdim ben mi abartıyorum yoksa eşim çok mu öküz
Benim eşim de beni illa yanına istiyor yaparken gel sen burda otur yahu zaten koku çekmemek maksat yaniCanım bizde annelik duygusu duygusu anında devreye giriyor erkekler ancak doğunca kucağına alınca anlıyorlar hiç tartışma biz de alıngan oluyoruz biraz o şimdi daha farkında değildir hele bir doğsun değişir merak etme kendine de sıkıntı yapma bu durumu işleri yağabiliyorsan iyi hamilelik geçiriyorsundur takılma hiç keyfini çıkar sen erkeklerin her işi yapması da her zaman iyi olmuyorbir yemek yapmaya giriyor eşim 20 kez şu nerde bu nerde diyor yapmış kadar oluyorum yani
Napalım bu günlerin keyfini cıkaralım şimdiden kendimizi doldurursak ileride çocuk olunca birikmişler daha fena patlar sakin ol sen
ben de ayni durumdaym ne yersem çikartyorum ogleden sonra da ful yatiyorum kalktgm an başim dönüyo gozum karariyoKızlar +1 olarak ben de varım Aynı durumdan muzdaribiz
Bilen biri varsa bize yazsın lütfenher defasında doktora soracağım diyorum ama unutuyorum. bi kil maskem vardı yüzümü bebek gibi yapıyordu. maskemi özledim valla :)
Ee ben bunların hepsini yapıyormuşum zatenOkumanızı istedim doktorum verdi
Valla yüzü Bilmiyorum da doktora vücut kuruluğu için krem sordum kimyasal olmayan kremleri kullanabilirsin dedi.. Bephantoll al dedi.. Yüzünüze kullanacağınız maske kimyasal değilse bişey olmaz herhalde....Bilen biri varsa bize yazsın lütfenyüzümüze maske yapmanın bir sakıncası var mi acaba☺ Ya bide bende sivilcelenme oldu birazcık ztn sivilceye yatkın bi cildim var inş daha fazla artmaz
Hoşgeldin canım tecrübelerinden faydalanırız artıkMerhaba kızlar, inşallah ben de ekim annesi olucam aslında uzun zamandır takip ediyordum ama doktora gitmeden yazmak istemedim. İkinci bebeğim olacak ilkinde de Ağustos anneleri grubundaydım. Gerçekten çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor ve faydalı oluyor. İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz
Aslında tam tersi evlendiğimizden beri asla tek başıma iş yapmam hatta haftasonları hep kahvaltıyı o hazırlar beni uyandırırAy ne güldüm Allahta seni güldürsün.Seri üretim tatlım bunlar bebekle alakası yok her şeyi sen yapmaya alıştırdıysan hamilesin diye durum çok değişmiyo yani.Bide bizim hormonlarımız var içimizdw biliyoruz onlar kucaklarına almadan pek babalık moduna girmiyo.
Bu arada nazlanma ve dürtme konusunda çok haklısın hamilelikten dolayı özellikle gece uyurken belim çok ağrır dün gece yine belim ağrıyınca eşimi uyandırıp uyku semesi masaj yaptırdımkuzum böyle şeylere hiiiçç takılma, hamilelliğinin tadını çıkar. doğunca ancak anlıyor erkekler ne olduğunun zaten
arada bir de nazlan ay belim ağrıyor, ay sancı girdi vs. belki azcık dürtmek gerekiyordurazcık endişelenirse belki işe yarar
Doktordan geliyorum kızlar oğlum ortakulak iltihabı olmuş, beniim de 2 gündür yorgunluktan kasıklarım ağrıyordu gittim baktım bebişime cok sükür herşey yoluda28mm olmuş soran arkadaşlar vardı
Sağol canım sana da çok geçmiş. Ben de öyleyim valla bi de geçen birinin yorumunu okudum iğne kullanmama rağmen gene de düşük yaptım yazmış korkum iki kat arttı. Acaba diyorum dozu çok mu az mı nasıl olacak gibi gibi...Cok cok cok gecmis olsun rabbim bi daha yasatmasin,bende iki bos bir mol gecirdim,bunda kanda gorurgormez hemen igneye basladi suan bir sknti yok ama endise etmekten ben bile yoruluyrm artik,ama biliyrm ki kaderde ne varsa o, biz ne yaparsak yapalim.insallah cok guzel haberler alirsin
Bi kıyamıyon bi sinirleniyonKız ben de öyle diyorum akşamları göndereyim de çıksın alsın diye ama kıyamıyorum yazık bu saatte inmesin falan filan.Bir de dur şu reklama girsin öyle gideyim diyince sinirleniyorumbu arada doktorla aran nasıl memnun musun
İyi bakalım doktordan memnun olmana sevindim endişeliydin doktor bulamamaktanSağol canım sana da çok geçmiş. Ben de öyleyim valla bi de geçen birinin yorumunu okudum iğne kullanmama rağmen gene de düşük yaptım yazmış korkum iki kat arttı. Acaba diyorum dozu çok mu az mı nasıl olacak gibi gibi...
İnşAllah canım hepimiz hep güzel haberler alalım inşAllah
Bi kıyamıyon bi sinirleniyon
Doktorla en son 2 hafta önce görüştük canım. Normalde yarın gitmemiz gerekiyordu kalp atışını duymak için ama tabi ben bu zamana kadar sabreder miydim no no noonun için salı günü gidecez canım inşAllah güzel haberler verir bize. İğne için rapor yazdırmaya gidecem işte her şey yolundaysa inşAllah
Onunla ilgili tam ne dedi vallahi hatirlamiorum. Artık bi onemi de yok zaten.Kalbini dinleyelim dedi. Ben dedim hizlanmis mi sanki. Doktor dedi hayir yavas atiyo dakikada bu haftalarda 180 civari olmasi lazim dedi. Yine bebegim ellerimin aradindan kayip gidioLekelenmenin sebebi neymiş peki?nasıl anlıyorlar yavaşladığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?