- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.220
- 63
Kaç hafta ki şuan?Başka doktora da gösterseydin?Kaçıncı hamileliğin kayıplar yaşadığında nedenlerini araştırdın mı pıhtılaşma vs vsOnunla ilgili tam ne dedi vallahi hatirlamiorum. Artık bi onemi de yok zaten.Kalbini dinleyelim dedi. Ben dedim hizlanmis mi sanki. Doktor dedi hayir yavas atiyo dakikada bu haftalarda 180 civari olmasi lazim dedi. Yine bebegim ellerimin aradindan kayip gidio
Yat canım ayaklarının altına yastık koy dinlen.Tekrar ederse doktora gitKızlar bana yardımcı olun ya cidden ne yapacağımı bilmiyorum. 1 hafta önce 6 haftalıkken kahverengi akıntım oldu iğne verdi doktor 4 gün sürdü geçti 2 gündür yoktu dünde doktora gitmiştim hersey iyi pregestron hapa devam et dedı. Simdi bugun tekrar açık kahverengi akıntım geliyor geçen ki gibi koyu degil ama. Temizleniyor olabilir mi nebiliyim ne düşünecegimi sasırdım
Şükürler olsun Allahım kimseyi darda bırakmasın evlat olunca işin ucunda insan aklını yitiriyor böyle konularda..bizim tahlil hatalıymış beklemeyle alakalıymış yukseliyomuş potasyum bekleyince..yani deger gercekten endise verici aslında cunku dogru olsa bu cocuk bu durumda boyle olmaz dedi cok daha agır bir tablo olurdu dedi..eko usg falan hepsi cekildi cok guzel dedi kalbin durumu dunyalar benim oldu inan..Ay cok sevimdim gözün aydin ben sana demiştim inanma diye bak bişey cikmadi şukur
3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.Kaç hafta ki şuan?Başka doktora da gösterseydin?Kaçıncı hamileliğin kayıplar yaşadığında nedenlerini araştırdın mı pıhtılaşma vs vs
Bayan doktor istiyorum canım nasipse doğum için. Onu henüz bulamadım. Diyarbakırda genesiste bi doktor var bizim arkadaşlar çok tavsiye ediyor ona gitmek istiyorum ama bakalım bizim riskli gebelik her doktor bu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi mi acaba. Salı günü hüseyin bey inşAllah her şey yolunda derse ve diyarbakırdaki de kabul ederse diyarbakırdakine gitcemİyi bakalım doktordan memnun olmana sevindim endişeliydin doktor bulamamaktan
Başka bir doktora daha gitseydin canım kaç atıyormuş dakikada internette 150 altı erkek 150 üstü kız gibi bisey okumuştum3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.
Sadece tahıl kepek iceren seyler disinda bi yasak yok cnm.o da sabah kahvaltisinda.onun disinda ozel bi beslenme onermiyo.ve ilacini kahvaltidan en az yarim saat hatta 1 saat once al diyo.doktoruma cok guvenirim bu aradaSabahları ne yiyorsun canım peki neyi öneriyor? Benim endokrin yeme içme konusunda hiç tavsiye vermiyor yasak koymadı bana, ama o da mantıklı değil sanırım. Özellikle hamilelikle daha çok dikkat etmek lazım
Peki bu durum ilaçla falan engellenemiyomu sanırim bağışıklıkla ilgili bir durum bu cok kuvvetli ve bebegi hastalik olarak goruyo ..baskilayici ilac falan kullanilamiyomu acaba bilmedigim icin soruyorum baska bir hekime gitsen3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.
İlaci kesmelerine bende anlam veremedim cnm cunku biz gibi ameliyat olup tum tiroid dokusu alinanlar hergun ilac icmek zorunda.hamile olsak da olmasak da ki hele hamilelik de cok daha onemliBen kepekli ekmek yemiyorum. Ekmeğimde sadece kahvaltıda yiyorum alışkanlık bağımlılık belkide. 12 yoldur hiç 100 ün altına düşmedi doz. Hamileyken 175 en son kullandım. İlacı kesmelerine anlam veremedim hala. Bugün kan verdim. Sonuç çıktı ama gidemedim. Türkiye’ye geldim. Pazartesi doktorla görüşeceğim bakalım ne der.
Bephantolu elime yüzüme kullanıyorum ama vücut için sürmeye kalksak haftada bir yeni tüp almamız lazımValla yüzü Bilmiyorum da doktora vücut kuruluğu için krem sordum kimyasal olmayan kremleri kullanabilirsin dedi.. Bephantoll al dedi.. Yüzünüze kullanacağınız maske kimyasal değilse bişey olmaz herhalde....
Bende de sinozun maskesi var Bayadır kullanmadım ama artık kullanicam..
Aynen oyle evlat başka bişey şukur temiz cikmiş ben dün sana dedim yanniş cikmiş olabilirŞükürler olsun Allahım kimseyi darda bırakmasın evlat olunca işin ucunda insan aklını yitiriyor böyle konularda..bizim tahlil hatalıymış beklemeyle alakalıymış yukseliyomuş potasyum bekleyince..yani deger gercekten endise verici aslında cunku dogru olsa bu cocuk bu durumda boyle olmaz dedi cok daha agır bir tablo olurdu dedi..eko usg falan hepsi cekildi cok guzel dedi kalbin durumu dunyalar benim oldu inan..
Sende kontrole gidicektin bugun nasiĺmis bebisin durumu yazdinmi bilmiyorum baktim ama goremedim
Zaten losyonu alıcam canimBephantolu elime yüzüme kullanıyorum ama vücut için sürmeye kalksak haftada bir yeni tüp almamız lazımyve rochenin de ürünleri baya güzel içerikleri temiz belki onun ürünlerinden alırım bende vücut losyonu vardı zeytinyağlı çok güzeldi cildi baya nemlendiriyor yüz maskesi araştırıcam yazarım burdan en masum olanları
Çok guzel masallah cok sevindim..o rio odası ne ola ki..ilk defa duydum valla benimde var akıntım cok aslinda doktor sorun yok dedi anlamadimAynen oyle evlat başka bişey şukur temiz cikmiş ben dün sana dedim yanniş cikmiş olabilircanim sagolasin bebiş iyi cok şukur bir kaç gün önden gidiyormuş sipa ama midem bulaniyor ağzim ha bire su doluyor bide beni rio odasina gönderdi doktor bu aķinti testi yaptilar bitane alet koydu ebe allahim ne kadar canim yandi doktora özellikle dedim bak bebek bişey olmasin yok asla olmaz dedi alakasi yokmuş rahim ağzi farkli yer bebek farkli yerde dedi ve intihap cikti ilaça başlicaz gine şukur bebişim iyi olsunda
Bebişler artık ortada duruyor sağda solda değillerKızlar sizin bu Ramziye göre benim bebişin cinsiyeti ne? Sanki tam ortada
Sizinle aynı haftadayız cinsiyet öğrenmeye ne zaman gideceksiniz siz? Bir de ikili test yaptırmaya? :)Kızlar sizin bu Ramziye göre benim bebişin cinsiyeti ne? Sanki tam ortada
Evet yaBebişler artık ortada duruyor sağda solda değiller
Merhaba ben ikili teste 12+5 e randevu aldımSizinle aynı haftadayız cinsiyet öğrenmeye ne zaman gideceksiniz siz? Bir de ikili test yaptırmaya? :)
Evet onu bende duydum sizin ikinciymiş hissediliyor diyorlar ya oglunuz olacagini hissettiniz mi?Evet yailk gebeliğimde de kalp atış hızına göre tahminler vardı. Bende tutmuştu. Kalp atışı 140tan yavas ise erkek fazla ise kız deniyordu. Bu sefer 180 hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?