2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaç hafta ki şuan?Başka doktora da gösterseydin?Kaçıncı hamileliğin kayıplar yaşadığında nedenlerini araştırdın mı pıhtılaşma vs vs

Kızlar bana yardımcı olun ya cidden ne yapacağımı bilmiyorum. 1 hafta önce 6 haftalıkken kahverengi akıntım oldu iğne verdi doktor 4 gün sürdü geçti 2 gündür yoktu dünde doktora gitmiştim hersey iyi pregestron hapa devam et dedı. Simdi bugun tekrar açık kahverengi akıntım geliyor geçen ki gibi koyu degil ama. Temizleniyor olabilir mi nebiliyim ne düşünecegimi sasırdım

Yat canım ayaklarının altına yastık koy dinlen.Tekrar ederse doktora git

Ay cok sevimdim gözün aydin ben sana demiştim inanma diye bak bişey cikmadi şukur
Şükürler olsun Allahım kimseyi darda bırakmasın evlat olunca işin ucunda insan aklını yitiriyor böyle konularda..bizim tahlil hatalıymış beklemeyle alakalıymış yukseliyomuş potasyum bekleyince..yani deger gercekten endise verici aslında cunku dogru olsa bu cocuk bu durumda boyle olmaz dedi cok daha agır bir tablo olurdu dedi..eko usg falan hepsi cekildi cok guzel dedi kalbin durumu dunyalar benim oldu inan..
Sende kontrole gidicektin bugun nasiĺmis bebisin durumu yazdinmi bilmiyorum baktim ama goremedim

Kaç hafta ki şuan?Başka doktora da gösterseydin?Kaçıncı hamileliğin kayıplar yaşadığında nedenlerini araştırdın mı pıhtılaşma vs vs
3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.

İyi bakalım doktordan memnun olmana sevindim endişeliydin doktor bulamamaktan
Bayan doktor istiyorum canım nasipse doğum için. Onu henüz bulamadım. Diyarbakırda genesiste bi doktor var bizim arkadaşlar çok tavsiye ediyor ona gitmek istiyorum ama bakalım bizim riskli gebelik her doktor bu pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi mi acaba. Salı günü hüseyin bey inşAllah her şey yolunda derse ve diyarbakırdaki de kabul ederse diyarbakırdakine gitcem

3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.
Başka bir doktora daha gitseydin canım kaç atıyormuş dakikada internette 150 altı erkek 150 üstü kız gibi bisey okumuştum

Sabahları ne yiyorsun canım peki neyi öneriyor? Benim endokrin yeme içme konusunda hiç tavsiye vermiyor yasak koymadı bana, ama o da mantıklı değil sanırım. Özellikle hamilelikle daha çok dikkat etmek lazım
Sadece tahıl kepek iceren seyler disinda bi yasak yok cnm.o da sabah kahvaltisinda.onun disinda ozel bi beslenme onermiyo.ve ilacini kahvaltidan en az yarim saat hatta 1 saat once al diyo.doktoruma cok guvenirim bu arada

Peki bu durum ilaçla falan engellenemiyomu sanırim bağışıklıkla ilgili bir durum bu cok kuvvetli ve bebegi hastalik olarak goruyo ..baskilayici ilac falan kullanilamiyomu acaba bilmedigim icin soruyorum baska bir hekime gitsen

İlaci kesmelerine bende anlam veremedim cnm cunku biz gibi ameliyat olup tum tiroid dokusu alinanlar hergun ilac icmek zorunda.hamile olsak da olmasak da ki hele hamilelik de cok daha onemli

Bephantolu elime yüzüme kullanıyorum ama vücut için sürmeye kalksak haftada bir yeni tüp almamız lazım yve rochenin de ürünleri baya güzel içerikleri temiz belki onun ürünlerinden alırım bende vücut losyonu vardı zeytinyağlı çok güzeldi cildi baya nemlendiriyor yüz maskesi araştırıcam yazarım burdan en masum olanları

Aynen oyle evlat başka bişey şukur temiz cikmiş ben dün sana dedim yanniş cikmiş olabilir canim sagolasin bebiş iyi cok şukur bir kaç gün önden gidiyormuş sipa ama midem bulaniyor ağzim ha bire su doluyor bide beni rio odasina gönderdi doktor bu aķinti testi yaptilar bitane alet koydu ebe allahim ne kadar canim yandi doktora özellikle dedim bak bebek bişey olmasin yok asla olmaz dedi alakasi yokmuş rahim ağzi farkli yer bebek farkli yerde dedi ve intihap cikti ilaça başlicaz gine şukur bebişim iyi olsunda

Zaten losyonu alıcam canim normali iki gün dayanmaz bana

Çok guzel masallah cok sevindim..o rio odası ne ola ki..ilk defa duydum valla benimde var akıntım cok aslinda doktor sorun yok dedi anlamadim

Kızlar sizin bu Ramziye göre benim bebişin cinsiyeti ne? Sanki tam ortada

Eklentiler

• 5DF21C5D-75F8-4A6D-AAED-C33B33681D4A.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 37
Bebişler artık ortada duruyor sağda solda değiller
Evet ya ilk gebeliğimde de kalp atış hızına göre tahminler vardı. Bende tutmuştu. Kalp atışı 140tan yavas ise erkek fazla ise kız deniyordu. Bu sefer 180 hadi inşallah

Sizinle aynı haftadayız cinsiyet öğrenmeye ne zaman gideceksiniz siz? Bir de ikili test yaptırmaya? :)
Merhaba ben ikili teste 12+5 e randevu aldım yani 27 mart. Doktorum ilk gebeliğimde de 9+2de söylemişti cinsiyeti ve yanılmadı. Maalesef bu sefer gec kavusacagım doktoruma, ama eminim gidince söyleyecektir Allahın izniyle

Evet ya ilk gebeliğimde de kalp atış hızına göre tahminler vardı. Bende tutmuştu. Kalp atışı 140tan yavas ise erkek fazla ise kız deniyordu. Bu sefer 180 hadi inşallah
Evet onu bende duydum sizin ikinciymiş hissediliyor diyorlar ya oglunuz olacagini hissettiniz mi?
Aslında ramzide 6-8 hafta arasındaki ultrasona göre bakılıyor heralde o zamandan ultrasonunuz var mı o zaman hangi taraftaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…