2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba ben ikili teste 12+5 e randevu aldım yani 27 mart. Doktorum ilk gebeliğimde de 9+2de söylemişti cinsiyeti ve yanılmadı. Maalesef bu sefer gec kavusacagım doktoruma, ama eminim gidince söyleyecektir Allahın izniyle
9+2 mi? Ne güzel erkenden belli olmuş. Erkek miydi peki? Ikili test için 12. haftayı doldurmak gerekiyor değil mi?

Evet onu bende duydum sizin ikinciymiş hissediliyor diyorlar ya oglunuz olacagini hissettiniz mi?
Aslında ramzide 6-8 hafta arasındaki ultrasona göre bakılıyor heralde o zamandan ultrasonunuz var mı o zaman hangi taraftaydı
Hissetmiştim hatta happy mom uygulamasına oğlumun adını bile yazmıştım hamile kaldıgımı duyunca. Şimdi de öğrendiğimden beri kız diyorum ama tabii bu sefer gönül de işin içine giriyor gönlümden kız geciyor

Merhaba ben ikili teste 12+5 e randevu aldım yani 27 mart. Doktorum ilk gebeliğimde de 9+2de söylemişti cinsiyeti ve yanılmadı. Maalesef bu sefer gec kavusacagım doktoruma, ama eminim gidince söyleyecektir Allahın izniyle
Nasil yani 9+2 de nasil gormuş

Canim bende oyleyim...sabahtan beri inim inim inledim..hic bisey yiyemedim..3 kere kustum...mecbur kalmadikca almiyorum ama simdi bi tane bulanti hapi aldim gozum acildi,yemek yedim biraz..cok zor

İlaci kesmelerine bende anlam veremedim cnm cunku biz gibi ameliyat olup tum tiroid dokusu alinanlar hergun ilac icmek zorunda.hamile olsak da olmasak da ki hele hamilelik de cok daha onemli
Bende anlam veremedim o yüzden birde Türkiye’de ki doktorlar baksın ve neden kesmiş olabilirler bana söylesinler. İlginç olan çarpıntım yok. Ve yemek yeme isteğim yok. Değişik durumlar.

Bu yaşadıkların normal ki. Ben de aynı durumdayım. Hatta annem bakıyor bu ara bana çocuk gibi, bulantılarım 4. Haftadan beri yoğun bir şekilde devam ediyor, yataktan kalkamıyorum. Merak etme yalnız değilsin ve normal olduğunu düşünüyorum.
Hatta ben kilo veriyorum surekli

Başka bir doktora daha gitseydin canım kaç atıyormuş dakikada internette 150 altı erkek 150 üstü kız gibi bisey okumuştum
3 gunde hizlanmasi gerekmio mu 3 günde sadece 6 atis hizlanmis. Soktorun aoylesigine gore 180 olmasi lazImdi desi

Canim bende oyleyim...sabahtan beri inim inim inledim..hic bisey yiyemedim..3 kere kustum...mecbur kalmadikca almiyorum ama simdi bi tane bulanti hapi aldim gozum acildi,yemek yedim biraz..cok zor
Siz bir de 11. Haftadasiniz, hiç mi azalmadi mi bulantılar?

Peki bu durum ilaçla falan engellenemiyomu sanırim bağışıklıkla ilgili bir durum bu cok kuvvetli ve bebegi hastalik olarak goruyo ..baskilayici ilac falan kullanilamiyomu acaba bilmedigim icin soruyorum baska bir hekime gitsen
Kullaiyorum canim organ nakli hastalarini kullandigi ilaclardan kullaniyorum onun sayesinde zaten ilk kalp atisi duyabildim oncekilerde hic kalp atisi duyamamistim.

Kizlar herkese iyi aksamlar . Doktorunuz yemek listesi verdi mi yasaklilar ve serbest olanlar olarak.2 gündür canım bisey çekti yedim emin olamadım.Bülent Tıraş in sitesinde karaciğer yiyebilirsiniz diyor başka yerde kanama yaptırır yenilmeyecek diyor.Çok kararsız kaldım.

Benim doktorum ilk 3 ay istediğini ye bebege yediklerin gitmez her şey serbest sonrasında liste vereceğim ama dedi. Ilk 3 ay da muhtemelen bulantidan dolayı yiyemedigim içindir

Siz bir de 11. Haftadasiniz, hiç mi azalmadi mi bulantılar?
Dun ve ondan onceki gun sadece sabah bulantim oldu ve cikardim..dedim heralde azaliyo..ama bugun mahvoldum...benim 2.gebeligim canim,kizimda 12. Haftada bitmisti...gercekten gun sayiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…