2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 gunde hizlanmasi gerekmio mu 3 günde sadece 6 atis hizlanmis. Soktorun aoylesigine gore 180 olmasi lazImdi desi
Anlamadım neden 180 olmalıymış ki? Benim oğlumda 120 idi atış cok sükür sağlıklı maşallahı var.

Dun ve ondan onceki gun sadece sabah bulantim oldu ve cikardim..dedim heralde azaliyo..ama bugun mahvoldum...benim 2.gebeligim canim,kizimda 12. Haftada bitmisti...gercekten gun sayiyorum
Belki bu seferde kalmaz bir sey 2 haftaya. Benim de hafta baslarinda gayet iyiydi bulantılarım çok hafifti ama dün evin önüne çıktım oturdum derken üşütmüşüm sanırım en kötü günü yaşadım bulantı ve kusma açısından. Oyle durumlarda hemen usutuyoruz aslinda eskisi gibi degiliz. Bugün tekrar düzeldi biraz çok şükür ama hala hayatımı aksatacak seviyede tabi

Ercef ve taydin noldu kontrolünüz merak ettim girip girip bakıyorum yazmışlarmı diye bugün değilmiydi .

Kullaiyorum canim organ nakli hastalarini kullandigi ilaclardan kullaniyorum onun sayesinde zaten ilk kalp atisi duyabildim oncekilerde hic kalp atisi duyamamistim.
Aynen öyle düşünmüştüm bende organ nakli olanlar kullaniyolar bu ilacida direkt soramadim sana...bu sefer kalp atisi duyduysan hic merak etme bence insallah bi sorun cikmiycak

Aynen öyle düşünmüştüm bende organ nakli olanlar kullaniyolar bu ilacida direkt soramadim sana...bu sefer kalp atisi duyduysan hic merak etme bence insallah bi sorun cikmiycak
Insaallah canim insaallah cok sinirli ve gerginim herkese çatıyorum canim burnumda zaten istemiyorum boyle olsun ama elimde deil.inanin hic umudum yok duzelecegine dair

Kizlar hastanedeyim.kahve rengi lekenin bebekle ilgisi yokmuş.ama kalp atışları yavaşlamış
Canım bence doktorunu değiştir bana hiç kalp atışı şu olacak demedi seni saçma sağan tavırlarıyla strese sokmuş adrenalinin bebeğe zararı daha çok ben doktora korkuyorum kanama alanından dolayı dedim senim korkunla salgılanan adrenalin daha çok zarar verir kanama alanından dedi. Anlamıyorum bazı doktorları gerçekten ki senin beş daha küçük yeni yeni başlıyor 6+4 kontrole gittiğimde yavaştı ve yeni başlamıştı dinletmedi bile doktor 7+4 de öyle gümbür gümbür değildi kısa dinledik ve sayısına bakmadık telaşlanma lütfen

Insaallah dedigin gibi olur benim keseninde sekli bozukdu hala tam anlamiyla toparlanmis sayilmaz. Dusuk riski var dedi 2 kere serum tedavisi yapti. Agrin olursa ara beni hemen gece falan gelirim bakarim dedi. Sali kontrol var bakalim o zaman ne dicek.

Tekrar kontrole geldim kizlar.iki gun once gittiğimde doktor 6+4 dedi. Bugun gittigim doktor 6+3 dedi. Haftanla uyumlusun dedi ama aklima takildi yinede. Bi sikinti yok dedi insallah byle devm eder
Bence gayet normal ama niye gittinki zaten iki gün önce gitmiştin merak ettim

Merhaba arkadaşlar bir şey soracam ben geçen hafta gittim bebek 5 haftalıktı .yarın 6+0 olacak inşallah acaba kalp atışını duyabilirmiyim .10 günlük kontrol bitmeden tekrar gideyim dedim

Merhaba arkadaşlar bir şey soracam ben geçen hafta gittim bebek 5 haftalıktı .yarın 6+0 olacak inşallah acaba kalp atışını duyabilirmiyim .10 günlük kontrol bitmeden tekrar gideyim dedim
Canım ben 6+4 kanama alanı için gittiğimde kalp atışı başlamıştı ama küçük olduğu için dinlemedik 7+4 dinledik ama değişiyor 6 da duyan da var 8 de duyan da şimdi erken gidip duyamazsan telaşlanabilirsin olsa da küçük olacağı için dr dinletmek istemeyebilir bilemedim ben de doktor ne zaman gel demişti

Kese büyümüş mü peki ya da bebek gelişimi nasıl daha önce söylemiştim sanırım ama emin olamadım bol su avakado Ve ananasla kese toparlar inşallah

Kese büyümüş mü peki ya da bebek gelişimi nasıl daha önce söylemiştim sanırım ama emin olamadım bol su avakado Ve ananasla kese toparlar inşallah
Keseyle ilgili hic bisi demedi bugun kalo atisindan sonra sadece oraya odaklandi cok da ilgilenemedi zaten acil gittigim.icin probleme odaklandi. Bebegin crl si 0.64 kucuk dimi 6+3 e gore

Benim doktor 3 hafta sonra gel demişti canım .ama daha iki hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…