2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Keseyle ilgili hic bisi demedi bugun kalo atisindan sonra sadece oraya odaklandi cok da ilgilenemedi zaten acil gittigim.icin probleme odaklandi. Bebegin crl si 0.64 kucuk dimi 6+3 e gore
Yok canım iyi benim 6+4 de 0.45 di iki gün geriden geliyordu senin değerin gayet güzel
Bir hafta sonra benimki de gününü yakaladı lütfen üzme hiç kendini ben hissediyorum güzel olacak kötü olan tüm hatıralarını unutturacak sana asla umudumu kaybetme bol dua edelim

Merhaba arkadaşlar bir şey soracam ben geçen hafta gittim bebek 5 haftalıktı .yarın 6+0 olacak inşallah acaba kalp atışını duyabilirmiyim .10 günlük kontrol bitmeden tekrar gideyim dedim
Ben de 5 haftalık iken gitmiştim ve keseyi görmüştük. Kontrol süresi dolmadan senin düşündüğün gibi 6 haftalıkken gittik ve kalp atışını duyduk. Tabi vajinal ultrason ile bakılıyor bana.

Doktor ne beklio ki anlamadim siz yasamis birisiniz gayet normal diosun kalp atisini falan doktor begenmio anlayamadim. Allah razi olsun bol bol dualarini bekliyorum

Benim doktor 3 hafta sonra gel demişti canım .ama daha iki hafta var
3 de çok dediğin gibi beklemek Zor ama 6. hf da kalp atışı için de erken duyulmama ihtimali var hatta dinletmeme ihtimali yüksek 7. Haftayı mi beklesen acaba

Ya aşırı sacmalamıs okudukca deliriyorum oğlum kalbi 120 atarken icimde kolu bacagı oynuyor kaydırak gibi kayıyordu. 9+2de. Düşün yani. Topaç bir bebek şimdi de sapasağlam

Ercef ve taydin noldu kontrolünüz merak ettim girip girip bakıyorum yazmışlarmı diye bugün değilmiydi .
Canim bizim randevular yarın. Benimki 11.15 ercelf inki akşamüstü. Epey mesaj yazılmış ben de onları okumaya calisiyorum su an Bugün uyuma günü oldu bana Sabah erken kalkamadım sağlık ocağına gidip kan verme işi pazartesiye kaldı, kardeşim gelmişti anneme kahvaltıya gittim , geldim biraz oturdum uykum geldi. Uyuyayım dedim akşam olmuş Eşim cumalari geç gelir genelde bugün erken geleceği tutmuş, aramış ama tel sessizdeydi. Kalktım ona makarna pişirdim şimdi çay içerken gün boyu yazılanları okumaya çalışıyorum

Ya aşırı sacmalamıs okudukca deliriyorum oğlum kalbi 120 atarken icimde kolu bacagı oynuyor kaydırak gibi kayıyordu. 9+2de. Düşün yani. Topaç bir bebek şimdi de sapasağlam
Offf aklimi kaciricam Allahim. Eee ne beklio bu doktor anlamadim ki şiştim zaten aglamakdan icime oturdu tas gibi

Canım sen 8. Haftandasın ama kalp atışına daha hiç gitmedin mi en son 2 hafta önce gitmişsin sanırım?

Bursadayim canim jimerde doc.mehmet aral atalay doktorum

Başka bir doktora gidip fikir al bence muhakkak..bence de 180 atış olması gerekiyor demesi bana hiç normal gelmedi belki de boşa üzüyosundur kendini..
Sana istersen kendi doktorumu tavsiye edebilirim

Doktor ne beklio ki anlamadim siz yasamis birisiniz gayet normal diosun kalp atisini falan doktor begenmio anlayamadim. Allah razi olsun bol bol dualarini bekliyorum
Canım valla sen yazınca boyutu usg kağıdına baktım gayet iyi crl salı gittiğinde kalp sesini dinlerken kısa zaman nefesini tutar Mısın bende derinden geliyordu atışlar duyamayınca korktum doktor anladı panik yaptığımı güldü dedi nefes aldığın için etkileniyor makina sen hareket ettikçe 10 sn tuttum nefesimi öyle duydum ve baktım tekrar kalp atışını da ölçmemiş zaten çok kısa dinletti

Denicem canim bakalim sonuc nasil olucak tesekkur edrrim Allah razi olsun.

Evet şükür geçti , saatler kaldı su an .. ama bugün gelincigimle konuştum, yarın gidicez hayırlısıyla görelim bakalim ama anormal birşey yoksa 1 ay sonraya çağıracak 1 ay nasıl geçecek dedim Allah'tan gelinimiz, ben , kuzenim 3 hamileyiz.. Geçen hafta kardeşimin bebisin cinsiyeti belli oldu, yarın ben tek mi ikiz mi noolmus büyümüş mu gorucem. Sonra kuzenimin cinsiyeti bekliycez 1-2 hafta, sonra benimkinin derken... 1-2 haftada bir birine odaklanıp vakit geçirerek dogurcaz inşallah

Valla bilemiyorum baktı ve yüzde 90 erkek dedi. Sonra 11+5te gittim yüzde yüz erkek dedi.
Ben de benim doktorum bu konuda cok erken biliyo saniyodum ondan hizlisida varmis :))
Benimkide 10 haftalikken %90 erkek iki hafta sonra %100 erkek demişti ..simdide sabirsizlaniyorum senin gibi kizdan yana benimde gonlum

Maşallah diyorum uykun için
Benim ilk haftalardaki uyku halim gitti tüm güm yatıyorum o ayrı ama uyuyamıyorum sabah da erkenden kalkıyorum

Alıntı yapamadım ama 6+3 te kalp atışını ekranda gördük, 6+5 te de dinledik. 6+5 iken crl 0.58 idi. 6+3 ile uyumlu demişti dr. Kalp kaç atıyor hiç soylemedi belki yarın söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…