2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah diyorum uykun için
Benim ilk haftalardaki uyku halim gitti tüm güm yatıyorum o ayrı ama uyuyamıyorum sabah da erkenden kalkıyorum
Ben disardayken fırsat bulamıyorum, esmeye esneye geziyorum. Ama evde olunca hiç affetmiyorum hatta eşim biraz söylendi evdeydin yemeği önce ayarlasaydin diye Dedim napiyim içimde bebek var uyuyoruz büyüsün diye, doğunca o uyuycak ben ayakta olucam dedim

Ben de benim doktorum bu konuda cok erken biliyo saniyodum ondan hizlisida varmis :))
Benimkide 10 haftalikken %90 erkek iki hafta sonra %100 erkek demişti ..simdide sabirsizlaniyorum senin gibi kizdan yana benimde gonlum
Allah hayırlısını versin inşallah sağ salim öğreniriz bakalım

Bence gayet normal ama niye gittinki zaten iki gün önce gitmiştin merak ettim
Onceki dusugumde 6 haftalikken bebegin gelisimi durmustu doktoruda pek sevmemistim o yuzden guvendigim bi doktora gitmek istedim. Birde corasprin kullanmam gerkir mi diye soracaktim. Doktor benden once bunu soyledi ve tahlil istedi gerekirse hemen baslatacak canm. Pazartesi bi daha gidicm 7 haftalik lafini duymam lazim sonra bi ay gtmem

Ben de 5 haftalık iken gitmiştim ve keseyi görmüştük. Kontrol süresi dolmadan senin düşündüğün gibi 6 haftalıkken gittik ve kalp atışını duyduk. Tabi vajinal ultrason ile bakılıyor bana.
ANladım canım bakalım bekleyip zamana birakayım biraz daha

3 de çok dediğin gibi beklemek Zor ama 6. hf da kalp atışı için de erken duyulmama ihtimali var hatta dinletmeme ihtimali yüksek 7. Haftayı mi beklesen acaba
Bilemedim bekleyebilsem bekleyecem.cuma günü devlete gideyim dedim haftaya benim 4 yaş oğlum var onuda götürmem gerek .ama götürme istemiyorum hastaneler mikrop dolu .ailemde burda değil bırakacak kimsem yok .o yüzden özel doktorumu bekleyecem

Anladım canım rabbim yardımcınız olsun

Bulantısı olan arkadaşlar şimdi baktım da Rossmann da 34.9 bulantı kusma bileklikleri

Selam kızlar yarın randevusu olan cok bende dahil merakla bekliyoruz bakalım ne kdr büyümüş mercimekler

İyi demişsin valla ilk haftalar sancım oluyordu gece sürekli kalkıyordum eşim de benimle beraber uyanıyordu sonra gündüz arıyor ben uyuyorum oh ne güzel hayat diyordu
Valla herkes hamilelikte uyu sonra uyuyamayacaksın diyor depolanan bir şey de değil uyku ama ne kadar uyusak iyi en azında doğumda hamilelikte güzel uyumuştuk deriz

Sürekli diyarbakıra gitmek zor olmayacak mı imran hanım da var ona iyi diyorlardı

3. Hamileliğim. Onceki kayiplardaki tek sorun bunyemin bebegi yabanci bi cicim olarak algilayp beslemeyi birakip atmaya çalışması. 6+3 haftalik hamileyim suan . Onceki kayiplarimin oldugu gunlerdeyim.
Nasıl ya bünyenin kabul etmemesi.Pıhtılaşmaya baktırdınız mı

Canim bende oyleyim...sabahtan beri inim inim inledim..hic bisey yiyemedim..3 kere kustum...mecbur kalmadikca almiyorum ama simdi bi tane bulanti hapi aldim gozum acildi,yemek yedim biraz..cok zor
Bana bulantı hapı da fayda etmiyor

Kizlar enfeksiyon var diye doktor ilaç yazdi kullanmak zorundayim ama bebeğe zarar vermez dedi bide diyorlar ilk 3 ay anneden bişey almiyor diye bende bilemedim içmem lazim bebeğe intihap daha cok zarar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…