2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnaım benimse boş gebelik şüphesi var doktor çağırdı bakalım diye betam yüksekti ben gitmedim haftaya gidicem onu bekliyorum

Cnaım benimse boş gebelik şüphesi var doktor çağırdı bakalım diye betam yüksekti ben gitmedim haftaya gidicem onu bekliyorum
Başka yere gitmedin mi canım. Başka doktora özelde ilgili bi doktora git belki o görememiştir

Offf aklimi kaciricam Allahim. Eee ne beklio bu doktor anlamadim ki şiştim zaten aglamakdan icime oturdu tas gibi
Canım bak bu videoyu izlemeni öneririm zaten normal olan 120-160 arasıyken o doktor sana bunu nasıl söylemiş doktorluğundan şüphe ettim seni yok yere olumsuza iten doktordan uzak dur bu süreci Hiç anlatmadan başka doktora git sana herşeyin normal olduğunu söyleyecek boşuna ağlama üzülme bebeğini üzme bence doktor baya Baya saçmalamış

Nasıl ya bünyenin kabul etmemesi.Pıhtılaşmaya baktırdınız mı
Pihtilasma yok canim.bunyem kabul etmiomus ben biraz arastirdim onu internetten katil hucre diye bisi varmis.bendede ondan varmis maalesef onun bi asisi var ama hamile kalmadan once yapilmasi gerekiyor bende hamile kaldigim icin gec kalmis durumdayiz.

Hasimato var mı sende? Hasimato antikorları da bebeğe saldırıp gelişimin durmasına neden olabiliyor çünkü. Benim ilkinde öyle olmustu

Hasimato var mı sende? Hasimato antikorları da bebeğe saldırıp gelişimin durmasına neden olabiliyor çünkü. Benim ilkinde öyle olmustu
Hasimato deil de daha once gorustugum biri lupus hastaligi var sende demişti.bende doktoruma bende lupus mu var dedim yok canim alakasi yok demisti

Hasimato deil de daha once gorustugum biri lupus hastaligi var sende demişti.bende doktoruma bende lupus mu var dedim yok canim alakasi yok demisti
Ne olduğunu bilmiyordum lupusun, şimdi baktım o da otoimmun bir hastalıkmis

Amin inşallah evet Allah’ın mucizeleri çok bizede nasip etsin inşallah kuzum tek kalmasın istiyorum. Önce hepimiz için hayırlısı.
Biz de kizimiza kardes umidi ile ciktik yola ne guzel sizinde bir evladiniz varmis ben hep kendime isterken de rabbim once hic olmayana versin diye dua ettim cunku o duyhuyu da yasadim kizim tedaviyle oldu. Once hic olmayana nasip etsin bizimde yabrularimiza kardes nasip etsin

Teşekkür ederim canım alırım bu losyonu.ama bephantol tüylenme yapıyor deniliyormuş ne kadar doğrudur bilemedim

Hiç duymamıştım canım ama sana tavsiyem abdest alıp elini karnına koyup Ya Mübdiü de 100 kere.Yasin oku.Rabbim korur inşallah sen de rahatlarsın

Teşekkür ederim canım alırım bu losyonu.ama bephantol tüylenme yapıyor deniliyormuş ne kadar doğrudur bilemedim
Biraz yorumları okudum çok az tuylenme yapıyormuş kimisinde hiç yapmıyormuş...
Nemlendirici ve onarıcı tarafı çok begenilmis..
Kullanıp deneyeceğim inşallah bende tüylenme yapmaz yapsada sıkıntı yok hamilelikte benim bütün tüyler dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…