Amin inşaAllah insan tek başına kalınca daha kötü oluyor bugün çıktım biraz hava aldım iyi geldi ...haftaya büyük gün bakalım bebek var mı yok mu merak içindeyim dualarınızı bekliyorum
Bende de pıhtılaşma var aynı korkuyu ben de yaşıyorum. Her gün düşünüyorum acaba her şey yolunda mı diye. Salı gününe kadar sabır. İnşAllah güzel haberler alırım, alırız. İlk gebelik boş gebelikti. Kanama olmuştu sonra kürtaj oldum. Kabusum oldu çok korkuyorum onun için ağrı olunca sonrası akıntı olunca ister istemez gidip bakıyorum hemen kanama mı diye
Rabbim bir daha yaşatmasın
Canım bak bu videoyu izlemeni öneririm zaten normal olan 120-160 arasıyken o doktor sana bunu nasıl söylemiş doktorluğundan şüphe ettim seni yok yere olumsuza iten doktordan uzak dur bu süreci Hiç anlatmadan başka doktora git sana herşeyin normal olduğunu söyleyecek boşuna ağlama üzülme bebeğini üzme bence doktor baya Baya saçmalamış
Pihtilasma yok canim.bunyem kabul etmiomus ben biraz arastirdim onu internetten katil hucre diye bisi varmis.bendede ondan varmis maalesef onun bi asisi var ama hamile kalmadan once yapilmasi gerekiyor bende hamile kaldigim icin gec kalmis durumdayiz.
Pihtilasma yok canim.bunyem kabul etmiomus ben biraz arastirdim onu internetten katil hucre diye bisi varmis.bendede ondan varmis maalesef onun bi asisi var ama hamile kalmadan once yapilmasi gerekiyor bende hamile kaldigim icin gec kalmis durumdayiz.
Biz de kizimiza kardes umidi ile ciktik yola ne guzel sizinde bir evladiniz varmis ben hep kendime isterken de rabbim once hic olmayana versin diye dua ettim cunku o duyhuyu da yasadim kizim tedaviyle oldu. Once hic olmayana nasip etsin bizimde yabrularimiza kardes nasip etsin
Biraz yorumları okudum çok az tuylenme yapıyormuş kimisinde hiç yapmıyormuş...
Nemlendirici ve onarıcı tarafı çok begenilmis..
Kullanıp deneyeceğim inşallah bende tüylenme yapmaz yapsada sıkıntı yok hamilelikte benim bütün tüyler dökülüyor
Bugün benim kontrolüm vardı.. 6. Haftam ikzlerimin kalp atışını gördük ama duymadik biri diğerine göre daha küçük.. Gündüz tam yazacaktım o sıra bir iki arkadaş Hamilelikle ilgili sıkıntılarından bahsedince üzüldüm yazamadim