2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet ya ilk gebeliğimde de kalp atış hızına göre tahminler vardı. Bende tutmuştu. Kalp atışı 140tan yavas ise erkek fazla ise kız deniyordu. Bu sefer 180 hadi inşallah
Canım benim ultrason kağıdında sol tarafta 120 yazıyor sağ tarafta 170 lerde birşey hangisi olduğunu anlayamadım

Harika haber Yarın da ben görürüm inşallah ikinci minigimin kalp atışını Öyle meraktayim ki şu an, ikinci kese devam ediyor mu, bebek ve kalp atışı görebilecek miyiz, ilk kesedeki miniğim sağlıkla gelişmiş mi... Sorular böyle uzayıp gidiyor Günler geçti de saatler geçmiyor

Teşekkürler canım canım inşallah gelişmiştir bebişlerinde sağlıcakla senin onları görmeni bekliyordur inşallah
benimkide henüz pek belli değil hocam bi tanesi daha küçük dedim bakalım ileri zamanda belli olucak bazen ikizlerden biri gelişimini durdurabilir dedi bakalım hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun inşallah

Inşallah canim yarin senden haber bekliyoruz inşallah iyi haberlerle gelceksin

Kolay kolay yapmaz bence yapması için çook uzun süre kullanmak lazımdır 2-3 yıl gibi

Benim de 6+5 te sürpriz bir şekilde ilkinin kalp atışını dinlerken ikinci keseyi görmüştük. Devam etmeyebilir bekleyelim bakalım demişti. Yarın 8+5 ne işe çıkacak ortaya inşallah Herşeyden önce hayırla ve sağlıkla gelsinler
Inşallah canim yarin senden haber bekliyoruz inşallah iyi haberlerle gelceksin
İnşallah canım inşallah

Yaa öyle mii senin ikiz miydi canım ay ne güzel maşallah Sağlıkla büyüsünler allah ikisinide kucağına almayı nasip etsin inş Hiç üzülme inş o da kardeşine yetişir büyür hemencecik daha çok yeniymiş zaten.hiç stres yapma bu dönemde

amin canım amin inşallah ikinciside sana sımsıkı tutunmuştur
Benimki tüp bebek transferin 14. Günü ilk kese 16. Günü ikinci keseyi gördük çok kanamam olmuştu doktor bile korktu benden düşün bugün kanamam birkaç gündür kesildi hocam diyince itiraf etti beni çok korkuttun dedi çok şükür ben ve bebeklerim iyiyiz ilerisi allahin takdiri
Yok canım hiç üzülüp bebişlerimi de üzermiyim teşekkür ederim kuzum..

Aynen bizimde durumumuz öyle. Kuzum tedavi bebeği. Çok şükür bin şükür. Benimde duam hep öyleydi. Hatta tanıdığım üç kişi dualarımın başında vardı. Hiç beklemezken üç ay arayla ikinci hamilelik. Üç ay önce düşük yaptım. Gene duamdır rabbim önce hiç olmayanlara versin içinde ikinciyi üçüncüyü isteyenlere sağlıkla kolaylık versin. Senin durumunu takip edeceğim. İnşallah kolay olur herşey.

Kızlar sizin bu Ramziye göre benim bebişin cinsiyeti ne? Sanki tam ortada

Ayni gune denk geliyo bizim dogum allahim saglikla hepimize o gunleri gostersin
Ben yurtdisindayim oyle her istedigim an da gidemiyorum dr a bulantilarim var ve olmadiginda endiseleniyorum
Oyle degisik psikoloji ki mide bulanti kusmalarima seviniyorum
Bizim de persembe randevumuz bakalim neler olcak
cok yazamiyorum ama okuyorum ve durumu zorda olan olmayan hepimiz icin dualar ediyorum

Günaydın
Güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum
Bende heyecan dorukta Dün gündüz de uyuyunca gece 3.30a kadar uykuya geçemedim. Sabah da 7.30 da ayaktaydim
ercelf ve benden başka bugün randevusu olan var mı?
Allah'ım cümle bekleyenlere ve bizlere hayırli sağlıklı haberlerini nasip etsin bebislerimizin

Gunaydin Hayirli haberlerle gelin Insaallah

Bilen biri varsa bize yazsın lütfen yüzümüze maske yapmanın bir sakıncası var mi acaba☺ Ya bide bende sivilcelenme oldu birazcık ztn sivilceye yatkın bi cildim var inş daha fazla artmaz

benimde dudağımın üstünde çıktı gitmiyor da :))

Bilen biri varsa bize yazsın lütfen yüzümüze maske yapmanın bir sakıncası var mi acaba☺ Ya bide bende sivilcelenme oldu birazcık ztn sivilceye yatkın bi cildim var inş daha fazla artmaz
Benim çene bölgemde biri bitiyor biri başlıyor , zaten sivilceler çıkardı iyice ergen gibi oldum ben karbonatla yıkıyorum, kabak lifi ile masaj yapıyorum. Uzun zamandır hiçbir kozmetik ürününü kullanmadım

Bu arada nazlanma ve dürtme konusunda çok haklısın hamilelikten dolayı özellikle gece uyurken belim çok ağrır dün gece yine belim ağrıyınca eşimi uyandırıp uyku semesi masaj yaptırdım

ahahahah çok iyi yapmışsın aynen böyle

empati kuramayan insanlar olabiliyor, o yüzdne biz onlara yardımcı olarak birebir yaşatmak suretiyle öğreticez

gıybetleri iletirsin bize

Bende kozmetik çok gerekmedikçe kullanmıyorum.karbonatı bende deniyeyim inş faydası olur

Bir şey süremiyoruz diye geç iyileşiyor ☺☺ Bende bide derin sivilce çıktı bi kaç tane nasıl acıyo dokununca
Benim de regl zamanımda tam 2 kocaman derin bar aleovera süreceğim bugün daha önce kullanmıştım hemen azaltmıştı gebelikte zararı olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…