2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben İstanbulda bir ebeye sormuştum 4.000 TL demişti.
Aslında faydalı buluyorum 12. haftadan itibaren takip ediyorçünkü tanıyor sizi. Emzirme için çok yardımcı oluyor vs
Ama bana ücreti fazla geldi.
Evet gercekten bu cok fazla...ayrica hastaneyede veriliyo tabiki dogum icin..baya masrafli gibi

Yaa niye vermiş o zaman
Ben bir yıl gebe kalamadım. Aşılama oldum tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu garanti olsun diye verdi ama plt değerim düşük hep. Yani kan sulandirici da öyle basit bir şey değil neticede

Ben İstanbulda bir ebeye sormuştum 4.000 TL demişti.
Aslında faydalı buluyorum 12. haftadan itibaren takip ediyorçünkü tanıyor sizi. Emzirme için çok yardımcı oluyor vs
Ama bana ücreti fazla geldi.

Ayy çokmuş şu meşhur ebelerden biri miydi acaba?

Merhaba kizlar. Kontrolden geliyorum pek hayırlı haberlerle gelemedim malesef. Bebeğimin kalbi atmıyor sağlıksız bir gebelik dedi doktor
Nolur uzulme rabbm en kisa zmanda saglikli bi bebek versin sana. Demekki hayrkisi boyleymis canm. Sagliksiz olunca vucut kabule etmiyorbebegi malesef buda bidaki hamileligin icin ins en kisa zamnda tekrr iyi haberlerinle bize gelirsin

Merhaba kizlar. Kontrolden geliyorum pek hayırlı haberlerle gelemedim malesef. Bebeğimin kalbi atmıyor sağlıksız bir gebelik dedi doktor
Bu zamana kadar sııntısız mıydı?
Benim çok gazlı olduğum bir dönem kalp atılı duyulmadı alttan bakınca duyabildik. Onun gibi bir şeydir umarım

Nolur uzulme rabbm en kisa zmanda saglikli bi bebek versin sana. Demekki hayrkisi boyleymis canm. Sagliksiz olunca vucut kabule etmiyorbebegi malesef buda bidaki hamileligin icin ins en kisa zamnda tekrr iyi haberlerinle bize gelirsin
İki hafta daha bekleme kararı aldık. Belki bı ihtimal geç görünebilir diye. Aynen öyle hayırlısı olsun.

İki fincan çay kahve serbest zaten ben de bir bardak Türk kahvesi içersem de bir bardak çay içiyorum kahvaltıda içmiyorum yemekle araya 1 saat koyuyorum okuduğum kitaplarda makaleler de böyle diyor biz de sıkıntı çayla kahvaltı yapmak ya da yemekten hemen sonra çay içmek

Bu zamana kadar sııntısız mıydı?
Benim çok gazlı olduğum bir dönem kalp atılı duyulmadı alttan bakınca duyabildik. Onun gibi bir şeydir umarım
Bu haftaya kadar sadece gebelik kesesi görmüştük. Bugün karından sadece bebeği gördü kalp atımı yoktu. Bu haftalarda artık kalp atımı olması lazım dedi bide alttan bakalım dedik. Yine aynıydı. yinede bı umut iki hafta sonra tekrar bakılacak.

Çok üzgünüm. Umarım bir mucize olur.

İki hafta daha bekleme kararı aldık. Belki bı ihtimal geç görünebilir diye. Aynen öyle hayırlısı olsun.
En iyisini dusunmussunuz bazi durumlarda bebegn kalp atisi duyulmayabiliyor. Insallah sennkide oyle biseydir ve gittiginde kalp atimlarini gorursun. Uzulme dua edelim bol bol. Elini karnina koy ya mubdiu cek her gun ben oyle yapiyorum. Allah cocuklarimizi bizim kucaklarimiza sag salim kavustursun

Amin . Tamam canım çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…