2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Universtide hastanede doğum ucreti aliniyormu hocanin dogum yaptırmasını istiyorum da

Sabah çay içme ve kalkar kalkmaz kahvaltı etme alışkanlığım yok. Sabah yağlı filtre kahvemi içiyorum, yersem kuruyemiş ya da muz atistiriyorum. Öğlen kahvaltı ya da yemek yiyorum, gündüz 1-2 çay içersem ofiste ne ala yoksa akşam içiyorum. En son bir yağlı kahve de akşam içip günü kapatıyorum Öncesinde de böyle yapıyordum, tahlillerim sürekli yapılıyor zaten, demir eksikliği olmamasının sebebi yemekle pek birleştirme alışkanlığım olmaması demek ki

Ayrıca bana 6+5 te gittigimde Omepa VM nin yanında ayrıca demir yazdi, evde Venatura demir var deyince onu kullan o zaman dedi ve başladım. Gebelik öncesi de takip eden tüm takviyelerimi düzenleyen fonksiyonel tıp uzmanı dahiliye doktorum da baslayabilirsin, ilerleyen dönemlerde bebek kilosu arttıkça daha yüksek dozlarda kullanacaksın zaten dedi. Ayrıca 12. Haftadan itibaren B12 , D vitamini, magnezyum vs diğer takviyelere de yeniden başlayacağım. Gebelik öncesi hepsini ve fazlasını kullanıyordum zaten düzenli olarak, vücutta eksik olmadığı için ilk 3 ay ara vermiştik. Sizler de yavaş yavaş bunları sormaya başlayın bence doktorlariniza

bnmde gec göllenme 4hafta fln gerideyim bekliyorum hemen moralini bozma dr iyi araştır
Doktor iyiydi canım. Daha öncekilere isinmamistim ama bu doktor teselli etmeye çalıştı ilgisini farkettim. Oyle negatif biri değil zaten kendisi iki hafta bekleyelim dedi ona tekrar giderim ama ondan önce bir doktora daha görünmek istiyorum tabiki.

İnşallah. Biraz imkansız bı ihtimal geç döllenme. Tek ilişki oldu. Randevular dolu iki hafta. Randevu arıyorum bulabilirsem haftaya alırım
imkansız deme bnmde tek sefer oldu eşime göre kesinlikle olmazdıı kana göre 5 dra göre 4 haftalık sabırlı ol herşeyde vardır bi hayır

keseyi gördünmü tam olarak nerdeydi arkadaşıma dış gebelik demişlerdi kanalda görmüşler iğne ile sonlandırılacaktı bi kez daha bakalm demişler 1hafta sonra meğer ikizmiş acele karar almamak lazm gönlünü ferah tut

Kese rahimde canım biraz sağ tarafta görünüyor ultrasonda. İki hafta önce gittiğimde kesede bı problem yoktu aslında şekilde bozukluk filan sadece bebeği görmemiştik.

Kese rahimde canım biraz sağ tarafta görünüyor ultrasonda. İki hafta önce gittiğimde kesede bı problem yoktu aslında şekilde bozukluk filan sadece bebeği görmemiştik.
o zmn sen neden dert ediyorsun ki sorun yoksa bnde sadece keseyi gördüm sende bnm gibi yavaş yavaş kasım annelerine gel :) geç döllenmedir o

Kaç hastalıkken duydunuz

Kizlar bisey sorucam..ebeyle dogum yapaniniz varmi daha once..ozel bir eben olup o tum sureci seninle takip ediyomus..ben hic bilmiyorum bu durumu biraz arastirmak istedim
Sen sanırım doula yı kastediyorsun uzun süredir popüler olan o ama doula lar ebe olmuyor . Ebe oluşta eğitimini alanlar olabilir . Genel olarak doula gebe koçu gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…