2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Selam hamiş arkadaşım :) bende avakado sevmiyordum sanki yağ yiyorum gibi gelmişti. Meğersem yanlış yiyormuşum
Artık şöyle yapıyorum olgunlaşmış yumuşamış avakadoyu çatalla ezip, içine dövülmüş sarımsak, tuz, zeytinyağı ve limon sıkıyorum. Karıştırıp ekmek üstüne sürüyorum. Yenilebilir kıvama geliyor. Tavsiye ederim bu şekilde.

Ikinci bir alternatif olarakda yeşil salatanın içine doğruyorlar.

Umarım yardımım olmuştur

Kizlar cay kahve kullaniminiz ne durumda?

Kahve zaten çok zararlı, aynı kola gibi direk kestim. Çay yerine de sıcak su içiyorum, çok canım çekerse çok açık içiyorum. Tabi yemeklerden en az bir iki saat arayla. Yoksa yediğim sağlıklı şeyler hiç oluyor. Ve kansızlık yapıyor, demir emiyor.

ilk hamileligimde arada bir kahve iciyordum. canim istedikte fanta ve colada ictim, tabi hergün degil. cayi cok acik ictigim icin öyle kati kurallar getirmedim kendime

fermante ilk hamileligimde arada bir kahve iciyordum. canim istedikte fanta ve colada ictim, tabi hergün degil. cayi cok acik ictigim icin öyle kati kurallar getirmedim kendime

Ay teşekkür ederim canım evet genelde duyuyorum bu tarifi ama sanırım ben olmamışını yemeye çalıştım ondan beceremedim, bir de olgunlaştırıp yemeyi deneyeyim

Ay teşekkür ederim canım evet genelde duyuyorum bu tarifi ama sanırım ben olmamışını yemeye çalıştım ondan beceremedim, bir de olgunlaştırıp yemeyi deneyeyim

Aynen kuzum bende olgunlaşmadan yumuşamadan yemek gafletinde bulundum. sonrada yağ yemiş gibi oldum. Meğersem hata bendeymiş avakado nun suçu değilmiş

Ben her gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı ekledigim filtre kahvemi içiyorum. Kahve güzel bir antioksidandır. İçmeyin denilmesinin nedeni demiş emilimine etki etmesidir. Kahve derken bahsedilen neskafe türü kahveler degildir. Türk kahvesi ve filtre kahve içilebilir. Ben şu an hem omepa VM hem de ekstra demir takviyesi alıyorum zaten doktorumun önerisi ile. Kahvenin şifa ve keyfinden de mahrum değilim
Aynen kuzum bende olgunlaşmadan yumuşamadan yemek gafletinde bulundum. sonrada yağ yemiş gibi oldum. Meğersem hata bendeymiş avakado nun suçu değilmiş
Onu bir kere ben de yaptım sonra ogrendim nasıl yenecegini

Kizlar bisey sorucam..ebeyle dogum yapaniniz varmi daha once..ozel bir eben olup o tum sureci seninle takip ediyomus..ben hic bilmiyorum bu durumu biraz arastirmak istedim

Merhaba arkadaşlar ben dün akşam yazdım idrar yolum yanıyor diye.doktora geldim değerler iyi diyor merak ettim neyden oluyor diye oda az su içiyorsun dedi ondan

Ramzi yontemiyle cinsiyet tahminlerini yapan arkadaşlarımız vardı bana da tahmin yapabilir misiniz . Cok şükür bugün gördüm yavrumu kalp atışları da başlamış

Eklentiler

• IMG-20200310-WA0006.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20200310-WA0003.webp
    19 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20200310-WA0004.webp
    21 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…