- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
Evet maalesef yemezsem fena ağrı giriyor zaten mecbur bir şeyler yiyorum. Umarım geçer 12. haftadan sonraBennn..midem bulanmıyor diye seviniyordum ama bu daha kötü sürekli baygın midem hep bisiler yiyip bastirmak istiyorum oyle geciyor..hic boyle olmamistim daha once
Evet bir tek bunu veriyor doktorlar ama sen doktoruna danışmadan içme.Parol içebiliyor muyuz canım hamilelikte?
Ne olacak halimiz bilmiyorumBeeen de ayni durumdayim. Yemekten kalkiyorum acaba ne yesem diye dusunuyorum. Hamur isi seyler canim istiyo surekli. Hep ugrasmali seyler yani.
Gobusu belirginlesen var mi kizlar?
Kızlar günaydın bir şey soracağım size şimdi doktordan çıktım kese küçük kalmış ve suyu az dedi bebeğin gelişimi iyi ama kese neden böyle küçük kalmış falan dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım, ne yapmam lazım peki neden olmuş dedim senin yapacağın bir şey yok bol su iç sadece dedi. Böyle bir şey duymuş olan yakınlarından vs. Var mı nette her zamanki gibi çok olumsuz şeyler okudum ve moralim çok bozuldu...
Canım moralini bozma hemen gelir inşallah kese için ananas ve avakado tüketebilirsin daha önce gebe olan arkadaşlarım bu ikisini tüket mutlaka kese için demişlerdi bir de doktorun dediği gibi su önemli 2-3 lt arasında iç suyuKızlar günaydın bir şey soracağım size şimdi doktordan çıktım kese küçük kalmış ve suyu az dedi bebeğin gelişimi iyi ama kese neden böyle küçük kalmış falan dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım, ne yapmam lazım peki neden olmuş dedim senin yapacağın bir şey yok bol su iç sadece dedi. Böyle bir şey duymuş olan yakınlarından vs. Var mı nette her zamanki gibi çok olumsuz şeyler okudum ve moralim çok bozuldu...
Kızlar günaydın bir şey soracağım size şimdi doktordan çıktım kese küçük kalmış ve suyu az dedi bebeğin gelişimi iyi ama kese neden böyle küçük kalmış falan dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım, ne yapmam lazım peki neden olmuş dedim senin yapacağın bir şey yok bol su iç sadece dedi. Böyle bir şey duymuş olan yakınlarından vs. Var mı nette her zamanki gibi çok olumsuz şeyler okudum ve moralim çok bozuldu...
İste 2 hafta önce gittim hiç böyle bir şey demedi. Öyle düşündüm ben de canım bir de özele gideyim dedim bu hafta çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım internetten araştırma bence insanın siniri bozuluyor. Ben kesesi küçük olup sonra toparlayan çok kişi duydum. Önceki kontrollerinde kese için birşey demiş miydi?
Az haftalık da değilsin 11. haftada bebek gelişimi haftasına uygun ise bundan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum ben ama için rahat etmezse bir doktora daha görün istersen 15 gün için içini yiyeceğine.
Avokadoyu hiç yiyemiyorum ya midem almıyor nedense ama bir şekilde tadını değiştirip tekrar deneyeyim çok teşekkür ederim canım evet son günlerde günde 2 3 bardaktan fazla içemedim su çok ihmal ettim İnşallah dikkat edeyim artıkCanım moralini bozma hemen gelir inşallah kese için ananas ve avakado tüketebilirsin daha önce gebe olan arkadaşlarım bu ikisini tüket mutlaka kese için demişlerdi bir de doktorun dediği gibi su önemli 2-3 lt arasında iç suyu
Amin İnşallah canım ne oluyor tam olarak cmv tahlilleri İnşallah ciddi bir şey değildircanım moralini hiç bozma zamanla toparlanabilecek bir durum diye biliyorum. İnternette yazılanlara da aldanma bende şuan zor bir dönem içerisindeyim Cmv tahlillerimde sıkıntı görünüyor. internette olumsuz şeyler yazıyor. Moralim çok bozuldu ama yanlış bilgiler de olabiliyor internette. Sağlıkla kucaklarız hepimiz miniklerimizi inşAllah.
Evet istemişti benden de, inşallah bişey çıkmaz güzel düşününMerhaba, kızlar doktorlarınız Cmv virüs tahlili yaptırmanızı istediler mi? 2016’da ilk gebeliğimde istenmemişti son dönemlerde gebelerden bu tahlil isteniyormuş. sonuçlarım normal çıkmadığı için ikinci kez kan verdim farklı tahliller yaptıracağız gebelik döneminde mi yoksa öncesinde mi bu hastalığı yaşadığımı öğrenmek için. İçim içimi yiyor günler geçmez bi türlü
Düşüğün var mı ?Yaa öyle mi varisle ilgisi yok muymuş sevindimPıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim? ilk gebeliğim ve zor oldu bir yıl üstüne tedavi vs gördüm o yüzden çok tedirginim
Ne olduğunu bile bilmiyordum. Benim şu ana kadar sadece sağlık ocağında yapılan tahlillerim var. Sizin için gerekli birseydir belki ama bir kısım doktorlar da maalesef aşırı tetkik ile bunaltiyorlar gibi geliyor banaMerhaba, kızlar doktorlarınız Cmv virüs tahlili yaptırmanızı istediler mi? 2016’da ilk gebeliğimde istenmemişti son dönemlerde gebelerden bu tahlil isteniyormuş. sonuçlarım normal çıkmadığı için ikinci kez kan verdim farklı tahliller yaptıracağız gebelik döneminde mi yoksa öncesinde mi bu hastalığı yaşadığımı öğrenmek için. İçim içimi yiyor günler geçmez bi türlü
Sağol canım içiyorum, daha da çok içeyim birazcık azaldı düne göreBaş agrısı icin doktor bol bol su iç ve yemek ye ara ara geçer dedi
Amin canım, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin inşallahÇok teşekkür ederim canım sağlıcakla kavuş meleğin İnşallah
Ben de yarın kontrole gideceğim inşAllah ber şey güzel olurHenüz 7 haftalık olmadık kalp atışı duyalım 15 gün sonra demişti doktorum ama sanırım erken bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah ❤
Merhaba, kızlar doktorlarınız Cmv virüs tahlili yaptırmanızı istediler mi? 2016’da ilk gebeliğimde istenmemişti son dönemlerde gebelerden bu tahlil isteniyormuş. sonuçlarım normal çıkmadığı için ikinci kez kan verdim farklı tahliller yaptıracağız gebelik döneminde mi yoksa öncesinde mi bu hastalığı yaşadığımı öğrenmek için. İçim içimi yiyor günler geçmez bi türlü
İste 2 hafta önce gittim hiç böyle bir şey demedi. Öyle düşündüm ben de canım bir de özele gideyim dedim bu hafta çok teşekkür ederim Allah razı olsun
BenKızlar sürekli karnı acıkan var mı ya?
2 saatte bir aç hissetmesem bile karnım gurul gurul fena oluyor. Meyve kesmiyor kuru yemiş ya da karbonhidrat almadan rahatlayamıyorum.
+30 kg ile doğuma girerim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?