2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bennn..midem bulanmıyor diye seviniyordum ama bu daha kötü sürekli baygın midem hep bisiler yiyip bastirmak istiyorum oyle geciyor..hic boyle olmamistim daha once
Evet maalesef yemezsem fena ağrı giriyor zaten mecbur bir şeyler yiyorum. Umarım geçer 12. haftadan sonra
Parol içebiliyor muyuz canım hamilelikte?
Evet bir tek bunu veriyor doktorlar ama sen doktoruna danışmadan içme.
Beeen de ayni durumdayim. Yemekten kalkiyorum acaba ne yesem diye dusunuyorum. Hamur isi seyler canim istiyo surekli. Hep ugrasmali seyler yani.

Gobusu belirginlesen var mi kizlar?
Ne olacak halimiz bilmiyorum
Ben zaten göbekli bir insan olduğum için benim var

Kızlar günaydın bir şey soracağım size şimdi doktordan çıktım kese küçük kalmış ve suyu az dedi bebeğin gelişimi iyi ama kese neden böyle küçük kalmış falan dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım, ne yapmam lazım peki neden olmuş dedim senin yapacağın bir şey yok bol su iç sadece dedi. Böyle bir şey duymuş olan yakınlarından vs. Var mı nette her zamanki gibi çok olumsuz şeyler okudum ve moralim çok bozuldu...

Canım internetten araştırma bence insanın siniri bozuluyor. Ben kesesi küçük olup sonra toparlayan çok kişi duydum. Önceki kontrollerinde kese için birşey demiş miydi?

Az haftalık da değilsin 11. haftada bebek gelişimi haftasına uygun ise bundan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum ben ama için rahat etmezse bir doktora daha görün istersen 15 gün için içini yiyeceğine.

Canım moralini bozma hemen gelir inşallah kese için ananas ve avakado tüketebilirsin daha önce gebe olan arkadaşlarım bu ikisini tüket mutlaka kese için demişlerdi bir de doktorun dediği gibi su önemli 2-3 lt arasında iç suyu

canım moralini hiç bozma zamanla toparlanabilecek bir durum diye biliyorum. İnternette yazılanlara da aldanma bende şuan zor bir dönem içerisindeyim Cmv tahlillerimde sıkıntı görünüyor. internette olumsuz şeyler yazıyor. Moralim çok bozuldu ama yanlış bilgiler de olabiliyor internette. Sağlıkla kucaklarız hepimiz miniklerimizi inşAllah.

Merhaba, kızlar doktorlarınız Cmv virüs tahlili yaptırmanızı istediler mi? 2016’da ilk gebeliğimde istenmemişti son dönemlerde gebelerden bu tahlil isteniyormuş. sonuçlarım normal çıkmadığı için ikinci kez kan verdim farklı tahliller yaptıracağız gebelik döneminde mi yoksa öncesinde mi bu hastalığı yaşadığımı öğrenmek için. İçim içimi yiyor günler geçmez bi türlü

İste 2 hafta önce gittim hiç böyle bir şey demedi. Öyle düşündüm ben de canım bir de özele gideyim dedim bu hafta çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Avokadoyu hiç yiyemiyorum ya midem almıyor nedense ama bir şekilde tadını değiştirip tekrar deneyeyim çok teşekkür ederim canım evet son günlerde günde 2 3 bardaktan fazla içemedim su çok ihmal ettim İnşallah dikkat edeyim artık

Amin İnşallah canım ne oluyor tam olarak cmv tahlilleri İnşallah ciddi bir şey değildir

Evet istemişti benden de, inşallah bişey çıkmaz güzel düşünün

Ne olduğunu bile bilmiyordum. Benim şu ana kadar sadece sağlık ocağında yapılan tahlillerim var. Sizin için gerekli birseydir belki ama bir kısım doktorlar da maalesef aşırı tetkik ile bunaltiyorlar gibi geliyor bana Sakin olun bence , gereksiz stres yapmayın kendinize

CMV ve rubella tahlilleri ıgg ve ıgm olarak ayrılıyor. Igg pozitifse önceden geçirilmiş ıgm pozitifse yeni geçirilmiş oluyor. Benim hem CMV hem Rubella IGG ler pozitif araştırdığımda bebeğe bir sıkıntı olmayacağını öğrendim zaten doktorumda bir şey dememişti. Ama ıgm bile pozitif olsa bebeğe yinede büyük ihtimal zarar vermeyeceği söyleniyor youtube da doktorların bilgilendirme videoları var kızlar canımızı hiç sıkmayalım bence açıkçası ben çok önemsemedim. Özellikle internetteki yorumlar insanı çok üzüyor

Baş agrısı icin doktor bol bol su iç ve yemek ye ara ara geçer dedi
Sağol canım içiyorum, daha da çok içeyim birazcık azaldı düne göre

Çok teşekkür ederim canım sağlıcakla kavuş meleğin İnşallah
Amin canım, sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelsin inşallah

Güzel haberlerini bekliyoruz

Bana 7. hafta yapıldı igg olan pozitif igm negatif çıktı. Doktorum birşey demedi sorun yok dedi. Ben onunla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum içini karartma

İste 2 hafta önce gittim hiç böyle bir şey demedi. Öyle düşündüm ben de canım bir de özele gideyim dedim bu hafta çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Toparlar o merak etme, hiç sorun olacağını düşünmüyorum, başka doktora gidersen bize de haber ver

Kızlar sürekli karnı acıkan var mı ya?
2 saatte bir aç hissetmesem bile karnım gurul gurul fena oluyor. Meyve kesmiyor kuru yemiş ya da karbonhidrat almadan rahatlayamıyorum.
+30 kg ile doğuma girerim bu gidişle
Ben aç hissediyorum karnım gurul gurul ama mide bulantılarım geçmediği için de hemen sonrası midem bulanıyor. Yesem bi türlü yemesem bi türlü. Kuruyemiş tok tutuyor aslında ama o için kıyılması normal çoğu yerde okudum onun için ara öğün ekleyin diyolar beslenme düzeninize

tünaydın kızlar nasılsınız...
ben adet olucak gibi hissediyorum.. kabızlık ağrısı gibi bi ağrı var belimde.. bacaklarım sızlıyor yağmurdan hiç keyfim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…