Sabah çay içme ve kalkar kalkmaz kahvaltı etme alışkanlığım yok. Sabah yağlı filtre kahvemi içiyorum, yersem kuruyemiş ya da muz atistiriyorum. Öğlen kahvaltı ya da yemek yiyorum, gündüz 1-2 çay içersem ofiste ne ala yoksa akşam içiyorum. En son bir yağlı kahve de akşam içip günü kapatıyorum
Öncesinde de böyle yapıyordum, tahlillerim sürekli yapılıyor zaten, demir eksikliği olmamasının sebebi yemekle pek birleştirme alışkanlığım olmaması demek ki
Ayrıca bana 6+5 te gittigimde Omepa VM nin yanında ayrıca demir yazdi, evde Venatura demir var deyince onu kullan o zaman dedi ve başladım. Gebelik öncesi de takip eden tüm takviyelerimi düzenleyen fonksiyonel tıp uzmanı dahiliye doktorum da baslayabilirsin, ilerleyen dönemlerde bebek kilosu arttıkça daha yüksek dozlarda kullanacaksın zaten dedi. Ayrıca 12. Haftadan itibaren B12 , D vitamini, magnezyum vs diğer takviyelere de yeniden başlayacağım. Gebelik öncesi hepsini ve fazlasını kullanıyordum zaten düzenli olarak, vücutta eksik olmadığı için ilk 3 ay ara vermiştik. Sizler de yavaş yavaş bunları sormaya başlayın bence doktorlariniza