2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ssvd düşünen var mı? Görüşlerinizi merak ettim. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum kaçırmış olabilirim

Arkadaşar progestan ilacini alttan kullanlarda idrar yollarında yanma oluyor mu ??benim tahliller temiz en son aklıma o geldi acaba o ilaç Mi tahriş ediyor

Benim Demir eksikliği anemim var oral denir ilaçlarını kullanamıyorum maalesef gebelik öncesi de hep damardan alıyordum ama yaklaşık 3-4 ayda bir alıyordum Demir’i damardan şimdi üç ay folik asit dışı hiçbirşey önermiyor doktorum 12. Haftanın sonunda damardan almaya devam ederim büyük ihtimalle gebeliği öğrendiğimde sınırdaydı yine de istemedi kadın doğum uzmanım sanırım daha fazla da düşmemiştir regl de olmayınca
Zaten ben düşünce anlıyorum buz ya da kahve telvesi yemek istiyor canım kiminle toprak bende de buz işte diğer vitaminlere de 3 ay bitince başlayacağız

Arkadaşar progestan ilacini alttan kullanlarda idrar yollarında yanma oluyor mu ??benim tahliller temiz en son aklıma o geldi acaba o ilaç Mi tahriş ediyor
Farklı yerler aslında ilgisi olacağını sanmıyorum ama büyük ihtimal az su içmekten ben de bir iki gündür bulantı nedeniyle az su içtim yaşadığın sıkıntıları yaşadım ben de vaginal fitil kullanıyorum bu arada

Aslm benim dün akşamdan beri öyle.bugun doktora gittim idrar tahlili verdim bir şey çıkmadı .ben anlamadım artık ama doktora gitmeniz gerek

Bnde idrar tahlili yapmistm temiz cikti.Bnim ilk hamileligimde son doneme dogru ole olmustu.Simdi daha erken 2 aylik sanirim enfeksiyon :/

Sitede sorun vardı herhalde bir süre giremedim.
Nasılsınız?
Sabah sağlık ocağına gidip kan vermiştim. Tiroid hormonlarının ölçülmesi için. Akşam saatlerinde sonuçlar düştü ekrana. Çok şükür tsh 2.63 , T4 1.05 çıkmış Hemen doktoruma gönderdim. T4 çok iyi genellikle 0.8 i yeterli görürler ama 1 benim de istediğim güzel bir değer dedi. Gebelikte TSH 2.5 olsun isteriz 2.63 de gayet yakın bir rakam dedi. Su an için 125 mcg ilaca aynen devam, ilerleyen zamanlarda sen ve bebek kilo aldıkça ihtiyaç artacak dedi. Aydan aya tahlillere devam Demek ki 100 mg bana 25 mg da bebeğe yetmiş şimdilik

An itibariyle ilk korona vakamız hayırlı olsun arkadaşlar..Nasıl koruycaz kendimizi cok uzgunum nasil bir sans bizdeki en riskli gurupta gebelerde var Allah yardimcimiz olsun

An itibariyle ilk korona vakamız hayırlı olsun arkadaşlar..Nasıl koruycaz kendimizi cok uzgunum nasil bir sans bizdeki en riskli gurupta gebelerde var Allah yardimcimiz olsun
Nee kimde cikmiş hangi memleket allahim sen yardim et

Valla gece yarisi son dakika bakan acikladi ..turkiyede ilk vaka gorulmuş ama nerde kim gizli tabiki erkek hastaymiş sadece onu acikladilar
Şimdi baktim bakan diyor kesinlikle turkiyede yok ama yakalanma şansi yuksek diyor anlamadim kibrista var ama oda turkiyeye yakin

Şimdi baktim bakan diyor kesinlikle turkiyede yok ama yakalanma şansi yuksek diyor anlamadim kibrista var ama oda turkiyeye yakin
Yok hayir o eski aciklamadır canim az once canli yayinda acikladı kendisi zaten 1 saat once alt yazi gecti gece yarisi 12:30 da basın aciklaması yapilcak diye..onu bekledim bende zaten belliydi bu saatte aciklama yapmalarindan da bir umut iste degildir insallah demistim malesef ilk resmi vaka aciklandı

Peki hangi şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…