Ilk kullandigim iki gun tahris etti once acidan sonra kasintidan duramadim. Surekli gidip yikadm kuruladim rahtladim oyle simdi iyiyim. Akinti cok oluyor o da tahris etti bende
Hayırlı günler arkadaşlar şakın corona icin panik yapmayın .tedbirinizi alın tabi ama bol bol dua edin kuranı Kerim okuyun o şifadır .neyden korkarsanız onunla imtihan olursunuzo yüzden Allah’a sıgının ve rabbimden hakkımızda neye razı ise onu nasip etsin diye dua edin .kücük bir virüsten bile rabbimin vardır bir hikmeti
ben calisiyorum ve henuz söyleme geregi duymadim calistigim kuruma. Muhtemelen zaten isime son verilecektir, gecen sene 4 ay dogum iznine ayrildigim icin. Ögretmen olanlar, doktor raporu ile erken dönemlerden itibaren nöbet´den düsürülebiliyor. Evt doktor randevuleri icin izin verilmeli ama 7.5 saat olayini bilmiyorum.
Aynen canım teori o şekilde ben nedense baya inanıyorum Yani demek istediğim ultrason kağıdı çıkarken sağ taraf sol gibi duruyor ya o Aslında kağıt karnımıza düz koyduğumuzda gerçeği gösteriyor sağ sol Bakalım hayırlısı ilk gebeliğim zaten sağlıklı olsun da
kızlar nasılsınız... benm karnım şiş ve sanrım yavaş yavaş kabız oluyorum...
zaman geçmiyor 8gün geçti 2 gün geçmiyor bugun bitecek daha yarın var
ikiz bebeği olup birini aldırmak zorunda olan arkadaşımız vardı ismini unuttum ne oldu son durumu ne acba bilen varmı
ikiz bebeği olup birini aldırmak zorunda olan arkadaşımız vardı ismini unuttum ne oldu son durumu ne acba bilen varmı
Arkadaşlar Günaydın,
Virüsün savaşın depremlerin olduğu bir dönemde dünyaya bir canlı getirmeye çalışıyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nasıl koruyacağımı şaşırdım, o kadar endişeliyim ki.
Çalışan arkadaşlar işyerlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu evrak vs ile ispatlamak gerekti mi?
Bir de haklarını araştıran var mı, benimle de paylaşabilir misiniz öğrendiklerinizi? Ben dün biraz baktım muayeneler tahliller için izin vermek zorundalarmış, 7,5 saatten fazla çalıştıramazlarmış bir de gece çalışması veremezlermiş bize.
merhabalar;
ben işyerime söyledim. doktordan kaç haftalık bilmem kaç haftalık hamiledir. kalp atışı izlenmiştir diye rapor alıyosun. o raporu işyerinde insan kaynaklarına verdim. işyeri hekiminede bilgi verdim. birde bizde bi dikeçce yazıyısun kanun gereği günde 7,5 saat çalışma hakkımı kullanmak istiyorum diye.. sonrasında cıkabiliyosun.. ama tabii her şirketin politikası farklı oluyo.. bence şirketinde çalışan birine sor o daha ayrıntılı bilgi verecektir.
ben calisiyorum ve henuz söyleme geregi duymadim calistigim kuruma. Muhtemelen zaten isime son verilecektir, gecen sene 4 ay dogum iznine ayrildigim icin. Ögretmen olanlar, doktor raporu ile erken dönemlerden itibaren nöbet´den düsürülebiliyor. Evt doktor randevuleri icin izin verilmeli ama 7.5 saat olayini bilmiyorum.
Ben de henüz söylemedim ama yavaş yavaş araştırmalara başlayayım dedim, muhtemelen nisan sonu gibi söylerim, nisanda zam artışlarımız belli olacak hamile olduğumu söylersem maaş artışı yapmazlar ya da az yaparlar
Güzel haberlerini bekliyoruz, umarım görürsün bu sefer kuzuyu. Benim de yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum.
Yani hala daha işverenler böyle mi düşünüyor? hamilelik bir engel yada hastalık değil ki ne demek artış yapmazlar. çok üzülüyorum işverenlerin bu tavırlarına. Bütün bayanlar birlik olup yasalarla desteklenmemiz gerekir.
Arkadaşlar Günaydın,
Virüsün savaşın depremlerin olduğu bir dönemde dünyaya bir canlı getirmeye çalışıyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nasıl koruyacağımı şaşırdım, o kadar endişeliyim ki.
Çalışan arkadaşlar işyerlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu evrak vs ile ispatlamak gerekti mi?
Bir de haklarını araştıran var mı, benimle de paylaşabilir misiniz öğrendiklerinizi? Ben dün biraz baktım muayeneler tahliller için izin vermek zorundalarmış, 7,5 saatten fazla çalıştıramazlarmış bir de gece çalışması veremezlermiş bize.
Bende onu düşündüm bütün gece..Dünya bu kadar kötüyken içime bir sıkıntı girmedi değil acaba dedim doğrumu yapıyorum..benimde şansıma ilk gebeligimde domuz gribi yeni cikmiş nasil telasli bir ortam vardı 2009 da, simdi de coronayla ugrasiyoruz..sansim hep virüslerden gidiyo benim
Yani hala daha işverenler böyle mi düşünüyor? hamilelik bir engel yada hastalık değil ki ne demek artış yapmazlar. çok üzülüyorum işverenlerin bu tavırlarına. Bütün bayanlar birlik olup yasalarla desteklenmemiz gerekir.
Engel ya da hastalık değil tabii işimin başındayım ama malesef 4 ay işe gitmeyeceğim halde maaşımı ödeyecekleri için zammı düşük vereceklerdir. Açıkça söylemeyecek olsalar da başıma geleceği biliyorum o yüzden olabildiğinde geç söyleyeceğim. En çok da kadın yöneticiler kadınların düşmanı malesef.
Bende onu düşündüm bütün gece..Dünya bu kadar kötüyken içime bir sıkıntı girmedi değil acaba dedim doğrumu yapıyorum..benimde şansıma ilk gebeligimde domuz gribi yeni cikmiş nasil telasli bir ortam vardı 2009 da, simdi de coronayla ugrasiyoruz..sansim hep virüslerden gidiyo benim
Sorma tam mutlu olacağım hamileyim diye kötü bir haber geliyor. O kadar sene bekledim, mutluluğumu yaşayamıyorum. Şu kabus günler biter de umarım bir rahat nefes alırız, hem kendimiz için hem de kuzularımız için.