2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Karından ultrason canım Ama aslında karındaki yerine göre de solda oluyor ama

Teori böyle canım, sen bak karar ver Tabi ki kesin doğru değil bu teori, doktorlar bile yanılıyorken

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,

Ilk kullandigim iki gun tahris etti once acidan sonra kasintidan duramadim. Surekli gidip yikadm kuruladim rahtladim oyle simdi iyiyim. Akinti cok oluyor o da tahris etti bende
Evet canım bendede aynı şekil oluyor .ama çok şükür kaşıntı yok.demek ilaçtan aklıma o geliyor .yoksa çok dikkat ediyorum Ve çok su içiyorum

Hayırlı günler arkadaşlar şakın corona icin panik yapmayın .tedbirinizi alın tabi ama bol bol dua edin kuranı Kerim okuyun o şifadır .neyden korkarsanız onunla imtihan olursunuzo yüzden Allah’a sıgının ve rabbimden hakkımızda neye razı ise onu nasip etsin diye dua edin .kücük bir virüsten bile rabbimin vardır bir hikmeti

Olamaz. Benim bildiğime göre hamile birini işten çıkarmak suç. En azından doğum iznin bitene kadar garantidesin tatlım. ❤

Tabi daha iyi bilen arkadaşlardanda fikir almak lazım. Benim bilgim bu, inşallah doğrudur

Aynen canım teori o şekilde ben nedense baya inanıyorum Yani demek istediğim ultrason kağıdı çıkarken sağ taraf sol gibi duruyor ya o Aslında kağıt karnımıza düz koyduğumuzda gerçeği gösteriyor sağ sol Bakalım hayırlısı ilk gebeliğim zaten sağlıklı olsun da

kızlar nasılsınız... benm karnım şiş ve sanrım yavaş yavaş kabız oluyorum...
zaman geçmiyor 8gün geçti 2 gün geçmiyor bugun bitecek daha yarın var
ikiz bebeği olup birini aldırmak zorunda olan arkadaşımız vardı ismini unuttum ne oldu son durumu ne acba bilen varmı

Canım yeşil elma ye, iyi gelir kabızlığa. Bana iyi geldi, ben yeşil elmayla düzeldim.

merhabalar;
ben işyerime söyledim. doktordan kaç haftalık bilmem kaç haftalık hamiledir. kalp atışı izlenmiştir diye rapor alıyosun. o raporu işyerinde insan kaynaklarına verdim. işyeri hekiminede bilgi verdim. birde bizde bi dikeçce yazıyısun kanun gereği günde 7,5 saat çalışma hakkımı kullanmak istiyorum diye.. sonrasında cıkabiliyosun.. ama tabii her şirketin politikası farklı oluyo.. bence şirketinde çalışan birine sor o daha ayrıntılı bilgi verecektir.

hamile birini işten çıkartmak suçtur.. siz denem süresinde fln değilseniz sizi işten cıkartamaz ama doğum izninden döndünkten sonra cıkartabilirler

Yani hala daha işverenler böyle mi düşünüyor? hamilelik bir engel yada hastalık değil ki ne demek artış yapmazlar. çok üzülüyorum işverenlerin bu tavırlarına. Bütün bayanlar birlik olup yasalarla desteklenmemiz gerekir.

Bende onu düşündüm bütün gece..Dünya bu kadar kötüyken içime bir sıkıntı girmedi değil acaba dedim doğrumu yapıyorum..benimde şansıma ilk gebeligimde domuz gribi yeni cikmiş nasil telasli bir ortam vardı 2009 da, simdi de coronayla ugrasiyoruz..sansim hep virüslerden gidiyo benim

Activia ya da kefir ben de gaz vardı de yatmadan iç dedi gazı geçirdi hatta normal çıkıyorum tuvalete ishal değil ama hızlandı barsaklarım

Engel ya da hastalık değil tabii işimin başındayım ama malesef 4 ay işe gitmeyeceğim halde maaşımı ödeyecekleri için zammı düşük vereceklerdir. Açıkça söylemeyecek olsalar da başıma geleceği biliyorum o yüzden olabildiğinde geç söyleyeceğim. En çok da kadın yöneticiler kadınların düşmanı malesef.

Sorma tam mutlu olacağım hamileyim diye kötü bir haber geliyor. O kadar sene bekledim, mutluluğumu yaşayamıyorum. Şu kabus günler biter de umarım bir rahat nefes alırız, hem kendimiz için hem de kuzularımız için.

6+2 de kalp atışını gördüm ilk devlete gitmiştim malum ultrason iyi değil bebeği net göremedim. sonra 9 haftalıktı bebeği gördük özelde
Bende 6 +2 de devlete gittim 16 mm kese var dedi 15 gün sonra gel dedi ertesi gün özel Bi doktora gittim kalp atısını bile duydum

Elleri bol bol yıkayıp, temastan kaçınacağız.
C vitamini tüketmeye de özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…