2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Onu aciklamadilar ..suan herhangi bir sehir yada hastaneyi gundemde tutmayi dogru bulmuyorlarmış muhtemelen istanbul ankara bursa bunlardan biridir
Iranda görüldü en son buyuk ihtimalle doguda bulaşmiştir van a cok yakin sınır cunku allah yardimcimiz olsun siirtteyim ben

Arkadaşlar korkmayın, dikkat ederseniz hep çok yaşlı insanlar hayatını kaybediyor. Bağışıklık sistemi azalmış daha önce ağır bir hastalık geçirmiş insanlar için tehlikeli.

Kimseyle öpüşmeyin, ellerinizi sık sık yıkayın, kalabalık ortamlara mecbur kalmadıkça girmeyin. Birşey olmaz Allahın izniyle

Canım ben çok su içen bir insanım .ve gerçekten neyden oluyor hala anlamadım

Arkadaşar progestan ilacini alttan kullanlarda idrar yollarında yanma oluyor mu ??benim tahliller temiz en son aklıma o geldi acaba o ilaç Mi tahriş ediyor
Ilk kullandigim iki gun tahris etti once acidan sonra kasintidan duramadim. Surekli gidip yikadm kuruladim rahtladim oyle simdi iyiyim. Akinti cok oluyor o da tahris etti bende

Merhaba kizlar. Kontrolden geliyorum pek hayırlı haberlerle gelemedim malesef. Bebeğimin kalbi atmıyor sağlıksız bir gebelik dedi doktor

Canım senin haftanda kalbinin atması lazım normalde beklemekten başka yapılacak birşey yok Allah’ın mucizeleri bitmez, umarım kalbi atıyordur da sadece gazdan vs dolayı duyulamamıştır. Haberlerini bekliyoruz.

Arkadaşlar Günaydın,
Virüsün savaşın depremlerin olduğu bir dönemde dünyaya bir canlı getirmeye çalışıyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Nasıl koruyacağımı şaşırdım, o kadar endişeliyim ki.

Çalışan arkadaşlar işyerlerinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu evrak vs ile ispatlamak gerekti mi?

Bir de haklarını araştıran var mı, benimle de paylaşabilir misiniz öğrendiklerinizi? Ben dün biraz baktım muayeneler tahliller için izin vermek zorundalarmış, 7,5 saatten fazla çalıştıramazlarmış bir de gece çalışması veremezlermiş bize.

Ben hafta başı uçağa binip Türkiye'de düzenlenen ama yabancı katılımcıların da çok olduğu bir toplantıya gittim. Maske kullanmadım. Ellerimi sık sık uzun uzun yıkadım. Kimsenin elini sıkmadım. Özellikle bir şey yemeden önce dezenfektan kullandım. En son doktora 10 gün önce gittim, o zaman doktorum hamileler gribi daha kolay atlatıyor normal korunman yeterli korkma demişti. bu videodaki doktor da önceki coronavirüs salgınlarında gebelere özel bir risk tespit edilmediğini vs. söylüyor.

Yapcak birsey yok dikkatli olucaz bagisikligimizi guclu tutucaz tek korkum okullar benim..
okullarin tatil edilip edilmeyecegi görüsülecek ziya selcukla. Hayirlisi bakalim. Bende büyüksehirlerden birisinde oldugunu düsünüyorum. Avrupa ziyaretinde bulasmis hastaya. Ama aciklanmamasida dogru degil -....

ben calisiyorum ve henuz söyleme geregi duymadim calistigim kuruma. Muhtemelen zaten isime son verilecektir, gecen sene 4 ay dogum iznine ayrildigim icin. Ögretmen olanlar, doktor raporu ile erken dönemlerden itibaren nöbet´den düsürülebiliyor. Evt doktor randevuleri icin izin verilmeli ama 7.5 saat olayini bilmiyorum.

Ben de henüz söylemedim ama yavaş yavaş araştırmalara başlayayım dedim, muhtemelen nisan sonu gibi söylerim, nisanda zam artışlarımız belli olacak hamile olduğumu söylersem maaş artışı yapmazlar ya da az yaparlar

Dua edin inşaAllah ,bende bugün kontrole gidicem ,7+2 yim bakalım görücekmiyim boş gebelik şüphesi var
Güzel haberlerini bekliyoruz, umarım görürsün bu sefer kuzuyu. Benim de yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar Ben de 7+1 im Allah’a şükür tam 7+1 çıktı ultrasonum yeni geldim şimdi. Görüntüye göre cinsiyet tahmin eden arkadaşlar acaba bakabilir mi

Eklentiler

• C569C95C-51B7-47CB-981A-8A0A559DA179.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 74
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar Ben de 7+1 im Allah’a şükür tam 7+1 çıktı ultrasonum yeni geldim şimdi. Görüntüye göre cinsiyet tahmin eden arkadaşlar acaba bakabilir mi

Canım, karından ultrasonsa bu sağda gözüktüğü için kız oluyor ramzi teorisine göre.

Oh çok şükür, kanaman vardı iki kat sevinmişsindir sorun olmamasına. Darısı diğer kontrollerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…