2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
evet cnm benm çalısma saatim 9 6 idi ben su an 5 bckta cıkıyorum öyle olması gerekiyor mesai ve gece çalısması yaptıramaz doktordan rapor alıyorsun su kdr haftalık gebedir diye iş yerine veriyosun

Kızlar merhaba hepinize
Ben bugün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür. Bebeğim çok hareketli idi, eli ayağı göbeği bile ayrı oynuyordu. Hatta doktora bak göbek arıyor içeride diye dalga geçti filan. 2 sn durmadı yerinde, ya acaba çok hareketli olmasının cinsiyet ile bir ilgisi var mıdır sizce?

Hanımlar merhaba 3 gündür giremedim gruba hasta yatıyordum. Kanda enfeksiyon çıkmadı şükür boş sıvı istirahat boğaz için imumax boğaz spreyi burun için de okyanus suyu ile bugün daha iyi oldum şükür. Doktorumun önerisi hepsi hasta arkadaşlarıma da fikir olsun. Kontrolümüz yarındı sekreter aradı bugüne çekti sürpriz ve moral oldu bize Eli kolu oynuyor kalp atış hızı 175 her şey yolunda çok şükür sadece doktorum plasentanın yerleşme alanıyla ilgili bişiler dedi 3 hafta sonra çağırdı. Sanırım sezaryene sebep olcak bir konumda gelişiyormuş plasenta valla ben yavrumı sağlıkla kucağıma alayım da doğum şekli hiç önemli değil Başka doktora gitmeye başladım 12. Haftadan önce sakın fetal dna testi yaptırma yanlış sonuç verebilir dedi diğer doktora kalsa 10. Haftada yaptırcaktık

geçmiş olsun canm...maşallah herşey yoluncaymış sevinindim darısı bizim başımıza inşallah...
doğuma kdr başka bş sorun olmaz inşallah yerleşim yeri..sağlıkla doğsun inşallah

Çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize.

4 ay maasını işveren ödemez ki ödersede devletten aldıgın rapor ücretini iade etmek durumundasın işverenin ücret anlamında Bi kaybı yok arkadaslar

Ben bir yıl gebe kalamadım. Aşılama oldum tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu garanti olsun diye verdi ama plt değerim düşük hep. Yani kan sulandirici da öyle basit bir şey değil neticede
Plt değeri ne demek oluyor canım hiç bilmiyorum. Bu kan sulandırıcılar çok fazla sulandırmıyor kanı aslında canım. Çok az sulandırıyorlar. Bebek ilk oluştuğunda çok incedamarlarla beslendiği için az bişe kan pıhtılaşması varsa bile o damarlara kan gitmiyor. Ve bebek beslenemediği için düşük oluyor pıhtılaşması olanlarda. Bu iğnelerin sağlık açısından çok bi riski yok aslında çok az sulandırıyormuş

Canım nette yazana göre plt düşükse pıhtılaşma olmuyor. Dahiliyeye randevu aldım soracağım artık nedir ne değildir. iğne olunca fazla sulandırır mantığı kurmuştum ben de

Merhaba kızlar iyi akşamlar
Benim dün randevum vardı ama yorgunluktan yazıp soramadım size bi sorum var bilen, anlayan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Aşağıda ultrason fotosu var bebeğin. Orda 284 yazıyor o ne demek oluyor acaba ? Bebeğin ölçüsü mü ? Çünkü obstetrikte c.284 yazmış. Çok şükür kalp atışı vardı. Dinledik. Dün 8+2 ydi ama doktor 7+3 felan görünüyor dedi. Moralim çok bozuldu niye geriden geliyo geçen hafta 1 gün ilerdeydi dedim. Olabilir dedi makineden de kaynaklı olabiliyor dedi. Hatta bi daha sordum geriden gelmesi sıkıntı olur mu diye güldü ve daha yüksek sesle bebeğin gayet sağlıklı çok sağlıklı dedi. Ama benim içim hiç rahat değil yine de. Foto da açıklayıcı değil başka yere gitsem mi diye düşünüyorum aşağıdaki ultrasonu yorumlayabilir misiniz ?

Eklentiler

• 20200310_202846.webp
    19 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar çok şükür kanamam yok ama bu akşam çok bel agrım var.niye acaba anlamadım .öglen elbiseleri makinadan aldım acaba ağır mı geldi bilemedim

Canım nette yazana göre plt düşükse pıhtılaşma olmuyor. Dahiliyeye randevu aldım soracağım artık nedir ne değildir. iğne olunca fazla sulandırır mantığı kurmuştum ben de
Yok yok çok sulandırmıyolar. İnşAllah yoktur tabi sor ona göre tedavini olursun

Hayırlı akşamlar arkadaşlar çok şükür kanamam yok ama bu akşam çok bel agrım var.niye acaba anlamadım .öglen elbiseleri makinadan aldım acaba ağır mı geldi bilemedim
Bel ağrısı hormonlardan kaynaklanıyor canım ve rahmin büyümesiyle alakalı. Elbiseleri almayla bişe olmaz için rahat olsun. Sen yine de dikkatli ol canım ağır taşıma

Kızlar merhaba benim tüp bebekle 2.denemem şükür tuttu ama kanama alanım var iki tane bir haftadır kahve leke olarak yaşıyordum dün kanamayla doktora gittim düşük riskin var dedi yatıyorum ama korkuyorumda bu durumu yaşayan varmı aranızda ? Ne kadar sürede geçti ? Geçermi

Normalde crl yszması gerek yazmıyor 284 boy ölçüsüyse 2.84 demek Buda nerden baksan 9 10 hafta arası cıkan Bi ölçü valla anlamadım bende

Normalde crl yszması gerek yazmıyor 284 boy ölçüsüyse 2.84 demek Buda nerden baksan 9 10 hafta arası cıkan Bi ölçü valla anlamadım bende
Dimi zaten 9.haftadayım ama o öyle demedi acaba o dönen grafikte haftasını mı yanlış hesapladı da 7+3 dedi. Ama bi yandan da bebeği ölçmemiş mi acaba diyorum öff başı o kadar kalabalıktı ki yanlış hesaplama olasılığı çok yüksek ama yine de içim rahat değil ölçmediğini çıktığımda farkettim yoksa iyice soracaktım. Bak obstetrikte öyle yazmış

Eklentiler

• 20200311_212340.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…