Cok geçmiş olsun canim nasip diğilmiş rabbim inşallah sağlikli gebelik nasip etsin yerini doldursun bitanem rahim sağliksiz gebeliği atiyor senin için en iyisini yapmak için oğraşiyor ve atiyor yada durduruyor canim rabbim şifa versin
Merhaba hanımlar
Son adet tarihim 10 01 2020
2. Gebeliğim 3 yaşında bir kızım var
Bugün doktor kontrolüm vardı 1 hafta önce gittiğimde kesenin yanında kanama alanı var demişti bu hafta da yine varmış protestan kullanıyorum ne zaman geçer nasıl geçer bilmiyorum ilk gebeliğim çok rahat geçmişti sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum hangi besinler iyi gelir ne yapmak lazım
Merhaba hanımlar
Bugün doktor kontrolüm vardı 1 hafta önce gittiğimde kesenin yanında kanama alanı var demişti bu hafta da yine varmış protestan kullanıyorum ne zaman geçer nasıl geçer bilmiyorum ilk gebeliğim çok rahat geçmişti sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum hangi besinler iyi gelir ne yapmak lazım
Benimde kanama alanim var canm bende progestam kullaniyorum. Sana kanama alani icin ne soyledi bebek icin cok tehlikeli miymis. Inan hic aklimdan cikmiyor bebege bsey olcak diye
Rrnp06Mermaid1991gokcekusss
Çin takvimine göre de baktım erkek çıktı, ramziye göre de plesenta ekranda bana göre sağda kalıyordu. ona da bakmıştım geçen hafta o da erkek diyordu. Benim içimden de hep erkek geçiyordu. Öncelikle sağlıklı olsun tabii de inşallah doktor yanılmamıştır Allah sizlere de sağlıklı, gönlünüzdeki gibi bir evlat nasip etsin inşallah :)
amin canm ramzi nin tutmadigi olucak mi acaba benm de bir oglum var buda ramziye gore erkek cikiyo israrla kiz olmasi icin belirti ariyorumsaglikli olmasi onceligim tabi ki de gönül işte
Merhaba hanımlar
Bu arada benimde 3 yasinda bir oglum var. sut yogurt ceviz findik badem bunlar hamilelikten sonra ozellikle tuketmeye dikkt ettigim seyler. Bol su icilmesi iyi ben icemiyorum o baska
amin canm ramzi nin tutmadigi olucak mi acaba benm de bir oglum var buda ramziye gore erkek cikiyo israrla kiz olmasi icin belirti ariyorumsaglikli olmasi onceligim tabi ki de gönül işte