2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bebek gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi kanama alanı nerede olduğu önemli benimki yanında allah korusun üstte olursa büyük ihtimal düşük olurmus
Benimki de yaninda dusuk tehlikesi demedi ama cok dikkatli ol dedi. Insallah bebislerimize zarar gelmeden gecer

Amin canım inşallah kahverengi kanamaolur korkma kırmızı olursa gel dedi 12. Haftada 2 li taramaya cagirdi
Benim beya pembemsi akintim oldu bir kere sonra hic gelmedi ama daha gtmedim doktora. Bi hafta sonra konrtolum var. Doktora gidincede yaz olur mu kanama alanin azalmis mi diye merk ederim ben

Ah canım benim. Benimde durumum senle aynı olacak muhtemelen. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bu süreci bı an önce atlatırsın. Rabbim gönlüne göre versin.

Bugün gittim canım çok şükür ben de gördüm miniğimi büyümüş Ama bugün hastanede yatıcam biraz sancım oldu ve halsizim kusma var serumla vitamin tedavisi görücekmişim

Maşallah canım geçmiş olsun bu arada, gözetim altında olman daha iyi bir an önce iyileş inşallah

A anidefteri devlette mi çalışıyorsun özelde mi? çok iyi düşünmüşler evden çalışma işini.

Benim gayet evden yapabileceğim bir işim var hatta şu aralar pek iş de yok ama bizim amirler çok anlayışsız. burada söylemiştim hafta başı uluslararası toplantıya gittim zorla şu ortamda. arkadaşımın çocuğunun kreşi tatil oldu, o da çocuğa bakmak için bir hafta izin istedi. kendisi kapıları peçete ile tutup açan adam şimdi herkes isteyecek, kimse kalmayacak diye öf pöf etmiş. bence bu artık terbiyesizlik. gerçekten çok kızgınım.

Bu tarz şeyleri bilgi vermeyin lütfen.Bu sefer o şehirdekiler hastanedekiler başka yerlere kaçacak durum daha kötü olacak.Bunu açıklamıyorlarsa demek ki var değil mi bildikleri bir şey.
Bu grupta sislide bi hastaneninde ismi verilmisti tepkinizi o zamanda gosterseydiniz. Var diye söyleniyor sadece bunu soylemekte bi sakinca gormuyorum.

Ben de çin takviminde hesaplamaya çalıştım ama yaşı 1 büyük sayıyormuşuz galiba doğduğumuz aya göre Benim ikisinde de değişiyor bakalım artık hayırlısı

Tekrar ne zmn gitceksin dra? Kesede bebek varmı?
Sanki kanama başladı gibi hissediyorum wc gitmek istemiyorum
Çarşamba gunu gitcem.evet Bebek var ama iki hafta geride ölçümü. Daha önceki ultrasonlarada baktım onlardada gerilik var ve düzensiz bı büyüme olmuş. 6+3 Ken 4+6… 8+3 Ken 6+1 filan. Bende henüz bı belirti yok kanama ağrı filan. Doktor iki hafta sonra demişti ama ben bu hafta başka bı yere gidicem. Ne desem boş canım tek tesellimiz sağlıksız mis vücut atıyor demek alacak nefesi yokmuş demek

Ben de çin takviminde hesaplamaya çalıştım ama yaşı 1 büyük sayıyormuşuz galiba doğduğumuz aya göre Benim ikisinde de değişiyor bakalım artık hayırlısı
Ben yıla göre hesaplamıyorum. Örneğin 92 doğumluyum ama aralık ayında. Ben yaşımı 27 olarak giriyorum o yüzden. Yanlış mi ki?

Bu şekilde diye biliyorum

Eklentiler

• 834FFC9B-529F-40C1-AFC0-3C491942DE03.webp
    34 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…