2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mide bulantısı ve kusmayı zaten anlatıcam anne olmanın kuralı bu. Ama bizim zamane hamileleri depremler yangınlar ve salgınlar yılı diye de anlatır artık. Ilginç zamandan geçiyoruz.
aynen valla ama insanoğlu herseyi unutuyo bizde unuturuz bugunleri öle umuyorum :) :)

Arkadaşlar merhaba, benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Sordum, bebeğe geçmiyormuş. Korona konusunda çok da endişeli değildi, dikkat et ama kendine kapmamaya çalış dedi sadece. Ayrıca daha 10. haftamız yeni bitti ama cinsiyetini öğrendik. Büyük ihtimal erkek ama 15. haftada netleşir dedi :)

Şimdi
aaaaaa ne güzel erkenden ben diyorum her zaman erkek bebek cabuk gösterir diye

usg görüntün varmı neye göre tahminde bulundu cok erken bulunmus sen yinede herseye hazırlıklı ol arkdasım 2 hafta kızım dye karnını sevdi erkek cıktı sonra doktor yanlıs tahminde bulunmus bide çin takvimine göre bakmısmıydın :)

Çin takvimine göre doğru çıkan var mi?

Ya ben çin yaptım maya yaptım hatta makas bıçak bile yaptım hepsi kız çıktı.

Çin takvimine göre doğru çıkan var mi?

Ya ben çin yaptım maya yaptım hatta makas bıçak bile yaptım hepsi kız çıktı.
benm tanıdığım 3 kişi var tutan :) bnmki tam ortaya geliyor hamile kaldıgım ay aralık yazarsam kız ocak yazarsam erkek cıkıyor cok karısık durumdayım su an en olcagı belirsiz son reglim 31 aralık gecesiydi

Ayyy ne oluyor seninki şimdi O zaman doktorun ne diyor ne zaman öğrenebilirmişsin?Benimki hafta 15 16 bile olabilir diyor.

Ayyy ne oluyor seninki şimdi O zaman doktorun ne diyor ne zaman öğrenebilirmişsin?Benimki hafta 15 16 bile olabilir diyor.
11+3 DE TARAMA TESTİ YAPCAK yani haftaya ctesi ondan sonra ki 2.haftada cinsiyete bakalım dedi :) cok erken gibi geliyo bana ama tahmin edecek sonucta anlamazsa 2 hafta sonra tekrar gel der heralde :)

Evet "Enfeksiyonu kapmış anne adaylarının doğum sonrası bebeklerinde herhangi bir Corona virüse ait sağlık problemine rastlanılmadı."
bnm doktorumda acıklama yapmıs su ana kdr hamile ve bebeklerde tespit edilmiş ölümle sonuçlanan bi corona vakası yok diye

11+3 DE TARAMA TESTİ YAPCAK yani haftaya ctesi ondan sonra ki 2.haftada cinsiyete bakalım dedi :) cok erken gibi geliyo bana ama tahmin edecek sonucta anlamazsa 2 hafta sonra tekrar gel der heralde :)
Ikili testte belli oluyor diyor bazıları da. Valla bir şeyler almak istiyorum ona bi cinsiyet belli olsa.
Evet "Enfeksiyonu kapmış anne adaylarının doğum sonrası bebeklerinde herhangi bir Corona virüse ait sağlık problemine rastlanılmadı."
Çok şükür

görüntü var da ordan belli olmaz heralde. Bize gösterdi ama kontrolde. Doktor da daha erken ama muhtemelen erkek dedi. Ben de çok şaşırdım, bu hafta öyle bir beklentiyle gitmemiştim :) Eşim çok kız istiyor. O hala umudunu kaybetmedi zaten Çin takvimine de bakmadım ya :)

Aa maşallah kız dedikleri sonra erkek çıkıyo bazende erkekten kız dedikleri pek olmuyor gibi yinede hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalımda

Ya zahmet olmazsa çin takvimine bakabilir mısınız? Çok merak ediyorum tutma durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…