2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bize mail geldi hamileler işyeri hekiminden onay alarak evden çalışabilir diye, Pazartesiden itibaren evden çalışacağım. Darısı başınıza.
evden çalısabilcek bi işim olsa bgn itibariyle önerimi sunardım ama evden yapamamki

ramzi teorisi tuttu mu sizde kesenin sekline gore yorum yapiliyordu ya merak ettm :)

Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.

Eklentiler

• 20200313_150043.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
işte burda anlattım yaa benm ki çin takvimine göre bile muallakta

Ayy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah, yavaş yavaş cinsiyet haberleri de gelecek demek ki

R rnp06 Mermaid1991 gokcekusss
Çin takvimine göre de baktım erkek çıktı, ramziye göre de plesenta ekranda bana göre sağda kalıyordu. ona da bakmıştım geçen hafta o da erkek diyordu. Benim içimden de hep erkek geçiyordu. Öncelikle sağlıklı olsun tabii de inşallah doktor yanılmamıştır Allah sizlere de sağlıklı, gönlünüzdeki gibi bir evlat nasip etsin inşallah :)

geçmiş olsun neyseki teselli olacak bi kızınız var allah hayırlısını versin 5 haftalık görüntüsü var gercektende sadece kese görünüyor.. kısa sürede atlatırsınız umarım

Ah ya çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ve etkilendim. Sıkmayın canınızı lütfen. Bir kızınız var bir bebeğiniz daha olur en güzel zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur da kızınıza sağlıklı bir kardeş gelir.

Ay herkeste doğru mu çıkıyor ne bu çin takvimi. Ben de sağlık olsun diye istiyorum ama kız olsa da fena olmaz

Çok üzüldüm, Allah kızına sağlıklı uzun ömür versin. Umarım bu süreci en ağrısız sancısız şekilde atlatırsın, Allah yardımcın olsun

Cok geçmiş olsun canim nasip diğilmiş rabbim inşallah sağlikli gebelik nasip etsin yerini doldursun bitanem rahim sağliksiz gebeliği atiyor senin için en iyisini yapmak için oğraşiyor ve atiyor yada durduruyor canim rabbim şifa versin

Bende de cin takvimi remzi teorisi ve ultrason boyutu erkek gözüküyor kiz ciksa ben şok
Aynisi ben de var yani erkek çıksa çok şaşıracam. Ultrasondan nasıl anlaşılıyor ki ben ona da bakayım.

Ben progestandan cok rahatsiz oldum doktora sordum yapar dedi etkiler o zaman vajinal kullan dedi bana şukur kullanamaya başladim baş dönmem falan gitti sende sor istersen doktora
Canım zaten alttan alıyorum beni tahriş ediyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…