evden çalısabilcek bi işim olsa bgn itibariyle önerimi sunardım ama evden yapamamkiKızlar bize mail geldi hamileler işyeri hekiminden onay alarak evden çalışabilir diye, Pazartesiden itibaren evden çalışacağım. Darısı başınıza.
ramzi teorisi tuttu mu sizde kesenin sekline gore yorum yapiliyordu ya merak ettm :)Arkadaşlar merhaba, benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Sordum, bebeğe geçmiyormuş. Korona konusunda çok da endişeli değildi, dikkat et ama kendine kapmamaya çalış dedi sadece. Ayrıca daha 10. haftamız yeni bitti ama cinsiyetini öğrendik. Büyük ihtimal erkek ama 15. haftada netleşir dedi :)
işte burda anlattım yaa benm ki çin takvimine göre bile muallaktabenm tanıdığım 3 kişi var tutan :) bnmki tam ortaya geliyor hamile kaldıgım ay aralık yazarsam kız ocak yazarsam erkek cıkıyorcok karısık durumdayım su an en olcagı belirsiz son reglim 31 aralık gecesiydi
Arkadaşlar merhaba, benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Sordum, bebeğe geçmiyormuş. Korona konusunda çok da endişeli değildi, dikkat et ama kendine kapmamaya çalış dedi sadece. Ayrıca daha 10. haftamız yeni bitti ama cinsiyetini öğrendik. Büyük ihtimal erkek ama 15. haftada netleşir dedi :)
geçmiş olsun neyseki teselli olacak bi kızınız var allah hayırlısını versin 5 haftalık görüntüsü var gercektende sadece kese görünüyor.. kısa sürede atlatırsınız umarımMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 tani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
Ah ya çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ve etkilendim.Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
10gün önce gittiğimde geç döllenmeden dolayı küçük fln dedi dr ama hala bi gelişim yok net bişey göremedi alltan bakmasına rağmen.canlılık varmı diye bakayım dedi ama canlı demedi.
Sonuç olarak 1hafta bekleyecek kendi düşmez yada gelişmez ise cuma günü kürtaj olacağım.
Folik asite devam et kanaman ağrılı sancılı dayanamayacak gibi olursan gel dedi.
Üzügünüm ama aranızdan yavaş yavaş ayrılıyorum. Herkezin sağlıklı bir gabeliği ve bebeği olur inşallah. Rabbim kızıma sağlıklı ömür versin.
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur da kızınıza sağlıklı bir kardeş gelir.Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Ayyyyy kullanicilari karistirdim ya çok özür dilerimmişte burda anlattım yaa benm ki çin takvimine göre bile muallakta
Ay herkeste doğru mu çıkıyor ne bu çin takvimi. Ben de sağlık olsun diye istiyorum ama kız olsa da fena olmazR rnp06Mermaid1991 gokcekusss
Çin takvimine göre de baktım erkek çıktı, ramziye göre de plesenta ekranda bana göre sağda kalıyordu. ona da bakmıştım geçen hafta o da erkek diyordu. Benim içimden de hep erkek geçiyordu. Öncelikle sağlıklı olsun tabii de inşallah doktor yanılmamıştırAllah sizlere de sağlıklı, gönlünüzdeki gibi bir evlat nasip etsin inşallah :)
Merhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Bugün gittim canım çok şükür ben de gördüm miniğimi büyümüşGörürsün inşallah kuzum aynıyız seninlene zaman gidiyorsun?
Cok geçmiş olsun canim nasip diğilmiş rabbim inşallah sağlikli gebelik nasip etsin yerini doldursun bitanemMerhaba arkdaşlar dr dan geldim.tahmin ettiğim gibi sağlıksız bir gebelik ve gelişmiyor adet tarihime göre 12.01 yani 8hafta 5 günlük olması gerekirken şuan 5haftalık falan.
Bende de cin takvimi remzi teorisi ve ultrason boyutu erkek gözüküyor kiz ciksa ben şokAy herkeste doğru mu çıkıyor ne bu çin takvimi. Ben de sağlık olsun diye istiyorum ama kız olsa da fena olmaz
Aynisi ben de var yani erkek çıksa çok şaşıracam. Ultrasondan nasıl anlaşılıyor ki ben ona da bakayım.Bende de cin takvimi remzi teorisi ve ultrason boyutu erkek gözüküyor kiz ciksa ben şok
Ben bakiyorum haftasina göre tahmin işteAynisi ben de var yani erkek çıksa çok şaşıracam. Ultrasondan nasıl anlaşılıyor ki ben ona da bakayım.
Peki peki bu benimki ne tahmin ediyorsunBen bakiyorum haftasina göre tahmin işte
Canım zaten alttan alıyorum beni tahriş ediyor resmenBen progestandan cok rahatsiz oldum doktora sordum yapar dedi etkiler o zaman vajinal kullan dedi bana şukur kullanamaya başladim baş dönmem falan gitti sende sor istersen doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?