2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım ben ilk gittiğimde sormuştum coraspin 8.aya kadar dedi 32.haftaya denk geliyor. İğne de doğuma kadar kullanacaksın dedi. Dozunu sordum bi tane test varmış PTT diye. 12.haftada yapılıyormuş iğnenin dozu uygun mu değil mi diye bakılıyor doktor ayarlamışım ben dedi ama istersen yaptır dedi ben gidebilirsem onu da yaptırcam inşAllah canım

Sana hem coraspin hem iğne mi verdi yani? Bana coraspini kes, iğneye devam doğuma kadar dedi, 2. opsiyon olarak da 32. haftaya kadar coraspin al sonra iğne ile devam et dedi. Ben iğneyi tercih ettim, bugün kendi doktorumla da değerlendireceğiz. 32. haftaya kadar olan süreç herkese farklı demek ki hematologun dediği gibi. PTT yi hiç bilmiyorum onu da sorayım.

Bana tüm vitaminletin ve demirinde içinde olduğu Momvital plus başlattı.
İstanbulun neresindesin.

Selam arkadaşlar 11+5 haftalığız benim bugün kontrolüm vardı vitamine başlattı Vinalac yazdı doğumdan sonra 3 aya kadar devam edeceksin dedi.İkili test için kan verdim.Bebeğimin boyu 7 cm olmuş.Kalp atış hızı da 157 ilk kontrolümde totem yapıyorum erkek düşünüyorum demişti ama bu sefer hiç bişey söylemedi diğer kontrolünde iyice netleşir dedi

Eklentiler

• 5894D2C2-F872-426D-BF8A-EC187325D2BF.webp
    28 KB · Görüntüleme: 37
Maşallah kocaman oluyor artık bebişlerimiz

Detaylı ultrason 20. Haftada yapılıyor normalde. Sizin neden bu kadar erken yapılıyor?

E çamaşır makinesinin sahtesini nasıl yapsınlar zaten ben de çok kullanırım ki interneti sadece dün tartı, kediye mama kum vs aldım bir dolu
Sahtesini yapmazlar ama sorun da çıkabilirdi bozuk satabilirlerdi.T.yoldan 3 kere hem eşime hem bana orjinal saat aldık onda da problem yaşamadık.Siz parfümde yanılmış olabilirsiniz.Sahte satamazlar.

Sahtesini yapmazlar ama sorun da çıkabilirdi bozuk satabilirlerdi.T.yoldan 3 kere hem eşime hem bana orjinal saat aldık onda da problem yaşamadık.Siz parfümde yanılmış olabilirsiniz.Sahte satamazlar.
İnternete trendyol sahte ürün krem parfüm yazın isterseniz şikayetleri bakın bi. Piyasada 600 tlye satılan parfümü 250 tlye satıyorlarsa bu bariz sahte üründür. Ben de fazlasıyla spor ayakkabı çanta aldım hepsi orjinal geldi ama parfümdür kremdir bunlar normal piyasada da sahteliği çok fazla olan ürünler. Bunu belirtmek istedim yoksa trendyoldan birileri almış almamış banane. Ama ürünü satan trendyol değil bağımsız satıcılardır öyle olmasa şu dönemde neden her yerde trendyol yazı paylaşıyor fahiş fiyata sitemizde ürün görürseniz bize haber verin şikayet edin diye çünkü kendileri kim ne yüklüyor ne kadara yüklüyor kontrol bile etmiyorlar.

Sorgulama sitelerinde problem var.Sorgulama siteleri yanlış Oluyor çıkmayınca hemen sahte deniyor.Altında yorumları var herkes yorum yapıyor zaten iade şansı da var.Neyse çok önemli bir konu değil güvenmeyen almasın tabi ki

Evet azalir yavas yavas vucutta alisiyor artik.
Evet canım
Aynen canım hem coraspin hem iğne kullanıyorum. İğne her gün coraspin başta hergündü 8.haftadan sonra 2 günde 1 e düşürdü. PTT olduğunu bilmiyordum bu forumda bi yerden okumuştum öyle bi test varmış galiba dedim evet var dedi işaretledi 12.haftada yaptırırsın dedi. Kağıdını bulamadım hastanede bi yerde düşürmüşüm galiba

Aynen canım öyle tabi ki konuşmaya değmez

Merhaba kızlar geçen Salı 2 li tarama için kan vermiştim sonuç kısmında bkz. Ekli rapor yazıyor herhangi bir değer yazmıyor sebebi ne olabilir sizce . Sonuç çıkmadı mı acaba hastaneyi aradım ama öğle tatiline denk geldim

Bilemedim ki canım telefondan mı açıyorsun bazen öyle olunca açılmıyor sonuçlar

PLT olmasın o . Pıhtılaşma ya PLT den bakılıyor diye biliyorum

Oyy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…