Sonucu yaz canim merak ettimMademki uyuyamıyorum şu testi ben de yapayım merak ettim
Şimdi çamaşır suyuyla da yaptım yine köpürdü durum 2-0 erkek öndeBir de camaşır suyu ile yapılan şekli var. Benim evde camasir suyu olmadığı için yapamadım onu.
Ama bu testi akşam karbonatla yaptım hiç tepki vermedi, sabah kabartma tozu ile yaptım kabartma tozu idrarla temas ettiği anda biraz köpürdü ama sonra söndü. Öyle tasarcasina kopurme olmadı.
Yaa allah yardimcin olsun bebeklerimiz icin deger tabi ama inan ki cok kotu oldum simdi yemek yemek istemiyorum cikarcam dieBen valla her gün çıkarıyorum bitecek inş
Yaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmenBenim iki haftadır felan hayat enerjim söndü resmen. 2-3 gündür de ilaç içmeme rağmen baya arttı. Hatta boğazım yara oldu hep çıkarmaktan sebep. Doktora da gidemiyorum Allahım hafiflesin biraz diye çok dua ettim dün gece. Bugün hafifledi sanki ama yine de çok. Uyutmuyor 2 saattir o derece
Doktorum ikili üçlü testleri yerine direkt bunu önerdi ücretli bir test genoks lab a yaptırdım benO nasil bir test canim nerde yaptin bu testi
E çamaşır makinesinin sahtesini nasıl yapsınlar zatenValla ben internetten siemensin çamaşır makinasını bile aldım garantili 3 senedir kullanıyor babam.Daha neler aldım neler
Canım ben de bi uygulama var orada demir hapına 20. Haftada başlanır yazıyordu nasipse 2 nisanda benim randevum doktora sorcam hepsini bakalımGünaydın kızlaardoktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle
12. Haftadan sonra baska vitamine veya ilaca baslaniyor canm gitseydin keske. Evether yer cok kotu ama icimizde gelisen bir bebegimiz var onun sagligi da önemliGünaydın kızlaardoktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle
Günaydınn:) KöpürdüüüüSonucu yaz canim merak ettim
Bitki çayı içemiyorum canım onları içsem daha çok bulanır normal zamanda da içemem. Hem de ben içemeye zorlicam kendimi belki hafifler diye sevinirken akşamYaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmen
Peynir yogurt falanda bulandırıyor mu mideni. Ben en azindan onlari yiyerek bastirdim. Birde mide bos kaldikca daha cok bulaniyirGünaydınn:) Köpürdüüüüerkek mi oluyo ama böyle kabaracak kadar değil bardağın yarısından fazla küçük baloncuklar çıktı
Bitki çayı içemiyorum canım onları içsem daha çok bulanır normal zamanda da içemem. Hem de ben içemeye zorlicam kendimi belki hafifler diye sevinirken akşamtaydin ın yazdıklarını okudum kan sulandırıcıları kullananlar içmemeli yazmış ben kullanıyorum sebebi neki acaba
Peynir yoğurt hiç yiyemiyorum bi süredir yoğurt yediğim her defada kustum çünkü :/Peynir yogurt falanda bulandırıyor mu mideni. Ben en azindan onlari yiyerek bastirdim. Birde mide bos kaldikca daha cok bulaniyir
Günaydınn:) Köpürdüüüüerkek mi oluyo ama böyle kabaracak kadar değil bardağın yarısından fazla küçük baloncuklar çıktı
Bitki çayı içemiyorum canım onları içsem daha çok bulanır normal zamanda da içemem. Hem de ben içemeye zorlicam kendimi belki hafifler diye sevinirken akşamtaydin ın yazdıklarını okudum kan sulandırıcıları kullananlar içmemeli yazmış ben kullanıyorum sebebi neki acaba neden içmemeliyiz
Ya caresi yok besbeli neyse 2 3 hafta sonra ins hic kalmicak boyle birsey tek duamiz o :)Peynir yoğurt hiç yiyemiyorum bi süredir yoğurt yediğim her defada kustum çünkü :/
Sadece yeşil elma iyi geliyor marketlerde yeşil elma bırakmadım. Geçen ondan sonra da çıkardım ama yine yiyebiliyorum neyseki
GünaydınGünaydın
Evet canım bu teste göre kopurduyse erkek oluyor
Zencefilin kan sulandırıcı etkisi olduğu için ilaç da kullaniliyorsa çifte etki yaratacagindan önerilmiyor canım.
İnşAllah canım. Takip ettiğim uygulamada 10.haftadan sonra hafifler yazyodu şimdi biraz hafifledi gerçekten. Duam mı kabul oldu acaba yoksa 10 hafta oldu diye mi bilemedimYa caresi yok besbeli neyse 2 3 hafta sonra ins hic kalmicak boyle birsey tek duamiz o :)
Günaydın kızlaardoktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle
Detaylı ultrason internette 20.haftada oluyor diye yazıyordu sizin erken mi bakılacakGünaydın
Bugün detaylı ultrasonum var 45 dk sürüyormuş, hani birşeye çok detaylı bakarsanız mutlaka bir kusur bulursunuz ya öyle bir sorun çıkmasından korkuyorum, evden dışarı çıkmaya bile korkuyorum. Normalde bu kadar mutlu gittiğimiz kontroller bile artık korku sebebi oldu, Allah yardımcımız olsun, bu kötü günler geçsin gitsin inşallah bir an evvel.
Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlardan merak edenler vardı, 32. haftadan sonra mutlaka tekrar kullanmanız gerekiyormuş arada bıraksanız bile, pıhtılaşmanın en yoğun olduğu dönem o zaman başlıyormuş, coraspin kullananların da 32. hafta itibari ile kesinlikle coraspini bırakması gerekiyormuş. Ara dönemdeki (32. haftaya kadar) coraspin/kan sulandırıcı ya da ikisi birden kullanılacak kararı hastaya özel veriliyormuş. Hematolog ile görüşmelerim sonucunda bunları öğrenebildim.
Detaylı ultrason internette 20.haftada oluyor diye yazıyordu sizin erken mi bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?