2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi çamaşır suyuyla da yaptım yine köpürdü durum 2-0 erkek önde sıra da mor lahana var

Yaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmen

Günaydın kızlaar doktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle

Valla ben internetten siemensin çamaşır makinasını bile aldım garantili 3 senedir kullanıyor babam.Daha neler aldım neler
E çamaşır makinesinin sahtesini nasıl yapsınlar zaten ben de çok kullanırım ki interneti sadece dün tartı, kediye mama kum vs aldım bir dolu

Canım ben de bi uygulama var orada demir hapına 20. Haftada başlanır yazıyordu nasipse 2 nisanda benim randevum doktora sorcam hepsini bakalım

12. Haftadan sonra baska vitamine veya ilaca baslaniyor canm gitseydin keske. Evether yer cok kotu ama icimizde gelisen bir bebegimiz var onun sagligi da önemli

Sonucu yaz canim merak ettim
Günaydınn:) Köpürdüüüü erkek mi oluyo ama böyle kabaracak kadar değil bardağın yarısından fazla küçük baloncuklar çıktı
Yaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmen
Bitki çayı içemiyorum canım onları içsem daha çok bulanır normal zamanda da içemem. Hem de ben içemeye zorlicam kendimi belki hafifler diye sevinirken akşam taydin ın yazdıklarını okudum kan sulandırıcıları kullananlar içmemeli yazmış ben kullanıyorum sebebi neki acaba neden içmemeliyiz

Son düzenleme:
Peynir yogurt falanda bulandırıyor mu mideni. Ben en azindan onlari yiyerek bastirdim. Birde mide bos kaldikca daha cok bulaniyir

Peynir yogurt falanda bulandırıyor mu mideni. Ben en azindan onlari yiyerek bastirdim. Birde mide bos kaldikca daha cok bulaniyir
Peynir yoğurt hiç yiyemiyorum bi süredir yoğurt yediğim her defada kustum çünkü :/
Sadece yeşil elma iyi geliyor marketlerde yeşil elma bırakmadım. Geçen ondan sonra da çıkardım ama yine yiyebiliyorum neyseki

Günaydın
Evet canım bu teste göre kopurduyse erkek oluyor

Zencefilin kan sulandırıcı etkisi olduğu için ilaç da kullaniliyorsa çifte etki yaratacagindan önerilmiyor canım.

Ya caresi yok besbeli neyse 2 3 hafta sonra ins hic kalmicak boyle birsey tek duamiz o :)

Günaydın
Evet canım bu teste göre kopurduyse erkek oluyor

Zencefilin kan sulandırıcı etkisi olduğu için ilaç da kullaniliyorsa çifte etki yaratacagindan önerilmiyor canım.
Günaydın
Yaa ben herhalükarda köpürür diye düşünüyordum demekki kız olunca hiç köpürmüyor mu çok şaşırdım
Anladım canım zaten hiç içemiyorum bitki çayı iyi ki içmemişim. Teşekkürler kuzum

Ya caresi yok besbeli neyse 2 3 hafta sonra ins hic kalmicak boyle birsey tek duamiz o :)
İnşAllah canım. Takip ettiğim uygulamada 10.haftadan sonra hafifler yazyodu şimdi biraz hafifledi gerçekten. Duam mı kabul oldu acaba yoksa 10 hafta oldu diye mi bilemedim

Günaydın
Bugün detaylı ultrasonum var 45 dk sürüyormuş, hani birşeye çok detaylı bakarsanız mutlaka bir kusur bulursunuz ya öyle bir sorun çıkmasından korkuyorum, evden dışarı çıkmaya bile korkuyorum. Normalde bu kadar mutlu gittiğimiz kontroller bile artık korku sebebi oldu, Allah yardımcımız olsun, bu kötü günler geçsin gitsin inşallah bir an evvel.

Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlardan merak edenler vardı, 32. haftadan sonra mutlaka tekrar kullanmanız gerekiyormuş arada bıraksanız bile, pıhtılaşmanın en yoğun olduğu dönem o zaman başlıyormuş, coraspin kullananların da 32. hafta itibari ile kesinlikle coraspini bırakması gerekiyormuş. Ara dönemdeki (32. haftaya kadar) coraspin/kan sulandırıcı ya da ikisi birden kullanılacak kararı hastaya özel veriliyormuş. Hematolog ile görüşmelerim sonucunda bunları öğrenebildim.

Canım beni vitamine başlattı, demir ilacına daha var dedi. Regenesis max ve krilom omega 3 kullanıyorum, tahlillerde değerlerim güzel çıktı. 12. haftadan sonra vitamine geçiliyor diye biliyorum, istersen doktoruna sor bir.

Detaylı ultrason internette 20.haftada oluyor diye yazıyordu sizin erken mi bakılacak

Detaylı ultrason internette 20.haftada oluyor diye yazıyordu sizin erken mi bakılacak

Evet benim 13. hafta bakılacak, normal zamanını bilmiyorum hiç araştırmadım ama bir arkadaş daha vardı günü benle aynı olan ona da 27sine randevu verilmişti. Doktordan doktora değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…