2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen karbonatla mi yaptin kabartma sozu ile mi canimbende karbonat yoktu bende kabartma tozu ile yaptim baya kapardi
Yaa bende de yoktu karbonat kabartma tozu ile yaptim acayip köpürdü

Başka bu tarz cinsiyet tahmini yontemleri varmi bildiginiz kizlar koca kari yontemleri hepsini yapalim eglence cikti valla

Kizlar bide bu var ama kirmizi halana sebze gunah olmaz mi ki boyle yapilsa

Eklentiler

• Screenshot_20200322-225756_Chrome.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 34
Allah en iyisi biz 2 hafta sonra gidek oğrenek başimiza bir işler gelcek meraktan beni de duyanlar ariyor 9 haftalik belli olurmuş he dedim tabi canim neden olmasinbiliyorum da ben soylemiyorum sanki
Ben zaten dün verdim sabretsem bu nifty kan testimde çıkcak 8-10 güne

Bu sivilceler canımı sıkıyor.benim gibi sivilce sorunu yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz? Ne zaman geçecek acaba

Yaa bende de yoktu karbonat kabartma tozu ile yaptim acayip köpürdü

Başka bu tarz cinsiyet tahmini yontemleri varmi bildiginiz kizlar koca kari yontemleri hepsini yapalim eglence cikti valla
Bir de camaşır suyu ile yapılan şekli var. Benim evde camasir suyu olmadığı için yapamadım onu.
Ama bu testi akşam karbonatla yaptım hiç tepki vermedi, sabah kabartma tozu ile yaptım kabartma tozu idrarla temas ettiği anda biraz köpürdü ama sonra söndü. Öyle tasarcasina kopurme olmadı.

Kızlar selam.Bu çocuklardan nefes alamıyorum valla.evde karbonat yok ya bende kabartma tozuyla deniyim bari.Bide benim evin üst sokağında özel muaynehanesi olnan jinekolog var hastane değil sonuçta onda risk daha azdır onamı gitsem 1 2 hafta sonra görürmü cinsiyeti.

O nasil bir test canim nerde yaptin bu testi
Fetal DNA testi bu canım, kandan bebeğin dnasina bakılıyor.

Bu sivilceler canımı sıkıyor.benim gibi sivilce sorunu yaşayan var mı varsa neler yapıyorsunuz? Ne zaman geçecek acaba
Benim sürekli yenisi çıkıyor, hiç bitmedi. Şimdi de cenemde alt dudağın hemen altında egzama gibi birşey çıktı.

Demekki herkezde ayni diğil bende baya kabardi hatta sesler cikti bir iki dakka sonra ancak sondu bu camaşir suyu nasil oluyor ki

Iyi bir doktor ise en azindan tahmin edebilir canim ki coğu kişi 12 ci haftada tahmin aliyor doktordar gidersen bize yaz canim

Yap yap eğlenceli oluyor
Hastaneye göre daha az risklidir ama yine de gerekli önlemleri alıp almadigindan emin ol önce. Biz dün gittik muayenehaneye , çalışan sayısı azaltılmış, bekleyen hasta da pek yoktu. Çalışanlar maskeli idi , zaten galossuz girilmiyor hiçbir zaman. Dezenfektan falan da vardı. Bir tedirginlik hissetmedim açıkçası.

Demekki herkezde ayni diğil bende baya kabardi hatta sesler cikti bir iki dakka sonra ancak sondu bu camaşir suyu nasil oluyor ki
YouTube da videolar var, çamaşır suyuna idrar katiyorsun, ya da idrar idrara çamaşır suyu, aynı mantık karbonat yerine çamaşır suyu kullaniliyor

YouTube da videolar var, çamaşır suyuna idrar katiyorsun, ya da idrar idrara çamaşır suyu, aynı mantık karbonat yerine çamaşır suyu kullaniliyor
Yane ayni kopürmezse kiz kopururse erkek bakalim onda ne cikcak

Mor lahana da var da dogramaya usenmesem salata yapicam dograyacam, kaynatacam falan filan uzun iş, üşendim ben onu yapmaya

Bir de o videoları izlerken bakıyorum da cam bardak kullanıyorlar, acaba işleri bitince o bardakları çöpe attılar mi diye düşünmedim değil

Ben yaptim köpürdü baya ne yaparsam erkek cikiyor kiz cikarsa ben şokkk

Valla ben internetten siemensin çamaşır makinasını bile aldım garantili 3 senedir kullanıyor babam.Daha neler aldım neler

Şimdiye kadar tiksinme ve bulantim vardi
Bugun ilk defa cikardim ve hala gecmiyorr ya bu cok kotu biseymiss
Benim iki haftadır felan hayat enerjim söndü resmen. 2-3 gündür de ilaç içmeme rağmen baya arttı. Hatta boğazım yara oldu hep çıkarmaktan sebep. Doktora da gidemiyorum Allahım hafiflesin biraz diye çok dua ettim dün gece. Bugün hafifledi sanki ama yine de çok. Uyutmuyor 2 saattir o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…