2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar dışardan birşey yiyor musunuz? Benim canım aşırı birşey istiyor söylemeyeyim canınız çekmesin ama eşim dışardan yemek yemeyelim mikropludur diyor bir tarafım şişecek

Arkadaşlar dışardan birşey yiyor musunuz? Benim canım aşırı birşey istiyor söylemeyeyim canınız çekmesin ama eşim dışardan yemek yemeyelim mikropludur diyor bir tarafım şişecek
Ben korkuyorum yemeye dışardan haberlerde bikaç yere girip gösterdiler hele ondan sonra daha kötü oldum evde yapmaya çalışsan yapılabilecek bişey mi

Hayırlı günler arkadaşlar çoktandır buraya çok giremiyorum .corona stresinden sonra malesef .bu arada doktorum bana daha önce DECAVİT vitamin ilacı vermişti 1 paket bitti .bu son gittiğimde bir daha vermiş .2.ci paketi de kullananlar mı acaba ???

Gozun aydin olsun cok sevindim herseyin guzel cikmasina..Darisı bizim basimiza insallah

Kızlar kafamız dağılsın hadi isim konuşalım biraz
Şimdiden kızım olursa/oğlum olursa isim bu olcak diye karar veren var mı?

Çok güzel soru. Bizde hiç yok bi fikir ya cinsiyeti bekleyeceğiz galiba. Yani eşimle sevgiliyken vardı aklımızda bir şeyler ama durum ciddiye binince bi beğenmemeye basladik

Merhaba bende bgn 11+5 oldum 2 gün önce gittiğimde 5 cm Di boyu sizin ki daha cok büyümüş maşallah bana günüyle uyumlu demişti sizinki önden mi gidiyor yoksa genetik mi 11.haftada ortalama boy uygulamada 7 cm yazıyordu benmki mi küçük çözemedim

Çin takvimi de yanıldı heralde

Kızlar bsy sorcam 11+5 olduk bu süreçte uzun yol yapan varmı 7 8 saatlik Bi yol doktora sormak istemedim şimdi raporluyum çünkü ama riskim kanama VS hc bsy yok midemde düzeldi aç kalmadıgım sürece bulanmıyor zaten gidersek de arabayla gideceğiz

Canım benim ikinci gebeliğim şükür ikisinde de hiçbir sıkıntım yoktu oğlumda memlekete veya eşimin memleketine çok gidip geldim şimdi de geçen çarşamba virüsten dolayı eşimin köyüne geldik. Uzun bir yolculuktu hiçbir sıkıntı olmadı şükür.

Karbonatla ovalayip yıkıyorum, arada hametol sürüyorum nemlendirici olarak, çay ağacı yagim da var aklıma geldikçe sürüyorum. Alıştım artık galiba hepsi çene bölgemde çıkıyor

Şimdi karbonati yap bakalım teyit edelim. Harmony testte cinsiyet çıkmıyor muymus? Ben de fetal DNA için kan verdim aynı şey mi bilmiyorum. Cinsiyet de çıkar diye ümit ediyordum

Gıdadan geçmiyor deniliyor, evde yapma imkanı yoksa ye bence şişirme kendini. Bu süreçte 1-2 defa yedim ben dışarda.

Ben yıllar önce rüyamda gördüm , bir kızım oluyor , hatta ikizmis de biri kizmiymis ne tam hatırlamıyorum. Diyorum ki " iki kızım olsaydı birine Elif birine Zeynep koyacaktim adını, şimdi bir daha kızım olur mu bilemem en iyisi ikisini birden koyayım " diyordum rüyamda. Yani kız olursa Elif Zeynep olsun istiyorum Geçenlerde eşime anlattım ooo sen herşeyi halletmissin dedi Bakalım o da ikna olur, kız olursa Elif Zeynep olacak Erkek konusunda hiçbir fikrim yok, onu da eşime bırakacağım

İnşallah istediğin olur bu arda isimler de çok güzel elif i de çok beğeniyorum zeynebide bizim ailede son yıllarda çok kız çocuğu doğdu maşallah bütün güzel isimleri kapmış lar bana isim birakmadilar

Canım bende dışardan bir kaç kez yedim. Pişen ürünlerde sorun olmuyormuş. Ama aldığın yerin üretim şartlarını biliyosan sipariş verebilirsin bence. Ne olur ne olmaz, yine de temas etmemeye çalışın dışardan getiren kişiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…