- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Şöyle paylaşayım canım trambofiliyle alakalı bi testPLT olmasın o . Pıhtılaşma ya PLT den bakılıyor diye biliyorum
Ümraniye canımBana tüm vitaminletin ve demirinde içinde olduğu Momvital plus başlattı.
İstanbulun neresindesin.
Canım benim bulantılarım azaldı ama zençefil çayı iyi geliyor ama günde 2 fincandan fazla içmeyin deniliyor kitaplarda da makalelerde de baktım mide bulantısı için en doğal çözüm deniyor çok kötü olursam çay yerine minik minik parça olarak yiyorum evet acı ama bulantıdan iyidirYaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmen
Arayıp telefonla isim alıp direkt eczaneden alacağız mecbur zaten birçok vitamini devlet karşılamıyorGünaydın kızlaardoktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle
Detaylı ultrason 20. Haftada yapılıyor normalde. Sizin neden bu kadar erken yapılıyor?
Evet canım
Aynen canım hem coraspin hem iğne kullanıyorum. İğne her gün coraspin başta hergündü 8.haftadan sonra 2 günde 1 e düşürdü. PTT olduğunu bilmiyordum bu forumda bi yerden okumuştum öyle bi test varmış galiba dedim evet var dedi işaretledi 12.haftada yaptırırsın dedi. Kağıdını bulamadım hastanede bi yerde düşürmüşüm galiba
Aaa hayırlı olsun canımSelam Arkadaşlar,
harmony test sonucum çıkmış, çok şükür sendrom riski yok. Detaylı ultrasonla da tüm organlarına bakıldı tek tek onda da bir sorun çıkmadı. Muhtemelen kızmış, bütün testler tahminler yanlış çıktı
Merhaba harmony teste ne kadar verdiniz?süreç nasıl işliyor Bilgi verir misiniz?TeşekkürlerSelam Arkadaşlar,
harmony test sonucum çıkmış, çok şükür sendrom riski yok. Detaylı ultrasonla da tüm organlarına bakıldı tek tek onda da bir sorun çıkmadı. Muhtemelen kızmış, bütün testler tahminler yanlış çıktı
Aaa hayırlı olsun canımsen harmony testini nerede yaptırmıştın kaç günde geldi sonucun
İlk kız senin sanırım hayırlı olsun
Fulya e labda yaptırdım 3500 tl ödedim, 3 tüp kan alındı, bu kandan bebeğin dnaları ayrıştırılıp bakıldı.Merhaba harmony teste ne kadar verdiniz?süreç nasıl işliyor Bilgi verir misiniz?Teşekkürler
Benim geçen yıl ameliyat öncesi PLT de sorun vardı tahlillerde, hematoloji yayma yaparak saymisti da ondan yola cikarak PLT mi acaba demiştim. Bilmediğim bir şeyde yorum yapmışımŞöyle paylaşayım canım trambofiliyle alakalı bi test
Ohh çok şükürSelam Arkadaşlar,
Sanırım 4. Aya kadar çıkıyormuş sonra bitiyormuş inş öyle olur canımFetal DNA testi bu canım, kandan bebeğin dnasina bakılıyor.
Benim sürekli yenisi çıkıyor, hiç bitmedi. Şimdi de cenemde alt dudağın hemen altında egzama gibi birşey çıktı.
Benim geçen yıl ameliyat öncesi PLT de sorun vardı tahlillerde, hematoloji yayma yaparak saymisti da ondan yola cikarak PLT mi acaba demiştim. Bilmediğim bir şeyde yorum yapmışımBilgi için sağol canım
Ohh çok şükürGrubun ilk kizcesi geliyor desene Bizim kocakarı testleriyle tahminler işin eğlencesi zaten Maksat merak , heyecan olsun vakit geçsin
Ben de başka doktora gitmiştim en azından birini bırak hatta sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun felan dedi ama ilk doktoruma güvenmeyi seçtim devam edecem. 12.haftada o testi yaptırıp bi daha sorcam devam derse devam ederim artık. Var bir bildiği heraldeCanım doktorla görüştüm, oksapar devam dedi, doğuma kadar oksapara devam edeceğim. Coraspini bıraktırdı.
Ben de başka doktora gitmiştim en azından birini bırak hatta sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun felan dedi ama ilk doktoruma güvenmeyi seçtim devam edecem. 12.haftada o testi yaptırıp bi daha sorcam devam derse devam ederim artık. Var bir bildiği heralde
MaşAllah büyümüş canım bebişin ama aşağıda crl 48 yazıyor yani 5 cm e yakın galiba yanlış mı biliyorumSelam arkadaşlar 11+5 haftalığız benim bugün kontrolüm vardı vitamine başlattı Vinalac yazdı doğumdan sonra 3 aya kadar devam edeceksin dedi.İkili test için kan verdim.Bebeğimin boyu 7 cm olmuş.Kalp atış hızı da 157 ilk kontrolümde totem yapıyorum erkek düşünüyorum demişti ama bu sefer hiç bişey söylemedi diğer kontrolünde iyice netleşir dedi ☺
Altta o da yazıyordu aynı gruptaki testler galiba. Rica ederim canım ne demekBenim geçen yıl ameliyat öncesi PLT de sorun vardı tahlillerde, hematoloji yayma yaparak saymisti da ondan yola cikarak PLT mi acaba demiştim. Bilmediğim bir şeyde yorum yapmışımBilgi için sağol canım
Selam Arkadaşlar,
Aynen canım zaten zararlı değilmiş iğneler alakası var mı yok mu bilmiyorum ama bu ilaçları kullandıktan sonra migrenim tutmuyor mesela. Tamam canım haber veririmAynen canım insan bir kan sulandırıcı için riske girmek istemiyor. Yoksa muhtemelen bıraksak da birşey olmayacak ama içimiz rahat olsun. Test sonucunu haber verirsin
Üst kısımda canım crl 64.8 Yazıyor bir hafta önden gidiyormuş gelişimi 11+5 im ama 12+6 yazıyor üst kısımdaMaşAllah büyümüş canım bebişin ama aşağıda crl 48 yazıyor yani 5 cm e yakın galiba yanlış mı biliyorum
Seninki söylememiş ben de 11+4 te gidecem. Muhtemelen söylemicek benimki de cinsiyeti o zaman erken oluyo galiba
Kan sulandırıcı bilgileri için teşekkür ederiz canım.Günaydın
Bugün detaylı ultrasonum var 45 dk sürüyormuş, hani birşeye çok detaylı bakarsanız mutlaka bir kusur bulursunuz ya öyle bir sorun çıkmasından korkuyorum, evden dışarı çıkmaya bile korkuyorum. Normalde bu kadar mutlu gittiğimiz kontroller bile artık korku sebebi oldu, Allah yardımcımız olsun, bu kötü günler geçsin gitsin inşallah bir an evvel.
Bu arada kan sulandırıcı kullanan arkadaşlardan merak edenler vardı, 32. haftadan sonra mutlaka tekrar kullanmanız gerekiyormuş arada bıraksanız bile, pıhtılaşmanın en yoğun olduğu dönem o zaman başlıyormuş, coraspin kullananların da 32. hafta itibari ile kesinlikle coraspini bırakması gerekiyormuş. Ara dönemdeki (32. haftaya kadar) coraspin/kan sulandırıcı ya da ikisi birden kullanılacak kararı hastaya özel veriliyormuş. Hematolog ile görüşmelerim sonucunda bunları öğrenebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?