2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa canm benim hafifletecek biseyler denedin mi hic bitki caylarindan falan. Bende daha yeni basladi seni cok iyu anliorum kendimden gectim resmen
Canım benim bulantılarım azaldı ama zençefil çayı iyi geliyor ama günde 2 fincandan fazla içmeyin deniliyor kitaplarda da makalelerde de baktım mide bulantısı için en doğal çözüm deniyor çok kötü olursam çay yerine minik minik parça olarak yiyorum evet acı ama bulantıdan iyidir

Arayıp telefonla isim alıp direkt eczaneden alacağız mecbur zaten birçok vitamini devlet karşılamıyor

Canım doktorla görüştüm, oksapar devam dedi, doğuma kadar oksapara devam edeceğim. Coraspini bıraktırdı.

Aaa hayırlı olsun canım sen harmony testini nerede yaptırmıştın kaç günde geldi sonucun
İlk kız senin sanırım hayırlı olsun

Merhaba harmony teste ne kadar verdiniz?süreç nasıl işliyor Bilgi verir misiniz?Teşekkürler

Aaa hayırlı olsun canım sen harmony testini nerede yaptırmıştın kaç günde geldi sonucun
İlk kız senin sanırım hayırlı olsun

e labda yaptırdım canım 11 günde çıktı,

Merhaba harmony teste ne kadar verdiniz?süreç nasıl işliyor Bilgi verir misiniz?Teşekkürler
Fulya e labda yaptırdım 3500 tl ödedim, 3 tüp kan alındı, bu kandan bebeğin dnaları ayrıştırılıp bakıldı.
11 günde sonuç çıktı. Ama 2500 e yaptıran da okudum sanki ben açıkçası bu dönem biraz sıkıntılı olduğu için doktorumun önerdiği yerde yaptırdım fiyat araştırması yapmadım. %99,7 oranında doğru çıkıyormuş test. Eğer yüksek risk görülse idi kesenin içinden sıvı alınıp tekrar bakılacaktı ama gerek kalmadı çok şükür.

Şöyle paylaşayım canım trambofiliyle alakalı bi test
Benim geçen yıl ameliyat öncesi PLT de sorun vardı tahlillerde, hematoloji yayma yaparak saymisti da ondan yola cikarak PLT mi acaba demiştim. Bilmediğim bir şeyde yorum yapmışım Bilgi için sağol canım

Ohh çok şükür Grubun ilk kizcesi geliyor desene Bizim kocakarı testleriyle tahminler işin eğlencesi zaten Maksat merak , heyecan olsun vakit geçsin

Fetal DNA testi bu canım, kandan bebeğin dnasina bakılıyor.

Benim sürekli yenisi çıkıyor, hiç bitmedi. Şimdi de cenemde alt dudağın hemen altında egzama gibi birşey çıktı.
Sanırım 4. Aya kadar çıkıyormuş sonra bitiyormuş inş öyle olur canım Benimde sonu gelmiyor sürekli çıkıyor bazen derin çıkıyor leke bırakicak belli bişe de kullanamıyorum Herhangi bir şey sürüyor musun sivilcelere.çay ağacı yağı sürüyorum bn geceleri uyumadan.biraz kurutuyor iyi geliyor.

Aynen karbonatı yapmamıştım ama Çin takvimi, fasulye kese, ramzi teorisi filan tutmadı bende Eşim kızım kızım diye seviyordu o bildi sanırım. Gerçi doktorum %100 diyemem ama büyük ihtimal kız dedi. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil üstümden büyük bir yük kalktı.

Canım doktorla görüştüm, oksapar devam dedi, doğuma kadar oksapara devam edeceğim. Coraspini bıraktırdı.
Ben de başka doktora gitmiştim en azından birini bırak hatta sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun felan dedi ama ilk doktoruma güvenmeyi seçtim devam edecem. 12.haftada o testi yaptırıp bi daha sorcam devam derse devam ederim artık. Var bir bildiği heralde

Aynen canım insan bir kan sulandırıcı için riske girmek istemiyor. Yoksa muhtemelen bıraksak da birşey olmayacak ama içimiz rahat olsun. Test sonucunu haber verirsin

MaşAllah büyümüş canım bebişin ama aşağıda crl 48 yazıyor yani 5 cm e yakın galiba yanlış mı biliyorum
Seninki söylememiş ben de 11+4 te gidecem. Muhtemelen söylemicek benimki de cinsiyeti o zaman erken oluyo galiba

Benim geçen yıl ameliyat öncesi PLT de sorun vardı tahlillerde, hematoloji yayma yaparak saymisti da ondan yola cikarak PLT mi acaba demiştim. Bilmediğim bir şeyde yorum yapmışım Bilgi için sağol canım
Altta o da yazıyordu aynı gruptaki testler galiba. Rica ederim canım ne demek konuşarak bilgileniyoruz işte

Aynen canım insan bir kan sulandırıcı için riske girmek istemiyor. Yoksa muhtemelen bıraksak da birşey olmayacak ama içimiz rahat olsun. Test sonucunu haber verirsin
Aynen canım zaten zararlı değilmiş iğneler alakası var mı yok mu bilmiyorum ama bu ilaçları kullandıktan sonra migrenim tutmuyor mesela. Tamam canım haber veririm
Senin de hayırlı olsun kızçen çok seviniyorum böyle haberleri okuyunca çok güzel ya darısı başıma 12 ye varaydım bi

Üst kısımda canım crl 64.8 Yazıyor bir hafta önden gidiyormuş gelişimi 11+5 im ama 12+6 yazıyor üst kısımda

Kan sulandırıcı bilgileri için teşekkür ederiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…