2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah çok güzel isim ikisi de çok da anlamlıymış hem hikayesi

Arkadaşlar dışardan birşey yiyor musunuz? Benim canım aşırı birşey istiyor söylemeyeyim canınız çekmesin ama eşim dışardan yemek yemeyelim mikropludur diyor bir tarafım şişecek
Ben canım çokçok çektimi ve evde yapsam beceremeyeceğim şeyleri(çok sağlıksız ama işte anlamışsınızdır) yedim valla geçen gün

Benim doktorum bana her yere gidebilirsin uçakla da seyahat edebilrisin demişti nisanda bi düğüne gidecektik ondan dolayı sormuştum ama tabi iptal oldu o da şimdi

Hayirli olsun bebişin kiz evlat bir başkadirben sana yorum yaptim mi canim

Canım bana hastanede 7 cm dedi ama ben ultrason kağıdını eve gelince inceledim 1 hafta önde olduğunu kağıttan gördüm doğumum da hatta orda böyle giderse bir hafta erken tarih yazıyor Doktorum her şey yolunda deyince takılmadım ama bu aydakiler 5-6 cm arası oluyor diye biliyorum bence seninkide normal

Karbonat köpük köpük oldu bende.

Evde yapma imkanın yok canımın çektiği şeyi ama eşim sürekli kimler elliyor onlara diye korkutuyor

Ben bugün sordum canım 32 haftaya kadar gidebilirsin dedi ama sen yinede doktorunla görüş her gebelik farklı olabilir

Merak etme canım küçük değil, benim de 6 cm 12+2deyim, normal dedi doktor. Erkek kız da farkediyor sanırım

Merak etme canım küçük değil, benim de 6 cm 12+2deyim, normal dedi doktor. Erkek kız da farkediyor sanırım
Korktum Bi an ölçüm yapıyor cihaz günü otomatik yapıyor o yüzden içim rahattıda bide zaten 2 büklüm duruyordu Çin takvimi bendede tutmaz umarım

Korktum Bi an ölçüm yapıyor cihaz günü otomatik yapıyor o yüzden içim rahattıda bide zaten 2 büklüm duruyordu Çin takvimi bendede tutmaz umarım
Allah gönlüne göre versin canım

@taydın: harmony testi sormuştun unutmuşum cevap vermeyi, testte cinsiyet belli oluyormuş ama doktor yasal değil bize söylenmiyor dedi. Gerçi başka yaptıran arkadaşlar öğrenmişti

Ben de cumartesi kan verdim sorumlu kişiye cinsiyeti de öğrenmek istiyoruz dedim testte yazmıyor falan dedi ben de dedim ki siz doktorumuza ilerin söyleyip söylememek ona kalmış dedim bakalım artık

Arkadaşlar bugun cok üzüldümamcamin eşi 10 gün önce dogum yapti normal dogum digildi cok beklediler rahim acilmadi sanci başlamadi sonra bize saat 2 de sezeryan yapcaz dediler bizde tamam dedik sonra abe muayne etmiş rahimde acilma başlamiş dediler ve amelyattan vaz geçtiler cok kotu bir şekilde yengemden bebeğin almişlar bacaklarini catalda bağlamişlar ellerini de iki kişi tutmuş ve iki kişis bebek aşşağa indin diye ustten bastirmiş birtane ebede aşşadan bebeģi zorla cekmiş amcamin eşi birakin bebeğime bişey oldu dedikce birakmamişlar bebeği zorla cekip alana kadar sonra ertesi güne kadar kaldi bebek götürdülrr kaninda enfeksiyon cikmiş tedavi olcak dediler tamam dedik meğerse ebe ve hemşilere bebeğin kolundaki koprucuk kemiğini kirmişlar dogumda cocuk dogum uzmani dedi rabbim yanlarina birakmasin inşallah hayvan muamelesi yapiyorlar heleki dogudaysan kimse seni adam yerine koymuyor şikayette buluncaz bide nasil oluyorsa günlerdir daha yeni bugun fark etmiş cocuk uzmani doktoru bu kemik ya yanniş yere kaynadiysa aklimda deli sorular insan haklarina şikayette buluncaz mutlaka

Ah yavrum kıyamam çok geçmiş olsun diyecek laf söz yok böyle insanlara
Haklarını arasınlar yaptıkları ile kalmasınlar çokçok üzüldüm

Hastan haklarina şikayett buluncaz kizlar baş hekimle göruşcektik 3 tane guvenlik birakmadi hasta haklarina gidim şikayette bulunun dediler bana zaten buluncam dedim yaniniza birakmiycaz

Ah yavrum kıyamam çok geçmiş olsun diyecek laf söz yok böyle insanlara
Haklarını arasınlar yaptıkları ile kalmasınlar çokçok üzüldüm
Sagol allah razi olsun sabahtan beri annesi orda ağliyor ben burda aklimda cikmiyor kafayi yiycem cocuk doktorunun dedi laf şu normal dogumda olur boyle şeyler bebeğin kaburgasini koprucuk kemiğini kirmak mi olur oda korktu işin içinde oda gitcek diye bence cunku 10 gündür sen nasil anlamazsin bu bebeğin kiriklari var hiç mi elini kolunu bebeği muayne etmedin sen

tamam bazı normal doğumlarda olabiliyor bu kırık ben de duydum ama bunun günler sonra fark edilmesi ne demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…