- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
Ah çok güzel isim ikisi de çok da anlamlıymış hem hikayesiBen yıllar önce rüyamda gördüm , bir kızım oluyor , hatta ikizmis de biri kizmiymis ne tam hatırlamıyorum. Diyorum ki " iki kızım olsaydı birine Elif birine Zeynep koyacaktim adını, şimdi bir daha kızım olur mu bilemem en iyisi ikisini birden koyayım " diyordum rüyamda. Yani kız olursa Elif Zeynep olsun istiyorumGeçenlerde eşime anlattım ooo sen herşeyi halletmissin dedi Bakalım o da ikna olur, kız olursa Elif Zeynep olacak Erkek konusunda hiçbir fikrim yok, onu da eşime bırakacağım
Ben canım çokçok çektimi ve evde yapsam beceremeyeceğim şeyleri(çok sağlıksız ama işte anlamışsınızdır) yedim valla geçen günArkadaşlar dışardan birşey yiyor musunuz? Benim canım aşırı birşey istiyor söylemeyeyim canınız çekmesin ama eşim dışardan yemek yemeyelim mikropludur diyor bir tarafım şişecek
Benim doktorum bana her yere gidebilirsin uçakla da seyahat edebilrisin demişti nisanda bi düğüne gidecektik ondan dolayı sormuştum ama tabi iptal oldu o da şimdiKızlar bsy sorcam 11+5 olduk bu süreçte uzun yol yapan varmı 7 8 saatlik Bi yol doktora sormak istemedim şimdi raporluyum çünkü ama riskim kanama VS hc bsy yok midemde düzeldi aç kalmadıgım sürece bulanmıyor zaten gidersek de arabayla gideceğiz
Hayirli olsun bebişin kiz evlat bir başkadirAynen karbonatı yapmamıştım ama Çin takvimi, fasulye kese, ramzi teorisi filan tutmadı bendeEşim kızım kızım diye seviyordu o bildi sanırım. Gerçi doktorum %100 diyemem ama büyük ihtimal kız dedi. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil üstümden büyük bir yük kalktı.
Canım bana hastanede 7 cm dedi ama ben ultrason kağıdını eve gelince inceledim 1 hafta önde olduğunu kağıttan gördüm doğumum da hatta orda böyle giderse bir hafta erken tarih yazıyor Doktorum her şey yolunda deyince takılmadım ama bu aydakiler 5-6 cm arası oluyor diye biliyorum bence seninkide normalMerhaba bende bgn 11+5 oldum 2 gün önce gittiğimde 5 cm Di boyu sizin ki daha cok büyümüş maşallah bana günüyle uyumlu demişti sizinki önden mi gidiyor yoksa genetik mi 11.haftada ortalama boy uygulamada 7 cm yazıyordu benmki mi küçük çözemedim
Karbonatla ovalayip yıkıyorum, arada hametol sürüyorum nemlendirici olarak, çay ağacı yagim da var aklıma geldikçe sürüyorum. Alıştım artık galibahepsi çene bölgemde çıkıyor
Şimdi karbonati yap bakalım teyit edelim. Harmony testte cinsiyet çıkmıyor muymus? Ben de fetal DNA için kan verdim aynı şey mi bilmiyorum. Cinsiyet de çıkar diye ümit ediyordum
Gıdadan geçmiyor deniliyor, evde yapma imkanı yoksa ye bence şişirme kendini. Bu süreçte 1-2 defa yedim ben dışarda.
Sağol canım, sen de erkek demiştin hiçbir tahmin tutmadı bendeHayirli olsun bebişin kiz evlat bir başkadirben sana yorum yaptim mi canim
Ben bugün sordum canım 32 haftaya kadar gidebilirsin dedi ama sen yinede doktorunla görüş her gebelik farklı olabilirKızlar bsy sorcam 11+5 olduk bu süreçte uzun yol yapan varmı 7 8 saatlik Bi yol doktora sormak istemedim şimdi raporluyum çünkü ama riskim kanama VS hc bsy yok midemde düzeldi aç kalmadıgım sürece bulanmıyor zaten gidersek de arabayla gideceğiz
Evet canım o da yanıldı bende sorun var sanırımÇin takvimi de yanıldı heralde
Merhaba bende bgn 11+5 oldum 2 gün önce gittiğimde 5 cm Di boyu sizin ki daha cok büyümüş maşallah bana günüyle uyumlu demişti sizinki önden mi gidiyor yoksa genetik mi 11.haftada ortalama boy uygulamada 7 cm yazıyordu benmki mi küçük çözemedim
Korktum Bi an ölçüm yapıyor cihaz günü otomatik yapıyor o yüzden içim rahattıda bide zaten 2 büklüm duruyorduMerak etme canım küçük değil, benim de 6 cm 12+2deyim, normal dedi doktor. Erkek kız da farkediyor sanırım
Allah gönlüne göre versin canımKorktum Bi an ölçüm yapıyor cihaz günü otomatik yapıyor o yüzden içim rahattıda bide zaten 2 büklüm duruyorduÇin takvimi bendede tutmaz umarım
Oyle mi hangi sayfada ultrasonunSağol canım, sen de erkek demiştin hiçbir tahmin tutmadı bende
Ben de cumartesi kan verdim sorumlu kişiye cinsiyeti de öğrenmek istiyoruz dedim testte yazmıyor falan dedi ben de dedim ki siz doktorumuza ilerin söyleyip söylememek ona kalmış dedim bakalım artıkAllah gönlüne göre versin canım
@taydın: harmony testi sormuştun unutmuşum cevap vermeyi, testte cinsiyet belli oluyormuş ama doktor yasal değil bize söylenmiyor dedi. Gerçi başka yaptıran arkadaşlar öğrenmişti
Ah yavrum kıyamamArkadaşlar bugun cok üzüldümamcamin eşi 10 gün önce dogum yapti normal dogum digildi cok beklediler rahim acilmadi sanci başlamadi sonra bize saat 2 de sezeryan yapcaz dediler bizde tamam dedik sonra abe muayne etmiş rahimde acilma başlamiş dediler ve amelyattan vaz geçtiler cok kotu bir şekilde yengemden bebeğin almişlar bacaklarini catalda bağlamişlar ellerini de iki kişi tutmuş ve iki kişis bebek aşşağa indin diye ustten bastirmiş birtane ebede aşşadan bebeģi zorla cekmiş amcamin eşi birakin bebeğime bişey oldu dedikce birakmamişlar bebeği zorla cekip alana kadar sonra ertesi güne kadar kaldi bebek götürdülrr kaninda enfeksiyon cikmiş tedavi olcak dediler tamam dedik meğerse ebe ve hemşilere bebeğin kolundaki koprucuk kemiğini kirmişlar dogumda cocuk dogum uzmani dedi rabbim yanlarina birakmasin inşallah hayvan muamelesi yapiyorlar heleki dogudaysan kimse seni adam yerine koymuyor şikayette buluncaz bide nasil oluyorsa günlerdir daha yeni bugun fark etmiş cocuk uzmani doktoru bu kemik ya yanniş yere kaynadiysa aklimda deli sorular insan haklarina şikayette buluncaz mutlaka
Sagol allah razi olsun sabahtan beri annesi orda ağliyor ben burda aklimda cikmiyor kafayi yiycem cocuk doktorunun dedi laf şu normal dogumda olur boyle şeyler bebeğin kaburgasini koprucuk kemiğini kirmak mi olur oda korktu işin içinde oda gitcek diye bence cunku 10 gündür sen nasil anlamazsin bu bebeğin kiriklari var hiç mi elini kolunu bebeği muayne etmedin senAh yavrum kıyamamçok geçmiş olsun diyecek laf söz yok böyle insanlara
Haklarını arasınlar yaptıkları ile kalmasınlar çokçok üzüldüm
tamam bazı normal doğumlarda olabiliyor bu kırık ben de duydum ama bunun günler sonra fark edilmesi ne demektirSagol allah razi olsun sabahtan beri annesi orda ağliyor ben burda aklimda cikmiyor kafayi yiycem cocuk doktorunun dedi laf şu normal dogumda olur boyle şeyler bebeğin kaburgasini koprucuk kemiğini kirmak mi olur oda korktu işin içinde oda gitcek diye bence cunku 10 gündür sen nasil anlamazsin bu bebeğin kiriklari var hiç mi elini kolunu bebeği muayne etmedin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?