Canim kırık olamaz boyle bişey dogumada doktor girmemiş ebe dogurtmuş hemşilelerle beraber kadin bir gece önce yatmişti suyu azalmişti bebek inmemişti sanci yoktu zorla aldilar buyuk sorumsuzluk boyle bişey olmuyorsa sezeryan yapmasi lazim anneni ıkınmasi ile doğcak bu bebek içinden cekip alarak diğiltamam bazı normal doğumlarda olabiliyor bu kırık ben de duydum ama bunun günler sonra fark edilmesi ne demektir
Mesaj atmıştım canımOyle mi hangi sayfada ultrasonun
Arkadaşlar bugun cok üzüldümamcamin eşi 10 gün önce dogum yapti normal dogum digildi cok beklediler rahim acilmadi sanci başlamadi sonra bize saat 2 de sezeryan yapcaz dediler bizde tamam dedik sonra abe muayne etmiş rahimde acilma başlamiş dediler ve amelyattan vaz geçtiler cok kotu bir şekilde yengemden bebeğin almişlar bacaklarini catalda bağlamişlar ellerini de iki kişi tutmuş ve iki kişis bebek aşşağa indin diye ustten bastirmiş birtane ebede aşşadan bebeģi zorla cekmiş amcamin eşi birakin bebeğime bişey oldu dedikce birakmamişlar bebeği zorla cekip alana kadar sonra ertesi güne kadar kaldi bebek götürdülrr kaninda enfeksiyon cikmiş tedavi olcak dediler tamam dedik meğerse ebe ve hemşilere bebeğin kolundaki koprucuk kemiğini kirmişlar dogumda cocuk dogum uzmani dedi rabbim yanlarina birakmasin inşallah hayvan muamelesi yapiyorlar heleki dogudaysan kimse seni adam yerine koymuyor şikayette buluncaz bide nasil oluyorsa günlerdir daha yeni bugun fark etmiş cocuk uzmani doktoru bu kemik ya yanniş yere kaynadiysa aklimda deli sorular insan haklarina şikayette buluncaz mutlaka
Sorma sabahtan beri aklimiz yerinde diğilAyy ne travma olmuştur, nasıl insan bunlar... peşini bırakmayın ki başkalarına aynı şeyi yaşatamasın. Yazıklar olsun bunu yapanlara çok üzüldüm çok etkilendim
Doğru canim baktim rabbim gönlüne göre versin biraz daha bekle kesinleşsin sonra kizim yada oğluşum dersinMesaj atmıştım canım
Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm . Ama köprücük kemiği kırılması korkulacak olay değil o açıdan kendinizi üzmeyin ve gerçekten anlaşılacak şeyde değil muayene esnasında . Ama yapılan muamele insanlık dışıCanim kırık olamaz boyle bişey dogumada doktor girmemiş ebe dogurtmuş hemşilelerle beraber kadin bir gece önce yatmişti suyu azalmişti bebek inmemişti sanci yoktu zorla aldilar buyuk sorumsuzluk boyle bişey olmuyorsa sezeryan yapmasi lazim anneni ıkınmasi ile doğcak bu bebek içinden cekip alarak diğil
Korkutma kendini köprücük kemiği ile sakat kalmaz gerçekten kırılabiliyor normal doğumlarda anne çatısı dar isebebek sağlıklı gelsin diye sonradan mucizevi bir şekilde kaynıyor inşallahSorma sabahtan beri aklimiz yerinde diğilbirakmiycaz tabi bide bu bebek allah korusun omur boyu sakat kalabilir
Davaci olcaz emin misin ileşir mi bebeğim kırılmış koprucuk kemiği kaburlar tarafindak omuzun yani inşallah ileşir bize alcili 3 ay dediÇok çok geçmiş olsun Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm . Ama köprücük kemiği kırılması korkulacak olay değil o açıdan kendinizi üzmeyin ve gerçekten anlaşılacak şeyde değil muayene esnasında . Ama yapılan muamele insanlık dışıne demek bacaklarını bağlamak elini kolunu tutmak kesinlikle şikayetçi olun . Demek ki normal doğuma müsait değil nasıl böyle risk alınır . Şükür ki köprücük kemiği kırılarak çıkmış ya kanalda kalsaydı devamını yazmak istemiyorum nasıl normal doğuma zorlarlar.
Kırık kolay toparlar inşallah bebeği için moralini Yüksek tutsun annesi lazım o bebişe şimdi ve hemende hisseder bebekler annelerinin moralini o yüzden huysuzlanırlar ağlarlar bu sebepten kavuştuğu için bebeğine mutlu olsun bebeği için iyi olsun ama davacıda olsun
Catisi dar digil 6 ci gebelik hepsi normal bebek gelmiyormuş ustteymiş zorlamiş almak icin ustten elleri ile bastirmişlar 2 kişi zorlamadan kaynaklanmiş zatenKorkutma kendini köprücük kemiği ile sakat kalmaz gerçekten kırılabiliyor normal doğumlarda anne çatısı dar isebebek sağlıklı gelsin diye sonradan mucizevi bir şekilde kaynıyor inşallah
İyileşir iyileşir eşime de sordum o da iyileşir dedi . Onların kemikleri yumuşacık zaten şimdi hemen toparlar . Allah ın izni ile hiç birşey kalmaz .Davaci olcaz emin misin ileşir mi bebeğim kırılmış koprucuk kemiği kaburlar tarafindak omuzun yani inşallah ileşir bize alcili 3 ay dedi
Kusura bakma seninde uykunu kacirdim kizlar üzdüm sizi hakkinizi helal edin ama içimde tutamadim eşiniz doktor mu acaba allah razi olsun cevap için sorduğunuz içinİyileşir iyileşir eşime de sordum o da iyileşir dedi . Onların kemikleri yumuşacık zaten şimdi hemen toparlar . Allah ın izni ile hiç birşey kalmaz .
Bunu yapanlarında yanına kalmaz inşallah
Yapma o zaman bu mesleği insanlığın yok madem aldığın para helal mi şimdi çok kızdım uyumadan önce bir bakayım dedim uykum kaçtı
Benimde bugün ikili tarama testi için randevum vardı iptal ettim bende aynı sorunun cevabını merak ediyordum bu konu hakkında bilgi sahibi oldunuz mu acabaGünaydın kızlaardoktor randevumu iptal ettim korkudan ikili teste gitmedim, istanbuldayım heryer çok kötü diyolar...şimdi aklıma bişey daha geldi, folik asitten sonra vitamine demir ilacına falan başlanıyodu,doktora gitmezsek onları da alamıcaz,napıcaz biz böyle
bizim de şimdilik erkek olursa ömer efe kiz olursa gökçe veya gülce düşunuyoruzKızlar kafamız dağılsın hadi isim konuşalım biraz
Şimdiden kızım olursa/oğlum olursa isim bu olcak diye karar veren var mı?
Bizimde erkekse mehmet Veysel kız olursa mina istiyorum yada nisa nurbizim de şimdilik erkek olursa ömer efe kiz olursa gökçe veya gülce düşunuyoruz
Estağfirullah Allah şifa versin inşallah miniğe dua edelim evet doktor eşimKusura bakma seninde uykunu kacirdim kizlar üzdüm sizi hakkinizi helal edin ama içimde tutamadim eşiniz doktor mu acaba allah razi olsun cevap için sorduğunuz için
Sagolun allah razi olsun akciğerde ve midede enfeksiyon var anneden bulaşmiş dedilerEstağfirullah Allah şifa versin inşallah miniğe dua edelim evet doktor eşim
Cok uzuldum gecmis olsun canim insallah bebekte kalici sakatlik birakmaz..Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah..bu yaptiklari asla kabul edilir bi muamele degil insanlik disi kadinin en guzel gununu cehenneme cevirmişler resmenArkadaşlar bugun cok üzüldümamcamin eşi 10 gün önce dogum yapti normal dogum digildi cok beklediler rahim acilmadi sanci başlamadi sonra bize saat 2 de sezeryan yapcaz dediler bizde tamam dedik sonra abe muayne etmiş rahimde acilma başlamiş dediler ve amelyattan vaz geçtiler cok kotu bir şekilde yengemden bebeğin almişlar bacaklarini catalda bağlamişlar ellerini de iki kişi tutmuş ve iki kişis bebek aşşağa indin diye ustten bastirmiş birtane ebede aşşadan bebeģi zorla cekmiş amcamin eşi birakin bebeğime bişey oldu dedikce birakmamişlar bebeği zorla cekip alana kadar sonra ertesi güne kadar kaldi bebek götürdülrr kaninda enfeksiyon cikmiş tedavi olcak dediler tamam dedik meğerse ebe ve hemşilere bebeğin kolundaki koprucuk kemiğini kirmişlar dogumda cocuk dogum uzmani dedi rabbim yanlarina birakmasin inşallah hayvan muamelesi yapiyorlar heleki dogudaysan kimse seni adam yerine koymuyor şikayette buluncaz bide nasil oluyorsa günlerdir daha yeni bugun fark etmiş cocuk uzmani doktoru bu kemik ya yanniş yere kaynadiysa aklimda deli sorular insan haklarina şikayette buluncaz mutlaka
masallah canm ne kadar buyumuş ben 6. haftada keseyi kalp atişinrdukten sonra gitmedim ortamdaki hastaliktan ötürü cok merak ediyorum ama 12. haftaya kadar goruşmeyelm senin sagliğin icin dedi doktorum benmki de bu kadar olmuştur günümuz ayniKizlar daha yeni atiyorum buda benim koca kafali minnakim babasina cekmiş dedim ama ne bilim bakalim biraz havamiz değişsinadet tarihine göre önden gidiyor bebişim 4 gün hayirlisi olsun bakalim ne cikcak cok merak ediyorum burda 9×4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?