2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizimde erkekse mehmet Veysel kız olursa mina istiyorum yada nisa nur
.
aklımda ne kız ne erkek ismi var cinsiyeti öğrenince düşünmeye başlarız artık Seninle aramızda bir gün var 21 ekim benimde beklenen doğum tarihi

.
aklımda ne kız ne erkek ismi var cinsiyeti öğrenince düşünmeye başlarız artık ❤ Seninle aramızda bir gün var 21 ekim benimde beklenen doğum tarihi
Oyle mi senin bebişin durumu nasil benimki önden gidiyor seninki ne durumda

Benimde 12. Hafta 8 nisana denk geliyor ama en yoğun dönemleri olacak salgının ikiliye gidemeyeceğim sanırım

Oyle mi senin bebişin durumu nasil benimki önden gidiyor seninki ne durumda
Pek bilgim yok iki defa fln gittim dr a ilkinde sadece kese vardı ikincisinde işte kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkmıştı korkumdan gittim o zaman resmini almıştım ilk defa senden yorum istemiştim . Çok şükür test sonuçlarıda olduğum iğneden dolayı pozitif olduğu çıktı . Bir daha ne zamana giderim belli değil

Benimde 12. Hafta 8 nisana denk geliyor ama en yoğun dönemleri olacak salgının ikiliye gidemeyeceğim sanırım
bende çok kararsizim gittikce artiyor hic gidemezsek diye tedrginim test yaptrmayi dusunmuyorum ama ense kalinligi burun kemigi yapisini inceletmek istyordum artk durumlar neyi gostericek bakalm :/

bende çok kararsizim gittikce artiyor hic gidemezsek diye tedrginim test yaptrmayi dusunmuyorum ama ense kalinligi burun kemigi yapisini inceletmek istyordum artk durumlar neyi gostericek bakalm :/
Onu üçlüde dörtlüde de bakıyorlar

Ben yorum yaptim mi canim genelde 6 7 haftalik ultrasonda yanilma payi daha az oluyor bende

Cok uzuldum gecmis olsun canim insallah bebekte kalici sakatlik birakmaz..Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah..bu yaptiklari asla kabul edilir bi muamele degil insanlik disi kadinin en guzel gununu cehenneme cevirmişler resmen
Evet canim duğalarin için sagol allah razi olsun

Bu defa eşimde bende meraktayız cinsiyet için . Bir tercihimiz yok o olsun bu olsun diye ama merak var

Himm ne dedim peki o kadar kişiye yaptim ki kime ne dedim bilmiyorum şimdilik bir tane doğru cikti benim tahmin birtane yanniş
Bakalım benimki ne çıkacak
Diğer hamileliklerimden farklı , diğer ikisi aynıydı her ayrıntısıyla

Ay kizlar az once bi sitede geziyordum kizin biri kurtulmak.istiyorum bu bebekden falan yazmis bende dayanamadim Allah ne verdiyse verdim veristirdim xok sinirlerim.bozuldu.. neymis kocasi kufur ediomus ilgilenmiomus eskisi gibi sevmiomus boyle bi adama çocuk doguramazmis falan ay cok üzüldüm ya

Üzülme , sende üzülme taze anne de üzülmesin zaten çok Zor dönemdeyiz moralimiz yerinde değil iyi yandan bakıp mutlu olmak lazım ❤
Evet doğru soyluyorsun ama işte söz konusu minnacik savunmasiz bir bebek olunca insan engel olamiyor kendine☹sagol desteğin için

Bende cildiriyorum boyle insanlara ne demek ya allahin verdiği cana kiymak önce yap kocam sefer sonra aldir kocamin moreli bozuluyor beni eskisi gibi sevmiyor allah islah etsin

iyi yapmışsın Hasret olan insanlar var ne nankörlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…