masallah canm ne kadar buyumuş ben 6. haftada keseyi kalp atişinrdukten sonra gitmedim ortamdaki hastaliktan ötürü cok merak ediyorum ama 12. haftaya kadar goruşmeyelm senin sagliğin icin dedi doktorum benmki de bu kadar olmuştur günümuz ayni
Pek bilgim yok iki defa fln gittim dr a ilkinde sadece kese vardı ikincisinde işte kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkmıştı korkumdan gittim o zaman resmini almıştım ilk defa senden yorum istemiştim . Çok şükür test sonuçlarıda olduğum iğneden dolayı pozitif olduğu çıktı . Bir daha ne zamana giderim belli değil
Pek bilgim yok iki defa fln gittim dr a ilkinde sadece kese vardı ikincisinde işte kan uyuşmazlığı testi pozitif çıkmıştı korkumdan gittim o zaman resmini almıştım ilk defa senden yorum istemiştim . Çok şükür test sonuçlarıda olduğum iğneden dolayı pozitif olduğu çıktı . Bir daha ne zamana giderim belli değil
Cok uzuldum gecmis olsun canim insallah bebekte kalici sakatlik birakmaz..Yaptiklari yanlarina kalmaz insallah..bu yaptiklari asla kabul edilir bi muamele degil insanlik disi kadinin en guzel gununu cehenneme cevirmişler resmen
Ay kizlar az once bi sitede geziyordum kizin biri kurtulmak.istiyorum bu bebekden falan yazmis bende dayanamadim Allah ne verdiyse verdim veristirdim xok sinirlerim.bozuldu.. neymis kocasi kufur ediomus ilgilenmiomus eskisi gibi sevmiomus boyle bi adama çocuk doguramazmis falan ay cok üzüldüm ya
Ay kizlar az once bi sitede geziyordum kizin biri kurtulmak.istiyorum bu bebekden falan yazmis bende dayanamadim Allah ne verdiyse verdim veristirdim xok sinirlerim.bozuldu.. neymis kocasi kufur ediomus ilgilenmiomus eskisi gibi sevmiomus boyle bi adama çocuk doguramazmis falan ay cok üzüldüm ya
Bende cildiriyorum boyle insanlara ne demek ya allahin verdiği cana kiymak önce yap kocam sefer sonra aldir kocamin moreli bozuluyor beni eskisi gibi sevmiyor allah islah etsin