2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 yasinda bi oglum var. Aslinda erkek çocuğuna bekarken falan bayilirdim 3 4 erkek cocugum olsun diye dua ederdim. Ama su an kiz o kadr istiyorum ki bicir bicir biseyy suslerim puslerim bir suru hayalim var
Allah bağişlasin oğlunu kiz annesi olmakta başka bişey rabbim hayirlisini nasip etsin

Canim bana bu minnak erkek gibi geldi
Kız desen daha bi tatlı olacaktı şaka bi yana sağlıklı vatana millete hayırlı bi evlat olsunda gerisi önemli değil sadece kız çocuklarını istediğin şekilde süsleyip püsleyip geziyorsun ya o çok güzel ilk çocukta insan ona heves ediyor

Ben şimdi doktora göre 10 hafta 2 günlük oluyorum kendi adet tarihime göre de daha 10 dolmadi anlamadimhangisine göre hesaplicam
Yane şimdi doktora göre 4 5 gün önde ama adet tarihime görede 9×5 im bugun

Kizlar sizede başindan beri önde gidiyor dedi mi doktor bu önden gidenler genelde erkek cikiyor valla yoksa erkek anasi mi olcam

Merhaba hamişler,

Bende iş yerinde rahat ediyorum diye tayt üstüne uzun birşey giyiyordum, pantolon sıkıyor diye. Şimdi uyarı geldi hamile pantolonu giyin diye ama karnım o kadarda büyük değil ki yani pantolon sıkıştıracak kadar göbekli ama hamile pantolonu bol gelecek kadar az göbekliyim. Çıkmaz sokaktayım.
Bende şöyle bi çözüm buldum. Ayaksız külotlu çoraplarım vardı, neden aldıysam iki üç tane almışım taa ne zaman. Tayt gibi bikaç gün giyiyorum onu, ayakları olmadığı içinde her gün çorabımı değiştiriyorum zaten. üzerine de bir elbise geçiriveriyorum bitti gitti :)

Kizlar sizede başindan beri önde gidiyor dedi mi doktor bu önden gidenler genelde erkek cikiyor valla yoksa erkek anasi mi olcam
Benimde şuanda 6 gün önde canım her kontrolde bir kaç gün öndeydi bugün doktor küçük bir çıkıntı var dedi erkek olabilir

Benimde şuanda 6 gün önde canım her kontrolde bir kaç gün öndeydi bugün doktor küçük bir çıkıntı var dedi erkek olabilir
Aaaa hayirli olsun kaç haftaliksin canim bende dediğin gibi başindan beri önden gitti hatta kese cikmaz dedi hcg ye göre hocam siz gine bakin dedim bakti hayret dedi doktor nasil bu kadar erken cikti dedi sonra hep önden gitti işte hayirlisi olsun inşallah

Son adet tarihime göre 12+1 ultrasona göre 12+6 başından beri 2 gün öndeydi hep bugün fark fazla olunca şaşıdım bende ilk hamileliğime hiç benzemediği için başından beri kız hissediyordum ben ikinci erkek olacak bakalım hayırlısı

2 tane paşa olcaklar işte birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel işte buyuyene kadar kavga dovuş ederler sonra iki yakin arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…