2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde başindan beri 2 gün önden gidiyordu maşallah en son 4 güne cikti ilerleme hayirlisi olsun

Nasil fark vardi bide memelerinde renk varki ve ağri var mi bende halada devam ediyor ne zaman kadar surer acaba benim kucugum tam 4 yaş dolcak yarin dogum gunu kizcem ondan hiç meme ağrisi olmamisti mesela

Nasil fark vardi bide memelerinde renk varki ve ağri var mi bende halada devam ediyor ne zaman kadar surer acaba benim kucugum tam 4 yaş dolcak yarin dogum gunu kizcem ondan hiç meme ağrisi olmamisti mesela
Başlarda ağrı vardı ama şuanda yok renk farkı çok hafif var.ilk hamileliğimde 3 ay mide bulantısı çektim kilo kaybım oldu bulantılardan şuanda çok daha rahat geçiyor bazen unutuyorum hamile olduğumu

Haklısın canım benim çok sağ ol bugün kendim denicem inşallah yaparım güzelce

Ben kilo vermeden önce giydiğim kıyafetleri vermek için toplamıştım ama bir türlü bir yer bulup vermek nasip olmamıştı. 44-46 bedenden 36-38 bedene dustugum için 38-40-42-44-46 her beden birşeyler var evde Sıkışınca onlardan çıkarıp giymeye başladım

Aaaa benim hiç önden gitmedi hatta bazen bi gün geriden geldi ölçümlerde
Bakalım kız mı çıkacak
Benim de ilk 5+3 sadece kese vardı. 6+5 te 6+3 çıktı , 8+5 te 8+4, 10+5 te ancak 10+5 çıktı ultrasonda. Yani 10+5 e kadar hep geriden geldi. Necla34 kız dedi, çin takvimi kız dedi, karbonat kız dedi, kayınpeder hariç yedi duvel kız diyor bakalım ne çıkacak Ha bunca kız emaresinden sonra erkek çıkarsa hepsini çöpe atın diyip pes edip saygıyla egiliciiimm önünde

Ah aynı şoku ben de yaşadım. Yaş farkınız güzelmiş inşallah abilik yapacaktır en iyi şekilde☺

10 yaş abi açısından güzelde anne açısından düşünsene evde uzun zamandır anlayabildiğini akıllı uslu bir çocuktan sonra neye ağladığı belli olmayan bir bebek anne açısından zor bence Benim küçüğüm şuan 3.5 yaşında doğduğunda 4 ü iki ay geçmiş olacak gözüm korkuyor bazen bir düşününce aynı şeyleri baştan yaşamak

3 yasinda bi oglum var. Aslinda erkek çocuğuna bekarken falan bayilirdim 3 4 erkek cocugum olsun diye dua ederdim. Ama su an kiz o kadr istiyorum ki bicir bicir biseyy suslerim puslerim bir suru hayalim var
İkincisi de erkek olursa üzülme hiç . İkincinin erkek olduğunu öğrenen arkadaşım sende . Yaa ikinciler o kadar başka oluyor ki anlatamam . Aşk yaşatıyorlar İlklerde gurur ön planda oluyor . Bunlar sırnaşık kızdığında annecim annecim cilve yapıyorlar , yaramazlık yaptığında fln ilkler dik durur yaptığının arkasında ikinci öyle bir farklı karakterde oluyor yaşadığınızda göreceksiniz bunu bir yerde okumuştum diye eritiyor içinizi

Senin cinsiyeti öğrenmene sayılı gün kaldı

Yok kiz niye üzüleyimm sadece gonlumden gecen kiz. Erkekte olsa benim evladım onun yeride bir baska. Bide ikinci cocuk olunca daha bi ozendim ve bilinclendim. Birincide boyle degildim heyecan vardi evet ama su an herseyi daha bilincli yasiyorum. Her kontrole daha farkli heyevanla gidiyorum. Galiba bende cok simartcam boyle giderse senn kacinci cocugun olck bu

Valla bana da herkes erkek dedi canım Heyecanla bekliyorum haftaya test sonucunu
Kız erkek aynı ikisi tabi de işte bunlar da heyecan katıyor

Biz bugün evden ofise kaçtık eşimle İstanbul trafiği bomboş diyebilirim. Evde moda giremiyoruz pek. TV de hep aynı mevzular. Evden arabaya arabadan ofise bile olsa bir değişiklik oldu vallahi. En azından pijamaları çıkarıp normal birşeyler giydik Tabi eve girince soyun dokun yıkan paklan faslı olacak orası ayri

Erkek canım
Bana daha hiç kız diyen olmadı
Kacinci bebek canim ilerden gitmiyorsa tabi kiz olma cikma şansi yuksek teyzem 2 tane oģlu var onun bitane doktoru vardi daha 8 9 haftada erkek diyordu hakkette cikiyordu teyzeme demiş önden gitmesinden zaten belli erkek olduğu bende cogu kişide oyle duydum

Üç İki oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…