Benimde başindan beri 2 gün önden gidiyordu maşallah en son 4 güne cikti ilerleme hayirlisi olsunSon adet tarihime göre 12+1 ultrasona göre 12+6 başından beri 2 gün öndeydi hep bugün fark fazla olunca şaşıdım bendeilk hamileliğime hiç benzemediği için başından beri kız hissediyordum ben ikinci erkek olacak bakalım hayırlısı
Nasil fark vardi bide memelerinde renk varki ve ağri var mi bende halada devam ediyor ne zaman kadar surer acaba benim kucugum tam 4 yaş dolcak yarin dogum gunu kizcem ondan hiç meme ağrisi olmamisti meselaSon adet tarihime göre 12+1 ultrasona göre 12+6 başından beri 2 gün öndeydi hep bugün fark fazla olunca şaşıdım bendeilk hamileliğime hiç benzemediği için başından beri kız hissediyordum ben ikinci erkek olacak bakalım hayırlısı
Başlarda ağrı vardı ama şuanda yok renk farkı çok hafif var.ilk hamileliğimde 3 ay mide bulantısı çektim kilo kaybım oldu bulantılardan şuanda çok daha rahat geçiyor bazen unutuyorum hamile olduğumuNasil fark vardi bide memelerinde renk varki ve ağri var mi bende halada devam ediyor ne zaman kadar surer acaba benim kucugum tam 4 yaş dolcak yarin dogum gunu kizcem ondan hiç meme ağrisi olmamisti mesela
Haklısın canım benim çok sağ ol bugün kendim denicem inşallah yaparım güzelceÜstüne git korkunun canım şöyle düşün her yaptığın iğne bebeğinin yaşama sansını artırıyor. Allahın izniyle şifa oluyor ve zaten çok acıtsa bile 5 dk sonra o acı kalmamış oluyor. Kendin yapmaya çalış hem de dediğin gibi düzenli yapmış olursun. Doğuma kadar yapcaksın bu iğneyi ve eşin bazen yanında olmayabilir müsait olmayabilir. Bilmiyorum ben eşim yaparken daha çok zorlandım daha çok acıdı canım çünkü kendini en iyi sen bilirsin
Güzel hamişler nasılsınız?
Benim pantolonlarım olmuyor, iki pijamam oluyordu dün ikisini birden yıkamışım eşimin eşofman altını giydim çuval gibi. Aslında kilo da almadım ama göbeğimi rahatsız ediyor herşey. İnternetten sipariş vereyim diyorum ama temel ihtiyaç değil kargoculara da üzülüyorum.
Siz bu konuda n’aptınız?
Benim de ilk 5+3 sadece kese vardı. 6+5 te 6+3 çıktı , 8+5 te 8+4, 10+5 te ancak 10+5 çıktı ultrasonda. Yani 10+5 e kadar hep geriden geldi.Aaaa benim hiç önden gitmedi hatta bazen bi gün geriden geldi ölçümlerde
Bakalım kız mı çıkacak
Bizim yaş farkımız biraz fazla 10 yaşOğlumda yaşadığım hiçbir hamilelik belirtisini bunda yaşamadığım için hep kız olarak düşünmüştüm o yüzden küçük çaplı bir şok yaşadım
Ah aynı şoku ben de yaşadım. Yaş farkınız güzelmiş inşallah abilik yapacaktır en iyi şekilde☺
İkincisi de erkek olursa üzülme hiç . İkincinin erkek olduğunu öğrenen arkadaşım sende . Yaa ikinciler o kadar başka oluyor ki anlatamam . Aşk yaşatıyorlar3 yasinda bi oglum var. Aslinda erkek çocuğuna bekarken falan bayilirdim 3 4 erkek cocugum olsun diye dua ederdim. Ama su an kiz o kadr istiyorum ki bicir bicir biseyy suslerim puslerim bir suru hayalim var
Senin cinsiyeti öğrenmene sayılı gün kaldıBen kilo vermeden önce giydiğim kıyafetleri vermek için toplamıştım ama bir türlü bir yer bulup vermek nasip olmamıştı. 44-46 bedenden 36-38 bedene dustugum için 38-40-42-44-46 her beden birşeyler var evdeSıkışınca onlardan çıkarıp giymeye başladım
Benim de ilk 5+3 sadece kese vardı. 6+5 te 6+3 çıktı , 8+5 te 8+4, 10+5 te ancak 10+5 çıktı ultrasonda. Yani 10+5 e kadar hep geriden geldi.Necla34 kız dedi, çin takvimi kız dedi, karbonat kız dedi, kayınpeder hariç yedi duvel kız diyor bakalım ne çıkacak Ha bunca kız emaresinden sonra erkek çıkarsa hepsini çöpe atın diyip pes edip saygıyla egiliciiimm önünde
Rica ederim canımBiraz içimi rahatlattın canım çok teşekkürler ☺
InşAllah. Yaparsın kuzum yaptıkça alışıyor zaten insanHaklısın canım benim çok sağ ol bugün kendim denicem inşallah yaparım güzelce
Yok kiz niye üzüleyimm sadece gonlumden gecen kiz. Erkekte olsa benim evladım onun yeride bir baska. Bide ikinci cocuk olunca daha bi ozendim ve bilinclendim. Birincide boyle degildim heyecan vardi evet ama su an herseyi daha bilincli yasiyorum. Her kontrole daha farkli heyevanla gidiyorum. Galiba bende cok simartcam boyle giderseİkincisi de erkek olursa üzülme hiç . İkincinin erkek olduğunu öğrenen arkadaşım sende . Yaa ikinciler o kadar başka oluyor ki anlatamam . Aşk yaşatıyorlarİlklerde gurur ön planda oluyor . Bunlar sırnaşık kızdığında annecim annecim cilve yapıyorlar , yaramazlık yaptığında fln ilkler dik durur yaptığının arkasında ikinci öyle bir farklı karakterde oluyor yaşadığınızda göreceksiniz bunu bir yerde okumuştum diye eritiyor içinizi
Ama işte nasil gitcez doktora benim doktorum 3 nisan da gel dedi gitseydim belki tahmin yapardi ama bilmiyorum ki durumlar ne olcakSenin cinsiyeti öğrenmene sayılı gün kaldı
EvetSenin cinsiyeti öğrenmene sayılı gün kaldı
Erkek canımSana ne demiştim ben
Valla bana da herkes erkek dedi canımBen kilo vermeden önce giydiğim kıyafetleri vermek için toplamıştım ama bir türlü bir yer bulup vermek nasip olmamıştı. 44-46 bedenden 36-38 bedene dustugum için 38-40-42-44-46 her beden birşeyler var evdeSıkışınca onlardan çıkarıp giymeye başladım
Benim de ilk 5+3 sadece kese vardı. 6+5 te 6+3 çıktı , 8+5 te 8+4, 10+5 te ancak 10+5 çıktı ultrasonda. Yani 10+5 e kadar hep geriden geldi.Necla34 kız dedi, çin takvimi kız dedi, karbonat kız dedi, kayınpeder hariç yedi duvel kız diyor bakalım ne çıkacak Ha bunca kız emaresinden sonra erkek çıkarsa hepsini çöpe atın diyip pes edip saygıyla egiliciiimm önünde
Kacinci bebek canim ilerden gitmiyorsa tabi kiz olma cikma şansi yuksekErkek canım
Bana daha hiç kız diyen olmadı
Hayirli olsun canim hoşgeldin grubumuzaKızlarr bende yeni hamile olduğumu oğrendim beni de ekleyin listeye
Canım kasım ayına denk geliyor çook teşekkür ederimHayirli olsun canim hoşgeldin grubumuzasenin dogum zamani ekim ayina mi denk geliyor
ÜçYok kiz niye üzüleyimm sadece gonlumden gecen kiz. Erkekte olsa benim evladım onun yeride bir baska. Bide ikinci cocuk olunca daha bi ozendim ve bilinclendim. Birincide boyle degildim heyecan vardi evet ama su an herseyi daha bilincli yasiyorum. Her kontrole daha farkli heyevanla gidiyorum. Galiba bende cok simartcam boyle gidersesenn kacinci cocugun olck bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?