Benim o dönemlerde çok yoğun bir çalışma hayatım vardı oğlumu annemle birlikte büyüttük o yüzden. Bu sefer bu süreci ve sonrasını evde geçirip bebeğimle kendim ilgilenebilmek için çalışma hayatına ara verdim belki de bitirdim10 yaş abi açısından güzelde anne açısından düşünseneevde uzun zamandır anlayabildiğini akıllı uslu bir çocuktan sonra neye ağladığı belli olmayan bir bebek anne açısından zor bence ❤ Benim küçüğüm şuan 3.5 yaşında doğduğunda 4 ü iki ay geçmiş olacak gözüm korkuyor bazen bir düşününce aynı şeyleri baştan yaşamak
İlk olcak kuzum nasipseKacinci bebek canim ilerden gitmiyorsa tabi kiz olma cikma şansi yuksekteyzem 2 tane oģlu var onun bitane doktoru vardi daha 8 9 haftada erkek diyordu hakkette cikiyordu teyzeme demiş önden gitmesinden zaten belli erkek olduğu bende cogu kişide oyle duydum
Aaaa ilk yazmişsin ne güzel ya ilk bebek herşeyi ilk defa tatcaksin cok güzelİlk olcak kuzum nasipse☺
9+2deydi en sonki kontrolümüz doktor cinsiyet ile ilgili yorum yapmamıştı hiç şimdi haftaya perşembeyi bekliyoruz heyecanla
Erkek olursa ismi bile hazır o kadar alıştırdılar biziaklımızda hiç kız ismi yok
İnşallah Allah nasip ederAaaa ilk yazmişsin ne güzel ya ilk bebek herşeyi ilk defa tatcaksin cok güzel
BAna da 2 kere olarak verdi sabah içeceksin gece fitil olarak yerleştiriceksin dedi allah evlatlarımızı sağlıklı sihatli kucaklarımıza almayı nasip etsinBenim dün gece olmuş az bişey bu sabah kalkınca farkettim ve çok korktum. Ben aslında progestan kullanıyorum ama doktor günde 3 defa kullan demişti ben 2 ye düşürsem olur mu dedim olabilir ama sakın 2 den az içme dedi. Galiba yine 3 e dönmem gerekiyor. Varsın çok etkilesin bu korkudan iyidir
Ay inşaallah canim ağzindan bal damliyorrSelam kızlar.etiketlemeyi beceremiyorum o yüzden nickinizle yazayım.
Neclacım geçmiş olsun benim kuzeniminde doğumda omzunu çatlatıp kolunu çıkarmışlardı 3 ay sarılı kaldı iyileşti şok şükür kocaman delikanlı şimdi hiç bir sıkıntı yaşamadı bebeklerde çabuk iyileşiyor kırıklar.
Anıdefteri kızın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına kız evlat çok başka gerçekten.
Livaneli kan uyuşmazlığını doktorun takip etmesi gerekir diye biliyorum iğne falan 7vuruyorlar.
Ay masallahhÜçİki oğlum var
Canim sen hiç takma bEn neler gördüm bu doktorlarin yanniş tahmini yüzünden kizima kesin dewm sendrumlu dediler ve o kadar üzüldüm ki sana anlatamam nur topu gibi biz kizim oldu şimdi görsen teyzesi nasil akilliBugün ikili testimin kan sonuçları çıktı kızlar.Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normal sınırlarda çıkmıştı ama kan sonucum yaştan dolayı 1:896 çıktı.Aslında soğuk kanlıyımdır ama gündemin stresindenmidir nedir 1 saattir ağlıyorum neyse iyi geldi ağlamak rahatladım.Doktor yaşından dolayı risk yükselmiş ikili test sınırı normal ama doktor olarak tavsiye etmek zorundayım dedi nift test yada amniyosentez önerdi.20.haftada detaylı ultrasonda fikir verir dedi.Ne olursa olsun doğuracağım bişey olsada vazgeçmem o yüzden ne nifty nede amniyosentezi yaptırmayacağım.
Bifincankahve canım merhaba nasılsın kontrollerimiz hep aynıydı ya bir sonrakine ne zaman gideceksin?
Benim tek bildigim bu igneyi dogumdan sonra olmuştum ve bu mesele kapanmisti..simdi benim anlamadigim tekrar bir testmi olmak gerekiyor o ignenin etkisinin gecip gecmedigiyle ilgili ve bu testin adı ne merak ettim belki benim doktorumda baktirdı buna haberim yokEvet kan uyuşmazlığı için rh ım negatif . Çocuklarım da pozitif doğumdan çıkar çıkmaz iğne oldum sorun yoktu çok şükür . Yakın zamanda kürtaj oldum, tahlil verirken rh a da baktırmak istedim . Sonuç pozitif çıktı negatif çıkması gerekiyordu . Korkuyla tekrar hastaneye gittim kan verdim detaylı bakıldı oran düşük çıktı. İlaçın etkisi bünyeden bünyeye değiştiği için , ilaç etkisinden pozitif dediler . İleriki haftalarda aylık takip edilecek şimdi . Diğer hamileliklerimde de öyleydi her ay kan verip bakılıyor ve doğumdan sonra şayet pozitifse (özellikle kız ise inşallah pozitif olur diyorum ) iğne yapılıyor
Canım yaştan dolayı direkt onun oranı değişiyormuş zaten sen sıkma canını ense kalınlığı burun kemiği yorumladı mı doktorun?Bugün ikili testimin kan sonuçları çıktı kızlar.Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normal sınırlarda çıkmıştı ama kan sonucum yaştan dolayı 1:896 çıktı.Aslında soğuk kanlıyımdır ama gündemin stresindenmidir nedir 1 saattir ağlıyorum neyse iyi geldi ağlamak rahatladım.Doktor yaşından dolayı risk yükselmiş ikili test sınırı normal ama doktor olarak tavsiye etmek zorundayım dedi nift test yada amniyosentez önerdi.20.haftada detaylı ultrasonda fikir verir dedi.Ne olursa olsun doğuracağım bişey olsada vazgeçmem o yüzden ne nifty nede amniyosentezi yaptırmayacağım.
Bizimde ayni yaş farkimiz hatta dogana kadar 11 yas olcaklarBizim yaş farkımız biraz fazla 10 yaşOğlumda yaşadığım hiçbir hamilelik belirtisini bunda yaşamadığım için hep kız olarak düşünmüştüm o yüzden küçük çaplı bir şok yaşadım
Haydaaaa bak karbobattan sonra simdi yine kafam karisti ..benim ki hep 3-5 gun geriden geliyo olcumleriGelcektende önden veya geriden olmasi tabi ilk haftalarda kiz yada erkek olarak değişiyor
Bugün ikili testimin kan sonuçları çıktı kızlar.Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normal sınırlarda çıkmıştı ama kan sonucum yaştan dolayı 1:896 çıktı.Aslında soğuk kanlıyımdır ama gündemin stresindenmidir nedir 1 saattir ağlıyorum neyse iyi geldi ağlamak rahatladım.Doktor yaşından dolayı risk yükselmiş ikili test sınırı normal ama doktor olarak tavsiye etmek zorundayım dedi nift test yada amniyosentez önerdi.20.haftada detaylı ultrasonda fikir verir dedi.Ne olursa olsun doğuracağım bişey olsada vazgeçmem o yüzden ne nifty nede amniyosentezi yaptırmayacağım.
Tam abilik yada ablalık yapıcak bizimkilerBizimde ayni yaş farkimiz hatta dogana kadar 11 yas olcaklarben cok endiseliyim bu yas farki konusunda ama boyle duydukca bi moral geliyo bana yalniz degilim diye :)
Ben henuz oglumdan oyle bi incelik gormedim hatta bu ara evde kaldikca kudurup beni daha bi sinir ediyor bakalim hayirlisi ne olcak bu durumTam abilik yada ablalık yapıcak bizimkileroğlum benden daha istekli ve heycanlı sürekli canın birşey istiyor mu diye soruyor birşey yapsam sen yorulma diyor böyle çok gurur verici değişik bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?