2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dediğiniz test ne testi ?

evet doğumdan sonra iğne oluyorsun doğru bende oldum . Hamileliğin ilerleyen haftalarında takibi yapılıyor . Bir kanama olmuşta anne bebek kanı karışmış mı diye bu haftalarda değil. İleri ki haftalarda her doktorun takibine göre değişiyor 20 de başlayan da var 28 de başlayan da . Şuan bebeğin kanı bilinmediği için pozitif ihtimalinden düşünülüyor . Dediğim gibi ben kürtaj oldum yakın zamanda ardından tekrar iğne oldum . Daha uzun sürede hamile kalsaydım büyük ihtimal pozitif çıkmazdı . Kaybımdan dolayı detaylı kan tahlili yaptırdım .

Kızlar spor yapan var mı? Ben 12. Haftada hamile pilatesine yazılcaktım ama durumlar mağlum evde kendi kendime neler yapabilirim acaba? Yürüyüşe falan da çıkamıyoruz karantinaya aldık kendimizi iyice

Necla
Kızlar spor yapan var mı? Ben 12. Haftada hamile pilatesine yazılcaktım ama durumlar mağlum evde kendi kendime neler yapabilirim acaba? Yürüyüşe falan da çıkamıyoruz karantinaya aldık kendimizi iyice
Şok marketten plates seti almıştım internetten bakip yapmayi düşünüyorum

Simdi anladim canim yani simdilik yapacagim birsey yok benim ilerleyen haftalarda bakilip takibi yapilcak..ilkinde zaten bi problem olmadigindan birsey yapmak zorunda kalmamistik .igne oldum sadece 2. Bebek icin demisti doktorum o kadar.sen tecrubelisin tabi bu konuda senin ücüncuydu dimi.

BAna da 2 kere olarak verdi sabah içeceksin gece fitil olarak yerleştiriceksin dedi allah evlatlarımızı sağlıklı sihatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ben bi düşük yaptığım için 3 kullanıyorum. Amin canım amin

Canım benim de ultrasonda hep önde gözüküyo. Diğer şeylerde de hep erkek çıkıyo ama tek bişey var, tüyler erkek bebek olduğunda daha çabuk uzarmış. Ama benim çok daha yavaşladı uzaması. Bakalım zamanı gelince ne çıkacak

Evet üçüncü inşallah , aynen şimdilik birşey yok beklemedeyiz dr un söyleyecektir şu testi yaptır diye bende hatırlatırım

Gerçekten tüylerde artış oluyor testesteron hormonu yüzünden hatta saçlar daha güzelleşiyor gürleşiyor .
birde erkek bebekte anne güzelleşiyor diyorlar

Ben hamilelikten önce gidiyordum hamilelikte de devam edecektim ama o kadar halsizlik yaptı ki bende hamilelik iki dersim kaldı bile gidemedim

Hiç canını sıkma bence, adımız gibi biliyoruz ki o oran yaştan kaynaklı. Sırf bu nedenle doktorum benden nifty test yaptirmami istedi, diğerleri kafa karistirir dedi. Benim de ultrasonda ense kalınlığı 0.81 çıktı, burun kemiği de normal dedi, şimdi testin sonuçlarını bekliyorum bakalım o nasıl gelecek

Pıhtılaşmayla ilgili bi test canım. Adı PTT
Evet canım biliyorum o testi ama yapılmadı henüz yapacak herlde şimdiki doktorum kan sulandırıcıyı ne zaman kesiyorsun belli mi test sonucuna göre bazıları çıkmazsalar devam ettiriyor bazılarında 3.ayda kesiyor

Benim ilk çocuğum erkek ama dediğiniz gibi kontrollerde öyle pek önden gitme durumu olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hep haftasıyla uyumluydu ama cinsiyetini çok erken öğrenmiştik daha ilk kontrole gittiğimde doktorum kemik yapısı erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek demişti

Canim bir iki gün önden gitmis olabilir belki doktor soylememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…