Ben de başka doktora gitmiştim en azından birini bırak hatta sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun felan dedi ama ilk doktoruma güvenmeyi seçtim devam edecem. 12.haftada o testi yaptırıp bi daha sorcam devam derse devam ederim artık. Var bir bildiği heralde
Benim tek bildigim bu igneyi dogumdan sonra olmuştum ve bu mesele kapanmisti..simdi benim anlamadigim tekrar bir testmi olmak gerekiyor o ignenin etkisinin gecip gecmedigiyle ilgili ve bu testin adı ne merak ettim belki benim doktorumda baktirdı buna haberim yok
evet doğumdan sonra iğne oluyorsun doğru bende oldum . Hamileliğin ilerleyen haftalarında takibi yapılıyor . Bir kanama olmuşta anne bebek kanı karışmış mı diye bu haftalarda değil. İleri ki haftalarda her doktorun takibine göre değişiyor 20 de başlayan da var 28 de başlayan da . Şuan bebeğin kanı bilinmediği için pozitif ihtimalinden düşünülüyor . Dediğim gibi ben kürtaj oldum yakın zamanda ardından tekrar iğne oldum . Daha uzun sürede hamile kalsaydım büyük ihtimal pozitif çıkmazdı . Kaybımdan dolayı detaylı kan tahlili yaptırdım .
Kızlar spor yapan var mı? Ben 12. Haftada hamile pilatesine yazılcaktım ama durumlar mağlum evde kendi kendime neler yapabilirim acaba? Yürüyüşe falan da çıkamıyoruz karantinaya aldık kendimizi iyice
Kızlar spor yapan var mı? Ben 12. Haftada hamile pilatesine yazılcaktım ama durumlar mağlum evde kendi kendime neler yapabilirim acaba? Yürüyüşe falan da çıkamıyoruz karantinaya aldık kendimizi iyice
evet doğumdan sonra iğne oluyorsun doğru bende oldum . Hamileliğin ilerleyen haftalarında takibi yapılıyor . Bir kanama olmuşta anne bebek kanı karışmış mı diye bu haftalarda değil. İleri ki haftalarda her doktorun takibine göre değişiyor 20 de başlayan da var 28 de başlayan da . Şuan bebeğin kanı bilinmediği için pozitif ihtimalinden düşünülüyor . Dediğim gibi ben kürtaj oldum yakın zamanda ardından tekrar iğne oldum . Daha uzun sürede hamile kalsaydım büyük ihtimal pozitif çıkmazdı . Kaybımdan dolayı detaylı kan tahlili yaptırdım .
Simdi anladim canim yani simdilik yapacagim birsey yok benim ilerleyen haftalarda bakilip takibi yapilcak..ilkinde zaten bi problem olmadigindan birsey yapmak zorunda kalmamistik .igne oldum sadece 2. Bebek icin demisti doktorum o kadar.sen tecrubelisin tabi bu konuda senin ücüncuydu dimi.
BAna da 2 kere olarak verdi sabah içeceksin gece fitil olarak yerleştiriceksin dedi allah evlatlarımızı sağlıklı sihatli kucaklarımıza almayı nasip etsin
Kac haftalik oldun sen. Ben dumduz bir karina sahiptim su an bu gobek beni dehsete dusuruyor birinci hamileligimde taa 5. Ayda anca cikmisti simdi ikinci oldugu icin hemen cikcak galiba
Aaaa hayirli olsun kaç haftaliksin canim bende dediğin gibi başindan beri önden gitti hatta kese cikmaz dedi hcg ye göre hocam siz gine bakin dedim bakti hayret dedi doktor nasil bu kadar erken cikti dedi sonra hep önden gitti işte hayirlisi olsun inşallah
Canım benim de ultrasonda hep önde gözüküyo. Diğer şeylerde de hep erkek çıkıyo ama tek bişey var, tüyler erkek bebek olduğunda daha çabuk uzarmış. Ama benim çok daha yavaşladı uzaması. Bakalım zamanı gelince ne çıkacak
Simdi anladim canim yani simdilik yapacagim birsey yok benim ilerleyen haftalarda bakilip takibi yapilcak..ilkinde zaten bi problem olmadigindan birsey yapmak zorunda kalmamistik .igne oldum sadece 2. Bebek icin demisti doktorum o kadar.sen tecrubelisin tabi bu konuda senin ücüncuydu dimi.
Canım benim de ultrasonda hep önde gözüküyo. Diğer şeylerde de hep erkek çıkıyo ama tek bişey var, tüyler erkek bebek olduğunda daha çabuk uzarmış. Ama benim çok daha yavaşladı uzaması. Bakalım zamanı gelince ne çıkacak ☺☺
Gerçekten tüylerde artış oluyor testesteron hormonu yüzünden hatta saçlar daha güzelleşiyor gürleşiyor .
birde erkek bebekte anne güzelleşiyor diyorlar
Bugün ikili testimin kan sonuçları çıktı kızlar.Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği normal sınırlarda çıkmıştı ama kan sonucum yaştan dolayı 1:896 çıktı.Aslında soğuk kanlıyımdır ama gündemin stresindenmidir nedir 1 saattir ağlıyorum neyse iyi geldi ağlamak rahatladım.Doktor yaşından dolayı risk yükselmiş ikili test sınırı normal ama doktor olarak tavsiye etmek zorundayım dedi nift test yada amniyosentez önerdi.20.haftada detaylı ultrasonda fikir verir dedi.Ne olursa olsun doğuracağım bişey olsada vazgeçmem o yüzden ne nifty nede amniyosentezi yaptırmayacağım.
Hiç canını sıkma bence, adımız gibi biliyoruz ki o oran yaştan kaynaklı. Sırf bu nedenle doktorum benden nifty test yaptirmami istedi, diğerleri kafa karistirir dedi. Benim de ultrasonda ense kalınlığı 0.81 çıktı, burun kemiği de normal dedi, şimdi testin sonuçlarını bekliyorum bakalım o nasıl gelecek
Evet canım biliyorum o testi ama yapılmadı henüz yapacak herlde şimdiki doktorum kan sulandırıcıyı ne zaman kesiyorsun belli mi test sonucuna göre bazıları çıkmazsalar devam ettiriyor bazılarında 3.ayda kesiyor
Kacinci bebek canim ilerden gitmiyorsa tabi kiz olma cikma şansi yuksek teyzem 2 tane oģlu var onun bitane doktoru vardi daha 8 9 haftada erkek diyordu hakkette cikiyordu teyzeme demiş önden gitmesinden zaten belli erkek olduğu bende cogu kişide oyle duydum
Benim ilk çocuğum erkek ama dediğiniz gibi kontrollerde öyle pek önden gitme durumu olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hep haftasıyla uyumluydu ama cinsiyetini çok erken öğrenmiştik daha ilk kontrole gittiğimde doktorum kemik yapısı erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek demişti
Benim ilk çocuğum erkek ama dediğiniz gibi kontrollerde öyle pek önden gitme durumu olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hep haftasıyla uyumluydu ama cinsiyetini çok erken öğrenmiştik daha ilk kontrole gittiğimde doktorum kemik yapısı erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek demişti