2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar midem bastırınca çok acıyo, normalde de agrıyo hamilelikle mi ilgili acaba bu yaşayan varmı

İnşallah yine güzel haberler yazarız buraya her muayenede yine de heyecanlanıyorum nasılsa

Kizyne tesadüf hep ayni tarihlerde kontrole gidiyoruz mecbur gidicem ense kalınlığı filan ölçülecek maske takarım artık . Bende heyecanlanıyorum vee özlüyorumm koca kafayı

Yaa sebebinini araştırdın mı
Amin canım benim
Yok kuzum araştırmadılar, ilk gebeliğim 9 haftada gittiğimde 6. Haftada kalmış kalp ve gelişim oyuzden kürtaj olmuştum ama doktorlar bunu düşük olarak sayıyormuş 2018 de olmuştu bu , diğerinde bu geçtiğimiz Ekim ayında kan vermiştim beta hcg 21 çıkmıştı öğrendiğim gibi kanamam başlamıştı

Yaa sebebinini araştırdın mı
Amin canım benim
Birde bişey sorucam canım bakan doktor sabah iç gece fitil olarak al demişti ya ben dün gece 4 de fitil olarak aldım ama şuan uykum var fitil olarak alsam birşey olur mu eczacı saatlerine dikkat et demişti

Keşke pıhtılaşma testi yaptırsaydın kuzum hamile kalmadan önce. İlkinde olabilir diyorlar bana hâlâ diyorlar. İkincisi kimyasal gebelikti o zaman o çok normal çoğu kadında oluyor farkında bile olunmuyor adetim gecikti deniyor test yapmayınca. İnşAllah sağlıklı ve sıkıntısız bi gebelik yaşar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Birde bişey sorucam canım bakan doktor sabah iç gece fitil olarak al demişti ya ben dün gece 4 de fitil olarak aldım ama şuan uykum var fitil olarak alsam birşey olur mu eczacı saatlerine dikkat et demişti
Fazla almanın hiçbir sakıncası yok bu ilacın fazla içsen bile bebeğe hiçbir zararı yokmuş. Yani fitil olarak şuan al bence hatta saati ileri almış olursun 4 te insan genelde uykuda oluyor

Yaptıracaktım yaptırmadım kuzum herşey allahtan ama korkuyorum açıkçası hergün dua ediyorum rabbim ben ve benim gibi evladını bekleyen bütün hamişlerin bebeğini kucaklarına sağ sağlim sağlıklı sihatle almayı nasip eyle diye inanırmısın bir çöp bile kaldırmıyorum hep dinleniyorum ama bu kahverengi leke beni çok korkuttu düşün ben 5 haftalıktı yavrumu öğrendiğimde eşimle arkadaş gibi olduk cinsellik hiç yok oda çok korkuyor hani cinsellik olursa allah korusun bişey olur diye leknme sonucu doktora gittiğimde doktor da ilşki oldu ondan lekenme geldi sandı ilişki yasak kesinlikle dedi zaten yok ilişki olayımız dedim tamam dedi

Kızlar selam, maalesef uzun zamandır yazamıyorum bulantılarım baş dönmelerim ne güzel yok sanırken çok fena başladı. Bazen tlf nun ekranına bakmak bile baş dönmesi yapıyo. Az bi enerjimi minnak oğluma ve yemek yapmaya harcamaya çalışıyorum
Dün geceden beri sol tarafımda batma ve acıma hissi var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep sol tarafta hissediyorum zaten. İlk hamilelikte böyle bi batma hissi acıtma hissi yaşamamıştım. Benle aynı durumda olan var mı? Sebebi ne olabilir

Fazla almanın hiçbir sakıncası yok bu ilacın fazla içsen bile bebeğe hiçbir zararı yokmuş. Yani fitil olarak şuan al bence hatta saati ileri almış olursun 4 te insan genelde uykuda oluyor
Fazla almış olmuyorum kuzum sadece saati 3 saat önce kullanmış oluyorum aldım valla fitil olarak,birde senden de sabah afedersiniz ilacın tortusu olarak geliyor mu

Canım ben ilk sonlanan gebeliğimde hep soldan sanki adet olacak Mış gibi batma agrı olur geçerdi oda rahim genişlediği için normal denmişti, şimdi aynı durum zaman zaman sağ taraftan oluyor ve Üstünel bel ağrısıda vuruyor bende korkuyordum da rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş biraz rahatladım içini ferah tut sende rabbim sağlıkl sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım benim. Amin
Yaa deme öyle biz dikkat etmedik şimdiye kadar hiç ilişki konusuna. İlişkiden kaynaklanmıyor kuzum düşükler. Düşüğün ilişkiyle hiçbir alakası yok. Rahim çok ayrı bi yer, uzak yani. İnternette de yaz bak. İlişki düşüğe sebep olmaz. İş yapmak da, çok çok ağır olmadıkça ağır kaldırmak da. Aslında o düşük bi şekilde eninde sonunda olacak bunlar kolaylaştırır anca. Ama tabi doktor uyarırsa orası başka istisnalar var elbet

Fazla almış olmuyorum kuzum sadece saati 3 saat önce kullanmış oluyorum aldım valla fitil olarak,birde senden de sabah afedersiniz ilacın tortusu olarak geliyor mu
Ben ağızdan alıyorum canım. Baya sersem yapyo mide bulantısı yapıyor ama vajinal almıyorum. Vajinal almayla ilgili bikaç olumsuz şey duydum akıntı konusunda onun için

Bilmiyorum ki kuzum tecrübesizlik işte

Ben ağızdan alıyorum canım. Baya sersem yapyo mide bulantısı yapıyor ama vajinal almıyorum. Vajinal almayla ilgili bikaç olumsuz şey duydum akıntı konusunda onun için
Biraz uyku yapıyor ağızdan alınca onada katlanacaz napalım

Bilmiyorum ki kuzum tecrübesizlik işte
Estağfurullah canım ben araştırdım biraz insan ister istemez korkuyor tabi. Doktor da yasak felan dememişti ve utanmıştım ben de sormaya
Biraz uyku yapıyor ağızdan alınca onada katlanacaz napalım
Dayancaz biraz daha az kaldı inşAllah şu 3 ay bitseydi bi sağlıkla devam etseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…